Dora Games Ντόρα Παιχνίδια

Dora Games Ντόρα Παιχνίδια

online games
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ATLANTIS 105.2 FM

Ήταν Οκτώβριος του 2003 όταν η νεοσύστατη τότε (με μόλις επτά μήνες ζωής) ομάδα Κ.Α.Π.Α (Κέντρο Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου) ξεκινούσε τη ραδιοφωνική εκπομπή “Αστρική Πύλη” στον φοιτητικό σταθμό του πανεπιστημίου στη Σάμο. Έως το 2007 η εκπομπή είχε διαδοθεί ευρύτατα στο νησί, αλλά και μέσα στους κόλπους της Κοινότητας του Μεταφυσικού που στήριζε την όλη προσπάθεια (άλλωστε από το 2006 μεταδιδόταν και μέσω διαδικτύου).

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η “Αστρική Πύλη” κάνει ένα εκκωφαντικό come back στα δρώμενα της ελληνικής εναλλακτικής αναζήτησης. Ο Μηνάς Παπαγεωργίου και ο Ανδρέας Πανουτσόπουλος (αμφότεροι ιδρυτικά μέλη της Κ.Α.Π.Α) είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν την ανανεωμένη “Αστρική Πύλη”, ένα εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο πνευματικής αναζήτησης. Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, 10-12 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα του θρυλικού ραδιοφωνικού σταθμού Atlantis FM, που εκπέμπει στην Αττική από τη συχνότητα 105,2. Οι φίλοι εκτός Αθηνών θα έχουν τη δυνατότητα να την ακούν ζωντανά μέσα από το http://www.atlantisfm.gr.

Η πρεμιέρα της εκπομπής πραγματοποιηθηκε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.

Η επικοινωνία με το κοινό θα είναι εφικτή μέσω υπηρεσίας sms που διαθέτει ο σταθμός, μέσω e-mail στο stargatefm@gmail.com, καθώς επίσης και μέσα από τον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί στο facebook.
Η ανανεωμένη “Αστρική Πύλη” σκοπεύει να παρουσίασει στο ελληνικό κοινό (σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου) μια φρέσκια και πρωτότυπη ματιά πάνω σε ζητήματα που καλύπτουν όλο το έυρος των θεμάτων που απασχολούν τους φίλους της εναλλακτικής έρευνας (μυστήρια, ανεξήγητα φαινόμενα, φιλοσοφία, θεωρίες συνωμοσίας, γεωπολιτική, εσωτερική αναζήτηση, θρησκειολογία, μυθολογίες, διαστημική, ψυχικά φαινόμενα, εναλλακτικά ταξίδια, λογοτεχνία του φανταστικού κ.α) μέσα από θεματικές ενότητες/αφιερώματα, ραδιο-στήλες με εξειδικευμένους συνεργάτες, συνεντεύξεις με γνωστούς και αξιόλογους ερευνητές, διαγωνισμούς και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα!
Η Κοινότητα του Μεταφυσικού στηρίζει ενεργά ακόμα μια εξαιρετική και πρωτότυπη προσπάθεια των μελών της και εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο αυτό εγχείρημα!
Η “Αστρική Πύλη” βρήκε την Ατλαντίδα της!
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ATLANTIS 105.2 FM
Διαβάστε περισσότερα...