iPhone 4s - Προσοχη στα μαιμου (fake low battery)

Απατεώνες πουλάνε Τουρκικα ψεύτικα- Fake iphone σε τιμές που δεν θα τις χαρακτήριζες σκοτωμένες.Ο παθών αγοραστής του συγκεκριμένου iphone πλήρωσε 500€ για να αγοράσει μία συσκευή που είναι iphone μόνο εξωτερικά! Γιατί μέσα το μόνο που έχει είναι ένα ηχείο κι ένα φωτάκι! Πατώντας το κουμπί για ν' ανάψει εμφανίζεται στο τζάμι η ένδειξη "Low Battery". Δείτε το βίντεο
ATTENTION Turkish fake iPhone 4s 32GB low battery
Διαβάστε περισσότερα...

Μάριος Λώλος -φωτορεπόρτερ ξυλο από τα MAT

Ο Μάριος Λώλος μίλησε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ για την επίθεση που δέχθηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου την Πέμπτη στο Σύνταγμα.Ο πρόεδρος της Ένωσης φωτορεπόρτερ υποβλήθηκε την Παρασκευή σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου και πλέον παρακολουθείται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.Όπως υποστηρίζει ο γνωστός φωτορεπόρτερ, δέχθηκε πισώπλατα χτύπημα στο κεφάλι από αστυνομικό κλομπ, την ώρα που έφευγε μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του από το σημείο. «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί με χτύπησε και γιατί πήγα στο Χάρο και γύρισα από ένα κλομπ αστυνομικού οργάνου. Η αστυνομία είναι θεσμός. Είναι η προέκταση της δημοκρατίας μας».Ο Μάριος Λώλος δήλωσε ότι είναι η τρίτη φορά που δέχεται επίθεση, και ακόμα δεν έχει συλληφθεί ούτε ένας αστυνομικός. « Πρέπει να καταλάβουν ότι κάνουμε τη δουλειά μας και μόνο», τόνισε . "Aντί να δείχνουμε φωτογραφίες που φωτογραφίζουμε δείχνουμε τον εαυτό μας να μας χτυπάνε"
Δείτε το βίντεο από την Πρωινή Ενημέρωση
Διαβάστε περισσότερα...

Βάνα Μπάρμπα - ΛΑΟΣ vana barba - laos

Θέλει να τα ακούσει ο Καρατζαφέρης ! Πήρε στο "πατριωτικό" κόμμα του την ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, τη γυναίκα που αποκάλεσε "Μακεδόνες" τους Σκοπιανούς, μόλις πριν μια εβδομάδα !Κ. Πρόεδρε, με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σας, αλλά αυτό λέγεται ξεφτίλα... vana barba - laos
video
Διαβάστε περισσότερα...

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Αγγελική Δαλιάνη: οι αγαπημένες τους φυσικές συνταγές

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εκμυστηρεύεται το μυστικό της για όμορφο δέρμα σε όλο το σώμα: «Ζάχαρη με βαζελίνη! Το αγαπημένο μου» λέει και εξηγεί «Βάζω σε ένα βαζάκι βαζελίνη και ζάχαρη, τα αναμιγνύω και απλώνω το μίγμα σε όλο το σώμα, τρίβοντας απαλά και σας διαβεβαιώνω ότι είναι το τέλειο scrub. Δεν το αφαιρείς αμέσως, το αφήνεις λίγο πάνω στο δέρμα σου».
«Επειδή, είναι πάρα πολύ λιπαρό, το αποτέλεσμα στο τέλος είναι βελούδινο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην ντυθείτε αμέσως, γιατί αφήνει αρκετή λιπαρότητα και μπορεί να σας λερώσει τα ρούχα» επισημαίνει η Πηνελόπη.
«Η συχνότητα με την οποία κάνω αυτό το αγαπημένο τρυκ απαλότητας μπορεί να είναι και δύο και τρεις φορές την εβδομάδα» συμπληρώνει. Δοκιμάστε το!

«Πιστεύω πολύ στο συχνό peeling και στο πρόσωπο και στο σώμα» λέει η και συμπληρώνει η Αγγελική Δαλιάνη. «Θεωρώ ότι κάνει πολύ καλό η απολέπιση, γιατί έτσι προετοιμάζει το δέρμα ώστε να απορροφήσει ακόμη καλύτερα την ενυδατική κρέμα που απλώνεις στη συνέχεια».
Ένα ακόμη αγαπημένο της μυστικό είναι οι χειροποίητες μάσκες από την κουζίνα. Όπως λέει η Αγγελική «Έχω ένα βιβλίο με φυσικές μάσκες και μου αρέσει να τις φτιάχνω και να τις εφαρμόζω σε όλο το πρόσωπο. Οι αγαπημένες μου είναι οι μάσκες με μέλι, όπως και αυτές με βρώμη. Επειδή είναι με φυσικά προϊόντα και δεν έχουν χημικά θεωρώ ότι είναι καλύτερα. Πιστεύω ότι δίνουν τροφή στο δέρμα, αρκεί βέβαια, να μην γίνονται μία φορά στους έξι μήνες, αλλά με πρόγραμμα».
http://www.queen.gr/OMORFIA/DIY/item/39970-Phneloph-Anastasopoyloy-Aggelikh-Dalianh
Διαβάστε περισσότερα...

Τάμτα + Ειρήνη Παπαδοπούλου sexy dance

Έξω ντέρτια και καημούς για την Τάμτα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου!Τα κορίτσια το έριξαν έξω! Ήρθαν στο τσακίρ κέφι και έριξαν όχι έναν χορό αλλά δε κατέβαιναν από το stage με τίποτε! Ο Μαζώ τραγουδούσε και οι δυο τραγουδίστριες χόρευαν. Χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσεως! Μάλιστα, όπως μπορείτε και να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες μας, η Τάμτα ήταν τόσο αφοσιωμένη στο χορό που δεν πρόσεξε που είχε ανέβει το φόρεμά της και είχε ένα μικρό ατυχηματάκι...
http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/181271/Exo-ntertia-%28foto%29
Διαβάστε περισσότερα...

Twitter vs Spammers

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου TWITTER , μήνυση αναμένεται να δεχθούν οι λογαριασμοί των TweetAttacks, TweetAdder, TweetBuddy, James Lucero και Garland Harris.Σκοπός του Twitter δεν είναι να κερδίσει χρήματα, αλλά να δείξει στους spammers ότι δε ανέχεται άλλο τη δράση τους έτσι αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι υπέρ του Twitter, πολλοί θα είναι οι spammers που θα έχουν μπλεξίματα με το νόμο. Διαβάστε περισσότερα...

ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ευθύνες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στους αξιωματικούς του Κέντρου Επιχειρήσεων καταλογίζουν τα συνδικαλιστικά σωματεία των αστυνομικών για την επίθεση σε βάρος δύο συναδέλφων τους, δύο ειδικών φρουρών, το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Συντάγματος, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του ενός.Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» καταγγέλλουν ότι στην ουσία τα δύο θύματα αφέθηκαν αβοήθητα και απροστάτευτα όταν γύρω από την πλατεία Συντάγματος υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ που δεν ανταποκρίθηκαν σε βοήθεια, με τους «γνωστούς αγνώστους» να δράσουν ανενόχλητα χωρίς ουδείς να συλληφθεί.
Διαβάστε περισσότερα...

Σχολείο Βλάχων Τρίκαλα!

sxoleio vlaxwn trikala
Ο δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων, Τάκης Παζαϊτης επεξεργάζεται εδώ και καιρό μια πρόταση η οποία αφορά την ίδρυση Σχολείου… Βλάχων στα Τρίκαλα. «Έτσι» δηλώνει «θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε ζωντανή την παράδοσή μας, το γλωσσικό μας ιδίωμα και κυρίως θα δώσουμε στη νέα γενιά… βλάχων όλα τα εφόδια για να μην χαθούν στο διάβα των ετών όσα οι πρόγονοί μας έζησαν και έφτιαξαν». Ο Τάκης Παζαϊτης δέχεται πολλά αιτήματα από… ομοεθνείς του Βλάχους καθημερινά και στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων θα καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση και… μελέτη για την «Μεγάλη των Βλάχων Σχολή»! Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΕΥΡΩ-ΜΟΛΟΤΟΦ!

Ενα γκράφιτι που βρίσκεται σε κάποιον τοίχο της Ελλάδας... (δεν έχει μαθευτεί ακόμα που ακριβώς είναι) απεικονίζει έναν τσολιά με φουστανέλα και τσαρούχια κανονικά, φορώντας την περικεφαλαία του ήρωα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και μαντήλι στο πρόσωπο, πετάει μία μολότοφ που έχει το σχήμα του Ευρώ!Η φωτογραφία αυτή κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που την ανεβάζουν και ως φωτογραφία προφίλ.tsolias-molotof Διαβάστε περισσότερα...

LIKA + LISTEN (ελλαδα εχεις ταλεντο)

Η μικρή Λίκα τραγούδησε το "Listen" της Beyonce στην εκπομπή "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και έκανε το κοινό να σηκωθεί και να την χειροκροτήσει πριν καν ολοκληρώσει την προσπάθειά της.Η μικρή τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό και κατάφερε να τους μαγέψει όλους με τη φωνή της.
ELLADA EXEIS TALENTO - GREECE GOT TALLENT 2012
10 YEARS OLD LIKA SINGING LISTEN BEYONCE 2012
LIKA VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Για χρέη στο δημόσιο συνελήφθη ο σκηνοθέτης Κώστας Φέρρης

Ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Φέρρης συνελήφθη την Παρασκευή για ατομικά χρέη προς το Δημόσιο. Το τελευταίο τριήμερο η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε συνολικά σε 8 συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φέρρης συνελήφθη κατά τις βραδινές ώρες της 6ης Απριλίου στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τ.Α Χαλανδρίου, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 134.782,08 ευρώ.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με την Ημερησία, συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, o 57χρονος Ροντογιάννης Διονύσης, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 5.726.575,88 ευρώ. Στο Αιγάλεω, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ο 50χρονος Καρτάλης Χρήστος, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 291.168,46 ευρώ. Επίσης στο Αιγάλεω συνελήφθη η 63χρονη Αλεξάνδρα Γιαννίτσα, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 46.677,56 ευρώ.

Μία μέρα πριν, στο Π. Φάληρο, πιάστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου 52χρονος Μανδρούλιας Δημήτριος, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 72.504,10 ευρώ. Επίσης, στο Καπανδρίτι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Παλλήνης 67χρονη Ι. Παναγιωτίδου, ως διαχειρίστρια της εταιρείας People Networks Μονοπρόσωπη ΕΠΕ με αντικείμενο την εμπορία καλλυντικών ενδυμάτων κλπ, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 307.211,41 ευρώ.

Στον Μαραθώνα συνελήφθη από αστυνομικούς της περιοχής ο 64χρονος Γεώργιος Λέων, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 230.138,43 ευρώ. Και στην Αθήνα, αστυνομικοί του Τ.Α. Πατησίων συνέλαβαν τον 60χρονο Ηλία Κέφη για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 74.080,13 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, η Οικονομική Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους σε επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας. Κλιμάκια αστυνομικών των Τμημάτων Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας και Φορολογικής Αστυνόμευσης διενήργησαν το τελευταίο διάστημα ελέγχους σε ιατρεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

http://tvxs.gr/news/ellada/synelifthi-o-gnostos-skinothetis-kostas-ferris-gia-xrei-pros-dimosio
Διαβάστε περισσότερα...