BIKINI ANGELA DIMITRIOU

Μπορεί να είναι 50 ετών, όμως το σώμα της είναι πάρα πολύ καλα διατηρημένο. Η Άντζελα Δημητρίου ποτέ δεν έπαψε να γυμνάζεται και να φροντίζει για την εμφάνισή της και τα αποτελέσματα είναι εμφανή,Η φωτογραφική μηχανή αποκάλυψε πως είναι χωρίς ρετούς και μακιγιάζ, για όσους αμφέβαλαν όταν την έβλεπαν σε φωτογραφίες περιοδικών.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Σκιάθος Shakira + Pique

Τη Σκιάθο επέλεξαν για τις διακοπές τους ο Πικέ και η Σακίρα. Έφτασαν στο νησί το Σάββατο το πρωί και δεν έχασαν χρόνο... Ξεκίνησαν τις διακοπές τους με μία βόλτα με σκάφος σε παραλία που δεν μπορεί κανείς να πάει με άλλο τρόπο.Την Κυριακή όμως αποφάσισαν να βουτήξουν στα Μάραθα, αφού έφτασαν με το φουσκωτό σε σημείο δέκα μέτρα απο τη στεριά, βούτηξαν στα καταγάλανα νερά. Εκεί ένας, λουόμενος, που την αναγνώρισε, αμερικανικής καταγωγής, άρχισε να την χαιρετά και να της φωνάζει.Η τραγουδίστρια μόλις είχε επιβιβαστεί ξανά στο φουσκωτό και τον χαιρέτησε από μακριά. Εκείνος τότε της έδειχνε τη κοιλιά του και της φώναζε αν είναι σε ενδιαφέρουσα... Τελικά δεν μάθαμε την απάντηση.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

New Look Miley Cyrus

Μία αλλαγή ήθελε η Miley Cyrus και τελικά ξέσπασε στα μαλλιά της. Η τραγουδίστρια πήγε στο κομμωτήριο και τα έκοψε πολύ κοντά, αγορίστικα θα λέγαμε.Μάλιστα ήταν τόσο ενθουσιασμένη που κατέγραψε όλο τη διαδικασία της «μεταμόρφωσης» στο twitter.
Διαβάστε περισσότερα...

Παναγιώτης Πιλαφάς+Κατερίνα Παπουτσάκη

Εδώ και ένα μήνα περίπου, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο αγαπημένος της, Παναγιώτης Πιλαφάς, βρίσκονται στην Κρήτη.Συγκεκριμένα, το ζευγάρι μένει στην εξοχική κατοικία του πατέρα της ηθοποιού, στο χωριό Πισκοκέφαλο, έξω από την Σητεία, όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ!Το βράδυ της Τρίτης, ο Μιχάλης Παπουτσάκης διοργάνωσε ένα προγαμιαίο γλέντι για την κόρη του και τον μέλλοντα σύζυγό της, στην πλατεία του χωριού με καλεσμένους φίλους και συμμαθητές!Κατά την παραμονή τους στη Σητεία, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας συνηθίζουν να πηγαίνουν για μπάνιο στις παραλίες Ερημούπολη και Χιόνα, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά την αγαπημένη της γιαγιά, Κατερίνα!
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

SILA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52

SILA EPISODE 52
Το συμβούλιο δεν τελειώνει με τον ήρεμο τρόπο που ξεκίνησε και στο τέλος τα όπλα είναι εκείνα που μιλάνε. Ο Μποράν τηλεφωνεί στη Σιλά κι αυτά που της λέει, την κάνουν να βάλει τα κλάματα από τη συγκίνηση. Ο Τζιχάν, όμως, δεν έχει καταθέσει τα όπλα. Η Σιλά δέχεται μια απρόσμενη επίθεση που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της...
Διαβάστε περισσότερα...