Αθηνόδωρος Προύσαλης- Οπωσδήποτε την Κυριακή

Το απόγευμα της Τετάρτης από τη συχνότητα της ΕΤ1 παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη του Αθηνόδωρου Προύσαλη στην εκπομπή "Οπωσδήποτε την Κυριακή".H συγκεκριμένη εκπομπή μεταδόθηκε σε επανάληψη στη μνήμη του αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού, που έφυγε από κοντά μας το απόγευμα της Τρίτης, σε ηλικία 86 ετών από ανακοπή καρδιάς. (Το τελευταίο αντίο θα πουν την Πέμπτη οι συγγενείς, οι φίλοι και οι θαυμαστές του.)Στη συνέντευξή του μιλά για όλα! Αναφέρεται στον Χίτλερ και τη μάχη στη Ρωσία, τις γυναίκες, το επάγγελμα του ηθοποιού, τον φίλο και συνάδελφο Θανάση Βέγγο, τα ελαττώματά του, αλλά και τον θάνατο!
Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξή VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

8 στα 10 μαθήματα κάτω από τη βάση

Κάτω από τη βάση σε οχτώ από τα δέκα μαθήματα φαίνεται σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα βαθμολόγησης να έχουν γράψει οι μαθητές.Η Φυσική και τα μαθηματικά Τεχνολογικής Κατεύθυνσης είναι τα μαθήματα που συγκεντρώνουν τα χαμηλότερα ποσοστά σύμφωνα με τα πρώτα γραπτά.

Μέχρι τώρα υπολογίζεται ότι 8 στα 10 γραπτά βαθμολογούνται κάτω από 10.

Αν πρέπει να υπολογίσουμε με ποσοστά τις χαμηλές βαθμολογίες σε αυτά τα μαθήματα, τα Μαθηματικά Τεχνολογικής Κατεύθυνσης καταλαμβάνουν το 74% και η Φυσική το 83%.

Τα μαθήματα που ακολουθούν με λιγότερο χαμηλά ποσοστά είναι τα:

Αρχαία Θεωρητικής Κατεύθυνσης με 47%

Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης με 42%

Βιολογία Γενικής Παιδείας με 43%

Μαθηματικά Γενικής Παιδείας με 46%

Ανάπτυξη Εφαρμογών Τεχνολογικής με 46%

Φυσική Θετικής Κατεύθυνσης με 40%

Η γενική εικόνα που δίνεται μέχρι στιγμής είναι ότι το 50% - 55% των υποψηφίων της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης έχουν Γενικό Βαθμό Πρόσβασης κάτω από τη βάση και παρόμοια αναμένεται να κινηθεί πάνω από το 20% της Θετικής Κατεύθυνσης.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ ΕΓΚΥΟΣ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

Kalomoira Saranti Pregnant
Καλομοίρα:«Πριν από λίγες εβδομάδες έμαθα ότι είμαι έγκυος και πριν από δύο μέρες έμαθα ότι περιμένω δίδυμα», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ» για να προσθέσει: .«Όταν το μάθαμε, αρχίσαμε να κλαίμε με την πεθερά μου. Ήταν μεγάλο σοκ. Δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου. Η μητέρα μου, μου είχε πει πολλές φορές ότι στην οικογένειά τους υπήρχαν δίδυμα και από την πλευρά του παππού και από την πλευρά της γιαγιάς, αλλά δεν το είχε πάρει καθόλου σοβαρά».

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της, τόνισε: «Προς το παρόν δεν έχω και την καλύτερη εγκυμοσύνη. Αλλά όλοι μου λένε ότι θα αλλάξει σε μερικές εβδομάδες. Μένω στο σπίτι της πεθεράς μου γιατί έχω πολλές ζαλάδες και εμετούς. Εκείνη μου μαγειρεύει και με βοηθάει πολύ. Αισθάνομαι περίεργα γιατί όλες οι μυρωδιές με πειράζουν πολύ. Η πεθερά μου έχει πει στο Γιώργο να μη φοράει την κολόνια του γιατί η μυρωδιά με τρελαίνει. Επίσης έχω γίνει κουραστική με τα φαγητά! Μια μέρα θέλω μόνο μακαρόνια χωρίς τίποτα από πάνω, την επόμενη θέλω μόνο φρεσκοκομμένες πατάτες τηγανιτές με κέτσαπ και την επόμενη πατάτες φούρνου με φέτα από πάνω. Δεν ξέρω τι να πω, τους έχω τρελάνει όλους λίγο».
Διαβάστε περισσότερα...

SILA-ΣΙΛΑ

SILA Cast:
Cansu Dere
Mehmet Akif Alakurt
Zeynep Eronat
Menderes Samancılar
Fatoş Tez
Fatoş Sezer
Muhammed Cangören
Kartal Balaban
Devrim Saltoğlu
Cemal Toktaş
Boncuk Yılmaz
Tayanç Ayaydın



















Διαβάστε περισσότερα...