Romeo Xolidis-Giannias-Thelxi

Xolidis-Giannias-Thelxi-Romeo Live
Ρομεο 2012 Χρήστος Χολίδης Γιώργος Γιαννιάς Θέλξη
Η άνοιξη έφτασε, η διάθεσή μας αλλάζει προς το καλύτερο και το κέφι αναμένεται να φτάσει στα ύψη … Πού αλλού; Στο stage του Romeo! Ο Χρήστος Χολίδης , ο Γιώργος Γιαννιάς και η Θέλξη μετά από πολλές πρόβες είναι πλέον έτοιμοι να βάλουν φωτιά στις νύχτες μας με τις κοινές live εμφανίσεις τους και τα μπουζούκια ατη νυχτερινή Αθήνα θα αποκτήσουν άλλο νόημα. Η πρεμιέρα του προγράμματος που θα παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο σχήμα θα γίνει στις 23 Μαρτίου.
Ο Χρήστος Χολίδης έχοντας συνεργαστεί ξανά με μεγάλη επιτυχία με το ίδιο μαγαζί , επιστρέφει μετά από πέντε μήνες στην σκηνή του Romeo για να μας διασκεδάσει όπως αυτός ξέρει. Οι μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του τραγουδιστή αποτελούν απαραίτητο συστατικό για απογειωθεί το κέφι και να περάσουμε αξέχαστα. Μάλιστα περιμένουμε να απολαύσουμε σύντομα και ένα νέο του τραγούδι-έκπληξη που αναμένεται να ξεχωρίσει.
Το βασικό σχήμα συμπληρώνει η σαγηνευτική Θέλξη! Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά με την υπέροχη φωνή της ξέρει καλά πώς να επικοινωνεί με το κοινό να κρατάει το κέφι αμείωτο μέχρι το πρωί.Μαζί με τους τρεις καλλιτέχνες θα εμφανίζεται και ο ανερχόμενος τραγουδιστής Αλέξανδρος Νότας. Αν και νέος στον χώρο έχει αποκτήσει κοινό και φαίνεται ότι έχει προοπτικές για μια αξιόλογη καριέρα.
Η ευκαιρία, λοιπόν, για ξεφάντωμα έφτασε. Ένα νεανικό πρόγραμμα με ταλαντούχους καλλιτέχνες ξεκινάει στη σκηνή του Romeo και δεν έχουμε παρά να το απολαύσουμε!
Διαβάστε περισσότερα...

Ζήνα - Πετρέλης

Μια βραδιά γεμάτη κέφι πέρασε ο Θάνος Πετρέλης, μαζί με την γυναίκα του Σοφία στο μαγαζί που εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα.Το ζευγάρι έκατσε σ' ένα από τα πρώτα τραπέζια και απόλαυσε τη βραδιά με τους φίλους του. Όταν η Πέγκυ ανέβηκε στην πίστα, αντιλήφθηκε τον τραγουδιστή, τον οποίο και ανέβασε λίγο αργότερα να τραγουδήσουν μαζί.Φυσικά, όταν οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν επί σκηνής, το κέφι άναψε για τα καλά και τα πανέρια με τα λουλούδια έπεφταν βροχή. Διαβάστε περισσότερα...