ΛΙΑΓΚΑΣ+ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ

Ο γνωστός παρουσιαστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή το πρωί της Τρίτης και λίγα λεπτά πριν τις έντεκα ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η Σάσα Σταμάτη θα αποχωρήσουν από την εκπομπή! Αφού λοιπόν, σχολίασαν κάποια θέματα της επικαιρότητας, αναχώρησαν για το Ξενοδοχείο “DIVANI CARAVEL” όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ.
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Αρναούτογλου μίλησε Στην εκπομπή ΟΚ

Στην εκπομπή "ΟΚ!" του Θ. Γεωργαντά βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μίλησε για όλα!Ο δημοφιλής παρουσιαστής μίλησε για αυτό που δεν αντέχει σε μια γυναίκα, αποκάλυψε πως δεν ξέρει κολύμπι και αναφέρθηκε στα πράγματα που του αρέσουν να κάνει, πριν και μετά... τη σεξουαλική επαφή!
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε περισσότερα...

Τηλεφωνικο σεξ; Αστο καλυτερα...

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα με επίκεντρο ένα ερωτικό τρίγωνο το οποίο μάλλον χάλασε στις γωνίες.Για την ακρίβεια, μια νεαρή γυναίκα είχε βγει με το σύζυγό της και τον επιχειρηματία φίλο του ένα βράδυ και ένιωσε έντονα ότι ο... φίλος τη φλερτάρει.
Εκείνη ανταποκρίθηκε θετικά στο ερωτικό κάλεσμα και θέλησε να το πάει παρακάτω.
Έψαξε, λοιπόν, στον τηλεφωνικό κατάλογο και βρήκε το τηλέφωνό του το οποίο και χρησιμοποίησε.«Έλα εγώ είμαι,. Θέλω να βρεθούμε από κοντά, αλλά μην νομίζεις ότι είμαι τέτοια...» είπε ολο ζεστασια και παθος λες και εκανε τηλεφωνικο sex η γυναίκα από το τηλεφώνο.Ο άνδρας που ήταν στην άλλη γραμμή συνέχισε το διάλογο αλλά στο τέλος της αποκάλυψε ότι δεν ήταν εκείνος που ζητούσε αλλά ένας συνονόματός του.
Σύμφωνα με το dete-gr εκείνη άρχισε να ζητά συγγνώμη και να προσπαθεί να καλύψει τον εαυτό της με αφορμή την εικόνα που είχε δώσει άθελά της στον άγνωστο...

Πηγή radar-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Μάθε τα κόλπα για τέλειο σώμα

Πόσο ζηλεύεις όλες αυτές τις κοπέλες που διατηρούν ένα αδύνατο και αθλητικό κορμί με πολύ λίγο κόπο. Φυσικά δεν μιλάμε για τις πολύ αδύνατες γυναίκες που φτάνουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, αλλά στις κοπέλες αυτές που με κάποια τρικ που εφαρμόζουν είτε αδυνάτισαν και διατήρησαν το βάρος που έχασαν, είτε παραμένουν αδύνατες σε όλη τους τη ζωή.

Μάθε τα κόλπα που κάνουν και εφάρμοσέ τα κι εσύ.

1. Οι αδύνατες γυναίκες δεν κάνουν δίαιτα: Τουλάχιστον δεν κάνουν δίαιτες πείνας ή δεν έχουν στο μυαλό τους καν την έννοια της δίαιτας. Επικεντρώνονται όμως σε σωστές διατροφικές συνήθειες και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Και όταν παίρνουν ένα ή δύο κιλά, δεν κόβουν θερμίδες αλλά προσέχουν τις διατροφικές επιλογές τους λιγάκι παραπάνω.

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι αδύνατοι άνθρωποι έχουν μια καλύτερη αίσθηση του τι είναι καλό διατροφικά σε σχέση με τους υπέρβαρους.

2. Οι αδύνατες γυναίκες παρακολουθούν το βάρος τους: Όλα οι αδύνατες γυναίκες γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πόσο ζυγίζουν και δεν ξεχνούν να ελέγχουν το βάρος τους περιοδικά αλλά χωρίς να έχουν εμμονή με τη ζυγαριά.

Αυτό που μπορείς κι εσύ να κάνεις είναι να παρατηρείς αν οι μεταπτώσεις στο βάρος σου βρίσκονται μέσα στο όριο των 3 κιλών. Αν ξεπεράσεις αυτό το όριο, πρόσεξέ το. Γιατί πολύ εύκολα το τρία γίνεται... δεκατρία.

3. Οι αδύνατες γυναίκες γυμνάζονται συστηματικά: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι που έχασαν τα κιλά που ήθελαν και διατήρησαν την απώλεια, έκαναν τη γυμναστική βασικό κομμάτι της ζωής τους.

Δεν χρειάζεται να γίνεις «τσιμπούρι» του γυμναστηρίου, αλλά ακόμα και μισή ώρα άσκησης καθημερινά, θα κάνει το θαύμα της. Όταν ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι, φρόντισε να βρεις τρόπους που θα διατηρούν την άσκηση ελκυστική.

4. Οι αδύνατες γυναίκες δεν λύνουν τα προβλήματά τους με το φαγητό: Σίγουρα όλοι έχουμε πέσει με τα μούτρα σε ένα μπολ παγωτού μετά από έναν χωρισμό, αλλά οι αδύνατοι άνθρωποι δεν το κάνουν συνήθεια. Πριν αρχίσεις να τρως με βάσει το συναίσθημα σκέψου: «υπάρχει περίπτωση αυτή η γαβάθα ποπ κορν να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ή απλά θα βοηθήσεις την κυτταρίτιδα να εμφανιστεί γρηγορότερα;»

Φτιάξε μια λίστα με άλλες δραστηριότητες (κούρεμα, χτένισμα, ψώνια) που θα μπορούσαν να διώξουν το άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και άσε τα γλυκά και τα παγωτά.

5. Οι αδύνατες γυναίκες δεν τρώνε μέχρι να σκάσουν: Οι περισσότερες λεπτές γυναίκες δεν είναι οπαδοί της λογικής καθαρίζουμε το πιάτο μας μέχρι το τελευταίο ψίχουλο. Είναι σημαντικό να τρως αργά και μέχρι το σημείο που αισθάνεσαι άνετα αλλά και χορτάτη. Δεν χρειάζεται να σκάσεις στο φαγητό για να ικανοποιήσεις την πείνα σου. Φρόντισε να αφήνεις στο πιάτο το ¼ του φαγητού.

6. Οι αδύνατες γυναίκες απομακρύνουν τους πειρασμούς από κοντά τους: Δεν χρειάζεται να γεμίζεις τα ντουλάπια του σπιτιού με πατατάκια και σοκολάτες, αφού κάποια δύσκολη στιγμή ενδέχεται να ενδώσεις στον πειρασμό που έχεις μέσα στο σπίτι.

Τα σπίτια των αδύνατων γυναικών είναι γεμάτα υγιεινούς πειρασμούς όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά. Αν σου αρέσει να μαγειρεύεις, φτιάξε γλυκά και χάρισέ τα σε φίλους και συγγενείς. Έτσι παίρνεις μια μυρωδιά της απόλαυσης και αισθάνεσαι και γενναιόδωρη.

7. Οι αδύνατες γυναίκες δεν εξορίζουν τα σνακ από τη διατροφή τους: Όταν νιώθουν την ανάγκη, λένε ναι σε κάποιο γλυκό. Όμως προσέχουν πολύ την επιλογή που θα κάνουν και φυσικά παίρνουν το χρόνο τους για να απολαύσουν το γλυκό πειρασμό.

Για παράδειγμα, αν νιώσεις την ανάγκη για σοκολάτα, προτίμησε μια μπάρα δημητριακών με επικάλυψη σοκολάτας και όχι ένα τεράστιο σοκολατένιο κέικ.

8. Οι αδύνατες γυναίκες δεν ξεχνούν το πρωινό γεύμα: Σύμφωνα με στοιχεία ερευνών το 80% των ατόμων που έχασαν βάρος και το διατήρησαν, δεν ξεχνούσαν ποτέ να πάρουν το πρωινό τους.

Το πρωινό είναι αυτό που κινητοποιεί το μεταβολισμό μετά από το νυχτερινό ύπνο.

9. Οι αδύνατες γυναίκες δεν είναι του καθισιού: Σπάνια θα δεις έναν αδύνατο άνθρωπο να κάθεται επί ώρες κάπου χωρίς να αλλάξει στάση. Ακόμα κι αν είσαι στο γραφείο, μην ξεχνάς να σηκωθείς και να κάνεις μια βόλτα για να κινητοποιήσεις τον οργανισμό σου.

10. Οι αδύνατες γυναίκες δεν παραλείπουν γεύματα: Αν νομίζεις πως τρώγοντας μόνο το μεσημέρι ή το βράδυ θα χάσεις κιλά και θα διατηρήσεις τα χαμένα, αυταπατάσαι. Αυτή η παράλειψη γευμάτων κάνει μεγαλύτερη ζημιά τόσο στο μεταβολισμό όσο και στο βάρος σου.

Αν δεν φας τίποτα για περισσότερες από 6 ώρες θα επιβραδύνεις το μεταβολισμό σου και είναι πιθανό να φας οτιδήποτε αργότερα μέσα στον πανικό της πείνας που θα σε καταβάλλει. Κατανάλωσε έστω και ένα σνακ κάθε τρεις με τέσσερις ώρες λοιπόν.

Πηγή womenonly-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ninios-Germanou photo

Ninios-Germanou... Την πρώτη της κοινή δημόσια εμφάνιση με τον Γιώργο Νινιό, που φέρεται να είναι σύντροφός της, έκανε η Ναταλία Γερμανού σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου.Η παρουσιάστρια έπαιζε τη Δευτέρα μουσική στο συγκεκριμένο μαγαζί και μόλις τελείωσε στην παρέα της κάθισε ο ηθοποιός φουντώνοντας τα σενάρια που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.Πριν από λίγες μέρες η ίδια δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι είναι ερωτευμένη. Όνομα δεν είπε αλλά οι συχνές εμφανίσεις του Γιώργου Νινιού στα μαγαζιά που παίζει μουσική δεν αφήνουν περιθώρια για παρεξηγήσεις.Αν και είναι προσεκτικοί στις εξόδους τους και η ίδια Ναταλία έχει δηλώσει ότι αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον έρωτά της μακριά από τα φλας και την δημοσιότητα παρόλα αυτά ο έρωτας δεν κρύβεται...

πηγη newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Tsipras vs Merkel

Tsipras hits out at German chancellor!
«Η Ευρωζώνη είναι σαν μια αλυσίδα με 17 κρίκους -αν σπάσει ο ένας, όλο το σύστημα καταστρέφεται άρα είναι παράλογο να πιστεύει κανείς ότι αν η Ελλάδα καταστραφεί θα σωθεί η Ευρωζώνη» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το Παρίσι, όπως τονίζουν σε τους άρθρο τους οι Financial Times με τον τίτλο, «Ο Τσίπρας μαστιγώνει τη Γερμανίδα καγκελάριο».
Όπως αναφέρει το άρθρο, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε ευθέως στη Γερμανία και έβαλε προσωπικά κατά της Άνγκελα Μέρκελ «απειλώντας» ότι αν η Ελλάδα πέσει, τότε θα καταστραφεί το όλο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Tsipras hits out at German chancellor!
Alexis Tsipras, the leader of Greece’s radical left Syriza coalition, lashed out at Germany’s chancellor on Monday and warned that if his debt-ridden country were forced out of the single currency union, “the whole thing goes”.“The eurozone is like a chain of 17 links – if one link is broken, the whole thing is destroyed, so it is absurd to think Greece can be destroyed and the eurozone saved,” said the 37-year old on a trip to Paris where he met like-minded, far-left French politicians.
Διαβάστε περισσότερα...

Το σεξ στην παραλια ειναι δημοφιλες

sex on the beach... Καλύτερες αποδόσεις φαίνεται να έχουν στο σεξ τα ζευγάρια που προτιμούν κάποιο ρομαντικό προορισμό για τις… περιπτύξεις τους από το συνηθισμένο πια κρεβάτι του σπιτιού τους.Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία που διενήργησε δίκτυο ρομαντικής δικτύωσης οι Αμερικανοί βολεύονται καλύτερα στην παραλία, όπως αποδεικνύεται.Τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν ότι τα τρία τέταρτα των ανδρών και των γυναικών, από 18 μέχρι 49 ετών, δήλωσαν ότι αποδίδουν καλύτερα όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού.Στην έρευνα πήραν μέρος 1.529 άτομα και διαπιστώθηκε ότι το 22% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι οι τροπικές διακοπές είναι το καλύτερο ταξίδι για ένα ζευγάρι.Το 19% αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα, απάντησαν πως ένα ταξίδι σε πόλεις όπως το Παρίσι ή η Ρώμη, είναι καλύτερο από τις διακοπές σε παραθαλάσσια τοποθεσία. Το 15% προτίμησε να πει ναι σε μία κρουαζιέρα ή ένα ταξίδι σε μακρινό και παράλληλα εξωτικό προορισμό ενώ μόλις το 9% αρκέστηκε στη λύση ενός άνετου ξενοδοχείου που προσφέρει και πρωινό.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε αδιέξοδο ο Ντέμης Νικολαΐδης

Δεν βρήκε λύση ο Ντέμης!
Ανυπέρβλητα αποδεικνύονται τα εμπόδια που συνάντησε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην προσπάθειά του να βρει μια βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ήταν ξεκάθαρο πως το θόλο πολιτικό σκηνικό και το περιβάλλον πλήρους αβεβαιότητας που επικρατεί στην ελληνική Οικονομία έπειτα από το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα στα σχέδια του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, αφού σε μια εποχή που οι καταθέσεις... μεταναστεύουν σε ξένες τράπεζες με αμείωτο ρυθμό και δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη από οικονομικούς παράγοντες να προχωρήσουν σε επενδύσεις, εκείνος επιχείρησε να βρει ανθρώπους που θα δέχονταν να επενδύσουν σε μια απαξιωμένη ΠΑΕ, πληρώνοντας με το «καλημέρα» χρέη άλλων.


Πριν από τις εκλογές, ο Νικολαϊδης είχε προχωρήσει σε συμφωνίες με κάποιους οικονομικούς παράγοντες που είχαν αποδεχθεί να επενδύσουν από ένα μικρό ποσό («μικροεπενδυτές», όπως τους είχε χαρακτηρίσει στην γραπτή του δήλωση), είχε βρει ορισμένους χορηγούς και είχε εξασφαλίσει κάποια δάνεια. Ωστόσο, όλα αυτά ανετράπησαν έπειτα από τις Εκλογές, λόγω του κλίματος... τρόμου που επικράτησε στην ελληνική Οικονομία. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε όλο το τελευταίο διάστημα (μέχρι και τη διάρκεια της χθεσινής μέρας), ο Ντέμης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τα σχεδόν 10 εκατ. ευρώ (!) που απαιτούνται μέχρι το τέλος Ιούνιου, προκειμένου να ορθοποδήσει η ΑΕΚ. Τα πράγματα θα ήταν δεδομένα πιο εύκολα για εκείνον, αν οι μέτοχοι που στήριξαν τη διοίκηση η οποία δημιούργησε αυτές τις υποχρεώσεις, ο Νίκος Νοτιάς και ο Πέτρος Παππάς, είχαν αποδεχθεί την πρότασή του να βάλουν στην ΠΑΕ έστω αυτά τα 2 εκατ. ευρώ που τους ζήτησε, προκειμένου να δημιουργήσει ένα πρώτο (απολύτως απαραίτητο για τις ΑΜΕΣΕΣ υποχρεώσεις της ομάδας) κεφάλαιο που θα λειτουργούσε ενθαρρυντικά και για τους υποψήφιους επενδυτές. Αντίθετα, η άρνησή τους και μόνο ως... μήνυμα ήταν άκρως αποθαρρυντική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, λοιπόν, στην συνάντηση που θα έχει σήμερα το βράδυ με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο Ντέμης θα ενημερώσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι δεν κατάφερε να βρει μια βιώσιμη λύση που να αποτελεί άμεση εγγύηση για το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ... αύριο το πρωί, χώρια τα χρήματα που απαιτούνται μέχρι το τέλος Ιούνιου, προκειμένου να παραμείνει βιώσιμη και αυτή τη στιγμή δεν έχει καταφέρει να τα συγκεντρώσει. Κάτι που σημαίνει ότι η επιβίωση της ομάδας βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο πλέον στα χέρια των νυν μετόχων της, του Νίκου Νοτιά και των... Supporters (δηλαδή, επί της ουσίας του Πέτρου Παππά, ο οποίος χρησιμοποίησε αυτή την ομάδα υποστηρικτών της ΠΑΕ για να... αποδράσει τυπικά από την μετοχική της σύνθεση).

Επίσης, ο Ντέμης θα μεταφέρει στον Δημητρέλο ότι θα σταθεί δίπλα του στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει το αμέσως επόμενο διάστημα η ΠΑΕ, κάνοντας τις προτάσεις του και προσφέροντας τις συμβουλές του και κάθε άλλη υποστήριξη, συνεχίζοντας παράλληλα να προσπαθεί να βρει και άλλους τρόπους για να βοηθήσει την ομάδα σε οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο, είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι το «αύριο» της ΑΕΚ, η επιβίωσή της, η ύπαρξή της κρίνονται από τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στο φάσμα του... αφανισμού οι νυν μέτοχοι της ΠΑΕ. Γιατί μπορεί να έχουν... επαναπαυθεί από την απόφαση της Super League για μη υποβιβασμό των ομάδων που δεν παίρνουν την αδειοδότηση, αλλά η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να σταθεί εταιρικά, με τα χρέη που υπάρχουν προς την Εφορία. Με πρώτη και βασικότερη τη δόση του 44 που εκκρεμεί (1,25 εκατ. ευρώ), η οποία κάνει την ΑΕΚ να φλερτάρει με τον κίνδυνο να φορτωθεί ξανά στις πλάτες της χρέη που θα ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ.
πηγη aek365
Διαβάστε περισσότερα...

Rihanna με ελικόπτερο σε συναυλια

Rihanna takes helicopter ride in London...
Η Rihanna ξέρει σίγουρα να ταξιδεύει με στιλ. Η ποπ σταρ εθεάθη με γόβα στιλέτο να παίρνει ιδιωτικό ελικόπτερο από το κεντρικό Λονδίνο χθες προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του Kanye West και του Jay-Z που γίνεται στα πλαίσια της περιοδείας τους «Watch The Throne» στην O2 Arena.Η 24χρονη τραγουδίστρια φαίνεται πως είναι λάτρης της μεγάλης ζωής και την απολαμβάνει στο έπακρο.



RiRi usually takes the Tube to go to the O2 Arena, but this time she decided to catch the helicopter. She and Melissa, her best friend, were photographed at a heliport in London yesterday (May 20), when they were on the way to Kanye West and Jay-Z’s “Watch The Throne Tour...
Διαβάστε περισσότερα...

ΚΤΜ 2013 Μοντελα

Η KTM παρουσίασε την γκάμα motocross, enduro και minibike του 2013 πρώτη από τους μεγάλους κατασκευαστές του χώρου.Ας δούμε τι είναι καινούργιο και ποιες οι σημαντικότερες αλλαγές.
SX: Τα motocross μοντέλα της εταιρείας ανανεώθηκαν πλήρως. Τα τετράχρονα 250SX-F και 450 SX-F φορούν καινούργιους κινητήρες, ενώ το 350 SX-F φέρει μόνον βελτιώσεις στο υπάρχον μοτέρ.
Όλα τα μοντέλα SX-F από το 125 ως το 450 φορούν πλέον το ίδιο πλαστικό κουστούμι και το ίδιο, νέο, ψαλίδι. Όμως τα τετράχρονα παίρνουν επιπλέον προίκα και νέο πλαίσιο.
Αναρρυθμισμένες είναι οι αναρτήσεις και μικροαλλαγές έχουν γίνει σε τιμόνια και πλάκες πιρουνιού.



EXC: H enduro σειρά των Αυστριακών αντίθετα προς την ΜΧ, θα έρθει το 2013 με λιγότερο εκτεταμένες ή πιο σωστά, αδιόρατες διαφοροποιήσεις. Πώς αλλιώς να περιγράψουμε τις αλλαγές, όταν στην κορυφή της λίστας η ίδια η ΚΤΜ έχει τοποθετήσει «το νέο λάδι πιρουνιού»;
Τίποτα επαναστατικό εδώ λοιπόν, εκτός από τη νέα, εσωτερικά επανασχεδιασμένη αντλία πίσω φρένου, και νέα «δίγομα» γκριπ τιμονιού...
Καλό αυτό για τα μοντέλα του 2012 που διατηρούν έτσι την αξία τους.



Μini bike: Οι «Sportminicycles» της ΚTΜ αποτελούν σημαντικό ποσοστό του τζίρου της εταιρείας, οπότε η αντιμετώπισή τους είναι πολύ σοβαρή. Για το 2013 το 85 SX έχει ανανεωθεί πλήρως με νέα γραφικά, νέο πλαίσιο, νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, καινούργια κυλινδροκεφαλή, στρόφαλο και μπιέλα.









ΠΗΓΗ http://www.newsbeast.gr/car/arthro/355139/ta-ktm-tou-2013/
Διαβάστε περισσότερα...

Σχόλια των δημοσιογράφων για το φόρεμα της Ελευθερίου

Eurovision 2012 greece: Τα άσχημα σχόλια των ξένων δημοσιογράφων για την εμφάνιση της Ελλάδας!Το περιβόητο φόρεμα της Ελευθερίας Ελευθερίου έχει πια αποκαλυφθεί, με την πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής να λαμβάνει διφορούμενα σχόλια.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Μεσημεριανής Μελέτης», οι ξένοι δημοσιογράφοι δεν σχημάτισαν και την καλύτερη εντύπωση για την εμφάνιση, κυρίως λόγω του φορέματος της τραγουδίστριας, αλλά και του κοχυλιού που είδαμε στη σκηνή του Crystal Hall.
Σχόλια του τύπου «Δεν έχει κάτι να πει», «Είναι μια σίγουρη επιλογή που θυμίζει λίγο Έλενα Παπαρίζου, Σαρμπέλ και Καλομοίρα», «Το φόρεμα είναι τόσο αποκαλυπτικό που νομίζεις ότι κάνει οντισιόν για αισθησιακή ταινία» και άλλα πολλά, είναι όλα όσα γράφονται στον ξένο τύπο για την ελληνική αποστολή.
Αποστασιοποιημένη από αυτό φαίνεται ότι είναι, σύμφωνα πάντα με τα όσα λέγοντα, η Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία παρουσιάζεται ως η «σωτήρας» της ελληνικής αποστολής.
Δείτε το βίντεο!
Διαβάστε περισσότερα...

Elin Nordegren miami

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο κι αυτό φαίνεται πως το γνωρίζει η Elin Nordegren. Το 32χρονο μοντέλο από τη Σουηδία που χώρισε πρόσφατα από τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Michael Dingman αποφάσισε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στον πρώην της.
Έτσι πήγε για διακοπές στο μαγευτικό Μαϊάμι και φρόντισε και να το... μάθει κι εκείνος. Ελεύθερη και ωραία δηλώνει η ξανθιά καλλονή ποζάροντας στο φακό με το τιρκουάζ μαγιό, τα γυαλιά ηλίου και το ψάθινο καπέλο της αλλά και με ύφος σαν να του λέει «Κοίτα τι έχασες...».
Διαβάστε περισσότερα...

Αβυσσαλέο ντεκολτέ Tulisa Contostavlos

Tulisa Contostavlos: Εγώ είμαι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο! Εμφάνιση που βάζει τις ανταγωνίστριες στη θέση τους έκανε η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια με το πλούσιο κι αβυσσαλέο της ντεκολτέ στη σκηνή της Γλασκώβης.

Εξαλλη έγινε η Tulisa Contostavlos με τις κακές γλώσσες που είπαν ότι κακώς αναδείχτηκε πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο από τους αναγνώστες του βρετανικού FHM. Σαν να μην έφτανε αυτό, εμφανίστηκε στο πάρτι για τη στέψη της και η άγνωστη Εμιλι Φλόρενς Σόου με… το στήθος έξω και της έκλεψε την παράσταση.

Η 23χρονη κριτής του the X Factor αφού πήγε διακοπές με τον φίλο της Τζακ Ο’ Κόνελ στις Μαλδίβες προκειμένου να ανανεώσει το μαύρισμά της και να χαλαρώσει από τις εντάσεις, επέστρεψε στη Βρετανία και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Φόρεσε ένα ασφυκτικά στενό Herve Leger φουστάνι κι επειδή είχε κάτι παραπάνω από αβυσσαλέο ντεκολτέ το συνδύασε με ένα υπέροχο λευκό Dekkers εσώρουχο το οποίο έκανε την εμφάνιση πιο καυτή κι από το… να μην το φορούσε καθόλου.
Η αντίθεση των χρωμάτων τραβούσε όλα τα βλέμματα στο μπούστο της και όσοι βρέθηκαν στη συναυλία της στη Γλασκώβη την κοιτούσαν υπνωτισμένοι.
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΡΙΖΑ: το πολιτικό-εκδοτικό κατεστημένο έχει συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες-ικέτες

Το νέο στοιχείο που αναδεικνύεται από τη συζήτηση που διεξάγεται σήμερα στην Ευρώπη είναι ότι μετά από δεκαετίες αμφισβητείται ο μονόδρομος των νεοφιλελεύθερων συνταγών και των αντικοινωνικών πολιτικών λιτότητας.Ο αγώνας που διεξάγεται σήμερα στην Ελλάδα για την ακύρωση και την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου συναντιέται με τον αγώνα της ευρωπαϊκής Αριστεράς και των ευρωπαίων εργαζομένων ενάντια στη σημερινή Ευρώπη της τραπεζοκρατίας, της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους και των μεγάλων ανισοτήτων.
Όσον αφορά τις σημερινές δηλώσεις του κ. Αντ. Σαμαρά για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, θέλουμε να υπογραμμίσουμε πως το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο της χώρας έχει συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες και ικέτες απέναντι στους ευρωπαίους, να στέκονται προσοχή, όπως ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου μπροστά στην κα Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί στις Κάννες.Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός από δω και μπρος θα εκπροσωπείται με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη".
ΠΗΓΗ euro2day-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Bloomberg: Έλληνες ότι αυτά που σας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψέματα!

«Λίγο προτού ο Francois Hollande εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας, πήγε στο Λονδίνο για να διαβεβαιώσει τη χρηματοπιστωτική κοινότητα ότι δεν είναι επικίνδυνος. Ο Αλέξης Τσίπρας, το φαινόμενο των πρόσφατων εκλογών στην Ελλάδα, είναι σε παρόμοια ευρωπαϊκή περιοδεία- είναι πραγματικά επικίνδυνος».
Όπως αναφέρει σε editorial του το πρακτορείο Bloomberg, ο Τσίπρας και το κόμμα του «πουλάνε» στους Έλληνες πολίτες ένα ψεύδος: ότι η Ελλάδα μπορεί να αποκηρύξει τους όρους του μνημονίου και να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα. Εάν οι πολίτες τον πιστέψουν, και εάν το κόμμα προσελκύσει αρκετές ψήφους στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ώστε να πραγματοποιήσει τις απειλές του, τότε η χώρα του, η Ευρώπη και η παγκόσμια οικονομία θα ζήσουν για χρόνια με τις συνέπειες».

Το πρακτορείο συνεχίζει επισημαίνοντας πως ο 37χρονος Τσίπρας δηλώνει πως θέλει η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη. «Ναι, εάν σχίσει τις συμφωνίες διάσωσης και η Ελλάδα κηρύξει στάση πληρωμών για το εναπομείναν χρέος, πώς θα γίνει αυτό;». «Όταν τον ρωτάνε, δηλώνει (ο Τσίπρας) πως οι πιστωτές της Ελλάδας μπλοφάρουν όταν απειλούν ότι θα τραβήξουν το καλώδιο από την πρίζα. Σύμφωνα με τον Τσίπρα, αυτοί ξέρουν ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα πλήξει την οικονομία όλης της ηπείρου, οπότε δεν θα το ρισκάρουν», επισημαίνει το Bloomberg.

Το πρακτορείο θεωρεί πως εάν ο Τσίπρας πιστεύει ό,τι λέει, τότε είναι πρόθυμος να τζογάρει με το μέλλον της Ελλάδας και μιας ολόκληρης ηπείρου προκειμένου να παίξει πόκερ με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Merkel. «Άλλοι Έλληνες πολιτικοί δηλώνουν ότι θα προσπαθήσουν να επαναδιαπραγματευτούν το πακέτο λιτότητας, και ίσως τώρα η Ευρώπη τους ακούσει. Αλλά ο Τσίπρας λέει ότι θα σκίσει τη συμφωνία». Στο ερώτημα τι θα γίνει εάν δεν πιστεύει αυτά που λέει και γνωρίζει ότι η Ελλάδα θα αφεθεί στην τύχη της, το Bloomberg επισημαίνει ότι «σε αυτή την περίπτωση, βάζει τη χώρα του σε κίνδυνο μιας χαοτικής κρίσης προκειμένου να κερδίσει εξουσία. Στην πρώτη περίπτωση είναι ανεύθυνος, στη δεύτερη κυνικός».

Το Bloomberg διευκρινίζει ότι έχει ασκήσει κριτική στην πολιτική λιτότητας (και μόνο) που ασκείται στην ευρωζώνη, με μπροστάρη τη Γερμανία. Τονίζει ακόμη ότι χαιρετίζει την αλλαγή στις συζητήσεις για περισσότερα μέτρα τόνωσης της ανάπτυξης μετά από τις εκλογές στη Γαλλία, «αν και δεν συμφωνούμε με τις προτάσεις του για τη Γαλλία». Προσθέτει δε ότι ο Τσίπρας δηλώνει πως θέλει να ηγηθεί μιας φιλοαναπτυξιακής στρατηγικής για όλη την Ευρώπη. «Αυτό θα ήταν εξαιρετικό, με τη διαφορά ότι αυτό που συζητείται στην Ευρώπη δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ο ίδιους πουλάει στους Έλληνες ψηφοφόρους».

Υπενθυμίζει ακόμη ότι το ελληνικό χρηματιστήριο κατέγραψε μεγάλες απώλειες την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Τσίπρας ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κρατικοποιήσει τις τράπεζες της Ελλάδας και να εγκαταλείψει το πρόγραμμα λιτότητας. Αυτό περιλαμβάνει και την άρνηση μείωσης των θέσεων εργασίας στο δημόσιο κατά 150.000.

Στη δήλωση του Τσίπρα ότι «είναι ένας πόλεμος μεταξύ ανθρώπων και καπιταλισμού, και η Ελλάδα είναι στην πρώτη γραμμή αυτού του μετώπου», το Bloomberg τονίζει ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα, ο καπιταλισμός δεν ήταν η αιτία της κρίσης. «Ο ένοχος είναι ένα μια τεράστιου μεγέθους και ανίκανη γραφειοκρατία, που δημιουργήθηκε σε βάθος δεκαετιών από κατ΄ ουσίαν, διεφθαρμένες κυβερνήσεις".

Ακόμη χειρότερα, το μεγαλύτερο μέρος της λιτότητας που προκαλεί τώρα αληθινό πόνο και τον αποπροσανατολισμό των απλών Ελλήνων, είναι επίσης το αποτέλεσμα της αποτυχίας των προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων να συνεχίσει τους όρους του πρώτου πακέτου διάσωσης που τους δόθηκαν, επισημαίνεται στο editorial.

Το Bloomberg καταλήγει ότι οι πολιτικοί της Ευρώπης, όλου του πολιτικού φάσματος, πρέπει να καταστήσουν σαφή τη διάκριση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή στρατηγική λιτότητας. «Πρέπει να δηλώνουν κατ' επανάληψη ότι θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα, αλλά δεν μπορούν ούτε η Ελλάδα μπορεί να μείνει στο ευρώ, εάν εγκαταλείψει τις δεσμεύσεις που έχει υπογράψει η χώρα».

«Οι Έλληνες πρέπει να το ξέρουν αυτό όταν ψηφίσουν στις 17 Ιουνίου. Και πρέπει να ξέρουν ότι αυτά που τους λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο νεαρός ηγέτης του, είναι ένα ψέμα».
Διαβάστε περισσότερα...

REC - ASE ME NA S' AGAPO A.LOUMAKIS - VALENTINO MIX

2012 REC | REC feat. Mike - Άσε με να Σ' αγαπώ / A.LOUMAKIS & VALENTINO MIX • Produced by Christodoulos Siganos • Music: Christodoulos Siganos | Lyrics: Christodoulos Siganos / Valentino / REC | Arrangment: Christodoulos Siganos - Constantinos Pantzis
VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...