Εκανες τατουαζ ερωτευμενος; Ας προσεχες!

Εκανες τατουαζ ερωτευμενος; Ας προσεχες!
Στο δικαστηριο καταληξε ο χωρισμος ενος 21χρονου και μιας 17χρονης.Ολα αυτα γιατι ο ερωτευμενος νεαρος εσπασε το κινητο της φιλης του μολις καταλαβε οτι δεν... τον αγαπαει!Το ακομη καλυτερο ηταν οτι ο νεαρος ονοματι Jordan ειχε κανει τατουαζ στο πισω μερος του λαιμου του με το ονομα της αγαπημενης του "Olivia".Μολις ομως χωρισαν εσπευσε να σβησει το ονομα με μια γραμμη και να γραψει την γνωστη φραση: "Shit happens”. Φαντεζεστε οτι στο δικαστηριο ολο αυτο εκανε την κατασταση κωμικη με αποτελεσμα να κρινουν τον ερωτοχτυπημενο "δραστη" αθωο με την υποχρεωση ομως να καταβαλει στην πρωην κοπελα του το ποσο των 150 λιρων για την αποκατασταση του σπασμενου κινητου!
original article πηγη
Διαβάστε περισσότερα...

Κόπηκε η διαφήμιση Ε ρε JUMBO που σας χρειάζεται!

Σε άμεση προσαρμογή της διαφήμισής της θα πρέπει να προχωρήσει η εταιρεία Jumbo με βάση απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Ελέγχου Επικοινωνίας η οποία είναι αποτέλεσμα προσφυγής της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Ελέγχου Επικοινωνίας, όπως προβλέπεται από τον Ελληνικό Κώδικα Διαφήμισης – Επικοινωνίας και τον Κανονισμό Λειτουργίας, έλαβε υπόψη της την αίτηση ελέγχου, εξέτασε την υπό έλεγχο επικοινωνία και αξιολόγησε όλα τα στοιχεία που κατατέθηκαν και τα επιχειρήματα που αναπτύχθηκαν κατά τη συνεδρίαση.

Η Επιτροπή εξέτασε λεπτομερώς τις υπό κρίση επικοινωνίες JUMBO (3 τηλεοπτικά spots και 1 ραδιοφωνικό spot) και μετά από διεξοδική συζήτηση έκρινε κατά πλειοψηφία ότι το υπό έλεγχο ραδιοφωνικό spot μπορεί ναπαραπλανήσει μέρος των καταναλωτών και να λειτουργήσει δυσφημιστικά απέναντι σε κάποιες εμπορικές επιχειρήσεις.

Επιπλέον, η Επιτροπή έκρινε ότι ο συνδυασμός του λεκτικού «ε ρε Jumbo που σας χρειάζεται», που αποτελεί παράφραση της γνωστής φράσης «ξύλο που σας χρειάζεται», με το ηχητικό (ήχος «ξυλιάς») στο ραδιοφωνικό και με το οπτικό (απεικόνιση ξύλου/σανίδας) και το ηχητικό (ήχος «ξυλιάς») στα 3 τηλεοπτικά spots, υπαινίσσεται βίαιη συμπεριφορά και για το λόγο αυτό αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι υπάρχει παραβίαση του άρθρου 4.3 του ΕΚΔ-Ε και πρέπει να γίνει η ανάλογη τροποποίηση εντός 4 ημερών.
iPhone new
Απόκτησε το iPhone4 S: Πατήστε εδώ0
Διαβάστε περισσότερα...

ELLI KOKKINOU SEXY MAGIO

elli kokkinou magio
Η τραγουδίστρια πήρε τον 4χρονο γιο της, Αλέξανδρο, και, πριν αναχωρήσουν για διακοπές, πήγαν για μπανάκι στην Αθήνα. Μαζί τους ήταν η μητέρα της Έλλης, Μαίρη, και ο Παύλος Σταματόπουλος. Η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να παίζει με τον κανακάρι της τόσο μέσα τη θάλασσα όσο και στην παραλία, όπου μαμά και γιος έφτιαχναν κάστρα και έκαναν τις δικές τους «ανακαλύψεις». Πηγή φωτογραφιών: Hello Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΣΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

katargeitai to sima kykloforias
Καταργείται πλέον το σύστημα της ειδοποίησης και τις παραλαβής των σημάτων, αφού εκτός από το μεγάλο κόστος, έχουν διαπιστωθεί πάρα πολλά κρούσματα παράνομης τοποθέτησης αυτοκόλλητου σήματος σε οχήματα που δεν έχουν πληρώσει τα τέλη.
Με το νέο σύστημα οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα πηγαίνουν στην τράπεζα με τη φορολογική τους δήλωση, αλλά και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος τους, ώστε οι υπάλληλοι να μη χρειάζεται να βεβαιώσουν ούτε τους φορολογήσιμους ίππους αν πρόκειται για παλιό ΙΧ ούτε τις εκπομπές ρύπων αν είναι καινούργιο και θα ολοκληρώνουν τη διαδικασία.
Η κομπίνα από τους ιδιοκτήτες Ι.Χ.
Κάποιος που έχει δύο ή περισσότερα αυτοκίνητα κατέβαλε τα τέλη για το όχημα που είχε το μικρότερο κινητήρα ή τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και για το άλλο δεν έπαιρνε.
Μετά από 20 μέρες πήγαινε στην εφορία με την απόδειξη καταβολής των τελών του ΙΧ και υποστήριζε πως καταστράφηκε το παρμπρίζ όπου είχε βάλει το αυτοκόλλητο.
Έτσι έπαιρνε καινούργιο μόνο με 3 ευρώ και το τοποθετούσε στο όχημα που δεν είχε πληρώσει τα τέλη.
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 17N

Δέκα χρόνια μετά την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη, απόρρητα έγγραφα για τη δράση της οργάνωσης βλέπουν το φως της δημοσιότητας.Τα έγγραφα δημοσιεύει η «Καθημερινή της Κυριακής» και, όπως αποκαλύπτεται ήδη από το 1991, οι διωκτικές αρχές είχαν εντάξει τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο σε ένα στενό κύκλο ατόμων που πιθανολογούσαν ότι σχετίζονται με τη 17Ν.
Οι έρευνες με επίκεντρο Έλληνες που είχαν διαφύγει στη Γαλλία την περίοδο της δικτατορίας είχε αρχίσει το 1989. Στην πρώτη φάση αφορούσαν 200 άτομα για τα οποία αναζητήθηκαν πληροφορίες.

Στην τελική φάση της έρευνας, για δύο άτομα δεν είχε βρεθεί κανένα στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκονταν. Ο ένας ήταν ο Αλ. Γιωτόπουλος, που παρέμεινε εξαφανισμένος μέχρι να εντοπιστεί στους Λειψούς. Η μόνη φωτογραφία του που είχαν καταφέρει να βρουν, είναι μια που τον απεικόνιζε σε εφηβική ηλικία.

Η επόμενη περιγραφή που είχαν οι αρχές, ήταν αυτή του Σάββα Ξηρού, ο οποίος μετά τη σύλληψή του, τραυματισμένος, μίλησε για τον «Λάμπρο».

Ο δεύτερος δεν βρέθηκε ποτέ. Πρόκειται για άνδρα με καταγωγή από τη Χίο, ο οποίος πιθανολογείται ότι είναι νεκρός.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα παλαμικό και 5 δακτυλικά αποτυπώματα αποτελούν της εκκρεμότητες στον φάκελο της υπόθεσης.

Το παλαμικό, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εντοπίσθηκε στην μπανιέρα της γιάφκας της οδού Δαμάρεως στο Παγκράτι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, εκτιμάται ότι ανήκει σε πρόσωπο που βρέθηκε εκεί λίγο πριν εισβάλει η Αντιτρομοκρατική και βοήθησε τον Δ. Κουφοντίνα να καθαρίσει το χώρο.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή» ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε εγκαταλείψει το κρησφύγετό του στο Αγκίστρι, καθώς είχε καταλάβει ότι τον παρακολουθούσαν.

Οι έρευνες είχαν στραφεί αρχικά στην Αίγινα, καθώς είχε τεθεί υπό παρακολούθηση γυναίκα που θεωρήθηκε ύποπτη. Αργότερα αποφασίστηκε να επεκταθούν οι έρευνες και στα γύρω νησιά.

Μια γυναίκα παρ' ολίγον να σταθεί μοιραία για τη 17Ν, 10 χρόνια πριν την εξάρθρωσή της, στην υπόθεση που έμεινε γνωστή ως «φιάσκο της Ριανκούρ».

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με μέλη της οργάνωσης, που κατάφεραν να διαφύγουν. Την πληροφορία για τη συνάντηση μελών της 17Ν στην οδό Λουίζης Ριανκούρ, είχε δώσει τηλεφωνικά μια γυναίκα.
Σύμφωνα με τις αρχές το κίνητρο ήταν η ερωτική αντιζηλία. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για μια γυναίκα που είχε πολυετή σχέση με μέλος της οργάνωσης και όταν κατάλαβε ότι την απατούσε, πέταξε τα ρούχα του στο δρόμο και τον... πρόδωσε την αστυνομία.

Από τα αντικείμενα-σφραγίδες της οργάνωσης, απουσιάζει το ιστορικό 45αρι της οργάνωσης με το οποίο έγιναν οι πρώτες δολοφονίες της οργάνωσης, καθώς και η γραφομηχανή στην οποία δακτυλογραφήθηκαν οι πρώτες προκηρύξεις της 17Ν. Ο Δ. Κουφοντίνας, ανακρινόμενος φέρεται να αρνήθηκε να αποκαλύψει που βρίσκεται το όπλο, χαρακτηρίζοντας το ως «κειμήλιο».
Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

kafsonas...
Σε όλη την Ελλάδα, περιμένουμε ηλιοφάνεια με νεφώσεις, ενώ θα έχουμε και τοπικές καταιγίδες το μεσημέρι, στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Κεντρικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Στην Αττική τώρα, ο υδράργυρος θα δείξει 38 βαθμούς, ενώ αναμένεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Παρόμοιο το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη, όπου περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά μετά το μεσημέρι. Το θερμόμετρο, θ΄αγγίξει τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά, η θερμοκρασία θα κυμανθεί ως εξής σε ολόκληρη τη χώρα:

Από 22 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 26 έως 38 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 24 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 33 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 26 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Δείτε επίσης:
Διαβάστε περισσότερα...