ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΕΡΙΜ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ

Φατμαγθλ-Fatmagul-Φατμαγκιούλ... Μια γυναίκα αρραβωνιασμένη και προσεχώς παντρεμένη βιάζεται ένα βράδυ από τέσσερις μεθυσμένους κατοίκους του χωριού της.Και ξεκινάει ο πόνος και τα αδιέξοδα... Στη συνεχεια του σηριαλ η κοπελα- θυμα φατμαγκιουλ θα ερωτευτει τον εναν απου τους βιαστες της και η συνεχεια θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα...
Beren Saat, Engin Akyürek, e Sumru Yavrucuk.
FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1-2 video

FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Διαβάστε περισσότερα...

Η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΡΥΤΙΔΙΑΣΕ

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την... Pamela Anderson την ώρα που πήγαινε να γευματίσει στο Μπέβερλι Χιλς, όμως όπως μπορείτε να δείτε ήταν εμφανή τα σημάδια της κόπωσης... H πρώην ναυαγοσώστρια του Baywatch, η οποία αποχώρησε νωρίς από το «Dancing on Ice» ήταν γεμάτη ρυτίδες στο πρόσωπο!
Διαβάστε περισσότερα...

GOLDEN GLOBES 2013 Quvenzhane Wallis

Ποιά είναι  η μικρή με τα afro μαλλιά, το διαπεραστικό βλέμμα και το συνδυαστικό της όνομα που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να προσπαθούν να το προφέρουν; Ακόμα δεν ξέρουμε πολλά γι αυτήν, παρά μόνο πως πρόκειται για ένα παιδί που ξεχωρίζει με την ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία και την τόλμη της.

Κάπως έτσι ξεχώρισε και ανάμεσα στις 3.000 άλλες μικρές και όπως λένε οι υπεύθυνοι του casting τους εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή με τον αυτοέλεγχο και τις ευαισθησίες της. Όσο για τον έκπληκτο σκηνοθέτη Ζυγό Benh Zeitlin, δήλωσε ότι μόλις είδε τη μικρή Wallis κατάλαβε αμέσως ότι βρήκε αυτό που έψαχνε, αλλάζοντας και το σενάριο της ταινίας, ώστε να μπορέσει να χωρέσει την έντονη προσωπικότητά της.

Έτσι λοιπόν μέσα από τον ρόλο της «Hushpuppy» σε ηλικία 6 ετών, ενσαρκώνοντας ένα ατρόμητο κορίτσι που ο πατέρας της την προετοιμάζει να μπορεί να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής όταν αυτός πεθάνει, η υπέροχη μικρή γοήτευσε κοινό και κριτικούς και βρέθηκε στην αξιοζήλευτη αυτή θέση.

Ενώ άλλοι καταξιωμένοι ηθοποιοί αγωνιούν μετά από χρόνια καριέρας να ακούσουν το όνομά τους στις υποψηφιότητες, η Wallis το διασκεδάζει με την αγνότητα της ηλικίας της, αποκαλώντας τα βραβεία Oscar «Ο Χρυσός κύριος».

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

Dita von Teese-Russell Crowe

Ακόμη δεν έχει στεγνώσει το μελάνι στα χαρτιά του διαζυγίου του, αλλά ο Russell Crowe δεν χάνει το χρόνο του. Φήμες θέλουν τον γοητευτικό ηθοποιό να έχει ήδη κάνει… ερωτική πρόοδο, βγαίνοντας με την εκρηκτική Dita von Teese.Οι δυο τους πέρασαν πρόσφατα κάποιες μέρες στη Νέα Υόρκη. Έμειναν μαζί στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons και, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το προσωπικό, εκμεταλλεύθηκαν όλες τις ανέσεις με έμφαση στο σπα!Όπως φαίνεται, ο Crowe και η von Teese δεν προσπαθούν πολύ να κρατήσουν κρυφή τη γνωριμία τους, καθώς επικοινωνούν τακτικά μέσω του Twitter και μάλιστα σε «κοινή θέα».
newsbeast-gr
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

Εκανε φαρσα για βομβα χωρις αποκρυψη!

Συνελήφθη ένας 36χρονος στο Μεσολόγγι κατηγορούμενος για τηλεφωνική φάρσα σε βάρος της ΔΟΥ Μεσολογγίου.
Ειδικότερα, ο 36χρονος τηλεφώνησε ανώνυμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, λέγοντας ότι στο κτίριο της ΔΟΥ Μεσολογγίου υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα. Ακολούθησαν νέες έρευνες για τον εντοπισμό του φαρσέρ και τελικά βρέθηκαν τα ίχνη του 36χρονου, ο οποίος και συνελήφθη.
Στον εντοπισμό του συνέβαλε το γεγονός ότι ο 36χρονος πήρε τηλέφωνο από το κινητό του, χωρίς απόκρυψη
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Διαβάστε περισσότερα...

Χρυσή αυγή: να μην υπάρχει ούτε ένας τούρκος βουλευτής στην Βουλή

Ένταση σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας. Τροπολογία 15 βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η οποία δίνει τη δυνατότητα πρόσληψης από το ελληνικό δημόσιο ιεροδιδασκάλων του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης, προκάλεσε την αντίδραση μουσουλμάνων βουλευτών οι οποίοι θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο αποδυναμώνεται ο ρόλος του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής.

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έδειξαν φωτογραφίες του Αχμ.Χατζηοσμάν κάτω από μία σημαία που φέρεται να υποστηρίζει την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης, αποκαλώντας συλλήβδην τους μουσουλμάνους βουλευτές «Τούρκους» και «πράκτορες».
Ο ίδιος ανέφερε ότι είχε επισκεφτεί το σύλλογο Δυτικοθρακιωτών στην Προύσα, όπου υπήρχε απλώς ένας χάρτης, τονίζοντας: «αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι πράκτορας».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρ.Παππάς προειδοποίησε ότι «στην επόμενη Βουλή θα γίνει προσπάθεια από τη ΧΑ να μην υπάρχει ούτε ένας Τούρκος βουλευτής».
«Να μην γίνουν τα εθνικά θέματα βορά για τη συλλογή ψήφων. Αφήστε τις σημαίες γιατί σας είδα να σηκώνετε την ξεφτιλισμένη σημαία της 21ης Απριλίου και είναι ντροπή αυτό», ανέφερε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου, προκαλώντας πανδαιμόνιο στην κοινοβουλευτική πτέρυγα της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε περισσότερα...

EDO REC

Το συγκρότημα που για το 2012 είχε 3 συνεχόμενα Singles στην 60άδα του επίσημου ραδιοφωνικού Airplay Chart (MediaInspector) και έχει κατακτήσει την κορυφή περισσότερες από 4 φορές, έρχεται με μία ακόμη επιτυχία.
ΕΔΩ ο τίτλος του νέου τους Single που αναμένεται να το ακούσουμε την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα σε μουσική του Άρη Λουμάκη και στίχους που έγραψε μαζί με τη Ναυσικά.
To master του νέου Single των REC, ανέλαβε ο Chris Gehringer (Sterling Sound), κάτοχος 2 Grammy's Awards για το album της Χρονιάς 2012: Rihanna's - "Loud" & Lady Gaga's - "Born this Way"
 
Διαβάστε περισσότερα...