Muhtesem Yuzyil Fotos

Muhtesem Yuzyil Foto-soyleiman o megaloprephs photos-Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής φωτογραφίες
















Διαβάστε περισσότερα...

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα χθεσινά επεισόδια έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, με τις αποδοκιμασίες των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ κατά υπουργών και βουλευτών του κόμματος, με απόφαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, διαγράφεται από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Κιουτσούκης, πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.
Ο κ. Κιουτσούκης, αρκετές φορές έχει εκφράσει ανοικτά την αντίθεσή του στα οικονομικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.
Χαρακτηριστική είναι και η σημερινή ανακοίνωση της ΔΑΚΕ κατά του υπουργού Εργασίας, στην οποία ο Γιάννης Βρούτσης χαρακτηρίζεται «πρόθυμος υπουργός των εργοδοτών».
Πλέον όμως, τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης από τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, παρουσία του προέδρου Νίκου Κιουτσούκη, φαίνεται πως ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».
Aπό τη Συγγρού πάντως διαρρέεται πως το «... μη παρέκει» οφείλεται όχι στη διαφοροποίηση στοπεδίο της πολιτικής, αλλά στους προπηλακισμούς.

Διαβάστε περισσότερα...

Απελευθερώνονται κυλικεία-περίπτερα-τσιγάρα

Σε εφαρμογή του Ν.3919/2011 «Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας, κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων»καταργούνται οι εξής περιορισμοί για την εκμετάλλευση περιπτέρων:

- Καταργείται ο περιορισμός στον αριθμό των αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων με βάση πληθυσμιακά κριτήρια.
- Καταργείται η ύπαρξη περιορισμένου αριθμού προσώπων που δικαιούνται να εκμεταλλεύονται τα περίπτερα.
- Καταργείται ο περιορισμός της μόνιμης κατοικίας των δικαιούχων άδειας για την εκμετάλλευση περιπτέρων.
- Καταργείται ο περιορισμός της εκμίσθωσης μόνο από φυσικά πρόσωπα και μόνο μιας άδειας κι επιτρέπεται πλέον σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, ημεδαπά και αλλοδαπά.
- Καταργείται ο περιορισμός της μόνιμης κατοικίας του ενδιαφερομένου προς εκμετάλλευση περιπτέρου.

Για την πώληση καπνοβιομηχανικών προϊόντων, προβλέπεται ότι:

- Καταργείται η μέχρι τώρα απαγόρευση χορήγησης άδειας σε νομικά πρόσωπα, ημεδαπά και αλλοδαπά. Επιπλέον, αίρεται η προσωρινότητα των αδειών σε ικανούς προς εργασία ιδιώτες.
- Καταργείται η ύπαρξη περιορισμένου αριθμού προσώπων που δικαιούνται να ασκήσουν το επάγγελμα καθώς και ο αποκλεισμός της άσκησης υπό ορισμένη εταιρική μορφή, επιτρεπόμενης μόνο της ατομικής άσκησης αυτού επειδή αντίκειται στο άρθρο 2 παρ.2α και στο άρθρο 2 παρ.2ζ του Ν.3919/2011.
- Καταργείται η απαίτηση προηγούμενης διοικητικής άδειας σε κατοικημένες περιοχές και το επάγγελμα ασκείται ελεύθερα μετά από πάροδο 3μήνου από την αναγγελία έναρξης ασκήσεώς του.
- Καταργείται η απαγόρευση διάθεσης είδους αγαθών από ορισμένη κατηγορία επαγγελματικών εγκαταστάσεων.
- Καταργείται ο περιορισμός στον αριθμό των αδειών με βάση πληθυσμιακά κριτήρια.
- Καταργείται ο περιορισμός που αφορά στην εξάρτηση της χορήγησης προσωρινών συμπληρωματικών αδειών σε τόπους παραθερισμού κατά τους θερινούς μήνες από την εκτίμηση της διοίκησης. Στο ίδιο πλαίσιο, καταργείται και ο περιορισμός που προβλέπει ότι ο συνολικός αριθμός των αδειών αυτών καθορίζεται αναλογικά με τον αριθμό των κατοίκων στους τόπους παραθερισμού.
- Καταργείται ο περιορισμός που προβλέπει ότι απαιτείται η έκδοση χορήγησης προηγούμενης διοικητικής άδειας για την πώληση καπνοβιομηχανικών προϊόντων σε μη κατοικημένες περιοχές καθώς και ο περιορισμός της παραπάνω πώλησης σε μη κατοικημένες περιοχές και σε συγκεκριμένες εγκαταστάσεις
- Καταργείται ο περιορισμός που προβλέπει ότι σε πόλεις με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων η χορήγηση συμπληρωματικών αδειών εξαρτάται από την εκτίμηση της διοίκησης ως προς την ύπαρξη της ανάγκης εξυπηρέτησης του κοινού καθώς και υπολογισμός των αδειών αυτών με βάση τον αριθμό των κατοίκων.

Για την εκμετάλλευση κυλικείων:

- Καταργείται η ύπαρξη συγκεκριμένων προσώπων που δικαιούνται να εκμεταλλεύονται κυλικεία καθώς και ο αποκλεισμός της άσκησης υπό ορισμένη εταιρική μορφή.
- Καταργείται η απαγόρευση για ένα πρόσωπο της δημιουργίας περισσότερων εγκαταστάσεων ή επαγγελματικής δραστηριοποίησης σε περισσότερες εγκαταστάσεις καθώς και η απαγόρευση της άσκησης επαγγέλματος ή η απαγόρευση της άσκησής του υπό ορισμένη εταιρική μορφή.
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ

Νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, που θα αφορά περίπου σε 2.000 εργαζομένους, σχεδιάζει η διοίκηση του ΟΤΕ. Χθες άνοιξε και επίσημα ο κύκλος διαλόγου για τη μείωση του προσωπικού στον Οργανισμό, που σήμερα φτάνει τα 10.500 άτομα, με τη συνάντηση που είχαν μέλη της Διοίκησης με την Ομοσπονδία Εργαζομένων και τα πρωτοβάθμια σωματεία.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε και η μεταφορά εργαζομένων σε άλλες δραστηριότητες, καθώς σε ορισμένες απ΄αυτές το έργο εμφανίζει φθίνουσα πορεία τη στιγμή μάλιστα που δημιουργούνται νέες ανάγκες. Στόχος είναι να μειωθεί το κόστος που διαμορφώνει τις τιμές των προϊόντων λιανικής πώλησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο πρόγραμμα εθελουσίας θα αφορά σε εργαζόμενους οι οποίοι θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα έως και το τέλος του 2014. Εφόσον το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου πετύχει τον στόχο του για αποχώρηση 2.000 εργαζομένων, η μείωση στο κόστος μισθοδοσίας θα φτάσει στο 10%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ σε ορίζοντα τριετίας.

Τα κίνητρα για την αποχώρηση του προσωπικού δεν θα θυμίζουν εκείνα που δόθηκαν στο μεγάλο πρόγραμμα του 2005. Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι ότι για όσους εργαζόμενους πληρούν τις προϋποθέσεις και αποφασίσουν να αποχωρήσουν, ο ΟΤΕ θα καλύψει όλες τις ασφαλιστικές εισφορές προκειμένου να μην προκύψει επιβάρυνση των ασφαλιστικών ταμείων.
Παράλληλα θα δοθούν τα ποσά που ο κάθε εργαζόμενος δικαιούται, ενώ αναμένεται να χορηγηθεί και ένα πρόσθετο ποσό ως κίνητρο αποχώρησης.
Το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου θα συνοδευτεί και από τη μεταφορά προσωπικού του ΟΤΕ από μία δραστηριότητα σε μία άλλη. Με τον τρόπο αυτό προσωπικό από τον τομέα της τηλεφωνίας θα μπορεί να μετακινηθεί σε άλλους τομείς, π.χ. δομημένης καλωδίωσης, τηλεόρασης, κοινόχρηστα τηλέφωνα κ.λπ. Ετσι, αφενός θα γίνει καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού, αφετέρου θα υπάρξουν βελτιώσεις για τον ΟΤΕ στον τρόπο που τον αντιμετωπίζει ο ρυθμιστής σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση των τιμολογίων του.

Σε εσωτερικό σημείωμα της διοίκησης προς τους εργαζομένους χθες, τονίστηκε ότι η Συλλογική Σύμβαση που υπεγράφη το 2011 έχει συμβάλει στη συγκράτηση των λειτουργικών εξόδων του ΟΤΕ, «χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τις θέσεις εργασίας». «Η ομαλή αναχρηματοδότηση των δανείων, η περαιτέρω μείωση του λειτουργικού κόστους και η αντιμετώπιση νέων αναγκών του σημερινού λειτουργικού μοντέλου αποτελούν -μεταξύ άλλων- βασικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει άμεσα η εταιρεία» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΜΑΡΙΑ ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΛΗ-ΦΩΤΟ 2012-13

iwanna lili foto 2012-2013
Επτά χρόνια μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει το μόντελινγκ για να αφοσιωθεί στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, το 35χρονο πρώην μοντέλο επέστρεψε - για μια και μοναδική φορά - επιβεβαιώνοντας την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα της.
Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, η Ιωάννα Λίλη δέχτηκε με ενθουσιασμό να φωτογραφηθεί αφιλοκερδώς και να είναι το κεντρικό πρόσωπο του νέου καταλόγου που ετοίμασε ο καλός της hair stylist Κρυστάλλης Μητριτζόνης για τις καινούριες τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012-2013.

/

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση ιδρυμάτων της βόρειας Ελλάδας.

/

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Διαβάστε περισσότερα...

Heidi Klum+Martin Kristen εχουν σχεση τελικα

heidi klum martin kristen
Heidi Klum:« Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω σχέση, έτσι όμως έχει αρχίσει. Δεν ξέρω που θα καταλήξει. Τον γνωρίζω για 4 χρόνια. Νοιάζεται για την οικογένειά μου κυρίως για τα παιδιά μου και μας έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένας καταπληκτικός άντρας και τώρα ανακαλύπτουμε ο ένας τον άλλο με έναν άλλο τρόπο», είπε αναφερόμενη στον σωματοφύλακά της.Η Κλουμ πάντως ισχυρίστηκε ότι η σχέση τους ξεκίνησε μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της και πως ποτέ δεν απάτησε τον Σιλ.
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΤΕΜΙ ΜΟΥΡ

Η Demi Moore βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και αρκετές ημέρες. Αρχικά επισκέφτηκε την Μύκονο και την όμορφη Κεφαλονιά, στην οποία έμεινε και τις περισσότερες ημέρες φιλοξενούμενη σε σκάφος.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE η Demi στην Αθήνα, φιλοξενείται από το ζεύγος Στέγγου! Τον Ανδρέα και τη σύζυγό του Αθανασία. Πρόκειται για το ίδιο ζευγάρι που είχε φιλοξενήσει τον Ashton Kutcher. Αρχικά είχαν γνωριστεί ο Ανδρέας και ο Αston στις Μπαχάμες. Το ζεύγος Στέγγου διαθέτει σπίτι στο Μαϊάμι όπου συναντιόταν συχνά με τον Kutcher αλλά και με την πρώην σύζυγό του Demi Moore. Και οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν τη φιλία με το ζεύγος Στέγγου και μετά τον χωρισμό τους.
Μετά την Κεφαλονιά, η Demi επέστρεψε στην Αθήνα και φιλοξενείται από το ζευγάρι στην έπαυλή του, στη Βούλα. Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός και η Αθανασία Στέγγου βρέθηκαν στο κέντρο της Γλυφάδας για ψώνια. Η Demi Moore, θέλησε να αγοράσει κάποια προΐόντα ομορφιάς από την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Centre.
Για την παραμονή της στην Κεφαλονιά μιλήσαμε με την μαγείρισσα Τασία. Η διάσημη μαγείρισσα μας αποκάλυψε κάποια περισσότερα πράγματα τώρα που η Demi Moore έφυγε από το νησί: "Στην ταβέρνα μας ήρθε Κυριακή, στις 2 Σεπτεμβρίου στις 23:00 περίπου το βράδυ. 'Ηρθε με έναν φίλο της, Έλληνα επιχειρηματία και τη γυναίκα του. Ο επιχειρηματίας την φιλοξενούσε εδώ στην Κεφαλονιά και στο σκάφος του, για 15 ημέρες. Ο ίδιος έρχεται στην Κεφαλονιά, τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια."
Το μενού της star: "Η Demi ζήτησε μιά πράσινη σαλάτα και της κάναμε και ψάρι ψητό αλλά και βραστό, για να δούμε ποιος θα της αρέσει καλύτερα. Τελικά, έφυγε και τα δύο της άρεσαν! Στο τέλος ζήτησε φρούτο και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.
H εμφάνισή της: "Ήταν πολύ χαμογελαστή, πολύ φυσική, χωρίς μακιγιάζ, πολύ καλοβαλμένη... Απλώς δεν ήθελε να φωτογραφηθεί γιατί θα έμενε για πολύ καιρό εδώ στην Ελλάδα και δεν ήθελε να διαρρεύσουν φωτογραφίες και την ενοχλήσουν..."
Βlue moon στην Ελλάδα: "H ημέρα που ήρθε σε μας, ήταν η τρίτη ή η τέταρτη που βρισκόταν στην Κεφαλονιά. Το ξέρω επειδή το βράδυ της πανσελήνου, είχαν κάνει πριν ένα πάρτυ σε μια παραλία! Η παρέα της έκανε το πάρτυ, στην παραλία και ήταν κι εκείνη μαζί τους."
Το ερωτικό τραγούδι του Αντώνη Ρέμου: "Το κινητό της το είδα να χτυπάει με τη φωτογραφία του Αντώνη, από το τελευταίο του άλμπουμ και με το τραγούδι, "έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια". Της το έβαλαν οι φίλοι της από 'δω. Και μάλιστα της είπα, να αφήσει αυτόν τον ήχο και στην Αμερική και γέλασε. Είχαμε μείνει εμείς και το προσωπικό του μαγαζιού και μάλιστα έκανε πως το χορεύει... Δεν είχε φόβο μήπως την δει κάποιος"
"Η Demi Moore έφυγε τη Δευτέρα, μαζί με τους φίλους της. Τους ξέρουμε πολύ καλά και ήταν επιθυμία τους να μη μιλήσουμε... Περιμέναμε να φύγουν και μετά. Το σεβαστήκαμε."
πηγη tlife-gr

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΚΙΘ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

«Συνεχίζουμε εντατικά τον έλεγχο των στοιχείων. Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο». Τα λόγια ανήκουν στον Κιθ Χάρις τον 59χρονο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται μαζί με τον εφοπλιστή Δημήτρη Βιντιάδη να μπουν στην ΑΕΚ.
Μιλώντας στην SportDay τόνισε: «Καταλαβάινετε ότι για τέτοιες συμφωνίες και σε τέτοιες διαπραγματεύσεις απαιτείται μεγάλη μυστικότητα ή η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη. Καταλαβαίνω την αγωνία σας αλλά σε ορισμένα πράγματα δεν γίνεται να κοινοποιηθούν πριν από την ολοκλήρωσή τους, αφού το παραμικρό μπορεί να βλάψει την πορεία και την κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Και είμαι σίγουρος πως κανείς δεν θέλει κάτι τέτοιο» και κατέληξε:
«Ίσως τα πούμε σύντομα από κοντά». Ο Κιθ Χάρις αναμένεται το Σάββατο στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της AEK με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο Δημήτρης Βιντιάδης από την Τετάρτη.
Διαβάστε περισσότερα...

ΤΙΜΗ iPhone 5 ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσιάστηκε σε ταυτόχρονη εκδήλωση σε Σαν Φρανσίσκο και Λονδίνο το νέο κινητό τηλέφωνο της εταιρείας Apple, iPhone 5.
Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί η νέα συσκευή είναι ελαφρώς μακρύτερη από την προηγούμενη, διαθέτει οθόνη τεσσάρων ιντσών, έχει βάρος 112 γραμμάρια και πάχος 7,6 χιλιοστά.Η παρουσίαση του νέου μοντέλου είχε προαναγγελθεί στην πρόσκληση που έλαβαν όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, καθώς αναγραφόταν με αχνά γράμματα ο αριθμός πέντε, με την εγγραφή «Είναι σχεδόν εδώ...».
Εκεί κάπου στα 650 με 700 ευρώ θα κυμανθεί το iPhone 5 VIDEO
IPHONE 5 price
As usual, the iPhone 5 will be available in both black and white, and it will be the same price as the iPhone it replaces:
The 16GB iPhone 4S lines up in retailers with a hefty £499 price tag. Prices continue up all the way to £699 for the 64GB edition.Ahead of the iPhone 4S successor's announcement, it is believed that the sixth-gen model will simply replace the iPhone 4s in terms of price points and range of models with any 128GB storage option likely to hit the £799 price mark.

Διαβάστε περισσότερα...