Adanali episodes 91-92

Αδαναλι episodio 91-92 video Adanali ολα τα επεισοδια- Με πρωταγωνιστές τους Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar, το ΑΝΤΑΝΑΛΙ χαρακτηρίζεται για ως μια δυναμική περιπέτεια με έντονη δράση και αμείωτο σασπένς. Δύο κόσμοι αρχίζουν να ξεδιπλώνονται καθημερινά στις 19:00 στον ΑΝΤ1!
ADANALI υπόθεση
Ο Υavuz γνωστός και ως «ο Ταύρος» (Oktay Kaynarca), είναι επιθεωρητής της αστυνομίας. Ιδιόμορφος, ασυμβίβαστος και τολμηρός, συχνά ακολουθεί ανορθόδοξες μεθόδους για να φέρει σε περάς τις αποστολές του, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να δημιουργεί αναστάτωση στους συναδέλφους του.Το έγκλημα γι' αυτόν είναι κόκκινο πανί, καθώς αδίστακτοι γκάνγκστερς σκότωσαν κάποτε τη μεγάλη του αγάπη, μια Ελληνίδα αστυνομικό!

Στη σειρά, όλα αρχίζουν όταν ο Υavuz παίρνει μετάθεση στην Κωνσταντινούπολη. Πιστός όπως είναι στο καθήκον, έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να εξαρθρώσει το οργανωμένο έγκλημα, με κάθε τρόπο! Όμως, δεν γνωρίζει πως ο νούμερο ένα στόχος του, είναι ο Maraz Ali. Ο παιδικός του φίλος!Ο Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt), είναι ο γοητευτικός αρχηγός του μεγαλύτερου δικτύου εγκληματικότητας στην Κωνσταντινούπολη.
Adanali Επεισοδια 91-92 video
ΑΝΤΑΝΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα...