Τι σχεδιάζει η Κίνα στην έρημο Gobi;

Ένας δορυφόρος του Google Maps εντόπισε μία σειρά από παράξενες κατασκευές στην έρημο Gobi στην Κίνα.Εντοπίστηκαν στα σύνορα των περιοχών Gansu και Xinjiang στη βορειοδυτική Κίνα, μία περιοχή όπου συνηθίζεται να κατασκευάζονται στρατιωτικές, διαστημικές και πυρηνικές εγκαταστάσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, γεννήθηκαν αμέσως πολλές και διάφορες θεωρίες -κυρίως από τους χρήστες του διαδικτύου- που προσπαθούν να ερμηνεύσουν τον σκοπό της δημιουργίας και λειτουργίας των εγκαταστάσεων αυτών. Άλλοι κάνουν λόγο για μυστικές εγκαταστάσεις των Κινέζων όπου πραγματοποιούν πειράματα που θέλουν να μείνουν κρυφά από τα μάτια του κόσμου, ενώ άλλοι υποπτεύονται ότι οι εγκαταστάσεις αυτές θα αποτελέσουν το «ορμητήριο» της Κίνας για έναν επικείμενο πόλεμο προς τις Η.Π.Α.!
Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά πώς έχουν κατασκευαστεί -αν είναι δηλαδή επίγειες ή υπόγειες κατασκευές- ωστόσο, μία μεγέθυνση στις φωτογραφίες αποκάλυψε ότι υπάρχουν αεροπλάνα και φορτηγά στο κέντρο κάποιου κτιρίου!
http://www.weirdnews.gr/ti-krivi-i-kina-stin-erimo-gobi/
Διαβάστε περισσότερα...

Βρέθηκε κρανίο εξωγήινου στο Περού;

Ένα μουμιοποιημένο επιμήκες κρανίο που βρέθηκε πρόσφατα στο Περού ίσως είναι η τρανταχτή απόδειξη που καιρό τώρα αναζητάει ο άνθρωπος: η επιβεβαίωση δηλαδή της ύπαρξης εξωγήινων!

Το παράξενο αυτό εύρημα βρέθηκε στην πόλη Andahuaylillas στη νότια περιοχή του Quispicanchi του Περού, έχει μήκος πέριπου 50 εκατοστά και έχει προκαλέσει αμηχανία και προβληματισμό στους ανθρωπολόγους.
Η ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε από τον Renato Davila Riquelme, ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό του μουσείου Privado Ritos Andinos στο Cusco του νοτιοανατολικού Περού.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, τα μάτια του κρανίου είναι κατά πολύ μεγαλύτερα από αυτά των ανθρώπων, ενώ διακρίνονται χαρακτηριστικά που από τη μία εντοπίζονται σε πρώιμες ηλικίες και από την άλλη άλλα χαρακτηριστικά τα οποία εντοπίζονται σε ηλικιωμένους ανθρώπους (όπως π.χ. οι μεγάλοι τραπεζίτες στα δόντια)!
Ο Riquelme, καθώς και ανθρωπολόγοι από την Ισπανία και τη Ρωσία που ταξίδεψαν έως το Περού για να εξετάσουν από κοντά το κρανίο, συμφώνησαν ότι «το κρανίο δεν ανήκει σε ανθρώπινο ον» (!) και ότι θα διεξαχθούν περαιτέρω εξετάσεις.
«Παρά το ότι αρχικά έγινε μία πρώτη επιφανειακή εξέταση, είναι προφανές ότι τα χαρακτηριστικά του κρανίου δεν αντιστοιχούν σε κάποια ανθρώπινη φυλή της Γης», πρόσθεσε ο Riquelme.Τέλος, μία κάπως πιο «λογική και ρεαλιστική» εξήγηση θέλει το κρανίο να είχε διαμορφωθεί έτσι εξαιτίας ενδεχομένου κάποιου τελετουργικού. Η πρακτική επιμήκυνσης του κρανίου χρονολογείται γύρω στα 9.000 χρόνια π. Χ. σε λαούς της Κεντρικής και της Βόρειας Αμερικής.Όπως και να έχει, πρόκειται αναμφίβολα για μία σημαντική είδηση, οι εξελίξεις της οποίας αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

http://www.weirdnews.gr/vrethike-exogiino-kranio-sto-perou/
Διαβάστε περισσότερα...

Πρόστιμα σε 5 εταιρίες στρωμάτων!

Σε βάρος πέντε εταιρειών παραγωγής και εμπορίας στρωματοποιίας και συγκεκριμένα τις (MEDIA STROM, CANDIA STROM, ΕΛΙΤ STROM, IDEAL STROM, GRECO STROM) επιβλήθηκαν από την Γενική Γραμματεία καταναλωτή πρόστιμα συνολικού ύψους 110.000 χιλιάδων ευρώ, επειδή κατά την προώθηση των προϊόντων τους στους καταναλωτές χρησιμοποιούσαν το οικολογικό σήμα της ευρωπαϊκής ένωσης ή οικολογικούς χαρακτηρισμούς, χωρίς να διαθέτουν πιστοποίηση από αρμόδιες αρχές και ως εκ τούτου παραπλανούσαν τους καταναλωτές ως προς τις οικολογικές ιδιότητες των προϊόντων τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Νόνη Δούνια- Γονείς από κούνια

Η θεματολογία της εκπομπής της λόγω εποχής καλύπτει θέματα που αφορούν την κρίση που βιώνουμε σήμερα όλοι. Ο λόγος για την εκπομπή που παρουσιάζει η Νόνη Δούνια με τίτλο «Γονείς από κούνια». «Από το καλοκαίρι κάνουμε θέματα που αφορούν την κρίση και τις ανατροπές που έχουν συμβεί στον προγραμματισμό μιας οικογένειας», λέει και συνεχίζει στο περιοδικό Tv ζάπινγκ: «Είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση γονιού-παιδιού αλλά και για την ψυχολογία και των δυο πλευρών πως κάποια πράγματα που θεωρούσαν δεδομένα, ιδιαίτερα η παροχή αγαθών και η κατανάλωση, πρέπει να αλλάξουν». Διαβάστε περισσότερα...