ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΣΣΚΑ EUROLEAGUE

OLYMPIAKOS-CSKA FINAL BASKET ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΣΣΚΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση και κατάφερε αυτό που για πολλούς φάνταζε ακατόρθωτο. Κέρδισε την Μπαρτσελόνα 68-64 και πλέον πηγαίνει στον τελικό της Κυριακής, με στόχο να κυνηγήσει την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στην ΤΣΣΚΑ!
Διαβάστε περισσότερα...

VASILIADES TELEUTAIO EPEISODIO

vasiliades teleutaio epeisodio
Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι πρόκειται να γίνει με τους Βασιλιάδες την επόμενη σεζόν αφού οι περισσότεροι από τους συντελεστές έχουν δηλώσει ότι δεν θα ξεκινήσουν γυρίσματα αν πρώτα δεν λάβουν μέρος των χρημάτων που τους οφείλουν.Η σειρά θα ρίξει τίτλους τέλους την Παρασκευή 8 Ιουνίου (τελευταιο επεισοδιο) κι ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα είναι οριστικά το τέλος τους αλλά οι «Βασιλιάδες» θα επιστρέψουν στις οθόνες μας και την επόμενη σεζόν.
newsit
Διαβάστε περισσότερα...

SEXY BIKINI ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ

CYPRUS CHRISTINA PAPPA SEXY BIKINI
Η Χριστίνα Παππά πριν λίγες μέρες ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο και απόλαυσε τα πρώτα της μπάνια! Η ηθοποιός είναι φανερά ανανεωμένη κι αδυνατισμένη κι όπως λέει της έχει κάνει καλό το "Dancing on Ice".
Τον Ιούνιο η ηθοποιός κλείνει τα 43 της χρόνια και η ίδια δεν έχει πρόβλημα με την ηλικία της αφού την έχει δηλώσει αρκετές φορές. Κατά τη διάρκεια των ξένοιαστων στιγμών της ανέβαζε φωτογραφίες στο facebook κι έδειχνε πόσο καλά περνάει...
Στην Κύπρο μαζί της ήταν κι ο γιος της Δημήτρης... Οι δυο τους επέστρεψαν στην Αθήνα και στην καθημερινότητά τους περνώντας τον περισσότερο από τον χρόνο τους, στο εστιατόριό τους στη Γλυφάδα.
Δες φωτογραφίες από την εξόρμηση της Χριστίνας Παππά στην Κύπρο












Διαβάστε περισσότερα...

ΕΚΛΟΓΕΣ 10 ή 17 Ιουνίου

Μετά την κατακραυγή στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ (και οχι μόνο) για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης μόνο με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ φαίνεται οτι κάνει πίσω ο Κουβέλης αφού με δηλώσεις του το πρωί στον ΣΚΑΙ ξεκαθάρησε οτι πρέπει να συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να πει το ΝΑΙ.Στελέχη της ΝΔ μάλιστα, επιβεβαίωσαν την είδηση , κάνοντας λόγο οτι οδηγούμαστε ολοταχώς για εκλογές στις 10 ή τις 17 Ιουνίου.Πάντως όλα φαίνεται οτι θα κριθούν στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ΣΚ, αφού ο κ. Κουβέλης δέχεται πολύ έντονες πολιτικές και επιχειρηματικές πιέσεις ώστε να δεχτεί τελικά να σχηματιστεί μια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΑΣΠ - νέα φοιτητική παράταξη

ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΑΣΠ-Σκληρή ανακοίνωση για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ!
Στην ίδρυση νέας φοιτητικής παράταξης, με την επωνυμία «Αγωνιστικό Φοιτητικό Ρεύμα» προχώρησαν μέλη και στελέχη της ΠΑΣΠ, τα οποία διαφωνούν με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και το Μνημόνιο.Στην ιδρυτική τους διακήρυξη κατηγορούν την ΠΑΣΠ ότι έχει απεμπολήσει τις αρχές και τις αξίες της.
Στην προσωρινή συντονιστική Γραμματεία που συγκρότησαν, συμμετέχουν οι Πέτρος Μεταξιώτης, Δημήτρης Παναγόπουλος, Μουσταφά Μουσταφά, Δημήτρης Μπουζιόπουλος, Κώστας Σκρέτας, Παναγιώτης Μπίτσιος, Τάσος Κρατημένος, οι οποίοι προέρχονται από Σχολές ΑΕΙ της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, του Βόλου, της Λάρισας και της Καρδίτσας.
Διαβάστε περισσότερα...

Arnold Schwarzenegger Ten - The Tomb - The Expendables 2 - The Last Stand

Ο Schwarzenegger επιστρέφει με 4 ταινίες!
“I ‘ll Be Back” είχε πει ο “Terminator” και, μετά το πέρασμά του από την πολιτική, πράγματι επέστρεψε στην υποκριτική. Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger διεκδικεί και πάλι μια θέση στον κόσμο του θεάματος με τέσσερις νέες ταινίες. Ο αυστριακής καταγωγής πρώην bodybuilder θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Ten”, η οποία αναφέρεται σε μια επίλεκτη μονάδα των αμερικανικών δυνάμεων που μάχεται για την εξάρθρωση των καρτέλ ναρκωτικών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Daily Variety.

Τους τελευταίους μήνες ο Schwarzenegger “συμμαχεί” με έναν παλιό του φίλο και συνάδελφο, Sylvester Stallone, για την ταινία “The Tomb” του σκηνοθέτη Mikael Hafstrom, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013.

Επίσης, συμπρωταγωνιστεί στην ταινία “The Expendables 2”, πάλι με τον Stallone, που πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους τον Αύγουστο. Τέλος, υποδύεται έναν σερίφη μιας μικρής πόλης που μάχεται κατά των καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού στην ταινία “The Last Stand”, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη ήτα του Ευαγγελάτου που κάλεσε τον Παναγιώταρο και τον Κασιαδιάρη νομίζοντας πως θα τους ξεμπροστιάσει..Η νέα τακτική των ΜΜΕ να καλούν τα μέλη της Χ.Α θα αποδειχθεί σύντομα δίκοπο μαχαίρι...
Είμαστε Έλληνες εθνικιστές είπαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Η.Κασιδιάρης και Η.Παναγιώταρος.Δύο βουλευτές της “Χρυσής Αυγής” μίλησαν σήμερα ζωντανά στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στην τηλεόραση του Σκάι.“Μετανάστες δεν πρέπει να υπάρχουν στην Ελλάδα, γιατί η χώρα δεν έχει μεταναστευτικό πρόγραμμα. Όλοι αυτοί μπήκαν παράνομα στην χώρα”, είπαν οι δύο βουλευτές.“Ακόμα και οι νοικοκυραίοι μετανάστες που είναι ελάχιστοι στην χώρα είναι λαθρομετάναστες”, είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής.
Επίσης οι δύο βουλευτές είπαν ότι όλοι οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να απελαθούν.
EVAGGELATOS XRYSH AYGH VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...