Είναι μερικά λαχανικά όπως η ρόκα και συγκεκριμένες ποικιλίες λάχανου που θέλουν αρκετή δουλειά για να ξεπικρίσουν, ώστε να μην επηρεάσει η δυνατή γεύση τους το τελικό αποτέλεσμα στο φαγητό. Για να μην παιδεύεστε όμως, υπάρχει ένα μικρό και έξυπνο μαγειρικό κόλπο για να τα καταφέρετε εύκολα και γρήγορα. Απλά βάλτε τα λαχανικά που θέλετε να ξεπικρίσετε σε ένα μπολ με παγωμένο νερό, βάλτε το στο ψυγείο και αφήστε το για περίπου 1 ώρα. Η πικρή γεύση τους θα εξαφανιστεί και μάλιστα αν έχετε ένα στεγνωτήρι για λαχανικά και τα περάσετε μετά από εκεί, θα αποκτήσουν την τέλεια τραγανή υφή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου