Πήλινη σφραγίδα 2.000 ετών

Έναν αρχαιολογικό και χριστιανικό θησαυρό βρήκαν Ισραηλινοί αρχαιολόγοι την Κυριακή, κοντά στο δυτικό τείχος της Ιερουσαλήμ. Πρόκειται για μια σφραγίδα που μετρά 2.000 περίπου ζωής.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτήν την πήλινη σφραγίδα, την χρησιμοποιούσαν ως επιβεβαίωση έπειτα από τις τελετουργικές θυσίες, στα Αραμαικά χρόνια, όπου έσφαζαν ζώα. Αυτό που τους οδήγησε στο προηγούμενο συμπέρασμα ήταν η φράση που έχει χαραγμένη πάνω της η σφραγίδα, η οποία λέει: " Καθαρό για τον Θεό".
Οι αρχαιολόγοι εκτιμούν πως με αυτή τη σφραγίδα "καθάριζαν" τα αντικείμενα και τα προιόντα που έμπαιναν στο Ναό. Έπρεπε, λένε οι επιστήμονες, ό,τι προοριζόταν για θυσία ή επρόκειτο να χαριστεί στον θεό, να είναι καθαρό και αυτό γινόταν με την σφραγίδα.
Μάλιστα υπάρχουν και αναφορές για το εν λόγω εύρημα σε αρχαία κείμενα, που περιγράφουν την διαδικασία "εξαγνισμού" μέσω της σφραγίδας.
Διαβάστε περισσότερα...

Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν Ελληνικά νησιά

Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ παραδέχθηκε ότι πίσω από πολλές πυρκαγιές σε ελληνικά δάση κρύβονταν Τούρκοι μυστικοί πράκτορες. Διαβάστε τι είπε:

Σε μία τρομακτική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει την εγκληματική δράση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ στην Ελλάδα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ: Παραδέχθηκε ότι, τουλάχιστον την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ το 1995-1997, Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση!
Ήταν η εποχή με τις μεγάλες πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας, όπου είχαν υπάρξει μεν πληροφορίες στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες για εμπρησμούς από την Τούρκους πράκτορες, αλλά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σημίτη δεν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερο συγκεκριμένες πληροφορίες.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Μπιργκιούν" ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια της εποχής αναφέρει τα εξής ανατριχιαστικά:
"Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.
Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό", είπε!
Δηλαδή εφάρμοζαν «αντίποινα» στα δάση της Ελλάδας με μυστικές επιχειρήσεις, εννοώντας ότι τα έκαιγαν! Ποιος ξέρει αν αυτές οι επιχειρήσεις δεν συνεχίζονταν και το 2007 από τους ίδιους τους πράκτορες στην καταστροφή της Πελοποννήσου ή αν η τότε καταστροφή οφειλόταν σε άλλες "δυνάμεις" που είχαν σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή.
Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν ελληνικά δάση για αντίποινα
Πηγή: defencenet-gr
Διαβάστε περισσότερα...

AICHA MARGHADI

Η AICHA MARGHADI και η Ολλανδική τηλεόραση γράφουν εδώ και μερικούς μήνες ΙΣΤΟΡΙΑ. Με αναφορές στην Ελληνική ιστορία και στα δύο βουνά που μάλωναν, τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο οι δημοσιογράφοι του κρατικού καναλιού Nederland 2 βρήκαν λύση για το δελτίο που έπιανε πάτο σε τηλεθέαση...Και τί έκαναν; ΄Έκαναν τη μία σύσκεψη μετά την άλλη, όλες οι ιδέες έμοιαζαν να πέφτουν στο κενό, μέχρι που παρατήρησαν κάτι εντυπωσιακό αν και δίδυμο πάνω στην Μαροκινής καταγωγής anchorwoman Aicha Margadi. Κάτι που έμελλε να ανατρέψει τα δεδομένα. Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της...πόσο κλισέ, αλλά πόσο ενδεικτικό της «κατάστασης»...τους παρέσυρε όπως ένα τσουνάμι...ένα ατμόπλοιο. Το επόμενο βήμα ήταν να το παρατηρήσουν και οι άνδρες τηλεθεατές. Αποτέλεσμα; Πρώτο δελτίο στα αντρικά κοινά...Και που ε; Σε μια Ολλανδία που το ντεκολτέ είναι παντού...Μια βόλτα στο Άμστερντάμ θα σας πείσει...Άντε βρε καλά Χριστούγεννα...Και που να ανακαλύψουν την Πετρούλα οι τύποι...Θα ξεπεράσουν κάθε όριο, χύνοντας τόνους ιδρώτα απο την αναστάτωση... AICHA MARGHADI-VIDEO Διαβάστε περισσότερα...

Έλενα Παπαβασιλείου

Πιο sexy από κάθε άλλη φορά η Helena Pavasileiou-Έλενα Παπαβασιλείου φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχα για το περιοδικό «Nitro» αποκαλύπτοντας πως στα 15 της χρόνια άρχισαν τα αγόρια να της λένε ότι αρέσει.
«Στα 15 μου, που άρχισαν πρώτη φορά να έρχονται αγόρια και να μου λένε “Μου αρέσεις” και “Όταν μεγαλώσεις θα γίνεις γυναίκα που θα περνά και θα πέφτουν τα πατώματα”. Εννοείται πως δεν τους πίστευα. Έλεγα “Για μένα μιλάνε;” Θυμάμαι μάλιστα που μια φορά δύο αγόρια από την γειτονιά ξιφομάχησαν για χάρη μου. Μου έλεγαν “μου αρέσεις και πρέπει να διαλέξεις”, εγώ τους απαντούσα “δεν θέλω”, οπότε πήραν δύο τεράστια ξύλα από μια διπλανή οικοδομή και ξεκίνησαν μπροστά μου. Τι κέρδισε ο νικητής; Ένα φιλί από μένα», είπε η παρουσιάστρια.
Μάλιστα η Έλενα θυμάται: «Θυμάμαι, ένα καλοκαίρι όταν ήμουν 19 ετών που...
διασκεδάζαμε σε ένα μαγαζί της παραλιακής. Εγώ το αγόρι μου και κάποιοι φίλοι μας. Τα αγόρια από μια άλλη παρέα με κοιτούσαν επίμονα. Το πήραν χαμπάρι οι φίλοι μου, όχι το αγόρι μου, οπότε σηκώθηκαν ζήτησαν το λόγο και μέσα σε δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια. Είχα πάθει σοκ. Νιώθω ένα χέρι, δεν ξέρω ποιου, να με τραβάει έξω για να μην είμαι μπροστά στο χαμό. Δέκα λεπτά μετά βλέπω τον ιδιοκτήτη να πετάει με τις κλωτσιές την άλλη παρέα έξω».
Αν και περιζήτητη η σέξι παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς έχει πολλές ανασφάλειες και γι’ αυτό πηγαίνει σε ψυχαναλύτρια. «Γενικά, έχω πολλές ανασφάλειες, αλλά τις δουλεύω. Μόνη μου. Εδώ και κάποιους μήνες με μια ψυχαναλύτρια».
Διαβάστε περισσότερα...