Rota tin agapi ηθοποιοι

rvta thn agaph huopoioi - ρωτα την αγαπη ηθοποιοι - rota tin agapi ithopoioi
Full cast and crew for Rota tin agapi - Yer Gok Ask


Series Cast

Murat Ünalmis ... Yusuf Hancioglu (27 episodes, 2010-2011)
Birce Akalay ... Havva (27 episodes, 2010-2011)
Selen Soyder ... Toprak (27 episodes, 2010-2011)
Ipek Erdem ... Münevver Hancioglu (27 episodes, 2010-2011)
Aysegül Günay ... Sultan (27 episodes, 2010-2011)
Isil Yücesoy ... Hamiyet Hancioglu (27 episodes, 2010-2011)
Yilmaz Calayir ... Yigit (11 episodes, 2010-2011)
Tugra Kaftancioglu ... Uygar (unknown episodes)
Firdevs Vüdül ... Pinar (unknown episodes)
ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΗΘΟΠΟΙΟΙ
Διαβάστε περισσότερα...

Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Θα ήθελες να δεις τη γυναίκα εκείνη που είναι το σύμβολο της ομορφιάς και έχει όλα τα τέλεια στοιχεία των διάσημων κοριτσιών; Αν βάλεις όλα τα διάσημα κορίτσια μαζί και πάρεις το καλύτερο χαρακτηριστικό της καθεμιάς μαζί σε ένα πρόσωπο, τότε σίγουρα έχεις την τέλεια γυναίκα! Σύμφωνα με την "Mail online", μετά από ψηφοφορία του site feelunique-com, τα μέλη αποφάσισαν ποια είναι τα καλύτερα σημεία των σταρ που θα έφτιαχναν την τέλεια γυναίκα και τα συγκέντρωσαν σε μια φωτογραφία.Τα σαρκώδη χείλη της Αντζελίνας Τζολί, τα τέλεια σχηματισμένα φρύδια της Μέγκαν Φοξ και τα αψεγάδιαστα ζυγωματικά της Κίρα Νάιτλι, όλα σε ένα; Και όμως γίνεται! Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πάντα για την τέλεια γυναίκα!
Τα συστατικά της τέλειας γυναίκας: λίγο φρυδάκι από Μέγκαν Φοξ, λίγο μαλλάκι από την Κάθριν Μίντλετον και έγινε η δουλειά! Πιο συγκεκριμένα:

Τα πιο καλοσχηματισμένα φρύδια: τα φρύδια είναι πολύ σημαντικά για ολόκληρο το πρόσωπο αφού το αλλάζουν όπως πιο συγκεκριμένα και το σχήμα των ματιών. Και ποια είναι τα τέλεια φρύδια; Τα φρύδια της Μέγκαν Φοξ σε συνδυασμό με τα τέλεια ζυγωματικά της Κίρα Νάιτλι και το θεληματικό πηγούνι της Γκουίνεθ Πάλτροου είναι από τα πιο βασικά και καθοριστικά σημεία του προσώπου με ένα κλικ "τοποθετήθηκαν" στο τέλειο πρόσωπο.

Τα τέλεια χείλη: τα τέλεια σαρκώδη και σέξι χείλη της Αντζελίνα Τζολί είναι τα τέλεια χείλη της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο που μεταμορφώνουν όλο το πρόσωπο. Τι και αν όλες θα έδιναν πολλά ευρώ για να τα αποκτήσουν με την κατάλληλη αισθητική επέμβαση, η τέλεια γυναίκα τα έχει με ένα μόνο κλικ!

Η μυτούλα της Κέιτ Μπεκινσέιλ: είναι τέλεια και είναι αυτή που έχει η τέλεια γυναίκα ενώ το στήθος της Κέιτ Μπρουκ είναι εκείνο που συγκέντρωσε τις προτιμήσεις του κοινού και τοποθετήθηκε στην τέλεια γυναίκα!

Μαλλάκια σαν της Κάθριν Μίντλετον: η πριγκίπισσα Κάθριν μπορεί να έχει πολλά ωραία πράγματα επάνω της, όμως τα μαλλάκια της είναι το δυνατό της σημείο. Απαλά, περιποιημένα, λεία, σε πολύ φυσική απόχρωση είναι τα τέλεια μαλλιά για την τέλεια γυναίκα είναι τα τέλεια μαλλάκια σύμφωνα με 9.000 άτομα που ψήφισαν στο site. Μέχρι και το καστανό χρώμα των μαλλιών της, έγινε αφορμή για να το "γυρίσουν" πολλές γυναίκες και να βαδίσουν στα βήματα της Κάθριν!


Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη Διαβάστε περισσότερα...

Θα κλείσουν όλα τα αναλογικά κανάλια από Υμηττό 6-7-2012

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 862/2012 της 20ης Μαρτίου στις σελίδες 14623-14624 στις 6 Ιουλίου του 2012 θα κλείσουν όλα τα αναλογικά κανάλια που εκπέμπουν από τον Υμηττό με αποτέλεσμα όσοι δεν έχουν λήψη από άλλα σημεία να χρειαστούν οπωσδήποτε να προμηθευτούν αποκωδικοποιητές για την επίγεια ψηφιακή λήψη.
Το συγκεκριμένο ΦΕΚ ρυθμίζει και άλλα θέματα σχετικά με τις ψηφιακές εκπομπές. Για τον Υμηττό αναφέρει χαρακτηριστικά:

Την 03:00 πρωινή της 6ης Ιουλίου 2012, παύει η εκπομπή με αναλογική τεχνολογία από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός», όσων τηλεοπτικών προγραμμάτων εκπέμπονται ήδη και με ψηφιακή τεχνολογία από το κέντρο αυτό.
Εφεξής, προϋπόθεση για την εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος με ψηφιακή τεχνολογία από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός», σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ν.3592/2007 και την ΚΥΑ 21161/2008, είναι η ταυτόχρονη παύση της ενδεχόμενης μετάδοσης του προγράμματος αυτού με αναλογική τεχνολογία από το ίδιο κέντρο.
Οι τηλεοπτικοί δίαυλοι που απελευθερώνονται, ως συνέπεια των ανωτέρω υπόκεινται στις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.
Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Διαβάστε περισσότερα...