Imogen Thomas-Sexy Miss Santa

Μια μικρή γεύση έδωσε το μοντέλο Imogen Thomas από μια φωτογράφιση που ετοιμάζει, φέρνοντας νωρίτερα τα Χριστούγεννα.Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ανέβασε τη σέξι φωτογραφία στην οποία φοράει ένα μόνο εσώρουχο δείχνοντας την πλάτη της ενώ ισορροπεί σε ψηλοτάκουνες γόβες και μπροστά της έχει ένα σωρό δώρα.Στο εσώρουχό της γράφει Sexy Miss Santa ενώ τη φωτογραφία συνοδεύει το σχόλιο: «Γεια σας αγάπες… καλά «νωρίτερα» Χριστούγεννα».




newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Abbey Crouch - Dubai

Στο Dubai βρίσκετε τις τελευταίες μέρες το 25χρονο μοντέλο Abbey Crouch για ένα διάλειμμα από τις δουλειές της.Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Peter Crouch έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς το κορμί της κόβει την ανάσα ενώ δε μοιάζει καθόλου με μητέρα που γέννησε πριν οχτώ μήνεςΟ φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να μιλάει συνέχεια στο κινητό της ενώ έδειχνε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

















newsbeast
Δείτε επίσης:
Διαβάστε περισσότερα...

Twilight Breaking Dawn

Με συνολικές εισπράξεις πρώτου διημέρου 72 εκατομμύρια δολάρια, το «Twilight Breaking Dawn Part 1», βρέθηκε στην κορυφή του αμερικάνικου Box Office. Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr για το Το «Twilight Breaking Dawn» σπάει όλα τα ρεκόρ του Box-Office!
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Jean Paul Gaultier - Athens

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ λατρεύει την Ελλάδα και τον πολιτισμό! Ο διάσημος σχεδιαστής συχνά πυκνά επισκέπτεται την χώρα μας και δεν παραλείπει σε κάθε έξοδό του να πηγαίνει είτε στα μπουζούκια είτε να βλέπει θεατρικές παράστασεις. Αυτή τη φορά ο Γκοτιέ επισκέφτηκε το «Μικρό Παλλάς» και παρακολούθησε την παράσταση «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης». Μετά το τέλος της παράστασης ο σχεδιαστής πήγε στα καμαρίνια και έδωσε τα συγχαρητήριά τους στους ηθοποιούς. Συνομίλησε με την Σμαράγδα Καρύδη και την Βίκυ Σατυροπούλου και στη συνέχεια όλη η παρέα πόζαρε στο φωτογραφικό φακό! Μπορεί ο Γκοτιέ να μην γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, αλλά από ό,τι φαίνεται πέρασε ευχάριστα!
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Eva Longoria - Eduardo Cruz

Στο δικό τους… πλοίο της αγάπης βρέθηκαν την Κυριακή η Eva Longoria και ο Eduardo Cruz. Το ζευγάρι που παραμένει φουλ ερωτευμένο πέρασε την ημέρα σε σκάφος φίλων τους στο Μαϊάμι. Ο Eduardo φάνηκε πάντως να κουβαλάει μαζί του και ένα υπολογιστή σε ταμπλέτα, πιθανόν θέλοντας να συνδυάσει και δουλειά με τη βόλτα.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Rihanna, Χ - Factor

Η περσινή της εμφάνιση είχε προκαλέσει απίστευτο θόρυβο στη Βρετανία αφού θεωρήθηκε ακατάλληλη για το X – Factor. Φέτος η Rihanna επέστρεψε στο σόου και φρόντισε να ντυθεί λίγο περισσότερο, όχι όμως ότι δεν έλειψαν οι προκλήσεις. Κάτω από τα ρούχα που έμοιαζαν με σχολική φόρμα, φορούσε ζαρτιέρες, ενώ έστελνε και ένα μήνυμα με τα παπούτσια της, στα οποία πάνω αναγραφόταν η φράση “F**k off”.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Jennifer Lopez - American Music Awards

Άμα σκοπός της Jennifer Lopez ήταν να κλέψει τις εντυπώσεις και να προκαλέσει στα αμερικάνικα βραβεία, σίγουρα το κατάφερε. Στα βραβεία εμφανίστηκαν πολλοί διάσημοι σταρ του Hollywood όπως η Christina Aguilera, o Justin Bieber, o David Guetta και η Katy Perry. Αυτό που συζητήθηκε όμως ήταν η προκλητική εμφάνιση της Jennifer Lopez στην σκηνή καθώς εμφανίστηκε μαζί με τον καινούριο της έρωτα, Casper Smart.Φαινόταν σαν να ήθελε να κάνει κάποιον να ζηλέψει όταν χόρευε αισθησιακά δίπλα στον ράπερ Pitbull. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα σύνολο με στρας το οποίο άφηνε πολύ λίγα στην φαντασία του κοινού. Ίσως ήταν λιγάκι ανάρμοστη η συμπεριφορά της λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ράπερ τραγούδησε στην συνέχεια της τελετής με τον πρώην σύζυγο της Marc Anthony.



newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Νίκος Γιγουρτάκης - τα αναβολικά βασική αιτία θανάτου!

"Μπορεί ο θάνατος του Νίκου να επήλθε από το οξύ έμφραγμα, αλλά η βασική αιτία ήταν τα αναβολικά και τα διάφορα σκευάσματα", δήλωσε ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη στην κάμερα του Star, κάνοντας έκκληση προς την πολιτεία."Τα αναβολικά είναι τα σύγχρονα ναρκωτικά. Και μάλιστα είναι χειρότερα από τα συνηθισμένα, κοινά ναρκωτικά, γιατί κυκλοφορούν εν ονόματι μιας ομορφιάς και μια δήθεν υγείας. Είναι κρίμα για όλα τα παιδιά του κόσμου, που γυρνάνε στα γυμναστήρια και μέσα και έξω από αυτά πουλούν αυτά τα σκευάσματα".
Η οικογένεια του Νίκου πραγματοποίησε νωρίτερα το μπαζάρ των προσωπικών του αντικειμένων, τα οποία πουλήθηκαν σε χαμηλές τιμές με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.
cosmo
Διαβάστε περισσότερα...

Chloe Sims

Η φωτογραφία που βλέπεις έχει κάνει τον γύρω του διδικτύου κι ας μην πρόκειται για το μπούστο διάσημης σταρ, αφού η Chloe Sims νιώθει περήφανη για το στήθος της και θέλησε να μας το δείξει λιγάκι έως... πολύ. Η Chloe Sims, που είναι παίχτρια reality, επέλεξε να φορέσει αυτό το λευκό φόρεμα για να πάει για φαγητό σε ιταλικό εστιατόριο. Η ίδια έγραψε στο twitter της: “Το καινούριο μου φόρεμα είναι τέλειο! Το αγαπώ!”Πιστεύεις ότι είναι το κατάλληλο φόρεμα για να πας για φαγητό σε ένα εστιατόριο; Για το συνοδό της ας μην πάρουμε θέση καλύτερα..Η νεαρή παίχτρια reality όπως φαίνεται έχει ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα για να αποκτήσει τα στήθη που βλέπεις και τώρα θέλει να κάνει απόσβεση. Απόδειξη; Μια μέρα πριν φορέσει το λιτό λευκό φόρεμα είχε φορέσει ένα μαύρο επίσης, λιτό που άφηνε επίσης σε κοινή θέα το πλούσιο μπούστο της!
tlife
Διαβάστε περισσότερα...

Sylvester Stallone - Hamburg Germany

Ο γνωστός ηθοποιός Sylvester Stallone βρέθηκε στο Αμβούργο, στη Γερμανία, εν όψει της παρουσίασης του μιούζικαλ Rocky, που βασίζεται στην ομότιτλη ταινία όπου πρωταγωνιστούσε ο Stallone.Ο ηθοποιός πόζαρε με τα αδέλφια Wladimir και Vitali Klitschko από την Ουκρανία, που είναι πρωταθλητές του μποξ, αλλά και με στελέχη της εταιρείας παραγωγής που θα «ανεβάσει» το μιούζικαλ.Το μιούζικαλ Rocky, το οποίο θα μεταφέρει στο σανίδι την κινηματογραφική επιτυχία Rocky, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στη Γερμανία το 2012.Σημειώνεται ότι το Rocky βραβεύθηκε το 1977 με το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, και χάρισε στον John G. Avildsenτο το Όσκαρ καλύτερου σκηνοθέτη.
zougla
Διαβάστε περισσότερα...

Demi Moore - Revenge

Αποφασισμένη για εκδίκηση εμφανίστηκε η ηθοποιός Demi Moore και μετά από την αίτηση διαζυγίου θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι από την περιουσία του πρώην συζύγου της Ashton Kutcher που φτάνει τα 105.000.000 ευρώ.Αναζητά για εκδίκηση ενώ παρά το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, γιατί η Demi φοβόταν μην της «φάει» τα χρήματα ο τότε άγνωστος Ashton, έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους δικηγόρους της να βάλουν τα δυνατά τους.
Ειδικά τώρα που η δική της καριέρα βρίσκεται στα κάτω της, ενώ ο Ashton γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τη συμμετοχή του στη σειρά «Two and a half Men».
Έχει γίνει γνωστό ότι ο νεαρός ηθοποιός παίρνει 600.000 ευρώ στο κάθε επεισόδιο.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...