Cameron Diaz+Benicio Del Toro Agent Century 21

Η Cameron Diaz θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Benicio Del Toro στην ταινία Agent Century 21, με την οποία θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Adam Hashemi.Στην ταινία αυτή, η Diaz θα ενσαρκώσει την Mary Kay Curly, μια πρόσφατα διαζευγμένη γυναίκα, που όλα της πάνε στραβά. Απελπισμένη να προστατεύσει τα παιδιά της και τη δουλειά της, η Curly αποφασίζει να κάνει ένα θέλημα στο αφεντικό της, ωστόσο πέφτει θύμα απαγωγής και βρίσκεται στη μέση ενός πολέμου ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, πρόκειται για μια κωμωδία δράσης, που ενώνει δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, την Diaz και τον Del Toro.
ΠΗΓΗ ANT1
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα;

Ποιος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα... Διαβάστε περισσότερα...

ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ- ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ video

Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, που κοιμήθηκε στο Άγιον Όρος την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ., τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, την φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού... 
VIDEO !
Διαβάστε περισσότερα...

Μιχαλολιάκος στην εκπομπή πρωταγωνιστές

Μιχαλολιάκος: «Δόξα τω Θεώ μας ψήφισαν 440.000 Έλληνες. Τουτέστιν, 30 με 40 μεραρχίες» δηλώνει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Ο Μιχαλολιάκος μιλά την Κυριακή στην εκπομπή πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη και είναι αποκαλυπτικός για τις θέσεις του, αλλά και για τις προθέσεις του... Διαβάστε περισσότερα...

Κοντρα Μποφιλιου-Χρυσπας

Για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η κ. Μποφίλιου, είχε γράψει στο Twitter της: «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία.Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Να μην ξεχάσω πώς η αποδοχή της φρίκης σαν κάτι αμετάκλητο, είναι η μισή συνενοχή στο έγκλημα».
Σήμερα, ήρθε η απάντηση της Χρύσπας, η οποία δήλωσε:
«Το να εκφράζεις το θυμό που έχεις απο το αποτέλεσμα των εκλογών που έγιναν καθαρά με δημοκρατικό τρόπο λέγοντας "να πεθάνετε φασίστες , μέλη κ ψηφοφόροι" δείχνει το πόσο φασιστικό τρόπο σκέψης έχεις άρα ακυρώνεσαι. Κρίμα γιατι...είσαι αξιοσέβαστη καλλιτέχνης...».
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Λυμπερόπουλος οδηγεί την ΑΕΚ

aek lymperopoulos
Η µεταµόρφωση της ΑΕΚ σαφώς και αποτελεί αποτέλεσµα οµαδικής δουλειάς, συσπείρωσης και εγωισµού. Προφανώς όµως βρίσκει την εξήγησή της και στο όνοµα του Νίκου Λυµπερόπουλου. Του τεράστιου αθλητή που κόντρα στους νόµους της φύσης και παρά τα 36 plus χρόνια του συνεχίζει να παραδίδει µαθήµατα ποδοσφαίρου και να χαρίζει συγκλονιστικές ποδοσφαιρικές στιγµές.
Το standing ovation που κέρδισε προχθές στο ΟΑΚΑ αποτελεί µια ελάχιστη ένδειξη σεβασµού από τους φίλους της Ενωσης που αναγνωρίζουν το µεγαλείο του «Λύµπε». Του βιονικού αυτού ποδοσφαιριστή που εκεί που οι άλλοι σταµατούν ο ίδιος συνεχίζει και µε απαράµιλλο πάθος, µυαλό και δίψα οδήγησε την οµάδα στην ολική ανατροπή και άνοιξε το δρόµο για τη νίκη επί του Ατρόµητου, που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για το... σεντόνι.
Διαβάστε περισσότερα...

CHRIS HEMSWORTH ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ

ΣΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ «Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ», Ο ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΤΕΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ...
Ο Κρις Χέμσγουορθ μάς συστήθηκε πέρυσι με τη φανταστική περιπέτεια «Thor», όπου υποδύθηκε τον ομώνυμο ήρωα. Φέτος επέστρεψε στον ίδιο χαρακτήρα με τους «Εκδικητές» -και τα δύο φιλμ βασίζονται σε κόμιξ της Marvel. Φυσικά, ο ρόλος του Θορ, του παντοδύναμου αλλά και αλαζόνα Βίκινγκ, δεν αποτέλεσε «εύκολη λύση» για τον ηθοποιό, ο οποίος κουράστηκε πολύ για να χτίσει τους μύες που θαυμάσαμε στην πρώτη ταινία· για να αποκτήσει τη macho εμφάνιση που γνωρίζουμε, ο Χέμσγουοθ ακολούθησε αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής -για μποντιμπίλντερς- και ειδική διατροφή.
Σε λίγες ημέρες ο Χέμσγουορθ ξαναχτυπά με το «Η Χιονάτη και ο κυνηγός». Ο Αυστραλός ηθοποιός -γεννήθηκε στη Μελβούρνη- υποδύεται έναν κυνηγό, ο οποίος αναλαμβάνει να βρει και να σκοτώσει τη Χιονάτη (Κρίστεν Στιούαρτ) αλλά όταν την συναντά συγκινείται από την ιστορία της κι αποφασίζει να της χαρίσει τη ζωή και να της διδάξει την τέχνη του πολέμου. Ο ρόλος απορρίφθηκε από τους Τζόνι Ντεπ, Βίγκο Μόρτενσεν και Χιου Τζάκμαν, τρεις παλιές καραβάνες που ενδέχεται σύντομα να δουν τον «μικρό» Κρις να κλέβει κάτι από τη δόξα τους...
Παρά τους χαρακτήρες που υποδύεται στην οθόνη, ο εικοσιοκτάχρονος Κρις είναι στην προσωπική του ζωή τρυφερός και σεμνός. Στα τέλη του 2010 παντρεύτηκε την σέξι Ισπανίδα ηθοποιό Ελσα Πατάκι και από μέρα σε μέρα περιμένουν το πρώτο παιδάκι τους. Οι φωτογραφίες τους από την πρόσφατη πρεμιέρα των «Εκδικητών», με την Πατάκη στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης, δείχνουν ένα από τα πιο όμορφα νεαρά ζευγάρια του Χόλιγουντ. – Βύρωνας Κριτζάς
Το φιλμ ««Η Χιονάτη και ο κυνηγός» αναμένεται στην Ελλάδα στις 31 Μαΐου
gynaikamag-gr
Διαβάστε περισσότερα...

India Eisley-Angelina Jolie

Η δεκαοκτάχρονη Ίντια Άισλεϊ θα έχει την ευκαιρία να υποδυθεί την Αντζελίνα Τζολί και σίγουρα μετά από αυτήν την εμφάνιση πολλές συνομήλικές της θα τη ζηλέψουν. Η νεαρή ηθοποιός είναι προικισμένη με … φυσική ομοιότητα με το είδωλο του Χόλιγουντ και αυτές οι αναλογίες (εμφανείς στη φωτογραφία) της δίνουν το εισιτήριο για την επερχόμενη ταινία της Ντίσνεϊ "Maleficent" σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Στρόμπεργκ, όπου η Αντζελίνα θα υποδύεται την κακιά μάγισσα της «Ωραίας Κοιμωμένης», με σκοπό όμως να τη δικαιώσει!Η Άισλεϊ προορίζεται για τον ίδιο ρόλο με τη Τζολί -τη βασίλισσα του κακού- αλλά σε μικρότερη ηλικία, καθώς η ταινία θα ανατρέχει στα νεανικά χρόνια της ηρωίδας και στους λόγους που την έκαναν εκδικητική κι επικίνδυνη για την πριγκίπισσα Ορόρα, ρόλος που κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει η Ελ Φάνινγκ.Η Ίντια μέχρι στιγμής έχει στο βιογραφικό της το "Underworld: Awaking", στο πλάι της Κέιτ Μπέκινσεϊλ, ενώ έχει εμφανιστεί και στο τηλεοπτικό "The Secret Life of the American Teenager". Όσο για την Αντζελίνα, έχει δηλώσει γι' αυτόν το ρόλο ότι τα έξι παιδιά της είναι πολύ ενθουσιασμένα με την ιδέα να τη δουν σε φιλμ της Ντίσνεϊ. Έστω κι από την ανάποδη.
e-go
Διαβάστε περισσότερα...

Brad Pitt - Chanel No 5

Το Chanel No 5 είναι γυναικείο άρωμα. Αν υπάρχει όμως ένας άντρας ελκυστικός αλλά και "άντρας" αρκετά για να το λανσάρει αυτός είναι, όπως όλα δείχνουν, o Brad Pitt.Η εταιρία Coco Chanel πρόσφατα πλησίασε τον 48χρονο ηθοποιό για να γίνει το νέο πρόσωπο του Chanel No 5. Σύμφωνα με το Ε! Οnline, πηγές θέλουν την πρώτη φωτογράφιση για τη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος να γίνεται στο Λονδίνο αυτή τη βδομάδα, και λέγεται πως το ποσό της αμοιβής του ηθοποιού θα αγγίξει τα εφτά ψηφία.To Chanel No 5 είναι το πρώτο άρωμα που λάνσαρε ο παριζιάνικος οίκος Coco Chanel το 1922. Από τότε, έχει φορεθεί από γυναίκες σε όλο το κόσμο και το έχουν διαφημίσει ορισμένες από τις πιο διάσημες stars στο καλλιτεχνικό στερέωμα, όπως η Marilyn Monroe, Katrine Deneuve και Nicole Kidman. Ο Brad Pitt είναι ο πρώτος άντρας στην ιστορία που θα γίνει το πρόσωπο του αρώματος.
cosmo
Διαβάστε περισσότερα...

Tom Cruise στο περιοδικό W

Βαμμένο νύχι, δαχτυλίδια, τατουάζ και groupies γύρω του.
Κάπως έτσι φωτογραφίζεται ο Tom Cruise στο περιοδικό W με αφορμή το ρόλο του στην ταινία Rock Of Ages. Ο ηθοποιός μιλάει στο περιοδικό για το φιλμ στο οποίο υποδύεται τον ροκ – σταρ. Μάλιστα θα τον δούμε να τραγουδάει κιόλας.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Jennifer Lopez - Enrique Iglesias

Δηλώνει ξετρελαμένη για τον νέο της παρτενέρ στην αμερικανική της περιοδεία που ετοιμάζει για το καλοκαίρι.Η Jennifer Lopez και ο Enrique Iglesias θα κάνουν ένα ξεχωριστό ζευγάρι στην πιο καυτή περιοδεία του καλοκαιριού. «Πάντοτε πίστευα ότι ήταν εξαιρετικός. Ποια δεν αισθανόταν εξάλλου και ένα θαυμασμό για τον Enrique και την εμφάνισή του», είπε η Lopez.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Denise Richards - sexy

Πολλές ζηλεύουν το κορμί της Denise Richards που αν και μητέρα δύο παιδιών διατηρείται σε άψογη φόρμα. 41χρονη ηθοποιός και μοντέλο ποζάρει μπροστά από σε πισίνα στο μαγικό Μαλιμπού και ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό.Με τέτοιες αναλογίες και τέτοιο πρόσωπο, οι νεότερες τρώνε τη... σκόνη της. Διαβάστε περισσότερα...

Tonia Sotiropoulou - Villa Mercedes

Το νέο κορίτσι του James Bond είναι από την Δευτέρα στην Ελλάδα. Η Τόνια Σωτηροπούλου που κατάφερε να στρέψει την προσοχή του Hollywood πάνω της, επέστρεψε για λίγες μέρες στην χώρα της.Απλή και όμορφη, με μία φυσική συστολή καταφέρνει να κερδίσει της εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Άλλωστε όλοι έχουν την περιέργεια να δουν από κοντά την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει το κορίτσι του γνωστού κινηματογραφικού ήρωα.Το TLIFE την συνάντησε, το βράδυ της Πέμπτης, στο Villa Mercedes να διασκεδάζει με την παρέα της. Ντυμένη casual με ένα κολάν που είναι η τελευταία λέξη της μόδας, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έχοντας πολύ καλή διάθεση, έμεινε στο μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Τόνια βρέθηκε με την παρέα της στο bar-restaurant του Φώτη Σεργουλόπουλου, Shamone.
tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ψυχοπαθής

Μια νέα βιογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) προκαλεί μεγάλη αναστάτωση καθώς εμφανίζει τη μητέρα του "ψυχικά και ψυχολογικά ασταθή".Η Πένι Τζούνιορ (Penny Junor) θεωρείται "βετεράνος" στην ενασχόλησή της με τη βρετανική οικογένεια καθώς έχει γράψει βιβλία για τον Κάρολο (Charles) και την Νταϊάνα (Dianna) ενώ ήταν παρούσα στην πρώτη επίσημη επίσκεψη του ζεύγους στην Ουαλία όπου η πριγκίπισσα ήταν έγκυος στον πρωτότοκό της.
Τώρα, με αφορμή τα 30ά γενέθλια του Γουίλιαμ που πλησιάζουν, η Τζούνιορ κυκλοφορεί ένα νέο βιβλίο για εκείνον. Όμως το ενδιαφέρον του περιεχομένου εστιάζεται στη μητέρα του και στην εικόνα που η συγγραφέας του παρουσιάζει.
Αυτό που ενδιέφερε τη συγγραφέα ήταν "πώς κατάφερε αυτό το παιδί να γίνει τόσο συνετός και ψυχικά υγιής όσο φαίνεται ύστερα από την τόσο δύσκολη παιδική ηλικία που βίωσε". Και εξηγείται…

Η Νταϊάνα που περιγράφει η Τζούνιορ είναι μια μητέρα άκρως ανικανοποίητη, χειριστική, επιρρεπή σε ξεσπάσματα, εγωιστικές ακρότητες και ζήλεια. Μάλιστα περιγράφεται χαρακτηριστικά πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδιωξε την νταντά Μπάρμπρα Μπαρνς (Barbara Barnes) όταν ο Γουίλιαμ ήταν τεσσάρων χρονών επειδή δεν μπορούσε να δεχτεί το δέσιμο που είχε με τον γιο της.

Βέβαια, την ίδια στιγμή που η συγγραφέας κιτρινίζει με τον χειρότερο τρόπο την αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού, οι επικριτές της την κατηγορούν ως "αναίσθητη, ψεύτρα και δηλητηριώδη έμπορο που στην ουσία κάνει δημόσιες σχέσεις για την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς (Camilla Parker Bowles) και είναι κρυφά ερωτευμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο.
Σύμφωνα με την Πένι Τζούνιορ, η Νταϊάνα άλλαξε τελείως μετά τον αρραβώνα της με τον Κάρολο το 1981. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ευχάριστη, χαμογελαστή και χαλαρή ενώ από εκείνη τη στιγμή και μετά, έγι
Σύμφωνα με την Πένι Τζούνιορ, η Νταϊάνα άλλαξε τελείως μετά τον αρραβώνα της με τον Κάρολο το 1981. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ευχάριστη, χαμογελαστή και χαλαρή ενώ από εκείνη τη στιγμή και μετά, έγινε μια άλλη. Πιο σκοτεινή και μονίμως λυπημένη.
Σύμφωνα με την τελευταία βιογράφο του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παντρεύτηκε την Κέιτ γιατί εκεί βρήκε τη σταθερότητα και την αγάπη που δεν είχε ποτέ στη ζώη του.
Σύμφωνα με την τελευταία βιογράφο του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παντρεύτηκε την Κέιτ γιατί εκεί βρήκε τη σταθερότητα και την αγάπη που δεν είχε ποτέ στη ζώη του.

Και αυτό μάλλον τραβηγμένο είναι.
Ωστόσο το γεγονός παραμένει πως τη στιγμή που η Νταϊάνα παρουσιάζεται ως "μια ημίτρελλη απροσάρμοστη που δεν ήξερε τι ήθελε και όλα της έφταιγαν, μια αναίσθητη μάνα που δεν σκεφτόταν ούτε στιγμή τα παιδιά της", ο Κάρολος εικονίζεται σχεδόν ως "άγιος" που έπρεπε να υπομένει τις παραξενιές της ενώ, όπως τονίζεται, η σχέση του με την Καμίλα δεν ξεκίνησε εκ νέου παρά μόνο αφού το είχε προσπαθήσει πολύ το πράγμα με την κατά 12 χρόνια νεότερη σύζυγό του, αλλά δεν του βγήκε. Α… και αφού εκείνη τον κεράτωσε πρώτη…

"Ε, τι να κάνει και ο καψερός", ένα πράγμα… "Αναγκάστηκε. Αυτή τον έδιωξε", και άλλα τέτοια. Ό,τι πεις!

Βέβαια, η Πένι Τζούνιορ εξηγεί ως έναν βαθμό τη συμπεριφορά της Νταϊάνα καθώς αφού δεν γνώρισε μάνα η ίδια και δεν πήρε αγάπη μεγαλώνοντας δεν ήξερε και πώς να δώσει.

Στη συνέχεια, και στο ίδιο μήκος κύματος η συγγραφέας εξηγεί ότι ο Γουίλιαμ παντρεύτηκε μια γυναίκα σαν την Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) γιατί εκεί βρήκε τη σταθερότητα και την αγάπη που δεν είχε ποτέ στη ζωή του.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Διαβάστε περισσότερα...

Αθηνά Οικονομάκου - Ιδανικός άντρας

Πώς θα περιέγραφε τον ιδανικό άντρα η Αθηνά Οικονομάκου;
«Πρέπει να είναι γλυκός, τρυφερός, ευαίσθητος, να έχει χιούμορ, να είναι ειλικρινής, δοτικός και, το βασικότερο, να με κάνει να νιώθω ασφάλεια και ότι κάποια πράγματα τα έχω δεδομένα. Ως άνθρωπος είμαι ιδιαίτερα ανασφαλής» τόνισε στο Glam η ηθοποιός. Η εξωτερική του εμφάνιση πώς πρέπει να είναι; Six-pack ή θα μπορούσε να είnαι με κάποιον πιο ευτραφή και λιγότερο εμφανίσιμο; «Δεν ξέρω, μπορεί και να μπορούσα, γιατί στην πορεία μιας σχέσης νοιάζεσαι για άλλα πράγματα. Δεν ξέρω βέβαια αν θα έδινα στην αρχή κάποια ευκαιρία. Καλώς ή κακώς, το πρώτο πράγμα που σε ελκύει είναι η εξωτερική εμφάνιση. Από κει και πέρα, δεν είμαι φαν κάποιου συγκεκριμένου τύπου.» Το ιδανικό ραντεβού πώς είναι για εκείνη; «Πολύ χύμα, με πολύ γέλιο και καλή διάθεση. Βόλτα στην Αθήνα τρώγοντας σουβλάκι ή πασατέμπο και μιλώντας χαλαρά (γέλια). Αυτό με τα κεριά και τα εστιατόρια με αγχώνει. Δεν μπορώ να σκέφτομαι τι να πω ή τι θα πει αυτός, ξενερώνω, αγχώνομαι και δεν μου βγαίνει ποτέ σε καλό.»

gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Cameron Diaz - Benicio Del Toro

Η Cameron Diaz θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Benicio Del Toro στην ταινία Agent Century 21, με την οποία θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Adam Hashemi.Στην ταινία αυτή, η Diaz θα ενσαρκώσει την Mary Kay Curly, μια πρόσφατα διαζευγμένη γυναίκα, που όλα της πάνε στραβά. Απελπισμένη να προστατεύσει τα παιδιά της και τη δουλειά της, η Curly αποφασίζει να κάνει ένα θέλημα στο αφεντικό της, ωστόσο πέφτει θύμα απαγωγής και βρίσκεται στη μέση ενός πολέμου ναρκωτικών.Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, πρόκειται για μια κωμωδία δράσης, που ενώνει δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, την Diaz και τον Del
zougla
Διαβάστε περισσότερα...

Catherine Zeta Jones - RED 2

Η ηθοποιός Catherine Zeta-Jones συμφώνησε να συμμετάσχει στο sequel του RED, μαζί με τους Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker και Buyn-Hun Lee, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.Το RED 2 είναι η δεύτερη ταινία για την ομάδα επαγγελματιών δολοφόνων, που έχουν αποσυρθεί, ωστόσο αναγκάζονται να επανέλθουν στη δράση. Οι Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker είχαν εμφανιστεί και στην πρώτη ταινία RED.Την ταινία έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει ο Dean Parisot, ενώ το σενάριο έχουν αναλάβει και πάλι οι Erich και Jon Hoeber.Η ταινία RED 2 αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2013.
zougla
Διαβάστε περισσότερα...

Μίνα Ορφανού τρανσέξουαλ ηθοποιός

Μίνα Ορφανού: «Βγάζω το καπέλο σε όσους κάνουν αυτή τη δουλειά, γιατί θέλει κότσια. Μια μαμά μπορεί να εκπορνεύεται για να σώσει το παιδί της. Πλέον, είναι και θέμα επιβίωσης. Εκείνη την ώρα, οι γυναίκες αυτές δεν σκοτώνουν. Ούτε πουλάνε την ψυχή τους. Γιατί αν την πούλαγαν δεν θα μπορούσαν να πάνε με δεύτερο πελάτη. Δανείζουν το σώμα τους για πέντε λεπτά. Κατακρίνω μόνο τις δουλειές που προκαλούν θάνατο στους άλλους, όπως να είσαι έμπορος ναρκωτικών ή να εμπορεύεσαι σώματα για την πορνεία», λέει στο περιοδικό Life & Style η Μίνα.
Και αν αναρωτιέσαι αν η ίδια έχει φτάσει σε αυτό το σημείο: «Όχι. Δεν έφτασα ποτέ σε αυτό το σημείο», λέει αφού ότι και αν της συμβεί και όσες δυσκολίες και να έχει θα κάνει άλλες δουλειές. «Αν έρθουν τα δύσκολα, έχεις και άλλες δουλειές να κάνεις. Αυτό είναι η εύκολη λύση. Καθαρά λεφτά. Μια γυναίκα που εκπορνεύεται, μπορεί να βγάλει την ημέρα τα ίδια χρήματα που βγάζει κάποιος σε ένα μήνα. Το χρήμα είναι γλυκό για κάποιους», λέει η ηθοποιός και πόσο δίκιο έχει! Μωρέ τι για κάποιους, για όλους!
Ελένη Αναστασάκη
Διαβάστε περισσότερα...

Eva Mendes - Met Ball

To Costume Institute Gala, γνωστό ως Met Ball, είναι το πιο σημαντικό event της Νέας Υόρκης και πολλοί το αποκαλούν «Όσκαρ της Ανατολικής Ακτής».Θεωρείται το σημαντικότερο event μόδας και αμέτρητοι celebrities καταφτάνουν σε αυτό φορώντας ό,τι πιο εντυπωσιακό γίνεται. Μάλιστα το Met Ball έχει κάποιο θέμα συνήθως κάθε χρόνο. Σύμφωνα με το fashion way τα έξοδα διοργάνωσης αναλαμβάνει η Vogue και ο οίκος Chanel. Η Vogue είναι οικοδέσποινα της βραδιάς, και το Met Ball σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Metropolitan Museum (The Met) και συγκεκριμένα την έκθεση μόδας στο Costume Institute.H Eva Mendes πήγε στο Met Ball που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες (7 Μαίου) και επέλεξε να φορέσει Prada μεταξωτό φόρεμα. Διαβάστε περισσότερα...

Jennifer Lopez + Casper - sexy dance

Η υπερβολική «επαφή» της 42χρονης τραγουδίστριας Jennifer Lopez  με τον 25χρονο σύντροφό της Casper, μπροστά στις κάμερες ήταν για πολλούς μια απεγνωσμένη προσπάθειά της να πείσει τον κόσμο ότι όλα πάνε καλά στην προσωπική της ζωή.Για άλλους πάλι, ο σέξι χορός της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Κάσπερ Σμαρτ ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πόσο καλό μπορεί να κάνει ο έρωτας σε μια γυναίκα.Υπήρξαν επίσης πολύ καυστικά σχόλια για το ντύσιμο της σταρ από το Μπρονξ, αν και δεν μας είχε συνηθίσει ποτέ σε… συντηρητικά ρούχα.
newsbomb
Διαβάστε περισσότερα...

Imogen Thomas - photos Nuts

Ανεβάζει και πάλι το θερμόμετρο με τη νέα της φωτογράφιση στο περιοδικό «Nuts».Έτσι όπως πάει την έχει στο τσεπάκι την πρωτιά του χρόνου στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη καθώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί επιδεικνύει τα πληθωρικά της κάλλη.
Ο λόγος για την 28χρονη τηλεπερσόνα Ίμοτζεν Τόμας (Imogen Thomas), η οποία ποζάρει και προκαλεί... IMOGEN THOMAS PHOTOS !
Διαβάστε περισσότερα...

George Clooney - Obama

Στην προεκλογική του εκστρατεία για την επανεκλογή του, έχει βάλει ο Obama τον George Clooney.O 50χρονος σταρ του Hollywood, ψηφίζει τον Obama, και κάνει τα πάντα προκειμένου να τον δούμε ξανά πρόεδρο των Η.Π.Α.Χαρακτηριστικό είναι, πως κατάφερε να συγκεντρώσει το τεράστιο ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων για την προεκλογική εκστρατεία του Προέδρου των Η.Π.Α.Πώς; διοργάνωσε ένα δείπνο στο σπίτι του, με 150 διάσημους προσκεκλημένους, ξοδεύοντας περίπου 40.000 δολάρια.Ανάμεσα στα ονόματα που έδωσαν το παρόν, ήταν ο Tobey Maguire, η Barbra Streisand, η Salma Hayekm, o Jack Black και πολλοί άλλοι, που δείπνησαν με τις γεύσεις που τους είχε ετοιμάσει ο chef των διασήμων, Wolfgang Puck.Μάλιστα ο Obama δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον διάσημο ηθοποιό για την πολύτιμη βοήθεια του, λέγοντας «πως καταφέραμε να μαζέψουμε πολλά λεφτά, επειδή όλοι αγαπούν τον George. Κι εγώ το ίδιο φυσικά!»
Από το δείπνο, δεν θα μπορούσε φυσικά ν΄απουσιάζει και η αγαπημένη του George Clooney, Stacey Keibler, με την οποία όλη τη βραδιά ήταν πολύ κοντά, ενώ όσοι τους είδαν, είπαν πως «ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου, και έδιναν φιλιά μεταξύ τους».
madata
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ...

Από το σημείο μηδέν αναμένεται να ξεκινήσει η διάσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία πιθανότατα θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς κατά την διάρκεια των τριών διερευνητικών επαφών που προηγήθηκαν διαπιστώθηκε αδυναμία των πολιτικών αρχηγών να συγκροτήσουν κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής.

Το μόνο δεδομένο που άφησε πίσω της η περασμένη εβδομάδα – εκτός του κυβερνητικού αδιεξόδου – είναι ότι τα όποια περιθώρια εξεύρεσης λύσης απομένουν θα συζητηθούν μεταξύ των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου, Φώτη Κουβέλη και του κ. Αλέξη Τσίπρα.

Υπο αυτά τα δεδομένα αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον το περιεχόμενο της ατζέντας με την οποία οι τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί θα παραστούν στην διάσκεψη.

Με τα έως τώρα δεδομένα οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης φαίνεται να έχουν κάνει μια επί της αρχής συμφωνία για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με στόχο την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο και με χρονικό ορίζοντα το 2014.

Στην ουσία της η πρωτοβουλία ανήκει στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ο οποίος όμως έχει θέσει ως προαπαιτούμενο την συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Κουβέλης έχει ξεκαθαρίσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι «χωρίς την συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση».

Από την άλλη πλευρά ο κ. Τσίπρας αρνείται κάθε υποστήριξη σε μια τέτοια κυβέρνηση εξηγώντας ότι δεν αποτελεί οικουμενική λύση αλλά «κυβέρνηση οικουμενικής εφαρμογής του Μνημονίου».

Επιπροσθέτως, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι πρέπει να σταματήσουν «τα παιχνίδια με τις λέξεις περί επαναδιαπραγμάτευσης των μέτρων του μνημονίου, απεμπλοκή σε κάμποσα χρόνια και σταδιακή απαγκίστρωση. να αφήσουν τα επικοινωνιακά τερτίπια και να μιλήσουνε για την ουσία, για την ταμπακιέρα».

Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας θα καλέσει εκ νέου, μπροστά στον Πρόεδρο, τους κυρίους Σαμαρά – Βενιζέλο να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό αν θα εφαρμόσουν ή όχι τα μέτρα που έχουν ήδη ψηφίσει ή σχεδιάζουν να ψηφίσουν, αν θα προχωρήσουν στην κατάργηση της μετενέργειας και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αν θα μειώσουν κι άλλο τον κατώτατο μισθό κ.α.

Απέναντι σε όλα αυτά η απάντηση του κ. Βενιζέλου, αλλά και των υπολοίπων πρωταγωνιστών της σύσκεψης αναμένεται να αναφέρει ότι επιβάλλεται να σχηματιστεί πρώτα κυβέρνηση και η χώρα να κυβερνηθεί για να υπάρξει διαπραγμάτευση, αφού η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να περιμένει ούτε μια ώρα.
protothema-gr
Διαβάστε περισσότερα...

ELENI MENEGAKI NIKI KARTSONA


Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Νίκη Κάρτσωνα σε μία απολαυστική εκπομπή η οποία πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε φιλική κουβέντα με τα γέλια και τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν.Η αγαπημένη ελληνίδα παρουσιάστρια άνετη και ζεστή όπως πάντα, έκανε τη Νίκη να νιώσει σαν στο σπίτι της και να μοιραστεί με την ίδια αλλά και το τηλεοπτικό κοινό λεπτομέρειες της επαγγελματικής και όχι μόνο καθημερινότητάς της.

Με αφορμή μάλιστα τη Γιορτή της Μητέρας την ερχόμενη Κυριακή Ελένη και Νίκη έδειξαν μαζί με την ειδική συνεργάτιδα του Queen.gr, Βάλια Νούσια, όμορφες κατασκευές για να φτιάξουν οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους και να τις προσφέρουν ως δώρα στις μαμάδες.

Βασίλης Μπουλούμπασης (κομμωτής Ελένης Μενεγάκη), Κώστας Υφαντής (σκηνοθέτης της εκπομπής), Βένια Καραγιάννη (υπεύθυνη καλεσμένων), Φωφώ Σγόντζου (make up artist), Ντίνα Τρούσσα (κομμώτρια), Γιώργος Ασημάκης (floor manager) και Γρηγόρης Γκουντάρας (συνεργάτης της Ελένης) χάρισαν αστείες πόζες στο φακό μας
Διαβάστε περισσότερα...

Ε.Κ.Α.Μ. προϋποθέσεις

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί όποιος θέλει να δοκιμάσει τον εαυτό του προκειμένου να ενταχθεί στην μονάδα.Αρχικά, αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι η Ε.Κ.Α.Μ. (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα) με διαταγή της διοργανώνει σχολείο προεπιλογής με συγκεκριμένες -αλλά όχι σταθερές- θέσεις κάθε φορά που χρειάζεται προσωπικό και φυσικά αυτό μπορεί να μην γίνεται και τακτικά…

Για παράδειγμα, υπάρχει περίπτωση κάποια χρονιά να ζητούνται 15 αστυφύλακες και 2 υπαστυνόμους και μετά από 1,5 ή 2 ή 3 χρόνια να ζητούνται οκτώ αστυφύλακες και ένας υπαστυνόμος. Αυτό συνήθως εξαρτάται από τις ανάγκες της μονάδας.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τη διαταγή του τελευταίου σχολείου, απαραίτητες προϋποθέσεις είναι ο ενδιαφερόμενος να μην υπερβαίνει το 28ο έτος ηλικίας, να έχει 3 χρόνια υπηρεσίας σε μάχιμη υπηρεσία ( Α.Τ., Άμεση Δράση, Υ.Α.Τ./ Υ.Μ.Ε.Τ., Ο.Π.Κ.Ε., ΔΙ.ΑΣ., ΖΗΤΑ, Δ.ΕΛ.Τ.Α., Ασφάλεια) και να μην είναι υπαίτιος κάποιου πειθαρχικού παραπτώματος.Με βάση τον ηλικιακό περιορισμό, διαπιστώνουμε ότι στο σχολείο προεπιλογής μπορούν να συμμετέχουν Ειδικοί Φρουροί, Αστυφύλακες, Υπαστυνόμοι Β' και Α' και ίσως και Αρχιφύλακες Παραγωγικής Σχολής.Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ελέγχονται και λαμβάνονται υπ' όψιν σοβαροί προηγούμενοι τραυματισμοί προτού γίνει κάποιος δεκτός στο σχολείο προεπιλογής όπως κατάγματα, μυϊκοί τραυματισμοί κ.α. Εφόσον κάποιος γίνει δεκτός πρέπει να περάσει κάποιες τυπικές αθλητικές δοκιμασίες πριν την έναρξη του σχολείου προεπιλογής όπως τρέξιμο, κάμψεις, έλξεις κλπ.

Τι είναι το σχολείο προεπιλογής
Αυτό διαρκεί δύο μήνες και, όπως λένε οι πληροφορίες, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες αποχωρήσεις αστυνομικών από αυτό γίνονται τις πρώτες ημέρες διεξαγωγής του. Κι αυτό διότι τότε επιδίωξη είναι η σωματική και ψυχική καταπόνηση, οι οποίες θα αναδείξουν ποιοι είναι οι πιο ικανοί για να συνεχίσουν την εκπαίδευση.
Μέχρι το τέλος του σχολείου, το πιθανότερο είναι να έχουν απομείνει τόσοι, όσοι και οι θέσεις που έχουν προκηρυχτεί, αλλά ακόμα και αν έχουν απομείνει περισσότεροι, οι υπεύθυνοι εκπαιδευτές επιλέγουν αυτούς που θα συμπληρώσουν τις κενές οργανικές θέσεις και θα συνεχίσουν την εκπαίδευση.
Υπάρχει και η περίπτωση κάποια στιγμή να μείνουν λιγότεροι εκπαιδευόμενοι και να μην καλύπτονται οι θέσεις οπότε είναι στην κρίση των αρμοδίων αξιωματικών ή να κηρύξουν το σχολείο άγονο ή να συνεχίσουν με λιγότερους εκπαιδευόμενους.

Όσοι πάντως καταφέρουν να περάσουν το σχολείο προεπιλογής, αρχίζουν την επιχειρησιακή εκπαίδευση, η οποία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δύο έτη.
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ένταση σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα Πιο συγκεκριμένα ομάδα αγνώστων, αφού έσπασε την πόρτα, προκάλεσε φθορές στα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Γερμανού και έγραψε συνθήματα στους τοίχους.Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Περισσότεροι από 50 αστυνομικοί ανά οκτάωρη βάρδια έχουν διατεθεί πλέον για να φυλάνε το κτίριο που στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο σταθμό Λαρίσης.
Μεταξύ των αστυνομικών υπάρχουν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης, αστυνομικοί της Ασφάλειας καθώς επίσης και αστυνομικοί από το Α.Τ. Ομόνοιας.
Η αστυνομική αυτή δύναμη διατέθηκε, όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο της φύλαξης της αστυνομίας στα πολιτικά κόμματα καθώς επίσης και για να μην υπάρξουν επεισόδια από άτομα που αντιτίθενται στην Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία θα διατεθεί και αστυνομική δύναμη για τη φύλαξη του αρχηγού της Χ.Α. Νίκου Μιχαλολιάκου.
Η νομοθεσία προβλέπει τη διάθεση δύο αστυνομικών σε κάθε βουλευτή εφόσον ορκιστεί η κυβέρνηση και εφόσον το ζητήσει ο κάθε βουλευτής.
Διαβάστε περισσότερα...