Η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης παντρεύονται το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο, στην Κύπρο. Ο γάμος θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου και στις 8.30 το βράδυ θα ακολουθήσει δεξίωση στην παραλία Grecian Bay στην Αγία Νάπα, στο Paradisos. Το ilovestyle παρουσίασε το προσκλητήριο που έχουν ήδη λάβει οι καλεσμένοι του διάσημου ζευγαριού και θυμίζει πάπυρο.Εμείς να τους ευχηθούμε «Βίον Ανθόσπαρτον».
nikoletta karra fotos pittatzis gamos
Η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης παντρεύονται το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο, στην Κύπρο. Ο γάμος θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου και στις 8.30 το βράδυ θα ακολουθήσει δεξίωση στην παραλία Grecian Bay στην Αγία Νάπα, στο Paradisos. Το ilovestyle παρουσίασε το προσκλητήριο που έχουν ήδη λάβει οι καλεσμένοι του διάσημου ζευγαριού και θυμίζει πάπυρο.Εμείς να τους ευχηθούμε «Βίον Ανθόσπαρτον».
Άνδρες των ΜΑΤ κτύπησαν ΑΜΕΑ
VIDEO
Μεϊμαράκης+Ντινόπουλος vs Χατζηνικολάου
Πηγή: astrology-gr
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Πηγή: astrology-gr
ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΙΦΑΔΟ
Στιφάδο με μοσχαράκι μαγειρέψαμε σήμερα, γι αυτό περιμένω τα πιάτα σας, για να σας σερβίρω φαγάκι πεντανόστιμο και μοσχομυρωδάτο !!! Υλικά για 6-7 μεγάλες μερίδες 1,5 – 2 κιλά μοσχαράκι (ζητήστε από τον χασάπη σας χτένι από σπάλα, είναι μαλακό και πολύ νόστιμο κομμάτι) 1,5-2 κιλά κρεμμυδάκια πολύ μικρά για στιφάδο 3 ποτηράκια του κρασιού ελαιόλαδο 2 ποτηράκια του κρασιού ξύδι 4 κουταλιές της σούπας πελτέ 7-8 μπαχάρια 8-10 γαρυφαλλάκια 3 σκελίδες σκόρδο 5 φύλλα δάφνης 2 κλαράκια δενδρολίβανο 1,5 μέτριες κουταλιές της σούπας αλάτι μισή κουταλιά της σούπας πιπέρι 3-4 ποτήρια του νερού, νερό Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια για το στιφάδο. Αν θέλουμε να μην χύσουμε ούτε ένα δάκρυ, τα καθαρίζουμε όπως περιγράφεται εδώ. Πλένουμε καλά το κρέας και το βάζουμε στην κατσαρόλα για λίγο ώσπου να μαραθεί γυρίζοντας το μερικές φορές πάνω κάτω, να σοταριστεί απ’ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στην κατσαρόλα μας, εκτός από τα κρεμμυδάκια. Σε τρία τέταρτα δοκιμάζουμε το κρέας και αν κοντεύει να γίνει, βάζουμε από πάνω προσεκτικά τα καθαρισμένα κρεμμυδάκια. Μόλις μαραθούν λίγο τα κρεμμύδια, τα ραντίζουμε μερικές φορές με την σάλτα του φαγητού. Προσοχή ΔΕΝ ανακατεύουμε καθόλου το φαγητό, μόνο το κουνάμε μαζί με την κατσαρόλα πέρα-δώθε. Εάν χρειαστεί να προσθέσουμε νερό, καλό είναι να το ζεστάνουμε λίγο πριν το ρίξουμε στο φαγητό. Βράζουμε το φαγητό μας περίπου για μια ώρα ακόμη. Δοκιμάζουμε να δούμε αν έχουν γίνει τα κρεμμυδάκια, διορθώνουμε στο αλάτι – πιπέρι και έτοιμο το μοσχομυριστό μας στιφάδο!!!! Μμμμμμμμμμ!!!!!!! Φέρατε τα πιάτα σας???? ΤΙΡS: - Όταν θα σερβίρουμε το φαγητό στην πιατέλα ή στα πιάτα, προσέχουμε να μην χαλάσουμε το σχήμα των κρεμμυδιών ούτε να μας διαλυθούν οι μερίδες του κρέατος. - Ο χρόνος βρασίματος των κρεμμυδιών, εξαρτάται από το μέγεθος τους. Μικρά κρεμμυδάκια σημαίνει λιγότερος χρόνος, μεγαλύτερα κρεμμύδια περισσότερος χρόνος. - Εάν δεν προτιμάτε το στιφάδο σας με μοσχάρι, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κοτόπουλο ή κουνέλι. Καλή επιτυχία!! Syntages Kardias
ΒΙΝΤΕΟ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ; ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ...
H ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
H ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ VIDEO
Γ. Μιχελογιαννάκης: Η ανεργία καλπάζει στο 34%
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)