Οι Καλοκαιρινές Μου Διακοπές gr subs

HOW I SPENT MY SUMMER VACATION-MEL GIBSON + Οι Καλοκαιρινές Μου Διακοπές Μελ Γκίμπσον
oi kalokairines mou diakopes GR SUBS
Ο Έντριαν Γκράνμπεργκ, βοηθός σκηνοθέτη στις ταινίες «Edge of Darkness», «Apocalypto» και «Manon Fir»", παρουσιάζει την πρώτη σκηνοθετική και σεναριακή του δουλειά. Πρόκειται για μια καταιγιστική περιπέτεια, με τίτλο «Οι Καλοκαιρινές Μου Διακοπές», με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Μελ Γκίμπσον.
Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Μελ Γκίμπσον ανέλαβε και το σενάριο σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη. Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Κυριακή του Πάσχα 15 Απριλίου.
Υπόθεση
Ένας εγκληματίας, ο Ντράιβερ, συλλαμβάνεται από τη μεξικανική αστυνομία, όταν προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με ένα αυτοκίνητο γεμάτο κλεμμένα χρήματα. Οδηγείται στην κακόφημη φυλακή El Pueblito και, ενώ κανείς δε γνωρίζει το μέρος όπου κρατείται, τον επισκέπτεται ένας διεφθαρμένος υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας, ο οποίος τον εκβιάζει πως αν δεν του δώσει χρήματα, θα τον παραδώσει στις Αρχές. Παράλληλα, ο Ντράιβερ γνωρίζεται με ένα μικρό φυλακισμένο αγόρι, που του μαθαίνει τους κανόνες επιβίωσης στη φυλακή, αλλά κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Δείτε το trailer Οι Καλοκαιρινές Μου Διακοπές GREEK SUBS VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Lady Gaga+Europe

Η εκκεντρική σταρ Lady Gaga ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της Born This Way Ball, και όπως έγινε γνωστό, η τραγουδίστρια θα επισκεφθεί την ευρωπαϊκή ήπειρο μετά την Ασία και την Αυστραλία.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της Lady Gaga θα ξεκινήσει από την Σόφια της Βουλγαρίας στις 14 Αυγούστου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί πολλές από τις ευρωπαϊκές χώρες, όπως τις Λιθουανία, Αυστρία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, κ.ά. Η τελευταία ευρωπαϊκή συναυλία της Lady Gaga, στο πλαίσιο της περιοδείας της αυτής, θα δοθεί στην Βαρκελώνη στις 6 Οκτωβρίου.
Πιο συγκεκριμένα, η Lady Gaga πρόκειται να δώσει συναυλίες στις πόλεις: Σόφια, Βουκουρέστι, Βιέννη, Βίλνιους, Ρήγα, Τάλιν, Ελσίνκι, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Κολν, Λονδίνο, Μάντσεστερ, Δουβλίνο, Αμστερνταμ, Παρίσι, Ανόβερο, Ζυρίχη, Αμβέρσα, Μιλάνο, Νίκαια, Βαρκελώνη.
Supporting acts στις 21 ευρωπαϊκές συναυλίες της Lady Gaga θα είναι το βρετανικό συγκρότημα The Darkness και η Dj Lady Starlight.
Σε δήλωση της, η Lady Gaga ανέφερε πως εκείνη και το επιτελείο της δούλεψαν πολύ σκληρά για να δημιουργήσουν μια φαντασμαγορική σκηνή για την περιοδεία. Χαρακτήρισε δε το Born This Way Ball μια ηλεκτρο-μέταλ ποπ όπερα, που θα αφορά την ιστορία της γέννησης του βασιλείου της δόξας. Η περιοδεία της Lady Gaga πραγματοποιείται για την υποστήριξη του album της Born This Way.
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ολυμπιακός+Ατρόμητος

Οριστικά το Σάββατο 28 Απριλίου στις 20:30 το βράδυ στο ΟΑΚΑ, θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρομήτου, όπως έγινε γνωστό ύστερα από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που διεξήχθη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.Παράλληλα αποφασίστηκε, ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει 33.000 εισιτήρια και ο Ατρόμητος 12.500, ενώ πριν τον τελικό θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των δυο φιναλίστ. Διαβάστε περισσότερα...

Γιώργος Σαχπατζίδης+Κωνσταντίνος Ζίδρας σύλληψεις

giorgos saxpatzidis-konstantinos zidras
Δύο εντάλματα σύλληψης ατόμων που σχετίζονται με τον Άκη Τσοχατζόπουλο εκδόθηκαν από τον ίδιο ανακριτή στην Αθήνα και εκτελέστηκαν από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης.Πρόκειται για τους Γιώργο Σαχπατζίδη, συνεργάτη του πρώην υπουργού και υποψήφιο αγοραστή, στο παρελθόν, της ομάδας του ΠΑΟΚ και Κωνσταντίνο Ζίδρα, ο οποίος είναι ξάδελφος του κ. Τσοχατζόπουλου.Οι συλληφθέντες κρατούνται στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης και παραμένει άγνωστο αν θα μεταφερθούν στην Αθήνα ή θα οδηγηθούν εκεί στον ανακριτή.Η δικογραφία βάσει της οποίας συνελήφθη ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, αλλά και οι δύο στη συμπρωτεύουσα, έχει συνταχθεί από το ΣΔΟΕ Αθηνών.
Διαβάστε περισσότερα...

video- ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για υποβολή ανακριβούς δήλωσεως «πόθεν έσχες».Η εισαγγελική πρόταση αφορά στη δήλωση για το οικονομικό έτος 2009, που υποβλήθηκε το 2010, ενώ ο κ. Μπρης ζητά να πάψει οριστικά η ποινική δίωξη σε βάρος τού πρώην υπουργού σε ό,τι αφορά τα έτη 1998 έως 2005. Δείτε το βίντεο της σύλληψης... Διαβάστε περισσότερα...

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-TSOXATZOPOULOS SYNELIFTHI
Στο σπίτι του στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου συνελήφθη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του από τον ειδικό ανακριτή Πρωτοδικών και την εισαγγελέα, οι οποιοι σχηματίσαν χωριστή δικογραφία για τα περιουσιακά του στοιχεία και τον τρόπο απόκτησής τους, σύμφωνα με την οποία προήλθαν από ξέπλυμα χρήματος και συγκεκριμένα της μίζας για την αγορά των υποβρυχίων από τη γερμανική εταιρεία Ferrostaal.

Ο κ.Τσοχατζόπουλος συνελήφθη με την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. «Πάμε στον ανακριτή. Θα τα πούμε εκεί» δήλωσε ο κ.Τσοχατζόπουλος προσερχόμενος στην ΓΑΔΑ. Αργότερα ο πρώην υπουργός αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών.

Ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι εισέπραξε μέσω υπεράκτιων εταιρειών από την γερμανική εταιρεία Ferrostaal μίζα οκτώ εκατομμυρίων ευρώ με την οποία αγόρασε ακίνητα στη λεωφόρο Κηφισίας και στην οδό Κομνά Τράκα, αλλά και την κατοικία του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, για την οποία έγινε χωριστή δικαστική έρευνα.

Τα χρήματα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διαβιβάστηκαν μέσω της τράπεζας Morgan Stanley στην Ελβετία.

Μετά τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις συνεργατών του ή τρίτων προσώπων τα οποία εμπλέκονται στην αγορά του ακινήτου επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Εις βάρος τους έχουν εκδοθεί ανάλογα εντάλματα σύλληψης.

Για το θέμα των περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από τις εισαγγελείς πρωτοδικών Ευγ.Κυβέλου και Ελ.Σίσκου που ξεκίνησε το 2010, με αφορμή δημοσιεύματα για την υπόθεση της αγοράς του ακινήτου επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και αφορούσε τη νομιμότητα της αγοραπωλησίας και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων με ερευνώμενα αδικήματα τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδίκημα διαρκές, αλλά και φορολογικές παραβάσεις.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ο πρώην υπουργός κλήθηκε ενώπιον των εισαγγελέων με την ιδιότητα του υπόπτου τον Οκτώβριο του 2011. Με το πέρας της προκαταρκτικής ο φάκελος διαβιβάστηκε στον ειδικό ανακριτή που σε συνεννόηση με την εισαγγελία εξέδωσε ένταλμα σε βάρος του πρώην υπουργού.
Διαβάστε περισσότερα...