ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ mega ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Η νέα κωμική σειρα της Ρένας Ρίγγα ασχολείται με ένα επίκαιρο θέμα... την οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

Η «Γερμανίδα Αντζελα»-Τζένη Θεωνά,της καινούργιας σειράς του Mega «Πίσω στο σπίτι» είναι πρωταγωνιστρια...
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη (Κατερίνα), Θοδωρής Αθερίδης (Ηλίας), Αποστόλης Τότσικας (Δημήτρης), Θανάσης Τσαλταμπάσης (Κωστής), Τζένη Θεωνά ('Αντζελα), Νίκη Αναστασίου (Αλεξάνδρα), 'Αννα Μενενάκου ('Αννα), Ζώγια Σεβαστιανού (Λουκία), Χρήστος Σπανός (Περικλής), Ιωάννα Αγορίδου (Αριάδνη), Πάνος Νικολακόπουλος (Λιάκος)
Στο ρόλο της Ράνιας, η Τζένη Μπότση

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Σενάριο: Ρένα Ρίγγα
Εκτέλεση παραγωγής: On-Noir Productions
Διαβάστε περισσότερα...

Τζένη Θεωνά+Ανδρέας Κοντόπουλος

Η «Γερμανίδα Αντζελα» της καινούργιας σειράς του Mega «Πίσω στο σπίτι» είναι ερωτευμένη με τον «Σταύρο» από την «Πολυκατοικία». Η Τζένη Θεωνά και ο Ανδρέας Κοντόπουλος, αν και είναι από τα πλέον διακριτικά ζευγάρια της σοουμπίζ, δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η Τζένη Θεωνά και ο Ανδρέας Κοντόπουλος γνωρίστηκαν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο μέσω κοινών φίλων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η ηθοποιός με την ξενική ομορφιά -στη σειρά «Πίσω στο σπίτι» υποδύεται τη Γερμανίδα και μιλάει σπαστά ελληνικά- βρήκε στον γοητευτικό συνάδελφό της τον άνθρωπο που ζητούσε. Οταν η μοίρα τους έφερε κοντά η Τζένη είχε μόλις χωρίσει από τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο με τον οποίο διατηρούσε δεσμό και είχε την ανάγκη να εκτονωθεί κάνοντας νυχτερινές εξόδους με φίλους της.

Σε μια τέτοια έξοδο γνωρίστηκε με τον Ανδρέα, ο οποίος τότε έπαιζε στη σειρά του Mega «Η πολυκατοικία» και σε λίγο έγινε… ένοικος της καρδιάς της. «Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μένει μαζί. Παρ’ όλο που και οι δύο είναι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού μεταξύ τους. Αντίθετα, είναι πολύ θετικό για τη σχέση τους το γεγονός ότι και οι δύο είναι ηθοποιοί και μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον….» λέει στην «Espresso» άτομο του στενού τους περιβάλλοντος.

Το ζευγάρι αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας και μόνο όταν υπάρχει λόγος εμφανίζεται μαζί. Η τελευταία φορά που τους είδαμε ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Περράκη «Λούφα και παραλλαγή :Σειρήνες στη στεριά», στην οποία η Τζένη Θεωνά υποδύεται έναν χαρακτηριστικό ρόλο. Οσο για το αν θα ανεβούν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, η Τζένη δηλώνει στα οικεία της πρόσωπα ότι θα το αποφασίσει όταν είναι πιο ήρεμη και έτοιμη να κάνει οικογένεια.

Να πούμε ακόμα ότι για τις ανάγκες του ρόλου της στη σειρά «Πίσω στο σπίτι» η Θεωνά παρακολούθησε πεντακόσια βιντεάκια με γερμανικά θέματα προκειμένου να μελετήσει τη γερμανική προφορά.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ
Διαβάστε περισσότερα...

Διαδήλωση zombie στο Mexico

Περισσότερα από 9.000 zombie έκαναν την εμφάνισή τους στις 26 Νοεμβρίου του 2011 στην Πόλη του Μεξικό. Δεν πρόκεται για αληθινά ζόμπι, αλλά για ανθρώπους που παρευρεθήκαν στους δρόμους της πόλης, ντυμένοι ζόμπι, με σκοπό να σπάσουν (όπως και καταφέραν) το προηγούμενο ρεκό Guinness, όπως δήλωσε άλλωστε ένας από τους διοργανωτές.
Το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ είχε σημειωθεί τον Οκτώβρη του 2010 στο Asbury Park των Η.Π.Α. με τη συμμετοχή 4093 «ζόμπι».
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φορώντας παλιά ρούχα και βαμμένοι με χρώματα που θύμιζαν αίμα, υποδήθηκαν για μία ημέρα τα ζόμπι, μουγκρίζοντας και περπατώντας όπως τα ζόμπι που βλέπουμε στις ταινίες.
Οι λόγοι για τους οποίος πραγματοποιήθηκε η πορεία αυτή, ήταν από τη μία για να καταφέρουν να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ (επίσημα ακόμα δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο) και από την άλλη να στείλουν ένα μήνυμα για τη δύσκολη κοινωνική και πολιτική κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

http://www.weirdnews.gr/maziki-diadilosi-apo-zompi-stous-dromous-tis-polis-tou-mexiko/
Διαβάστε περισσότερα...

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-3 βιντεο

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-3 βιντεο
REAL-BARCELONA 1-3 video
Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» και της υπενθύμισε ποιος παραμένει αφεντικό στην Ισπανία!

Σάντσες-video Τσάβι-video και Φάμπρεγκας-video τα γκολ των «μπλαουγκράνα», ο Μπενζεμά-video εκείνο της «βασίλισσας» -το πιο γρήγορο στην ιστορία των clasico!
Διαβάστε περισσότερα...