BARCELONA-CHELSEA 2-2 VIDEO

BARCELONA-CHELSEA 2-2 VIDEO
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΤΣΕΛΣΙ 2-2 ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλο παιχνίδι στο "Καμπ Νου" όπου η Μπαρτσελόνα προηγείται 2-1 της Τσέλσι. Προηγήθηκαν με τέρματα των Μπουσκέτς (35') και Ινιέστα (43') οι Καταλανοί, μείωσαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι "μπλε" με τον Ραμίρες. Με δέκα παίκτες η αγγλική ομάδα λόγω αποβολής του Τέρι, έχει σκορ πρόκρισης αφού κουβαλά το 1-0 του πρώτου ημιτελικού! Έχασε πέναλτι ο Μέσι στο 48' . 2 δοκαρια η Μπαρτσελόνα...Ισοφαρισε η Τσελσι με τον Τορες 2-2!!! Διαβάστε περισσότερα...

MILA KUNIS - ASHTON KUTCHER

Ashton Kutcher Mila Kunis είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood και παράδειγμα πρώην φίλων που ήρθαν πολύ κοντά. Τόσο κοντά, που κατέληξαν εραστές!Οι τωρινές φωτογραφίες, έρχονται να επιβεβαιώσουν πως οι δυο τους είναι «μαζί». Έτσι μετά το ρομαντικό τους δείπνο το οποίο στη συνέχεια κατέληξε στο σπίτι του Kutcher την περασμένη εβδομάδα, ακολούθησε ένα πολύ ρομαντικό Σαββατοκύριακο.
Τι έκαναν τα δυο τους αυτές τις δυο μέρες; Τα πάντα! Αρχικά, το «φιλικό» τους tour ξεκίνησε με βόλτα στην παραλία. Στη συνέχεια, πήγαν να ψωνίσουν λουλούδια, ενώ επισκέφτηκαν και τα Starbucks ώστε να πιουν το καφεδάκι τους.
Και αναρωτιόμαστε εμείς τώρα. Εσείς έχετε δει πολλούς «φίλους» να κάνουν τα παραπάνω; μάλλον όχι!Το σίγουρο πάντως είναι πως τα δυο τους καλοπερνάνε. Ντυμένοι casual, δείχνουν ν΄απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.
star-gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ SEXY ΜΑΓΙΟ

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου πέρασε μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς η Stella Mpezantakou - Στέλλα Μπεζαντάκου.Η γνωστή σεξοβόμβα της πίστας φόρεσε ένα μαγιό-στρινγκ-κορδόνι και μάγεψε τον... φακό με τις sexy καμπύλες της.
Δείτε τις φωτογραφίες
Διαβάστε περισσότερα...

NICOLE KOTOVOS-ΝΙΚΟΛ ΚΟΤΟΒΟΣ

Η Νικόλ Κοτοβός nicole kotovos για πρώτη φορά θα είναι καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη και θα αποκαλύψει τα πάντα για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο!Ο παρουσιαστής φιλοξενεί αυτή την Τετάρτη στις 20:00 το βράδυ στην εκπομπή του στο ΜTV την Νικόλ Κοτοβός σε μια εκπομπή που θα δώσει απαντήσεις σε όσα έχουν γραφτεί τόσο καιρό για τη ζωή της!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ

“Είμαι έτοιμη να ερωτευτώ ξανά! Θα δούμε..”

" Θέλω ο κόσμος να με ξέρει για τη δουλειά μου, όχι για τη σχέση μου"

" Όταν σε ένα ζευγάρι οι διαφορές είναι μεγάλες, είναι καλό να αποχωρείς ήρεμα!”

Αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στην εκπομπή Movies & Stars του Γιώργου Σατσίδη στο MTV GREECE , η Νικόλ Κοτοβός σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά για όλα. Η γοητευτική επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη που έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό μέσα από τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανοίγει την καρδιά της και εκμυστηρεύεται ποια είναι, τι κάνει στην Ελλάδα και πώς γεννήθηκαν τα cupcakes, πόσο άλλαξε η ζωή της μετά το ειδύλλιο με τον δημοφιλή παρουσιαστή αλλά και την εισβολή των μίντια στην προσωπική της ζωή. Η Νικόλ με αύρα Χολιγουντιανής σταρ δίνει τέλος στις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει τη δική της τηλεοπτική εκπομπή ενώ αποκαλύπτει ότι ως τηλεοπτική παραγωγός στις ΗΠΑ έχει βραβευτεί με ΕΜΜΥ. Βέβαια εξομολογείται για πρώτη φορά τι πιστεύει για τους Έλληνες άντρες, τι μπορεί να την οδηγήσει στο χωρισμό, τι είναι αυτό που θα την κάνει να πει ναι σε έναν γάμο αλλά και πόσο διήρκησε η μεγαλύτερη σχέση στη ζωή της.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΡΕΣ
Οι Έλληνες έχουν αλλιώτικη νοοτροπία, και στη δουλειά και στα προσωπικά η νοοτροπία είναι τελείως διαφορετική. Έχω ευτυχώς το ελληνικό στοιχείο, αλλά βασικά δρω ως αμερικανίδα. Θα έλεγα ότι ταιριάζω περισσότερο με έναν Έλληνα… Ξέρω πώς θέλω να είναι ο άντρας, όχι από πού να είναι. Επιζητώ αγάπη, στοργή, υγεία, ευτυχία, πίστη, σεβασμό, κέφι, όλα αυτά είναι τσάμπα, δεν θέλω κάτι ακριβό! Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά με τον σωστό άντρα. Ναι, θα το ήθελα πολύ. Όλοι οι φίλοι μου που έχουν παντρευτεί και έχουν κάνει παιδιά μου λένε ότι είναι ό,τι πιο ευτυχισμένο έχουν ζήσει. Όμως θα δούμε αν νιώθω έτοιμη να ερωτευτώ ξανά.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ MEDIA ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ
Δεν περίμενα ποτέ να γίνει αυτή η ξαφνική εισβολή στη ζωή μου. Δεν το εχω συνηθίσει. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου, πάντα ήμουν πίσω από τις κάμερες. Ήταν ξαφνικό και δύσκολο.
Είχα κάνει πολλές συνεντεύξεις πριν τον Γρηγόρη για τη δουλειά μου, όμως τώρα ασχολούνται μόνο με την προσωπική μου ζωή.
Θα κουραστούν όλοι να λέω ότι δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν θα μιλήσω ποτέ ξανά. Αυτή είναι η γνώμη μου. Για μένα αυτό είναι το σωστό. Όταν με προσεγγίζουν οι δημοσιογράφοι του ΣΤΑΡ, προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη, καταλαβαίνω τη δουλειά τους που με ρωτάνε πράγματα, καταλαβαίνω την πίεση ότι αν δεν πάρουν τη συνέντευξη δεν έχουν κάνει καλή δουλειά. Το σέβομαι και το καταλαβαίνω, από την άλλη όμως εγώ δεν θα μιλήσω ποτέ. Λέω το ίδιο κάθε φορά. Θα κουραστούν κάποια στιγμή.

ΧΩΡΙΣΜΟΣ:
Για μένα ο χωρισμός έρχεται όταν δύο άνθρωποι δεν πάνε καλά. Όταν προσπαθούν από την αρχή επίμονα να πάει καλά η σχέση τότε δεν πρέπει να προχωρήσουν, τότε σημαίνει ότι δεν ήταν meant to be. Αν κάτι δεν προχωράει πρέπει να βρεις τον τρόπο να φύγεις ήρεμα, με σεβασμό. Η μεγαλύτερη μου σχέση κράτησε δύο χρόνια. Όταν οι διαφορές είναι τόσο μεγαλες, κάποια στιγμή απομακρύνεσαι τόσο από τον άλλον που δεν μπορείς να καταφέρεις να είσαι μαζί.



ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:
Η τηλεόραση ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, το αγάπησα, το έκανα πίσω από τις κάμερες ως παραγωγός στην καθημερινή πρωινή εκπομπή Goodmorning America αλλά καποια στιγμή τέλειωσε για μένα. Μου έχει τύχει να πάρουν λέξεις από μία συνέντευξή μου και να αλλάξουν το νόημα και να πουν ότι θέλω να κάνω τηλεόραση. Δεν θέλω καθόλου να κάνω καριέρα στην τηλεόραση. Μου έχει γίνει πρόταση να κάνω μαγειρική με cupcakes, εκπομπή ζαχαροπλαστικής, και αν ήταν μόνο για αυτό, για τη δουλειά μου, σε αυτό θα έλεγα ναι γιατί είναι κάτι που κάνω και αγαπώ. Αλλά σαν δουλειά η παρουσίαση όχι, το έχω κάνει, το έχω ζήσει αλλά έχει τελειώσει για μένα.
Θα ήθελα ο κοσμος να με ξέρει για τη δουλειά μου όχι για τη σχέση μου. Πριν τη σχέση αυτό γινόταν. Πριν για αυτό ήμουν γνωστή και έκανα και μου έκαναν παρουσιάσεις στο Life& Style και άλλα έντυπα.
Είχα την ευκαιρία να φέρω κάτι καινούργιο, να βάλω κάποια λεφτά στην Ελλάδα και να γεννηθεί κατι δημιουργικό μέσα στην κρίση.

ΕΛΛΑΔΑ
Οι γονείς μου είναι Έλληνες, αλλά έφυγαν για τις ΗΠΑ σε μικρή ηλικία, εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα και ερχόμουν στην Ελλάδα για διακοπές. Πάντα όμως ήθελα να γυρίσω. Η Ελλάδα για μένα είναι μια πανέμορφη χώρα, τα βλέπω όλα θετικά και ωραία, είναι ένα οργανωμένο χάος! Κάποια στιγμή ήξερα ότι οι Ελληνες θα τα καταφέρουν, έτσι ένιωθα και με την κρίση.Η ζωή μου θα ήθελα να μοιάζει με κωμωδία, αλλά μοιάζει τόσο με κωμωδία όσο και με δράμα. Είμαι πολύ σίγουρη πως έκανα τη σωστή επιλογή να έρθω στην Ελλάδα. Πολλοί φεύγουν για έξω, αλλά εγώ ήρθα από αυθεντική αγάπη. Όταν αγαπάς κάτι, τότε αυτό βγαίνει.
Νομίζω εδώ οι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί, η ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή, εδώ έχεις την αίσθηση του χρόνου. Έχω καταλάβει τον χρόνο που περνάει, στη νέα υόρκη δεν τον ένιωθα. Οι άνθρωποι δουλεύουν πολυ σε αντίθεση με όσα λέγονται στο εξωτερικό για εμάς, όμως δεν τους φαίνεται.

πηγη: zappit-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Δημοσκόπηση 2012+dimoskopisi 2012

Το δείγμα είναι πολύ μεγάλο και σταθμισμένο σύμφωνα με το zougla-gr, ανέρχεται στους 34,000 ψηφοφόρους.Τα αποτελέσματα βεβαίως αφορούν την τάση αποκλειστικά ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου, που είναι και η δεξαμενή συμμετοχής σε όλες τις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις.Όπως παρατηρεί και το Hellas Orthodoxy όμως, η αντίστοιχη δημοσκόπηση του 2009 ήταν η μόνη που έβγαλε την διαφορά των 10 μονάδων στα δύο μεγάλα κόμματα όταν οι υπόλοιπες δημοσκοπήσεις έδειχναν μέχρι και 6 μονάδες.Σε κάθε περίπτωση, η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού δεν έχει προηγούμενο. Κοινώς όλες οι δημοσκοπήσεις μπορούν να δώσουν χρήσιμα στοιχεία, οι “πολιτικές καφετζούδες” όμως, έχουν απαξιωθεί στα μάτια των πολιτών.
Κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού δείχνει η δημοσκόπηση της “Ζούγκλας”...
Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγένθυση ώστε να δείτε τα αποτελέσματα.
Διαβάστε περισσότερα...

i am hellene katerina moutsatsos

i am hellene katerina moutsatsos-ειμαι ελληνιδα κατερινα μουτσατσου
Hey,
I'm neither a public service worker, nor a thief.
And, I don't drink ouzo, break plates or say Opa in my daily life. Oh and I don't know Yorgo, Yanni, or Niko from Greece, although I am certain that they're really really nice...
I AM HELLENE VIDEO

My country is a democracy, actually it invented the concept...

I speak Greek and five other languages, and most of the people from my country speak at many foreign languages...

I could probably sew my country's flag in my backpack, but Greece's heritage goes far beyond the geographical borders. It invented the West...

I believe in Hellenism... The entire world aspires to its ideals...

And if I owe anybody any money today -and by the way I am not the only one- it's because I invented the idea of a free market!
And if you critique me today, it's because I invented the idea of critique.

I believe in Freedom , so if I need to, I protest...

I believe in the joy of life. I have the right to. There's nothing wrong with that!

I can swim in the waters of over 6000 islands!

My country is of exceptional beauty, and tradition. And my family is a sacred institution!

You call me Greek, but it's Hellene, NOT Greek, HELLENE!

My name is Katerina...

And I am Hellene...
Διαβάστε περισσότερα...

Allessandra Ambrosio pregnant

Η Allessandra Ambrosio pregnant διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν δίστασε να τα πετάξει όλα έξω.Η 31χρονη καλλονή που σε λιγότερο ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, πόζαρε για λογαριασμό μιας νέας διαφήμισης βραζιλιάνικης εταιρίας κοσμημάτων.Καλύπτοντας μόνο με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία, η Alessandra έκλεψε όλες τις εντυπώσεις ενώ δήλωσε πως τώρα που είναι έγκυος, νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!«Η εγκυμοσύνη με κάνει να νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανη που το σώμα μου θα φέρει στον κόσμο μια καινούργια ζωή».Η ίδια μίλησε και για την απόφασή της να φωτογραφηθεί γυμνή λέγοντας: «Δεν ντράπηκα να το κάνω γιατί με φωτογράφισαν δυο από τους αγαπημένους μου φωτογράφους. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μου αποτυπώθηκε στο φακό τους».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

The Paperboy + Nicole Kidman

Πλησιάζοντας οι μέρες για την προβολή της ταινίας, στην κυκλοφορία δόθηκαν νέες φωτογραφίες.
Το Paperboy η ταινία στην οποίο πρωταγωνιστούν η Nicole Kidman, ο Zac Efron, ο John Cusack και ο Matthew McConaughey θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες στα μέσα Μαΐου.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Gerard Butler + sexy μαζορέτες των Lakers

Έκανε προσπάθεια να δείξει ότι κοιτούσε αλλού, αλλά ο ενθουσιασμός του τον πρόδωσε.Με ιδιαίτερη χαρά ο Gerard Butler παρακολούθησε το σόου που έκαναν οι μαζορέτες των Lakers στο Λος Άντζελες στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας μπάσκετ του ΝΒΑ. Όταν αντιλήφθηκε πως υπήρχε κάμερα εκεί κοντά, ξέσπασε σε γέλια και προσπάθησε να κοιτάει μόνο το φακό.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΓΑΜΟΣ Aniston+Theroux

Νυφούλα στην όμορφη Κρήτη θα ντυθεί αυτό το καλοκαίρι η Jennifer Aniston, που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Justin Theroux. Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ σκέφτεται να κάνει το γάμο της τον Ιούλιο στη γενέτειρα του πατέρα της Γιάννη Αναστασάκη.
Όπως αποκάλυψε σήμερα το TMZ η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στην Ελούντα στην Κρήτη και ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το γάμο της.Σύμφωνα με πληροφορίες η Jennifer αποφάσισε να κάνει ένα διαφορετικό γάμο μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ και επέλεξε το νησί της Κρήτης που έχει και συναισθηματική αξία για εκείνη. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο Elounda Beach Hotel για να δει τις εγκαταστάσεις και το πακέτο γάμο που προτείνουν.
Το Elounda Beach είναι ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής και είναι συνήθως το αγαπημένο μέρος των επωνύμων.
tlife
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΤΥΠΑΣ-ΡΟΥΒΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑ

Μια ανατρεπτική συνεργασία ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς αυτό το καλοκαίρι που θα ταράξει τα νερά.Ο τραγουδιστής πριν λίγες ημέρες έκλεισε να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa» με τον Αντύπα. Σίγουρα ένα αχτύπητο δίδυμο το οποίο θα μπορέσει να συνδυάσει το pop με το λαϊκό και το clubbing με τα μπουζούκια. Ο Σάκης Ρουβάς είναι ενθουσιασμένος με αυτή τη συνεργασία αφού έχει να πάρει πολλά από το μεγάλο λαϊκό καλλιτέχνη αλλά και ο Αντύπας νιώθει χαρούμενος αφού θα γίνει και πάλι παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρόβες θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα. Οι εμφανίσεις τους θα αρχίσουν την Παρασκευή 11 Μαΐου και θα είναι περιορισμένες.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...