Ελίνα Ακριτίδου-Είναι στιγμές αντ1+Elina Akritidou-einai stigmes ant1

Θα εμφανιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 Είναι στιγμές ...
Έχουμε να τη δούμε στην τηλεόραση σε μόνιμο ρόλο πάνω από έξι χρόνια. Φαίνεται όμως πως ήρθε η πολυπόθητη πρόταση για την Ελίνα Ακριτίδου, η οποία είχε αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένεια και στα παιδιά της αλλά παρολαυτά είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι ήθελε πάρα πολύ να εργαστεί ξανά.
Η ευκαιρία για την ηθοποιό, όπως αναφέρει το Τv Ζάπινγκ, ήρθε με την πρόταση της παραγωγής της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές», όπου θα εμφανιστεί στα τέλη Απριλίου στο ρόλο της δυναμικής δικηγόρου Μάχης Πετρίδου.- Η δικηγόρος εμπλέκεται στην υπόθεση έμμεσα καθώς είναι η συνεργάτιδα του -επίσης νέου χαρακτήρα- πλούσιου επιχειρηματία Νικήτα Πέππα, ρόλο που θα υποδυθεί ο Μελέτης Γεωργιάδης.Μαζί, μπαίνουν δυναμικά στην ιστορία καθώς διεκδικούν χρήματα από τον Χάρη-Κώστας Σόμμερ. Σταδιακά, όμως, αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πιο βαθιές σχέσεις που συνδέουν το συγκεκριμένο «δίδυμο» με πρόσωπα της ιστορίας.Η Ελίνα Ακριτίδου έχει κάνει, ήδη, ένα γύρισμα για τη σειρά και αναμένεται να βρεθεί στο καστ του «Είναι στιγμές» μέχρι το τέλος της σεζόν.
Διαβάστε περισσότερα...

Συμβουλές για τη ψαλίδα στα μαλλιά

Συμβουλές για την καταπολέμηση του προβλήματος της ψαλίδας στα μαλλιά...
Αν τα μαλλιά σας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ψαλίδας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να την καταπολεμήσετε.

-Κάθε φορά μετά το λούσιμο, εφαρμόζουμε conditioner, έτσι ώστε να λειαίνεται η τρίχα.

-Αποφεύγουμε το καθημερινό στέγνωμα των μαλλιών με πιστολάκι και ψαλίδια ισιώματος.

-Κουρεύουμε συχνά τις άκρες των μαλλιών μας. Κάθε δύο μήνες είναι αρκετό έτσι ώστε να απομακρύνουμε τις κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών μας.

-Αν σκοπεύετε να χτενίσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, εφαρμόζεται από πριν κρέμα ισιώματος ή προστατευτικό για τις άκρες.

-Χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα σαμπουάν και conditioner.

-Προτιμούμε κουρέματα που δεν απαιτείτε η συχνή χρήση σεσουάρ.

-Χρησιμοποιούμε βούρτσες με φυσική τρίχα έτσι ώστε να μην καταστρέφουμε τα μαλλιά μας όταν τα χτενίζουμε αλλά και να μην δημιουργείται στατικός ηλεκτρισμός.

-Δεν κολλάμε το πιστολάκι στα μαλλιά μας όταν τα στεγνώνουμε.

-Δεν κάνουμε ποτέ πιστολάκι σε στεγνά μαλλιά.

Προστατεύεστε την τρίχα των μαλλιών σας με την κατάλληλη φροντίδα έτσι ώστε τα μαλλιά σας να είναι και να φαίνονται γερά χωρίς φθορές στις άκρες.

Πηγή: myworld-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ευαγγελάτος- Κοσιώνη- Σρόιτερ- Βερύκιος- Παπαδρόσος - Προς διαγραφή;

http://www.inews.gr/225/pros-diagrafi-evangelatos--kosioni--sroiter--verykios--papadrosos.htm
Τη χθεσινή στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ (από 18.00 έως 22.00) παράλληλα με την 24ωρη απεργία των τεχνικών, την έσπασαν ο Alpha και ο ΣΚΑΙ και τώρα αναμένουμε τα… επίχειρα.Ο Νίκος Ευαγγελάτος- λένε από την ΕΣΗΕΑ, θεωρείται βέβαιο ότι θα οδηγηθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής και μάλλον θα διαγραφεί. Είναι πολλές άλλωστε οι ανάλογες «αμαρτίες» που έχει διαπράξει. Στο Πειθαρχικό, είναι βέβαιο ότι θα φτάσει και η Σία Κοσιώνη και άλλοι από τους συντελεστές του δελτίου. Στον Alpha τα πράγματα είναι περισσότερο περιπεπλεγμένα. Οι πληροφορίες που φτάνουν στην ΕΣΗΕΑ, λένε ότι ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος, έκανε πράξη τη βούληση του ιδιοκτήτη Δημήτρη Κοντομηνά να μεταδοθεί δελτίο ειδήσεων, ασκώντας αφόρητες πιέσεις στους δημοσιογράφους. Στο… θεάρεστο έργο του- λένε, είχε βοήθεια από τον παρουσιαστή του δελτίου Αντώνη Σρόιτερ και τον Δήμο Βερύκιο οι οποίοι προσφέρθηκαν να είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα εμφανιζόταν στο γυαλί, δημιουργώντας απεργοσπαστικό ρεύμα. Οι προαναφερόμενοι, θα διαβούν- και αυτοί την πόρτα του Πειθαρχικού, με το ερώτημα ποινής που θα φτάνει μέχρι και στη διαγραφή. Διαβάστε περισσότερα...