Shauna Sand sexy σαρανταρα

Μπορεί να είναι 40 ετών, αλλά η Shauna Sand δεν έχει κανέναν πρόβλημα να κυκλοφορεί στην παραλία όπως μια γυναίκα μικρότερης ηλικίας.Μια σαραντάρα…«Φωτιά».Και πώς να μην το κάνει βέβαια με αυτά τα σωματικά προσόντα!Οι περισσότερες γυναίκες που διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους φορούν λίγο πιο συντηρητικά μαγιό, όμως το πρώην κορίτσι του Playboy «παρέλασε» στην άμμο φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι.Με την χάρη της και το σώμα της συναγωνίστηκε στα ίσα αρκετές νεότερές της που βρέθηκαν στην παραλία και «έκλεψε» τα βλέμματα των παρευρισκομένων. Διαβάστε περισσότερα...

Την παραίτησή της υπέβαλε η Άντζελα Γκερέκου

Την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας υπέβαλε πριν από λίγη ώρα η Άντζελα Γκερέκου μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις υπέρογκες οφειλές τού Τόλη Βοσκόπουλου στην εφορία, ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η παραίτηση της κας Γκερέκου έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό.
Σε δήλωσή του από την Ισπανία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής αναφέρει: "Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου. Η Άντζελα Γκερέκου υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας και προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή αφορμή για να πληγεί η Κυβέρνηση, παρά το ότι, όπως ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό, ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της". Στην επιστολή της προς τον πρωθυπουργό η κα Γκερέκου τονίζει ότι οι εκκρεμότητες του συζύγου της είναι από αρκετά χρόνια πριν τον γνωρίσει και κάνει λόγο για απόπειρα να σπιλωθεί η αξιοπρέπειά της και η κυβέρνηση. Παράλληλα ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του και δηλώνει ότι στηρίζει το έργο της κυβέρνησης. Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ κάνει λόγο για «μεγάλη καθυστέρηση» και τονίζει ότι «το μεγάλο πολιτικό θέμα, που έχει προκύψει για την κυβέρνηση, παραμένει». Τονίζει επίσης ότι «σε μία περίοδο κατά την οποία ο κ. Γ. Παπανδρέου προχωρεί σε δραματική οικονομική αφαίμαξη των Ελληνικών νοικοκυριών, διεκδικώντας για τον εαυτό του το ρόλο του δημοσίου εισαγγελέα έναντι των πάντων, αποδεικνύεται ότι δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί και να διασφαλίσει τη διαφάνεια στο κόμμα του, ούτε καν μεταξύ των υπουργών του». Εντωμεταξύ το βράδυ της Δευτέρας το υπουργειο Οικονομικών επιβεβαίωσε τις οφειλές του τραγουδιστή και συζύγου της υφυπουργού Τουρισμού και ανακοίνωσε τη διενέργεια ΕΔΕ για την καθυστέρηση είσπραξης των οφειλών. Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος, όπως για όλους τους μεγάλους οφειλέτες του δημοσίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αρμόδιας ΔΟΥ, οι οφειλές του γνωστού τραγουδιστή εκκρεμούν εδώ και 17 χρόνια και με τις προσαυξήσεις έχουν φτάσει τα 5,5 εκατομμύρια ευρω. Σε απάντησή του ο κ. Βοσκόπουλος υποστηρίζει ότι η οφειλή του αφορούσε εισοδήματα τα οποία ουδέποτε καρπώθηκε ή απέκτησε και έχουν να κάνουν με τη διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του. Τονίζει επίσης ότι δεν ζήτησε ποτέ τη διαγραφή του χρέους, αλλά τη διαγραφή των προσαυξήσεων.
Διαβάστε περισσότερα...

Επεισόδια σε καφετέρια στο Μαρούσι με Πέτρου Ευθυμίου+Χρυσή Αυγή

Πριν απο λίγο ο βο(υ)λευτής του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου έκανε προεκλογικές βόλτες σε καφετέριες στο Μαρούσι.Πάνω από 300 πολίτες αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του στη καφετέρια ΜΥΘΟΣ επιχείρησαν να τον λιντσάρουν και αυτή την στιγμή ευρισκόμενοι έξω από την καφετέρια προβαίνουν σε έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα σε βάρος του συνόλου των πολιτικών.
"Αλήτες, προδότες, πολιτικοί" και "Κουφάλες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες" είναι τα βασικά συνθήματα που κυριαρχούν ενώ ψάλλουν και τον εθνικό ύμνο!
Γίνεται κυριολεκτικά χαμός!
Y.Γ. Mόλις μας ενημέρωσαν ότι στο σημείο βρίσκεται γαλλικό και ισπανικό κανάλι! Άρα το σκηνικό ήταν καλά προγραμματισμένο!
ΥΓ2. Ήδη το MEGA έκανε λόγο για προβοκάτσια εναντίον της Χρυσής Αυγής!...
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ SEXY

Η Έλλη ξέρει να διαχωρίζει τη δουλειά από τη προσωπική ζωή και ξέρει να προσέχει τον εαυτό της και να παραμένει σέξι. Γιατί όσο και αν δεν το πιστεύετε, όταν βγάζει το κορμί στη παραλία, με το ξανθό μαλλί και το γυαλί την περνάς για καλοδιατηρημένο μοντέλο. Κι ας είναι 50 φεύγα. Και αν νομίζετε πως υπερβάλουμε ιδού τα διαπιστευτήρια. Στη παραλία της Μυκόνου με τη κορμάρα της! Όχι για να μη νομίζετε πως μόνο οι ξένες έχουν τη χάρη και τα κάλλη!
πηγή:gossip-gr
Διαβάστε περισσότερα...