ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ

Η σειρά στα τουρκικά έχει τον τίτλο Bir cocuk sevdim epeisodio 3 και αν και ο τίτλος σε ελεύθερη μετάφραση είναι  Το παιδί που αγάπησα τελικά ο τίτλος που επέλεξε το κανάλι είναι "Το κορίτσι που αγάπησα". Πρόκειται για την ερωτική ιστορία δύο νέων ανθρώπων της Μινέ και του Σινάν που οι οικογένειές τους τους εμποδίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους. Η Μινέ μένει έγκυος και φέρνει στον κόσμο το παιδί τους όμως η οικογένεια του Σινάν δεν θέλει να το αποδεχτεί.Το κορίτσι που αγάπησα - Το επεισόδιο 3 χωρίς ελληνικούς υπότιτλους VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Η μεταμορφωση του Daniel Craig

Πολύ καιρό πριν ο Daniel Craig γίνει ο κομψός James Bond που είναι πάντα καλοντυμένος και ατσαλάκωτος, δίπλα στις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, ο συμπαθής άγγλος ηθοποιός έπαιξε και σε άλλους λιγότερο γνωστούς ρόλους με περισσότερες καλλιτεχνικές απαιτήσεις και με χειρότερο look που ευτυχώς δεν επηρέασε την μελλοντική του εικόνα.
Η 44χρονος ηθοποιός που θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο σέξι και ωραίους άντρες, 16 χρόνια πριν, ούτε θα γυρνούσαμε να τον κοιτάξουμε στο δρόμο, αν τυχόν περνούσε δίπλα μας. Ο 28χρονος εδώ Daniel, ποζάρει στη φωτογραφία με όλα του τα ξανθά μαλλιά, τα οποία είναι 100 τοις 100 αληθινά και απαραίτητα για τις ανάγκες του σίριαλ "Our Friends In The North" στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Το σίριαλ παίχτηκε το 1996 στο BBC και αν και διήρκεσε μόλις 9 επεισόδια, ήταν ικανά να αφήσουν φωτογραφίες από τη χειρότερη προφανώς στιλιστική φάση στη ζωή του διάσημου σήμερα πράκτορα. Δεν πειράζει όμως, όλοι μας έχουμε εποχές και περιόδους που θέλουμε να ξεχάσουμε ότι υπήρξαν...

Διαβάστε περισσότερα...

Ελληνική ιθαγένεια σε 50.000 απελαθέντες Μουσουλμάνους;

Ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, Γρ. Δελαβέκουρας, για δημοσίευμα περί γερμανικού ενδιαφέροντος να αποδοθεί η ελληνική ιθαγένεια σε 50.000 μουσουλμάνους. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, κληθείς σήμερα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των διπλωματικών συντακτών, να σχολιάσει σημερινό δημοσίευμα περιοδικού για γερμανικό ενδιαφέρον να αποδοθεί η ελληνική ιθαγένεια σε «50.000 απελαθέντες Μουσουλμάνους», υπογράμμισε ότι «το υπουργείο Εξωτερικών δεν διαθέτει καμία πληροφορία που να επιβεβαιώνει αυτόν τον ισχυρισμό» και προσέθεσε ότι το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα υπουργεία. Υπενθύμισε, δε, ότι «σε κάθε περίπτωση, υπάρχει νομοθεσία για τα θέματα ιθαγένειας, που εφαρμόζεται».Μιλώντας με αφορμή το ζήτημα αυτό, ο κ. Δελαβέκουρας τόνισε ότι «δεν υπάρχει θέμα 50.000 απελαθέντων Μουσουλμάνων πολιτών. Ποτέ δεν υπήρξε και ποτέ η Ελλάδα δεν έλαβε τέτοια μέτρα», ενώ επισήμανε την ανάγκη «να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί, ώστε να μη δημιουργούνται θέματα εκ του μη όντος».
Πηγή: ΑΜΠΕ
Διαβάστε περισσότερα...

Πρόβλημα υγείας η Κατερίνα Λέχου;

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, και τα χειρουργεία που αναγκάστηκε να κάνει. Μάλιστα, χαρακτήρισε την περίοδο αυτή στην εφημερίδα News, ως την χειρότερη στη ζωή της: «Όταν μου έτυχε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας. Κάτι που με έκανε να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου και να θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Τη στιγμή που πάσχεις, τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα. Ευτυχώς κατάφερα να αντεπεξέλθω και να βγω νικήτρια. Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 12 χρονών. Σε εκείνη την ηλικία είχα ήδη πάρει πολύ ύψος, ήμουν δηλαδή 1,80! Γρήγορα έπαθα σκολίωση, δεν έγινε σωστή αγωγή και μέσα σε σύντομο διάστημα η επιδείνωση, οσφυϊκή και θωρακική ήταν ραγδαία. Σε φοβερή κατάσταση χειρουργήθηκα στην Αγγλία, με πολλούς κινδύνους να ελλοχεύουν, καθώς στην σπονδυλική στήλη υπάρχουν πολλά νεύρα. Ένα λαθάκι να γίνει στην 12ωρη εγχείρηση και έχεις χαθεί... Θυμάμαι πως δεν καταλάβαινα και πολλά
. Πονούσα και έκλαιγα στην αγκαλιά της μητέρας μου, ενώ αναρωτιόμουν συνέχεια 'γιατί μανούλα σ' εμένα, γιατί;'. Εκείνη δεν ήξερε η καημένη τι να μου απαντήσει. Στο τέλος αγόρασε το βιβλίο 'Γιατί σ' εμένα' και ξεκίνησε να μου το διαβάζει. Κάπου εκεί άρχισα να ηρεμώ. Η μαμά ου ερήμην της κατάφερε να μαλακώσει την ψυχή μου και τους πόνους μου. Στη συνέχεια για μία πενταετία φορούσα τον 'κηδεμόνα'. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1998, χρειάστηκε να προχωρήσω σε δεύτερη εγχείρηση. Θυμάμαι τότε είχα πατήσει γκάζι για να τα βγάλω πέρα».

Η ηθοποιός εξήγησε γιατί κλονίστηκε η υγεία της για δεύτερη φορά: «Έπαθα ξανά τα ίδια. Για άλλη μια φορά, δηλαδή, αντιμετώπισα τη σκολίωση, καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το έχουμε εφ' όρου ζωής. Δεν βάζουμε ποτέ 'Χ' να το εξαφανίσουμε. Γι' αυτό πρέπει να μεριμνούμε, ώστε να μην ξανακυλήσουμε. Ευτυχώς υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης. Δεν είναι ότι σου πέφτει ένα ντουβάρι στο κεφάλι και μένεις στον τόπο. Βλέπεις αυτό εκεί το κόκκινο στρωματάκι; Ακόμα κι αν πάω σε ερημονήσι θα το πάρω μαζί μου γιατί κάθε πρωί για 20 λεπτά πρέπει να κάνω ανελλιπώς γυμναστική...»!

Η Κατερίνα Λέχου περιέγραψε τις πρώτες της στιγμές, όταν βγήκε από το χειρουργείο: «Ένα σωρό ερωτηματικά έρχονταν στο μυαλό μου: 'Τι έγινε εδώ, τι δεν κάνω καλά, τι πρέπει να καταλάβω από αυτό που μου συμβαίνει, τι πρέπει να αλλάξω στη ζωή μου;'. Τελικά άλλαξα αρκετά πράγματα, καταλαβαίνοντας στην πορεία πως ήμουν πολύ τυχερή που χάρη στην αρρώστια μου έμαθα πολλά για μένα». Όσο για... την άλλη όψη του νομίσματος, η ηθοποιός δήλωσε: «Ναι, να σου τύχουν όλα αυτά και να καταλήξεις να γίνεις τέρας, κατηγορώντας την κοινωνία, τον κόσμο, τον Θεό, το διπλανό σου για όλα όσα σου έχουν συμβεί. Τέρας δεν θα ήθελα να γίνω έτσι κι αλλιώς. Θέλω να πω, αν περάσεις από τέτοιες αρρώστιες δεν έχεις πολλές επιλογές. Είτε θα γίνεις καλύτερος και σοφότερος είτε θα καταλήξεις τέρας, τελείως αγρίμι»!

πηγή: gossip-tv
Διαβάστε περισσότερα...

2013 Gabby Awards Helena Paparizou Pantages Theater

Λίγη από την λάμψη του Χόλιγουντ θα ζήσει η Έλενα Παπαρίζου που θα τραγουδήσει στα ελληνικά Oscars στο Λος Άντζελες. Η γνωστή ερμηνεύτρια θα είναι το πρόσωπο έκπληξη της διοργάνωσης των Gabby Awards 2013, όπου θα απονεμηθούν βραβεία σε διάσημους Ελληνοαμερικανούς που έχουν διακριθεί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η Έλενα θα βρεθεί στις 25 Μαρτίου στο Λος Άντζελες για να τραγουδήσει στην εκδήλωση που θα γίνει στο “Pantages Theater”, όπου θα λάβουν χώρα τα βραβεία. “Η Έλενα είναι πολύ χαρούμενη που θα βρεθεί στην καρδιά του Χόλιγουντ για να τραγουδήσει σε μια εκδήλωση που δίνουν το “παρών” τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνοαμερικάνικου “λόμπυ” που έχουν διακριθεί για το έργο τους”.Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν μπει στις λίστες για τα βραβεία είναι η Ολυμπία Δουκάκη και ο ξάδελφος της Μάικλ Δουκάκης, ο πρόεδρος της κινηματογραφικής εταιρείας Fox Τζιμ Τζιανόπουλος και ο διεθνούς φήμες ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης.

Διαβάστε περισσότερα...

ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ Η ΔΟΥΚΙΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Για μια ακόμη φορά κάνει τη διαφορά και μας ξαφνιάζει ευχάριστα, ποζάροντας στο φακό χωρίς μακιγιάζ. Ο λόγος για την όμορφη Δούκισσα Νομικού που φωτογραφίζεται για το “ΟΚ!” και μιλά για τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη και τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη.“Δεν παίζω ποτέ με τα συναισθήματα των άλλων. Όλες μου τις σχέσεις τις παίρνω στα σοβαρά”, δηλώνει χαρακτηριστικά η νεαρή παρουσιάστρια και προσθέτει: “Δεν αρραβωνιάστηκα, δεν παντρεύτηκα, δεν συγκατοίκησα. Και το θέμα τελειώνει εδώ”.Μιλώντας για τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη αποκαλύπτει: “Η αλήθεια είναι ότι με αγχώνει το γεγονός ότι μας έχουν ταυτίσει μαζί. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να καταλήξει μια σχέση. Είμαι καλά, πολύ καλά θα έλεγα, αλλά πάντα με άγχωναν οι δημόσιες ανακοινώσεις για τα προσωπικά θέματα”.

Διαβάστε περισσότερα...