GREECE-RUSSIA 1-0 VIDEO

GREECE-RUSSIA 1-0
Επική πρόκριση για την Εθνική μας που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά νίκησε με 1-0 την Ρωσία χάρη στο γκολ του Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος συμπλήρωσε 120 συμμετοχές και προκρίθηκε στα προημιτελικά του EURO.
ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ 1-0 VIDEO Διαβάστε περισσότερα...

SILA EPISODE 11

SILA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11-Περίληψη: Η Σιλά και ο Μποράν δεν μπορούν πια να κρύψουν τον έρωτά τους. 'Ομως το παρελθόν δεν αφήνει να σπάσει ο πάγος ανάμεσά τους. Η Σιλά έρχεται αντιμέτωπη με όλους για να ανοίξει τις κλειδωμένες πόρτες του σπιτιού. Ωστόσο, συνειδητοποιεί πως αυτό που πρέπει να ανοίξει είναι η καρδιά του Μποράν... Η Σιλά παλεύει με φαντάσματα πιστεύοντας πως ο Μποράν αγαπάει ακόμα τη Γιεζντά. 'Εχοντας κληρονομήσει η Σιλά όλη την περιουσία, χαλάνε τα σχέδια του Μπουρχάν. Μαζί με τη γυναίκα του Εσμά επισκέπτεται τη Σιλά. Η Σιλά, όμως, έχει άλλα να την απασχολούν...
Διαβάστε περισσότερα...

Ρότσιλντ-Ποιοι ειναι οι Rothschild

Το όνομα τους στα γερμανικά σημαίνει «κόκκινη ασπίδα» και οι ιστορικοί εικάζουν ότι μπορεί να προέρχεται από μια κόκκινη ασπίδα που κρεμόταν στην πύλη του σπιτιού τους, στη Φρανκφούρτη.
Η πρώτη αξιοσημείωτη αναφορά του ονόματος Ρόθτσιλντ, που στο μέλλον θα αποτελέσει βασικό κύτταρο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, ήταν αυτή του Μάγιερ Άμσκελ, που γεννήθηκε το 1743.
Ήταν ένας έμπορος σπάνιων μετάλλων, κερμάτων, αντικών και άλλων αξιοπερίεργων αντικειμένων.
Με καμία κοσμική εκπαίδευση και μόλις ικανός να
μιλήσει ή να γράψει την γερμανική γλώσσα, ο κ. Μάγιερ Ρόθτσιλντ (1744-1812), έγινε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Γερμανία. Ίδρυσε μια δυναστεία τραπεζιτών, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τους πολέμους και τις ιδιοτροπίες των ευγενών και των κυβερνήσεων.
Ο Μάγιερ Άμσκελ Ρόθτσιλντ, ήταν ο γιος του Μωυσή Άμσκελ Ρόθτσιλντ και της Σοένκε Ρόθτσιλντ, και γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας στις 23 Φεβρουαρίου 1744. Ηταν το τέταρτο από τα οκτώ παιδιά της οικογένειας. Ο πατέρας του ήταν ένας αργυραμοιβός και έμπορος στο μεταξωτό ύφασμα. Το επώνυμο προήλθε από το σπίτι όπου ο Ισαάκ Ελκχανάν († 1585) ζούσε στη Φρανκφούρτη. Εκείνη την εποχή, ήταν μια κοινή πρακτική να δίνουν ονόματα στα σπίτια (όπως Λευκό, πλοίων, πράσινο, κλπ.). Τό σπίτι των Ελκχανάν ονομαζόταν «zum Roten Schild» (στη Κόκκινη Ασπίδα), από το οποίο και προήλθε το τελευταίο όνομα Ρόθτσιλντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10-SILA

SILA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10-Περίληψη: 'Ολη η οικογένεια της Σιλά είναι ανάστατη: η Ντιλάν το 'χει σκάσει και δεν ξέρουν πού μπορεί να έχει κρυφτεί. Η Σιλά, επηρεασμένη από όσα έμαθε για τον Μποράν, αρχίζει να τον βλέπει πιο θετικά... Ο Μποράν παίρνει μια πρωτοβουλία που συγκινεί τη Σιλά. Ο Αγάς, όμως, έχει να αντιμετωπίσει μια ακόμα τραγική ιστορία για μια νεαρή κοπέλα που η φυλή του καταδίκασε σε θάνατο. Η Σιλά, όταν πληροφορείται το γεγονός, ξεσπάει πάλι εναντίον του. 'Οταν μάθει, όμως, ποια είναι στην πραγματικότητα η αλήθεια για την ανάμιξη του Μποράν στην υπόθεση, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στη σχέση τους...
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Cansu Dere (Σιλά), Mehmet Akif Alakurt (Μποράν Αγάς), Menderes Samancilar (Τζελίλ), Zeynep Eronat (Μπεντάρ)...
Διαβάστε περισσότερα...

Σεξι Αριαννυ Σελεστ

Η γλυκιά Arianny Celeste είναι το… πρόσωπο που εκπροσωπεί το UFC ring και είναι υπεύθυνη για τις συνεντεύξεις των «μαχητών».Η μελαχρινή… ομορφιά μας έρχεται από την Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών και για τις ανάγκες της φωτογράφισης του «Egotastic» πήρε θέση πίσω από την μπάρα για να μας ετοιμάσει απολαυστικά κοκτέιλς.
Διαβάστε περισσότερα...

Makripoulia Zeta magio sexy

makripoulia zeta magio sexy
Από κορίτσι της διπλανής πόρτας, η γοητευτική Ζέτα Μακρυπούλια έγινε μια ακαταμάχητη femme fatale, που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη εμφάνιση από τη σημερινή.Μπορεί το «εφηβικό» της γούστο να περιοριζόταν στα λιτά και απέριττα μαγιό, όμως η γυναικεία της αυτοπεποίθηση, αρκετά χρόνια αργότερα, πήρε την εκδίκηση της. Έτσι, την απολαμβάνουμε πλέον με σέξι λεπτομέρειες, κρίκους και καμπύλες που δεν περνούν απαρατήρητες.
Πηγή: Εγώ
Διαβάστε περισσότερα...

Αρχίζουν οι κατασχέσεις απο το ΙΚΑ

Ι.Κ.Α. αριθμ. πρωτ.: Γ99/1/119/15.6.2012
Άμεση λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης σε βάρος όλων των οφειλετών που δεν έχουν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών

Αθήνα 15/06/2012
Αριθμ. Πρωτ.: Γ99/1/119
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ
Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
Ταχ. Διεύθυνση : Αγ. Κων/νου 8
10241 ΑΘΗΝΑ
Αριθ. τηλεφώνου : 210 52 15 254
FAX : 210 52 23 228
E - mail : asfika@ika.gr
ΕΞΑΙΡ. ΕΠΕΙΓΟΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΘΕΜΑ : Άμεση λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης σε βάρος όλων των οφειλετών που δεν έχουν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Στο πλαίσιο της γενικότερης εθνικής προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της εθνικής μας οικονομίας και με γνωστές τις υφιστάμενες δυσκολίες λόγω της οικονομικής ύφεσης, το Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ., επωμίζεται την τεράστια ευθύνη της ομαλής και απρόσκοπτης καταβολής των συντάξεων ενώ ταυτόχρονα, μέσω της μεταφοράς των πόρων προς τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., της διασφάλισης των παροχών υγείας.

Μέχρι σήμερα το δύσκολο αυτό έργο το έχουμε διαχειριστεί με επιτυχία και χρονική συνέπεια. Η συμβολή όλων των συντελεστών του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. στην σταθεροποίηση της δυναμικής των τρεχουσών μηνιαίων εισροών κρίνεται ικανοποιητική και αποτελεσματική.

Η Διοίκηση του Ιδρύματος αναγνωρίζοντας αυτή τη συμβολή, καλεί όλους τους συντελεστές να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους καθώς πιστεύει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης με στόχο την ενισχυμένη αποτελεσματικότητα του έργου μας.

Στη κατεύθυνση αυτή και με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών είσπραξης των καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών, κρίνουμε σκόπιμο να σας επισημάνουμε ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες των Υποκ/των και των Ταμείων Είσπραξης Εσόδων Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ., θα πρέπει να προβούν άμεσα και κατά σειρά προτεραιότητας στη λήψη αναγκαστικών & άλλων μέτρων είσπραξης σε βάρος όλων των οφειλετών, που δεν έχουν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης ή έχουν εκπέσει του δικαιώματος των ρυθμίσεων.

Σημειώνεται ότι, για την αναστολή των αναγκαστικών και λοιπών μέτρων είσπραξης, ασφαλιστικά ενήμερος θεωρείται ο οφειλέτης, ο οποίος υποβάλλει αίτηση υπαγωγής, εντάσσεται στις ισχύουσες διατάξεις ρύθμισης των οφειλών του και καταβάλλει την πρώτη δόση.

Από τα στοιχεία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (Ο.Π.Σ.-Ι.Κ.Α.) προκύπτει ότι σε ποσοστό 15% επί των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στις μονάδες του Ιδρύματος, για ένταξη των οφειλών, από καθυστερούμενες ασφαλιστικές εισφορές, στις διατάξεις του ν. 4038/2012, δεν έχουν διεκπεραιωθεί οι διαδικασίες ελέγχου από τα αρμόδια Τμήματα Εσόδων, προκειμένου οι εργοδότες να προσέλθουν στα Ταμεία Είσπραξης Εσόδων Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. ή στις Ταμειακές Υπηρεσίες των Υποκαταστημάτων και να καταβάλλουν την πρώτη δόση της ρύθμισης.

Για το λόγο αυτό, με ευθύνη των Διευθυντών των Υποκαταστημάτων και των Προϊσταμένων των υπηρεσιών εσόδων, κρίνεται επιτακτική η άμεση διεκπεραίωση των εκκρεμών αιτήσεων ρύθμισης, με την πραγματοποίηση αποκλειστικά αντίστοιχων ελέγχων Δηλωθέντων - Καταβληθέντων, ενώ ιδιαίτερης σημασίας κρίνεται η ενημέρωση του «status» των αιτήσεων ρύθμισης στο πεδίο «Διαχείριση Εισερχομένων» και η αλλαγή αυτού σε «Διεκπεραιώθηκε», αμέσως μετά την διεκπεραίωση των ελέγχων, ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή δυνατό να διαπιστωθεί, σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, η πορεία διεκπεραίωσης των αιτήσεων, μέσω σχετικής εκτύπωσης του συστήματος που διαθέτει η Διοίκηση.
Εφόσον διαπιστώνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ιδρύματος η μη καταβολή των τρεχουσών απαιτητών εισφορών με συνέπεια την απώλεια του δικαιώματος συνέχισης της ρύθμισης, τότε θα λαμβάνονται άμεσα όλα τα προβλεπόμενα αναγκαστικά μέτρα εις βάρος των επιχειρήσεων και των κατά νόμο υπευθύνων αυτών, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη ειδοποίηση.

Επίσης, σε περιπτώσεις οφειλετών χαρακτηρισθέντων ως ιδιαίτερου ρίσκου, είτε λόγω του ιδιαίτερου ύψους της οφειλής τους είτε λόγω της αδικαιολογήτως επιδειχθείσας απροθυμίας τους να συμμορφωθούν στις εκ του νόμου υποχρεώσεις τους προς το Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ., θα κινείται άμεσα η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης, για την αντικειμενική και χωρίς παρεκκλίσεις εφαρμογή των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης, με έμφαση στις κατασχέσεις εις χείρας τρίτων (τραπεζικοί λογαριασμοί, εισοδήματα από ενοίκια, απαιτήσεις στα χέρια πελατών των επιχειρήσεων), στις κατασχέσεις πολυτελών αυτοκινήτων και ακινήτων ελεύθερων βαρών για τα οποία, εφόσον ο οφειλέτης δεν συμμορφώνεται με τις προβλεπόμενες διατάξεις ρύθμισης των οφειλών, θα εκδίδεται άμεσα πρόγραμμα πλειστηριασμού (εντός των εκ του νόμου προβλεπόμενων υποχρεωτικών προθεσμιών).

Τέλος, επειδή έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, μεγάλος αριθμός οφειλετών, με σημαντικό ύψος οφειλής, να προχωρεί στην αλλεπάλληλη υποβολή αιτήσεων ρύθμισης, κυρίως με τις πάγιες διατάξεις του ν.3863/2010, προκειμένου να απολαμβάνουν της αναστολής λήψης αναγκαστικών μέτρων, τόσο μέχρι την διεκπεραίωση του ελέγχου από τα Τμήματα Εσόδων όσο και μέχρι την παρεχόμενη ημερομηνία καταβολής της πρώτης δόσης, για την υπαγωγή στη ρύθμιση, συνιστάται για τις περιπτώσεις αυτές η αναστολή της αναγκαστικής εκτέλεσης, να μην υπερβαίνει τις πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα διεκπεραίωσης του ελέγχου.

Συνεπώς, για τους εργοδότες οι οποίοι υποβάλλουν αλλεπάλληλες αιτήσεις ρύθμισης, χωρίς να προχωρούν στη καταβολή της πρώτης δόσης και την ενεργοποίηση της ρύθμισης, θα πρέπει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, να ειδοποιείται ο εργοδότης να παραλάβει, κατά τις διατάξεις του άρθρου 27 του Κανονισμού Ασφάλισης Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ., τις καταλογιστικές πράξεις καθώς και φωτοαντίγραφο της αίτησής του, σε κάθε περίπτωση, στην οποία στο πεδίο «Ρύθμιση Οφειλών Μέχρι» θα αναγράφεται η 5η εργάσιμη ημέρα από την ημέρα παραλαβής από τον εργοδότη του αντιγράφου της αίτησης.

Η υλοποίηση των ετήσιων στόχων που σχετίζονται τόσο με την αύξηση των εσόδων από ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές εισφορές όσο και με την αύξηση του ποσοστού υπαγωγής των οφειλετών σε ρύθμιση και παραμονής σε αυτήν, στηρίζεται στη προσωπική επιμονή και προσπάθεια κάθε στελέχους του Ιδρύματος.
Διαβάστε περισσότερα...

SILA EPISODE 9

SILA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9-Περίληψη: Η Σιλά, με έκπληξη, μαθαίνει από τον Εμρέ πως είναι η μόνη κληρονόμος της θετής της οικογένειας. Τώρα είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Τουρκίας. Θα τη βοηθήσει αυτό να γλυτώσει από τη σκλαβιά; Ο Μποράν θορυβείται από τη σχέση μεταξύ Εμρέ και Σιλά. Προειδοποιεί τον Εμρέ να μείνει μακριά τους... Η μάνα Κεβσέρ προφασίζεται την αρρώστια της Ναρίν και τη φέρνει πίσω στο αρχοντικό. Ο Τζελίλ, εκνευρισμένος με τα κουτσομπολιά που ακούει, σταματάει τη Ντιλάν από το σχολείο της. Εντωμεταξύ, η Σιλά μαθαίνει από τη Ναρίν για την άδοξη ιστορία αγάπης του Μποράν με την πρώτη γυναίκα του, τη Γιεζντά...
Διαβάστε περισσότερα...

Ιερώνυμος:«Τη Δευτέρα πρέπει να έχουμε κυβέρνηση και να φύγει ο εγωισμός»

ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ... Λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές, το μήνυμα του για σταθερότητα στη χώρα έστειλε μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.«Τη Δευτέρα πρέπει να έχουμε κυβέρνηση και να φύγει ο εγωισμός», ανέφερε χαρακτηριστικά.
πηγη πρωτο θεμα
Διαβάστε περισσότερα...

SILA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

SILA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8-Περίληψη: Η Σιλά δεν αντέχει να ζει τώρα που έμαθε ότι πέθαναν οι άνθρωποι που της στάθηκαν ως πραγματικοί γονείς και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η απόπειρα αυτοκτονίας της Σιλά, ξυπνά στον Μποράν οδυνηρές μνήμες... Εντωμεταξύ, ο Εμρέ, δεν έχει παραιτηθεί από τη Σιλά...
Διαβάστε περισσότερα...

Brad Pitt Documenta Kassel

Ο γοητευτικός σταρ Brad Pitt πηγε στην πόλη Kassel της Γερμανίας, όπου είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ιδιωτική ξενάγηση στην έκθεση Documenta 13, από την καλλιτεχνική διευθύντρια της έκθεσης Carolyn Christov-Bakargiev.Ο Brad Pitt εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό μαζί με την Christov-Bakargiev, πριν από την έναρξη της ξενάγησης του στην έκθεση. Φορώντας ένα άσπρο παντελόνι και ένα γκρι μακρομάνικο μπλουζάκι, και με τα μαλλιά του πιασμένα, χωρίς να αποχωρίζεται τα γυαλιά ηλίου του, ο Pitt φαινόταν ξεκούραστος και άνετος.
Η έκθεση Documenta διοργανώνεται κάθε πέντε χρόνια, και ο Brad Pitt, όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα, δεν μπορούσε παρά να σταματήσει στην πόλη Kassel για να θαυμάσει από κοντά τα εκθέματα της. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου.Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν συνοδευόταν από την διάσημη σύντροφο του Angelina Jolie, η οποία αυτό το διάστημα είναι απασχολημένη με τα γυρίσματα της ταινίας Maleficent.
ΠΗΓΗ ANT1
Διαβάστε περισσότερα...

SILA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

SILA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7-Περίληψη: Η Σιλά είναι βυθισμένη στον πόνο. Ο Εμρέ είναι ο μόνος άνθρωπος που νιώθει ότι τη συνδέει πλέον με τους γονείς της. O Mποράν την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Εκεί η Σιλά συναντάει τον Μπουρχάν , έναν συγγενή της, ο οποίος κατηγορεί για όλα τη Σιλά και δηλώνει πως δεν θέλουν να την ξαναδούν και πως για τη Σιλά δεν υπάρχει πια ούτε σπίτι αλλά ούτε συγγενείς στην Κωνσταντινούπολη. Ο θάνατος των γονιών της αφυπνίζει το θυμό που νιώθει για την παγίδα στην οποία είναι αναγκασμένη να ζει... Ξεσπά εναντίον του Μποράν...
Διαβάστε περισσότερα...

Η Καρφουρ φευγει απο την Ελλαδα!

Ο ομίλος Mαρινόπουλος ανακοίνωσε πως εξαγόρασε το 50% που ήταν η συμμετοχή του γαλλικού ομίλου Carrefour στην εταιρεία Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ, που είναι ο μεγαλύτερος λιανέμπορος της ελληνικής αγοράς.Παράλληλα ο γαλλικός κολοσσός αποφάσισε να αναθέσει κατ' αποκλειστικότητα το franchisee και τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος Carrefour για την Ελλάδα, την Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία και τις υπόλοιπες βαλκανικές χώρες στην οικογένεια Μαρινόπουλου, η οποία ήταν και ο βασικός συνεργάτης της.
Σύμφωνα με την απόφαση του ελληνικού ομίλου πρόκειται να επενδυθούν 350 εκατομ. ευρώ για την ανασυγκρότηση της πρώην πλέον κοινής εταιρείας.
Οι αρνητικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας για τα επόμενα χρόνια αλλά και οι συσσώρευση ζημιών (το 2010 οι ζημιές ξεπέρασαν τα 84 εκατ. ευρώ), ήταν οι δυο παράγοντες που λειτούργησαν καταλυτικά στην απόφασή της Carrefour να αποχωρήσει -ως αυτόνομη παρουσία- από την Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
Διαβάστε περισσότερα...

video-SWEDEN ENGLAND 2-3

England went ahead when Andy Carroll powered in a header from Steven Gerrard's inviting cross.But defender Olof Mellberg slid in a shot to equalise before heading in when unmarked to put Sweden in front.
SWEDEN ENGLAND 2-3 goals highlights
video
Substitute Theo Walcott's swerving 25-yard strike hauled England level before he crossed for Welbeck to flick in a backheeled winner to knock Sweden out.
The win was England's first competitive victory over Sweden and leaves them needing just a draw against Ukraine in their final group game to reach the quarter-finals of Euro 2012.
There was little sign of the trouble to come for England after Carroll put them ahead as Sweden rarely threatened.
Swedish manager Erik Hamren must have had some harsh words for his side at the break as they came out with renewed purpose for the second half and did not take long to equalise.
There was a touch of fortune about the equaliser when a Zlatan Ibrahimovic effort deflected to Mellberg and his shot went in despite keeper Joe Hart getting a hand to the effort.
Mellberg's second came as a result of poor marking as he was left free to head in a free-kick and stun England.
England manager Roy Hodgson threw on Walcott and it proved an inspired decision.

Walcott's long range shot brought England back on level terms before his mazy run and his cross was finished off in style by Welbeck.
Διαβάστε περισσότερα...