Αλλάζει το πρόσωπο ο χρόνος;


​Η γήρανση είναι αναπόφευκτη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τρομάζουν στο άκουσμα ότι κάποια στιγμή θα γεμίσουν ρυτίδες θα αλλάξει η όψη τους, θα αλλοιωθεί το πρόσωπο ή το σώμα τους. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό και όλοι κάποια στιγμή θα υποστούμε τις συνέπειες της γήρανσης.Τα gifs που θα δείτε στη συνέχεια δείχνουν πολύ παραστατικά τις αλλαγές στο πρόσωπο ανθρώπων από τη νεανική τους ηλικία μέχρι την έβδομη και παραπάνω δεκαετία της ζωής τους. 'Αλλωστε ο χρόνος όλα τα αλλάζει.Και μάλιστα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα! Τα πορτρέτα των ηλικιωμένων μαζί με φωτογραφίες από τα νιάτα τους σε μια μετάβαση μπρος πίσω που εντυπωσιάζει καθώς η λεία και σφριγηλή επιδερμίδα δίνει τη θέση της στις ρυτίδες και τις ζάρες.Οι γραμμές αλλάζουν και σε μερικές περιπτώσεις οι αλλαγές είναι δραματικές. Τόσο πολύ, μάλιστα, που ψάχνεις να βρεις διακαώς ομοιότητες χωρίς επιτυχία!









Διαβάστε περισσότερα...

Snoop Dogg HANGOVER PSY


​PSY - HANGOVER feat. Snoop Dogg M/V.Αφού ξεπέρασε τα δύο δισεκατομμύρια προβολές στο You Tube με το video του "Gangnam Style", το φαινόμενο PSY επιστρέφει και επίσημα με το νέο του single «Hangover»!Από τον τίτλο καταλαβαίνουμε πως μας περιμένει κάτι τρελό τόσο μουσικά όσο και στο video. Έτσι το video που ξεκινάει όπως η διάσημη ταινία «Hangover» βρίσκουμε τον PSY και τον Snoop Dog να ζουν διάφορες τρελές καταστάσεις, με πολύ ποτό, μπάνιο μέσα σε συντριβάνι κακά karaoke και άλλα.Στο κλιπ του «Hangover» κάνουν και ένα πέρασμα δύο καλλιτέχνες από τη Νότια Κορέα, ο G-Dragon και ο CL των 2NE1.
Δείτε το VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Chardouvelis Gikas viografiko


​Gikas Xardouvelis viografiko.Ο καθηγητής Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος έχει διατελέσει οικονομικός σύμβουλος των πρωθυπουργών Κ. Σημίτη και Λ. Παπαδήμου, είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών. Ο νέος «τσάρος» της οικονομίας, είναι καθηγητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και Οικονομικός Σύμβουλος & Επικεφαλής Οικονομικών Μελετών του ομίλου της Eurobank.
Στο εξάμηνο της κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα (Νοε.2011 - Μάιος 2012) διατέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Είναι Ερευνητικός Εταίρος στο Centre for Economic Policy Research του Λονδίνου και στο Centre for Money, Banking and Institutions του Surrey Business School. Είναι μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών καθώς και εκπρόσωπος της στο EBF- EMAC. Επίσης είναι μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του CIIM, του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΟΒΕ και του ελληνικού Ιδρύματος Harvard.

Είναι κάτοχος διδακτορικού Διπλώματος στα Οικονομικά από το Berkeley-Καλιφόρνια USA (1983), και Master of Science και Bachelor of Arts στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά από το Harvard-Μασαχουσέτη USA (1978). Έχει διατελέσει Επίκουρος Καθηγητής στο Barnard College, Columbia University (1983-1989), και Αναπληρωτής και στη συνέχεια Τακτικός Καθηγητής στο Rutgers University- Νέα Υερσέη (1989-1993).

Την τετραετία 2000–2004 διετέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Σημίτη. Έχει εκτεταμένη εμπειρία σε κεντρικές τράπεζες και τον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα: Υπήρξε ο Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου στην Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ+2,76% της Ελλάδος(1996-2000), Οικονομικός Σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος ΕΛΛ+1,08% (1994-1995), όπου υπήρξε Αναπληρωτής του Διοικητή στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και Σύμβουλος Ερευνών στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης (1987-1993).
Το επιστημονικό του έργο έχει δημοσιευτεί σε διεθνή περιοδικά κύρους, συμπεριλαμβανομένων το American Economic Review, Journal of Finance, The Review of Financial Studies, The Quarterly Journal of Economics, The Journal of Monetary Economics, The Review of Economics and Statistics, κ.ά. Στο παρελθόν (1989-1995), οι βιβλιογραφικές αναφορές στο επιστημονικό του έργο τον ανέδειξαν στους 50 κορυφαίους στον κόσμο στον ευρύτερο τομέα της εφαρμοσμένης οικονομετρίας (βλ. Badi H. Baldagi, "Applied Econometrics Rankings: 1989-1995" Journal of Applied Econometrics, 1999, 14:423-441).
Επίσης, οι εργασίες του στο θέμα των υποχρεωτικών καταβολών ασφάλειας (margin requirements) συνέδραμαν ουσιαστικά στην αλλαγή του θεσμικού πλαισίου που διέπει τις αγορές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης σε δείκτες μετοχών στις Η.Π.Α.
Διαβάστε περισσότερα...