India Eisley - Flaunt

Η India Eisley αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Χόλιγουντ και πρωταγωνιστεί στην ταινία «Underworld: Awakening», στην οποία υποδύεται την κόρη της Kate Beckinsale.Την 18χρονη εντόπισε η Beckinsale καθώς αγόραζε καφέ σε γνωστή αλυσίδα μαζί με τον σύζυγό της και σκηνοθέτη, Les Wiseman, έναν μήνα μετά από την οντισιόν της. Η Beckinsale μάλιστα είπε στον σύζυγό της να πλησιάσει την India για τον ρόλο καθώς θεωρούσε ότι της μοιάζει. Η νεαρή ηθοποιός άδραξε την ευκαιρία και πλέον ποζάρει για φωτογραφίσεις περιοδικών. Η India φωτογραφήθηκε για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Flaunt», αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο της σώμα και ποζάροντας γεμάτη νάζι για τον φακό. Αυτό θα πει να έχεις την τύχη με το μέρος σου...


Διαβάστε περισσότερα...

Katy Perry - extreme look

Ελαφρώς ξεβαμμένη εμφανίστηκε χθες στο Λας Βέγκας η Katy Perry. Το πολυσυζητημένο μπλε μαλλί έχει αρχίσει να ξεθωριάζει επικίνδυνα, για να μη σχολιάσουμε και τη ρίζα που βγαίνει με απειλητικές διαθέσεις! Καλή μας Καιτούλα, ωραίο το extreme look, αλλά θέλει και συντήρηση.
newsbeast-gr

Διαβάστε περισσότερα...

John Stamos - διαφημίζει ελληνικό γιαούρτι!

Μετά τον Σάκη Ρουβά και τη διαφήμιση για γνωστό γιαούρτι, τώρα ο John Stamos θα είναι ο πρωταγωνιστής στην καμπάνια ελληνικού γιαουρτιού, το οποίο έχει μεγάλο σουξέ στην Αμερική!Μάλιστα, η εν λόγω διαφήμιση θα φτάσει σε εκατομμύρια αμερικανικά σπίτια τη βραδιά της αθλητικής διοργάνωσης Superbowl, που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στην Indianapolis με τους New York Giants να αντιμετωπίζουν τους New England Patriots.
gossip-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Junior Master Chef - Γυναικεία υπόθεση ο τελικός

Καθαρά γυναικεία υπόθεση θα είναι ο τελικός του «Junior Master Chef», σε αντίθεση με το πρώτο «Master Chef», όπου ο νικητής της εκπομπής ήταν ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είχε αναμετρηθεί με το Μιχάλη Καλαβρινό.Οι δύο λιλιπούτειοι μάγειρες, ο Δημήτρης και ο Αγαμέμνονας, ήταν τα δύο παιδιά που αποχώρησαν την Πέμπτη από την εκπομπή, και έτσι τον τίτλο του «Junior Master Chef» θα διεκδικήσουν τέσσερα κορίτσια.Η αποχώρησή τους έγινε σε πολύ συγκινητικό κλίμα, όμως δε θα αργήσει η στιγμή που θα τους δούμε ξανά στις οθόνες μας, αφού στον τελικό θα συναντηθούν όλοι οι μικροί μάγειρες.Και ο Δημήτρης και ο Αγαμέμνονας δεν έφυγαν με άδεια χέρια, αλλά με αναμνηστικό δώρο.
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Διαβάστε περισσότερα...