ΣΑΛΚΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0 VIDEO SALKE OLYMPIAKOS 1-0

Τελειωσε η η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σάλκε στη Γερμανία. Με τέρμα το Φουχς στο 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ολυμπιακος προσπαθησε αλα δεν τα καταφερε.
Schalke Olympiakos 1-0 goals highlights video-Σάλκε Ολυμπιακός 1-0 VIDEO

Διαβάστε περισσότερα...

Nikos Apergis Magnitis video

Νίκος Απέργης Μαγνήτης
Μουσική: Κωνσταντίνος Πάντζης
Στίχοι: Master Tempo
Ο Νίκος ανανεωμένος με διάθεση για καινούρια πράγματα επιστρέφει με νέο τραγούδι που θα σας... Μαγνητίσει! Ταυτόχρονα ξεκίνησαν και οι εμφανίσεις του στην ΦΑΝΤΑΣΙΑ με τον Νίκο Βέρτη.
Nikos Apergis - Magnitis video

Διαβάστε περισσότερα...

Νότης Σφακιανάκης: κοπρόσκυλα πολιτικοί και σωτήρες της πατρίδας μας

Το ξέσπασμα του Νότη Σφακιανάκη:«Αυτό το χυδαίο που παρουσιάζεται από αυτά τα κοπρόσκυλα τα οποία αυτοαποκαλούνται πολιτικοί και σωτήρες της πατρίδας μας, με έχει κουράσει πάρα πολύ.Ψυχολογικά με έχει κουράσει πάρα πολύ, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πριν σας κουράσει δηλαδή εσάς, όλο αυτό που συνέβαινε υπογείως και τώρα πια είναι προφανές. Με έχουν κουράσει από τότε που τους γνώρισα. Από την ηλικία δηλαδή των 6 ετών που ο παππούς μου μου έμαθε να διαβάζω εφημερίδα και άρχισα να ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει στην πατρίδα μας και να αντιλαμβάνομαι το περιβάλλον μου. Από τότε μου δημιουργούν μια... τάση προς έμετο» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στο Glam.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΕΟΠΥΥ προσαπαθεί να επιστρέψει στο 184

Ο ΕΟΠΥΥ προσαπαθεί να επιστρέψει στην παλιότερη τηλεφωνική γραμμή που είχε, τον τριψήφιο αριθμό 184, ώστε οι πολίτες ασφαλισμένοι να μπορούν να καλούν δωρεάν για τα ραντεβού με γιατρούς.
Μετά και τα εξώδικα που εστάλησαν στις εταιρείες των πενταψήφιων αριθμών για τις οποίες ο ΕΟΠΥΥ κρίνει ότι προσβάλλουν το κύρος του, ο οργανισμός προσανατολίζεται στην άμεση αλλαγή των τηλεφωνικών αριθμών. Ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολη η επιστροφή στον τριψήφιο αριθμό, αφού ο οργανισμός έχει υπογράψει σύμβαση για τρία χρόνια με τις τηλεφωνικές εταιρείες.Όπως δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, εντός της ημέρας θα συνεδριάσει ομάδα εργασίας, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Διαβάστε περισσότερα...