Αδυνατισμα Προσφορες Mango trim Ultra


ΠΡΟΙΟΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ Mango trim Ultra
Ξεκινήστε τώρα την δίαιτά σας με Mango-trim Ultra, συνδυάστε τα με σωστή διατροφή και άσκηση και αφήστε τα συστατικά τους να δράσουν ευεργετικά στο σώμα σας: Ενας θαυματουργός συνδυασμός εξωτικών φρούτων με δραστικά συστατικά που σας βοηθάει να χάσετε τα κιλά που θέλετε την στιγμή που θέλετε.Πέντε φρούτα και πολλά αποδεδειγμένως ευεργετικά για τον οργανισμό συστατικά συνθέτουν τα χάπια Mango-trim Ultra...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

Σουλεϊμάν επεισοδια 115-116 βιντεο

SULEIMAN O MEGALOPREPIS EPISODIA 115-116
Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια
MUHTESEM YZUYIL BOLUM
SULEIMAN THE MAGNIFICENT GR SUBS
«Muhtesem Yuzyil» (Ο αιώνας της μεγαλοπρέπειας), με θέμα τον σουλτάνο Σουλεϊμάν, αυτόν που είναι γνωστός στη Δύση ως Μεγαλοπρεπής και στην Τουρκία ως Νομοθέτης.
O Σουλτάνος Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, κέρδισε το παρατσούκλι του γιατι κατάφερε να φερει την οθωμανική αυτοκρατορία στο απόγειο της δόξας της, στα μέσα του 16ου αιώνα...

Παρακολουθειστε το σηριαλ απο την τηλεοραση του ΑΝΤ1 καθε μερα στις 21:00.
Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής επεισοδια 115-116 VIDEO
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα...

Lopez-Pinkett Smith-Anderson

Η Jada Pinkett Smith είναι 40 ετών και υπέροχη. Η διάσημη ηθοποιός φόρεσε το μπικίνι της στην εξωτική παραλία της Hawai και μας έκανε να σκάσουμε φανερώνοντας ένα κορμί καλογυμνασμένο, με άψογους κοιλιακούς που θα μπορούσε άνετα να ανήκει σε μία κοπέλα στα μισά της χρόνια.

Η Jennifer Lopez είναι 43 ετών μόνο στα χαρτιά. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς την ενέργειά της, το καλογυμνασμένο της σώμα, τους sixpack κοιλιακούς και τη δεινή χορευτική της χάρη που βάζουν κάτω πολλές εικοσάρες; Κάτι ξέρει ο Casper Smart και δεν την αφήνει από τα μάτια του.

Μπορεί η Pamela Anderson να διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, για μας όμως έχει μείνει στην εποχή του Baywatch με το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της.

Διαβάστε περισσότερα...

Gangnam style Τρύφωνας Σαμαράς

Ο Τρύφωνας Σαμαράς επιστρέφει στην πίστα του Dancing αυτή την Κυριακή, σαν γκεστ...
Όπως θα τον ακούσετε να λέει ο ίδιος στο παρακάτω βίντεο, που ανέβηκε στη σελίδα του Dancing στο Facebook, "αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα από μένα, ξεγελιέστε!"
ΒΙΝΤΕΟ

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Η Στεφανίδου φιλοξενώντας τις προκλητικές δηλώσεις του "τέρατος" της Ξάνθης λίγες μόνο μέρες μετά το φρικιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, παραβίασε όλους τους κανόνες. Κυρίως τους ηθικούς!

Βάσει των θεμάτων που παίζει φέτος η εκπομπή της, είμασταν σχεδόν σίγουροι ότι θα ασχοληθεί και με την ιστορία αυτή. Εξάλλου, πριν λίγο καιρό είχε αφιερώσει ολόκληρη εκπομπή στον Κυριάκο Παπαχρόνη.

Αλλά όχι δεν περιμέναμε ότι η Τατιάνα θα έδινε βήμα στον δολοφόνο, για να ακουστούν οι προκλητικές απόψεις του τύπου: "τα ήθελε η κοπέλα". Τι ακριβώς ήθελε Τατιάνα μου η κοπέλα; Και η κάθε κοπέλα που πέφτει θύμα βιασμού ή δολοφονίας;

Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπει να βγουν στον αέρα τέτοιες δηλώσεις; Και μάλιστα στη μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη όπου οικογένειες βλέπουν τηλεόραση; Που τα παιδιά μπορεί να ακούσουν.

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σεβασμός στην οικογένεια της κοπέλας, που έχασε με τον πιο βάναυσο και φρικιαστικό τρόπο, έξω από το σπίτι τους, το παιδί τους.

Κι επειδή το κοινό έχει αποκτήσει πια τηλεοπτική συνείδηση (από τα καλά της κρίσης) δεν επιβράβευσε την "δημοσιογραφική επιτυχία" της Τατιάνας. Βλέπεις, η τηλεθέαση μόλις που έπιασε το 15,8%.

Ωστόσο, έχει δημιουργηθεί ένας πρωτοφανής ξεσηκωμός στα social media. Οι αντιδράσεις είναι έντονες και όλες εναντίον της παρουσιάστριας. Η Τατιάνα έπαιξε unfair για λίγες μονάδες παραπάνω και τώρα θα αντιμετωπίσει τη λαϊκή οργή.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

Kim Kardashian εγκυος για clubbing

Τι κι αν διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η Kim Kardashian δεν σκοπεύει να κλειστεί στο σπίτι της.Αντιθέτως συνεχίζει σε κανονικούς ρυθμούς τη ζωή της. Το βράδυ της Παρασκευής πάντως η τηλεπερσόνα δεν έχασε την ευκαιρία και βγήκε να γλεντήσει.
Διαβάστε περισσότερα...

Candice Swanepoel

O «άγγελος» της εταιρείας εσωρούχων Candice Swanepoel ποζάρει με θηλυκή διάθεση και στο τέλος… απαλλάσσεται από το πάνω μέρος του μαγιό της, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές της...
Διαβάστε περισσότερα...

Video Η Λίζα και οι άλλοι Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από μικρή ήταν σέξι! Άλλωστε με τέτοιο κορμί δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διαφορετικά! Πριν από 10 χρόνια…το 2003, πιτσιρίκα ούσα γύρω στα 25, είχε μόλις γίνει μαμά και αναζητούσε τρόπο να χτίσει και την καριέρα της. Και ξαφνικά σκάει η πρόταση από τον Νίκο Περράκη, να παίξει στη ταινία «Η Λίζα και οι άλλοι» με την Κατερίνα Μουτσάτσου! Η σκηνή στο γυμναστήριο είναι η καλύτερη!
Δείτε την…να γυμνάζει καλά από τότε, το κορμί… Το καλύτερο βέβαια μας το κρατάει για τα αποδυτήρια. Εκεί που βγάζει τα ρούχα και για μια στιγμή-αρκετή για να τη τσεκάρουμε- φαίνεται το μαύρο το στρίνγκ!



ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

 
Διαβάστε περισσότερα...