Υδροχόος 2012 προβλέψεις

Υδροχόος 2012 προβλέψεις (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουάριου)
Οι Ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι Υδροχόοι θα έχουν απροσδόκητες αλλά ευχάριστες εκπλήξεις στο 2012 και την ευκαιρία να επιτύχουν ότι ήταν αδύνατον κατά το προηγούμενο έτος. Η Θετική ενέργεια είναι άφθονη και νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στο δεύτερο τρίμηνο του 2012 για εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ των 20 Ιανουαρίου και 18 Φεβρουαρίου.

Αγάπη και σχέσεις: Υδροχόος 2012 Προβλέψεις
Οι Υδροχόοι μέσα στο 2012 επικεντρώνονται στην οικογένεια και τους φίλους, στην ενίσχυση των υπαρχόντων σχέσεων και στη διαμόρφωση νέων κατά το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο. Μια προσωπική σχέση θα μπορούσε να αποδειχθεί λιγότερο ιδανική στο τέλος του έτους, έτσι θα χρησιμοποιούσουν μεγάλη διπλωματία και την διορατικότητα τους για να διευθετήσουν τα ενδεχόμενα προβλήματα.

Εργασία και Οικονομικά: Υδροχόος 2012 Προβλέψεις
Με την καριέρα τους στο μυαλό θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν πολλά από τα ταλέντα τους αυτό το έτος, και με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, μια προαγωγή ή παρόμοια επιτυχία θα μπορούσε να είναι στο άμεσο ορίζοντα. Αλλά χρειάζεται προσοχή σε πιθανές τριβές στο χώρο εργασίας κατά το δεύτερο και το τρίτο τρίμηνο.
Σε θέματα οικονομικά θα μπορέσουν να δουν τα κέρδη των επιχειρήσεων ή την αύξηση του μισθού τους να αυξάνονται στις αρχές του έτους. Ωστόσο, το 2012 θα μπορούσε να επιφέρει αύξηση των εξόδων τους.

Υγεία: Υδροχόος 2012 Προβλέψεις
Σε ότι αφορά την υγεία, οι Υδροχόοι δεν θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος του 2012, εκτός ίσως από το τελευταίο τρίμηνο. Στους τρεις τελευταίους μήνες του 2012, έχουν προβλήματα σχετικά με το στομάχι τους και καλό είναι να παρακολουθήσουν την υγεία τους μέχρι το τέλος του έτους. Επίσης, να βρουν χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, για να μην αντιμετωπίσουν περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.
Διαβάστε περισσότερα...