Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-I ZOI TIS ALLIS - TELEYTAIO EPEISODIO

I ZOI TIS ALLIS - TELEYTAIO EPEISODIO-Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Στο τέλος της σειράς Η Ζωή της Άλλης αποκαλύπτεται ότι τελικά δεν είναι η Ξένια η κόρη του Πέτρου, αλλά η Φιλιώ. Ο Ηλίας φεύγει για πάντα, ενώ η Βάσω έρχεται πολύ κοντά με τον γιατρό Ακριτίδη που της έσωσε τη ζωή.
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ VIDEO

Επιτέλους το ημερολόγιο του Στέφανου φτάνει στα χέρια του Ανδρόνικου, ενώ η Ελπίδα τα ξαναβρίσκει με τον Χάρη.
Στο τελευταίο επεισόδιο της Ζωής της Άλλης όλες οι απάτες που έχει κάνει ο Σωτήρης έρχονται στο φως και την ίδια ώρα η Ξένια συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο, χωρίς όμως να έχει συναίσθηση του τι έχει κάνει. Την ώρα της ανάκρισης η Ξένια βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ και παραληρεί ότι θα τους σκοτώσει όλους και θα φύγει στην Ιταλία με τον πατέρα της.
Οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να εξεταστεί από ψυχίατρο και γι αυτό πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών. Κατά τη μεταφορά της όμως η Ξένια κλέβει το περιπολικό, περιπλανιέται στην Αθήνα, ενώ βλέποντας ότι έχει απομείνει μόνη αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της παραμονή Χριστουγέννων.
Στο δραματικό τέλος της Ζωής της Άλλης, την ώρα που στην έπαυλη γιορτάζουν τα γενέθλια της Ελπίδας, η Ξένια δίνει τέλος στην πισίνα, προκειμένου να μη φύγει ποτέ από το σπίτι αυτό.
Διαβάστε περισσότερα...

Η καρδιοπάθεια φαίνεται στα μάτια;

Σε μερικούς ανθρώπους ναι, η καρδιοπάθεια μπορεί να φανεί στα μάτια , σύμφωνα με την εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς».Μελέτες έχουν δείξει ότι τα υψηλά επίπεδα λιπιδίων στο αίμα μπορεί να προκαλέσουν τη δημιουργία υπερυψωμένων κίτρινων κηλίδων στο δέρμα γύρω από τα βλέφαρα – μια κατάσταση γνωστή ως ξανθέλασμα.
Αν και τα ξανθελάσματα προσβάλλουν άτομα κάθε ηλικίας, είναι πιο συχνά από τη μέση ηλικία και μετά. Πέρυσι, ένας ιταλός επιστήμονας ανέφερε ότι εντόπισε ενδείξεις ξανθελάσματος γύρω από το αριστερό μάτι της Μόνα Λίζα.
Εφέτος όμως δημοσιεύθηκε στη «Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση» (BMJ) ολλανδική μελέτη όπου διερευνήθηκε κατά πόσον αυτές οι κίτρινες κηλίδες σχετίζονται με υποκείμενη καρδιαγγειακή νόσο, στην οποία εμπλέκεται η αυξημένη χοληστερόλη. Στη μελέτη συμμετείχαν σχεδόν 13.000 εθελοντές ηλικίας άνω των 30 ετών.
Οπως διαπιστώθηκε, όσοι παρουσίασαν ξανθελάσματα είχαν αυξημένες πιθανότητες να πάθουν έμφραγμα ή να πεθάνουν από καρδιοπάθεια, ανεξάρτητα από άλλους παράγοντες κινδύνου, όπως η παχυσαρκία και η αυξημένη χοληστερόλη.

Συνολικά, οι άνδρες με ξανθελάσματα διέτρεχαν κατά 12% υψηλότερο κίνδυνο καρδιοπάθειας σε σύγκριση με όσους δεν είχαν, ενώ η αντίστοιχη αύξηση του κινδύνου στις γυναίκες ήταν 8%.

Η φύση της συσχέτισης δεν είναι πλήρως αποσαφηνισμένη. Σε ένα σχόλιο, όμως, που συνόδευε τη μελέτη, αναφερόταν ότι ο προσεκτικός έλεγχος των ματιών σε άτομα δίχως εμφανείς ενδείξεις καρδιοπάθειας θα μπορούσε να αποκαλύψει όσους κινδυνεύουν περισσότερο να παρουσιάσουν καρδιολογικά προβλήματα.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκκαθάριση στον Κόσμο του Επενδυτή;

Σε εξέλιξη βρίσκεται συνέλευση των εργαζομένων της εφημερίδας «Ο κόσμος του Επενδυτή» μετά την επικοινωνία της ΕΣΗΕΑ με τον εκδότη της εφημερίδας κ. Κώστα Γιαννίκο, κατά την οποια δήλωσε ότι αν προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στις προαναγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις, ο ίδιος θα κάνει εκκαθάριση της εταιρείας που εκδίδει τον «Κόσμο του Επενδυτή».
Προηγουμένως, οι συντάκτες της εφημερίδας αποφάσισαν 48ωρες κυλιόμενες απεργίες από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου. Αιτία η μη καταβολή των δεδουλευμένων τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί από τον εκδότη της εφημερίδας.

Newsroom ΔΟΛ
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ξενιάδης είναι ανεπάγγελτος;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24-gr, στα Σπάτα έχουν φτάσει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ Βασίλης Ξενιάδης δήλωσε τελευταία φορά εισόδημα το 2005 (για το οικονομικό έτος 2004) κι αυτό ανερχόταν σε 67.000 ευρώ!Έκτοτε οι δηλώσεις του στην εφορία (σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που έχουν στην ΠΑΕ) εμφανίζονται ως μηδενικές. Σχήμα οξύμωρο αν αναλογιστεί κανείς ότι ο άνθρωπος αυτός φέρεται ως ο επικεφαλής ομίλου που αποτελείται από 54 επιχειρήσεις...
Σχήμα ακόμα πιο οξύμωρο αν συνυπολογιστεί το ότι δηλώνει αποφασισμένος να καταβάλει άμεσα 2,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή όροι της συμφωνίας που υπάρχει με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και επιπλέον 7,5 εκατ. ευρώ ως το τέλος του Ιανουαρίου προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της κιτρινόμαυρης εταιρείας, με ποσοστό 51% επί του συνολικού!
Ένα ακόμα στοιχείο που προκύπτει από τον έλεγχο τον οποίο διεξάγει το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ότι το τελευταίο εισόδημα που αφορά εκείνον και την οικογένειά του, δηλώθηκε πέρυσι από τη σύζυγο του Β. Ξενιάδη και πρόκειται για ποσό 10.000 ευρώ. Δηλώθηκε επίσης και μία εξοχική κατοικία.
Διαβάστε περισσότερα...

Shaya Dancing On Ice - αποχώριση

Το 1o live Dancing On Ice για το 2012 ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις εννέα το βράδυ με την Τζένη Μπαλατσινού να καλησπερίζει κοινό και τηλεθεατές, δίνοντας τις καλύτερες ευχές της για τη χρονιά που ξεκίνησε! Στη συνέχεια, στη σκηνή βρέθηκαν όσοι διαγωνιζόμενοι έχουν απομείνει, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στο κοινό μέσα από μια εκπληκτική χορογραφία!
H ψηφοφορία του κοινού όμως, ήταν εκείνη που διάλεξε να χορέψουν για δεύτερη φορά τα ζευγάρια Κώστας - Μαρία και Shaya - Mateo.
Οι κριτές ύστερα από το skate off, αποφάσισαν να αποχωρίσει η Shaya!

Διαβάστε περισσότερα...