IRINA SHAYK RED HAIR

Βαρέθηκε την εικόνα της μελαχρινής και έκανε τη ριζική αλλαγή! Η Irina Shayk είναι από σήμερα μια φλογερή κοκκινομάλλα. Το ερώτημα είναι, βέβαια, πόσο πιο φλογερή θα μπορούσε να γίνει η σούπερ σέξι σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο.Η απάντηση δίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η Irina στο Facebook.Η μόνη ένσταση είναι ότι δεν διάλεξε ένα έντονο, αλλά ένα μάλλον απαλό κόκκινο χρώμα και τολμηρές αφέλειες.
newsbeast-gr
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

Pippa Middleton - Kate Middleton: τσακώθηκαν

Η Pippa Middleton τσακώθηκε με την αδερφή της Kate με αφορμή το πρώτο της βιβλίο δεν πηγαίνει καθόλου καλά και ο εκδοτικός οίκος «παγώνει» την μεταξύ τους συμφωνία!Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο οίκος «Penguin» αποφάσισε να αναβάλλει την έκδοση των δύο νέων βιβλίων της Pippa, ακυρώνοντας την συμφωνία που έχει ήδη υπογράψει μαζί της, αφού το πρώτο δεν «πούλησε»!Σύμφωνα δε με τα ίδια δημοσιεύματα, το Παλάτι δεν είδε με καλό μάτι την εκδοτική προσπάθεια της αδερφής της Κate, γι' αυτό και πολλές δημόσιες εμφανίσεις της Pippa και τηλεοπτικές συνεντεύξεις της ακυρώθηκαν και ο εκδοτικός οίκος έχασε ουκ ολίγα έσοδα!Μάλιστα, ακούγεται ότι οι δυο αδερφές αντάλλαξαν βαριές κουβέντες όταν συναντήθηκαν στο πατρικό τους, τα Χριστούγεννα! «η Pippa δεν θέλει να προσθέσει άγχος στην αδερφή της κυρίως επειδή είναι έγκυος, αλλά είναι έξαλλη καθώς δεν ξέρει τι να κάνει... οι επαφές της με τη βασιλική οικογένεια αποδείχθηκαν λεπίδα με διπλή κόψη» αναφέρει πηγή στην «Daily Mail».
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ

Θύμα άγνωστων διαρρηκτών έπεσε σήμερα τα ξημερώματα η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλη. Μπήκαν στη μονοκατοικία της την ώρα που κοιμόταν και της άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά και το αυτοκίνητό της με το οποίο διέφυγαν.Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή από τη βουλευτή σήμερα το πρωί, όταν ξύπνησε. Είδε την πόρτα της μονοκατοικίας της, στην Εκάλη, παραβιασμένη και διαπίστωσε ότι της έλειπαν 800 ευρώ, χρυσαφικά και το αυτοκίνητό της.Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η δράστες της διάρρηξης εισέβαλαν στο σπίτι την ώρα που η βουλευτής του ΚΚΕ ήταν μέσα και κοιμόταν.Παραβίασαν την πόρτα του ισογείου της οικίας και χωρίς η βουλευτής ν΄ αντιληφθεί το παραμικρό, άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά.Πριν αποχωρήσουν άρπαξαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της Λιάνας Κανέλη, με το οποίο διέφυγαν.
Διαβάστε περισσότερα...