Ερντογάν: δεν μπορούμε να κοιμόμαστε χορτάτοι όταν πεινά η Ελλάδα!!!

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στο συνέδριο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στο Ντενιζλί της Τουρκίας "ανασκεύασε" τις δηλώσεις που είχε κάνει για την Ελλάδα που ζητά ελεημοσύνη και μίλησε για "αλληλεγγύη" προς την Ελλάδα. Συγκεκριμένα πριν 3 ημέρες ο Τούρκος πρωθυπουργός, μιλώντας στη συνεδρίαση της Συνέλευσης Εξαγωγέων Τουρκίας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πώς μπορεί να είναι παράδειγμα για την Τουρκία η Ελλάδα, η οποία ζητά ελεημοσύνη 100 δισ. δολαρίων. Μία χώρα που δεν ανακοινώνει με τρόπο υγιή ούτε καν τον πληθυσμό της και προσπαθεί να εμφανίσει υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα, δείχνοντας μειωμένο τον πληθυσμό της. Ποια είναι η αγοραστική δύναμη των ανθρώπων αυτών; Πώς μπορεί να γίνει παράδειγμα για την Τουρκία μια χώρα που προσπαθεί να ορθοποδήσει ζητώντας ελεημοσύνη 100 δισεκατομμυρίων, που πουλά τα νησιά της;".
Τώρα το πνεύμα των δηλώσεων άλλαξε: «Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, είχε πει πως η οικονομία της Ελλάδας είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν της Τουρκίας», είπε ο Ερντογάν και τόνισε: «Πριν από ένα χρόνο, κατά την προεκλογική περίοδο στην Τουρκία, ο Κιλιτσντάρογλου είχε πει “εμείς θα σώσουμε και την οικονομία της Ελλάδας”, με αποτέλεσμα μια ελληνική εφημερίδα να γράψει “κράτα Γιώργο έρχεται ο Κιλιτσντάρογλου”.
Φαίνεται ο Κιλιτσντάρογλου έσωσε την Ελλάδα κι εμείς δεν το πήραμε χαμπάρι».
Ο Τούρκος πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη δήλωση Κιλιτσντάρογλου «αδικία», αφού, όπως είπε, «οικονομολόγοι ακόμη και από τις πιο απόμακρες χώρες εκτιμούν την Τουρκία».
Ερντογάν: «η ΕΕ χρηματοδότησε την Ελλάδα με 100 δισ. ευρώ για να ορθοποδήσει» και συνέχισε: «Αλλά δεν μπορεί. Τώρα προσφεύγει εκ νέου σε εκλογές. Εμείς γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η γειτονική μας Ελλάδα και δεν είμαστε αδιάφοροι προς τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει. Ο πολιτισμός μας ορίζει ότι δεν μπορούμε να κοιμόμαστε χορτάτοι όταν πεινά ο γείτονας».
πηγη http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/49740
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ-ΔΟΥΡΟΥ

Ανακοινωση Κασιδιαρη για τα τεκτενομενα και το χαστουκι στην Κανελλη.
«Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που – χωρίς τη θέλησή μου – ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.»
Διαβάστε περισσότερα...

Μειώνει τις τιμές η ESET nod32 antivirus

Η εταιρεία ESET Hellas προχωρά στη μείωση των τιμών της για τα προϊόντα οικιακής χρήσης / Home Edition, σε μία διττή προσπάθεια να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να προμηθευτούν ένα αξιόπιστο προϊόν ασφαλείας για τη συσκευή τους, αλλά και να συμβάλει στη μείωση του αυξημένου κόστους των δαπανών των ελληνικών νοικοκυριών.
Αναλυτικότερα, η εταιρεία μειώνει έως και 35% τις τιμές των βραβευμένων προϊόντων της ESET, όπως τα Smart Security, NOD32 Antivirus, Cybersecurity for Mac και Mobile Security, το οποίο προστατεύει τα smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Mobile - Symbian - Android, που προορίζονται για οικιακούς χρήστες.
Όπως δήλωσε σχετικά ο Δήμης Στρούθος, General & Operations Manager της ESET Hellas: «Στην ESET προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις προς τους καταναλωτές για την προστασία και την ασφάλεια των συσκευών τους από πλήθος κακόβουλου λογισμικού. Συνάμα, αφουγκραζόμενοι το γενικό κλίμα δυσαρέσκειας από τους Έλληνες καταναλωτές για την ακρίβεια στην αγορά, συμβάλλουμε έμπρακτα στην αντιμετώπιση του φαινομένου, μειώνοντας τις τιμές των προϊόντων μας, ενώ διατηρούμε την ποιότητά τους στα υψηλότερα επίπεδα. Αυτό αποτελεί την αρχή και ευελπιστούμε πως θα υπάρξει και συνέχεια».
Περισσότερες πληροφορίες και προϊόντα:
(κεντρική ελληνική ιστοσελίδα της ESET)
http://www.eset.com/gr/
Διαβάστε περισσότερα...

Μαχαιρωμενη στο λαιμο βρεθηκε γυναικα στον Κορυδαλλο

Νεκρή με τραύμα στο λαιμό, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, βρέθηκε 39χρονη από την ανήλικη κόρη της, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Σουλίου 48 στον Κορυδαλλό.Από την αστυνομία δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πειραιά, η οποία έχει συλλέξει στοιχεία από τον τόπο του συμβάντος, όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε κι ένα μαχαίρι.
πηγή: ΑΜΠΕ
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΕΞΙ ΠΟΖΕΣ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Η Ελένη Μενεγάκη πότε μόνη της και πότε με τα παιδιά της επισκέπτεται το αγαπημένο της νησί, ενώ έχει ξεκινήσει κιόλας τα μπάνια. Στην τελευταία της διήμερη επίσκεψη στα Αχλα και τον Ματέο βρέθηκε και ο φακός του παπαράτσι, που έκανε σωστή δουλίτσα. «Τσάκωσε», που λες ο φακός του Hello, το Λενιώ σε σέξι πόζες, κατά τη διάρκεια του λιασίματος. και μπορεί να μη φορούσε σέξι μικροσκοπικό μαγιό, αλλά ένα γαλάζιο σορτσάκι, όμως, ο παπαράτσι την έπιασε πλάτη και το αποτέλεσμα δείχνει ότι και η πίσω όψη της παρουσιάστριας τα «σπάει». Μαζί της ήταν και ο αγαπημένος της, ο οποίος ξάπλωσε για λίγο δίπλα της κι έτσι έχουμε τη χαρά και τη συγκίνηση (σνιφ, σνιφ) να απολαύσουμε το ζευγάρι σε μία τρυφερή εικόνα. Διαβάστε περισσότερα...

Τα εσώρουχα της Catherine Zeta-Jones φοράει ο Michael Douglas

Τον τελευταίο καιρό, πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις τον Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas), όλο μέσα στην ντουλάπα της γυναίκας του βρίσκεται!"Μπήκα στο δωμάτιο τις προάλλες και είδα τον Μάικλ να έχει φορέσει τα εσώρουχά μου, τα διαμάντια μου, τα κοσμήματά μου… Έλα μωρό μου, του είπα, βγάλε τις πέτρες μου. Φτάνει πια", αποκάλυψε με πολύ χιούμορ η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones) σε πρόσφατη συνέντευξη και σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί δεν έτρεξε κατευθείαν στον δικηγόρο για διαζύγιο, υπάρχει εξήγηση. Και μάλιστα λογικότατη.
Όλη η αμφίεση του Ντάγκλας προέκυψε στο πλαίσιο της έρευνάς του για τον τελευταίο του ρόλο.Ο 67χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός που πρόσφατα νίκησε τον καρκίνο του λάρυγγα, θα ενσαρκώσει τον Λιμπεράτσι (Liberace) σε μια βιογραφική ταινία που βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα.Το φιλμ θα παρακολουθεί τη ζωή του θρυλικού πιανίστα με την αμφιλεγόμενη προσωπική ζωή ενώ τον ρόλο του σωματοφύλακα και εραστή του Λιμπεράτσι, Σκοτ Θόρσον (Scott Thorson) έχει κερδίσει ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon).
Διαβάστε περισσότερα...

Michelle Pfeiffer - μυστικά ομορφιάς!

Η Μισέλ Φάιφερ είναι 54 χρόνων και δεν της φαίνεται. Οι συμβούλες που δίνει είναι απλές: «Πρέπει απλά να φροντίζεις τον εαυτό σου, να προσέχεις τη διατροφή σου, να ασκείσαι συστηματικά και να μην ξενυχτάς πάρα πολύ» και συνέχισε: «Σίγουρα βοηθούν τα καλά γονίδια, αλλά νομίζω ότι η βάση για να μεγαλώνεις όμορφα είναι να τρως σωστά και να διατηρείσαι σε καλή φυσική κατάσταση». Διαβάστε περισσότερα...

Drew Barrymore Will Kopelman παντρεύτηκαν

Η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) και ο Γουιλ Κόπελμαν (Will Kopelman) παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο με μια εβραϊκή τελετή που τέλεσε ο ραβίνος του γαμπρού και σήμερα φιγουράρουν στο πρώτο τους επίσημο εξώφυλλο ως σύζυγοι στο περιοδικό "People".Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους έζησαν η Ντρου Μπάριμορ και ο Γουιλ Κόπελμαν, οι οποίοι παντρεύτηκαν και περιμένουν σύντομα το πρώτο τους παιδάκι.Η Ντρου ήθελε κάτι "κομψό και διαχρονικό" για τη μεγάλη μέρα της, έτσι το νυφικό που επέλεξε ήταν του οίκου Chanel.Όμορφη και λαμπερή μέσα στο κεντημένο με τούλινα λουλούδια και φτερά φόρεμα από μουσελίνα και οργαντίνα, η νυφούλα δεν μπορούσε –ούτε και ήθελε δηλαδή- να κρύψει την εγκυμοσύνη της που έχει μεγαλώσει αισθητά. Η μαύρη ζώνη που φορούσε στη μέση μέχρι που την τόνιζε κιόλας.
Οι νιόπαντροι χαμογελούσαν τρισευτυχισμένοι και στη φωτογραφία του εξωφύλλου ο Κόπελμαν φαίνεται να ακουμπά στοργικά στην κοιλίτσα της αγαπημένης του.
"Η μέρα ήταν υπέροχη. Όλοι οι αγαπημένοι μας άνθρωποι ήταν εκεί", δήλωσε η Μπάριμορ συμπληρώνοντας ότι ο γάμος τους ήταν "όλα όσα είχαν ποτέ φανταστεί και οι δύο".
Διαβάστε περισσότερα...

MTV Awards-Εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα

Τα MTV Movie Awards 2012 που έγιναν την Κυριακή μας χάρισαν μοναδικές εμφανίσεις και εδικά τα διάσημα κορίτσι έτρεξαν να δώσουν το παρόν και εμείς δεν μπορούμε παρά να τρίβουμε τα χεράκια και τα ματάκια μας με τις μοναδικές εμφανίσεις που μας χάρισαν!
Ελένη Αναστασάκη
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΤΙΑ στις αρχαίες Ελληνικές και Ρωμαϊκές Πηγές

Το θέμα της παρουσίας εξωγήινων όντων στη αρχαιότητα είναι κάτι που προκαλεί πάντα την απορία και τον ενθουσιασμό όσων ασχολούνται με το θέμα. Αν και για την επίσημη ιστορία δεν υπάρχει ακόμα κάποια χειροπιαστή απόδειξη ότι οι πρόγονοί μας είχαν επαφές με όντα που δεν κατοικούσαν στη Γη, ωστόσο αρχαίες Ελληνικές και Ρωμαϊκές πηγές αναφέρονται συχνά στη θέαση ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας, τα γνωστά μας UFO. Το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο ότι γίνεται αναφορά, αλλά και ότι οι περιγραφές που δίνουν οι συγγραφείς μοιάζουν αρκετά με σύγχρονες περιγραφές αυτόπτων μαρτύρων.

Οι πρωιμότερες αναφορές που γίνονται στη λογοτεχνία της Δύσης για τα UFO βρίσκονται στους Ρωμαίους ιστορικούς Λίβιο, Ορόσιο, Σένεκα, Πλούταρχο, Πλίνιο και Ιώσηφο. Σύμφωνα με τη NASA, οι αρχαίες αυτές αναφορές έχουν κατηγοριοποιηθεί σε τρία ήδη από τον αστρονόμο J.A. Hynek (1972): 1. Στενές επαφές Πρώτου Τύπου (δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία) 2. Στενές επαφές Δευτέρου Τύπου (ύπαρξη φυσικών αποδείξεων και 3. Στενές επαφές Τρίτου Τύπου (παρατήρηση και επιβατών).

Οι παραλληλισμοί με τις σύγχρονες θεάσεις UFO είναι πραγματικά εκπληκτικές, αν όχι μυστηριώδεις. Για παράδειγμα, αναφέρεται ότι το 217π.Κ.Ε. πολλοί αυτόπτες μάρτυρες στη Ρώμη παρατήρησαν «ένα σμήνος από γυαλιστερές στρογγυλές αψίδες από χαλκό να κινούνται στον ουρανό.» Την ίδια στιγμή, στο ύπαιθρο ανατολικά της Ρώμης πολλοί ανέφεραν ότι είδαν μυστηριώδεις «μορφές ανδρών που ήταν ντυμένοι σε αστραφτερά άσπρα ρούχα.» Τρία χρόνια μετά, οι κάτοικοι της βόρειας Ιταλίας είδαν κάτι που έμοιαζε με έναν μεγάλο λευκό μαρμάρινο «βωμό στον ουρανό» τον οποίο συνόδευαν ανθρώπινες φιγούρες που ήταν ντυμένες σε ολόλαμπρα λευκά.

Το 154π.Κ.Ε., περισσότερες «ιπτάμενες ασπίδες που έμοιαζαν με δίσκους» παρουσιάστηκαν. Μία νύχτα το 104π.Κ.Ε., οι κάτοικοι δύο Ιταλικών πόλεων είδαν κάτι σαν «φλεγόμενα ακόντια και σαν επιμήκεις ασπίδες να καταδιώκουν η μία την άλλη» σαν να γινόταν «μία αερομαχία.» Το 100π.Κ.Ε., ένα πολύ μεγάλο αντικείμενο σε σχήμα στρογγυλής ασπίδας ταξίδεψε κατά μήκος του ουρανού. Το 91π.Κ.Ε., ένας τεράστιος φλεγόμενος δίσκος συνοδευόταν από έναν δυνατό ήχο.

Αργότερα, την ίδια μέρα, οι κάτοικοι του Σπολέτο παρακολούθησαν την κάθετη προσέγγιση και απογείωση ενός UFO, σαν μία μεγάλη «σφαίρα χρυσού χρώματος που κύλησε από τον ουρανό προς τη γη και μετά σηκώθηκε ξανά.» Το 74π.Κ.Ε., χιλιάδες παρακολούθησαν ένα μεγάλο φλεγόμενο αντικείμενο «σαν λιωμένο ασήμι» να συντρίβεται σε μία περιοχή μεταξύ δύο Ρωμαϊκών στρατευμάτων στην Τουρκία. Το αντικείμενο είχε σχήμα σαν ένα μεγάλο αποθηκευτικό σκεύος με μυτερή βάση, σαν ένα οξυπύθμενο αγγείο. Στη Ρώμη, το 43π.Κ.Ε. «ένα θέαμα από σφαίρες, όπλα και ασπίδες ήταν ορατό από τον ορίζοντα μαζί με έναν δυνατό ήχο σύγκρουσης.»

Το 150π.Κ.Ε. καταγράφεται ένα περιστατικό Στενής Επαφής Τρίτου Τύπου που είναι εκπληκτικά όμοιo με αυτό που παρουσιάζεται στην ομώνυμη ταινία του Χόλυγουντ το 1977. Στον κύριο δρόμο που οδηγούσε από τη Ρώμη στην Κάπουα, μία ηλιόλουστη μέρα ένα τεράστιο UFO παρουσιάστηκε περίπου 30 μέτρα πάνω από το έδαφος και κατευθύνθηκε προς τα κάτω. Το αντικείμενο αυτό ήταν επίπεδο και κυρτό, σαν ένα «μεγάλο κομμάτι κεραμικής» ή «κεραμικό θραύσμα.» Η κορυφή τους είχε «πολλά χρώματα» και έβγαζε φλεγόμενες ακτίνες φωτός. Το UFO προσγειώθηκε, σηκώνοντας ένα σύννεφο σκόνης και ο επιβάτης του εμφανίστηκε μέσα από αυτό. Η πηγή τον περιγράφει σαν μία «νεαρή γυναίκα ντυμένη στα λευκά.»

Ο αστρονόμος-μετεωρολόγος που έχει αναλύσει σε αντίστοιχο άρθρο αυτές τις Ρωμαϊκές αναφορές σημειώνει ότι «το φαινόμενο των Αγνώστων Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων ή οτιδήποτε μπορεί να είναι αυτό δεν έχει αλλάξει τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια: δίσκοι· επιμήκεις σφαίρες και μορφές· μεταλλικά και λαμπερά χρώματα και υλικά· απαλές, ακανόνιστες ή κινήσεις αιώρησης και συχνά ξαφνική εξαφάνιση του αντικειμένου.»

Αυτά τα καταπληκτικά ατμοσφαιρικά και αστρονομικά φαινόμενα ή οι εξωγήινες επαφές και η επανάληψη των ίδιων λεπτομερειών στις περιγραφές εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια φαίνεται να δείχνει πως αυτό που παρατηρείται από τόσους αυτόπτες μάρτυρες να είναι αληθινό. Σε προσεχές και μεγαλύτερο άρθρο θα παρουσιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικότερα αυτές τις πηγές.
Αναρτήθηκε από Stavroula Xoxlidaki
πηγη http://www.terrapapers.com/?p=10513
Διαβάστε περισσότερα...