Sofia Vergara: Μου ζήτησαν να μικρύνω το στήθος μου!

Ξεσηκώνει τα αντρικά πλήθη σε κάθε δημόσια εμφάνισή της και όχι αδίκως καθώς η Sofia Vergara είναι μια γυναίκα με πλούσιες καμπύλες και πληθωρικό στήθος και αυτό της αρέσει.

Ωστόσο η ίδια αποκάλυψε πως όταν πρωτοπήγε στην Αμερική ο ατζέντης της, της πρότεινε να μικρύνει το στήθος της. «Όταν ήρθα στην Αμερική, ήμουν λίγο “προκλητική” και ένιωθα διαφορετική. Ο ατζέντης μου, μου πρότεινε ότι θα έπρεπε να σκεφτώ να μικρύνω το στήθος μου γιατί κανείς δε θα με έπαιρνε σοβαρά έτσι».
Παράλληλα η ίδια προτιμάει να είναι όμορφη παρά νέα ενώ δεν είναι αντίθετη στις πλαστικές επεμβάσεις. «Πιστεύω ότι πρέπει να σκεφτούμε περισσότερο αν θέλουμε να είμαστε όμορφες παρά να δείχνουμε νεότερες. Γιατί δεν θεωρώ ότι μια πλαστική επέμβαση μπορεί να σε κάνει να δείχνεις νεότερη, αν πας με την προοπτική να γίνεις νεότερη εκεί θα συμβούν όλα τα ατυχήματα».
Διαβάστε περισσότερα...

Μ. Πολυχρονίδη: Από τα 20 μου θέλω να γίνω μητέρα

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη τους τελευταίους μήνες ζει εκτός Αθηνών μαζί με τον σύντροφό της και είναι κοντά στην οικογένειά της.Σε συνέντευξή της σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό απαντά σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει σύντομα οικογένεια.

«Γράφτηκε ότι έχω αρραβωνιαστεί και ότι εγκαταλείπω τα πάντα. Δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά. Από τα 20 μου θέλω να γίνω μητέρα. Ξέρω ότι πολλοί το ειρωνεύονται, αλλά τι να κάνουμε; Δε θεωρώ ότι μόνο μια επιτυχημένη καριέρα μπορεί να φέρει την ευτυχία» δηλώνει η ηθοποιός στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

Η Μαριάννα είναι full ερωτευμένη με τον αγαπημένο της και αποκαλύπτει: «Είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου».

Τέλος, όσον αφορά τα «Μυστικά της Εδέμ» που τελειώνουν, η Μαριάννα δεν ανησυχεί γιατί έχει ήδη κανονίσει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.
Διαβάστε περισσότερα...

The Best+Worst Dressed at the 'Breaking Dawn'

Vampires, werewolves and celebs dressed to impress for the red carpet premiere of The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1. While Kristen Stewart surprised in a beaded gown, Ashley Greene was radiant in red and Robert Pattinson looked ultra-dapper.
The Best & Worst Dressed at the 'Breaking Dawn' Διαβάστε περισσότερα...

Mariah Yeater - Justin Bieber

For anyone still anxiously holding on to the chance that Justin Bieber is a daddy, you can officially put those worries to rest today. Not only did Mariah Yeater withdraw her paternity suit against the pop star, but TMZ just released some rather incriminating text messages from Yeater to one of her friends, who has asked to remain anonymous.

That's right, as many expected, the whole "I took Justin Bieber's virginity and he got me pregnant" story was just a sham to make some cash. In an attempt to cover her bases, Yeater reached out to a friend to tell him to "Pleeease ERASE ALL MESSAGES from my mom where she says Tristyn [her baby] is Robbie's son." As if that wasn't enough to ruin Yeater's credibility, she also reveals the obvious monetary motivations behind her suit against Biebs, saying, "I'll kick you when we get paid."

This "Robbie" character is Yeater's ex-boyfriend and certainly appears to be the actual biological father of her 4-month-old child. In another text message that predates the Bieber paternity suit, Yeater writes, "Would you please stress to Robbie how important it is for him to be in his son's life?" The messages all end in a automated signature that reads "Mariah laci" (Laci being Yeater's middle name).
Διαβάστε περισσότερα...

Cameron Diaz - P. Diddy

Φημολογείται ότι η Cameron Diaz βγαίνει σε ραντεβού με τον ράπερ P.Diddy. Σύμφωνα με πηγές οι δύο απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο την Παρασκευή στο γνωστό εστιατόριο Scarpetta του Beverly Hills και αντάλλαξαν φιλιά.
Η Cameron και ο Diddy λέγεται ότι είχαν ιδιαίτερες σχέσεις και το 2008 όταν συναντήθηκαν στα Oscars. Βέβαια οι ρομαντικές αυτές περιπέτειες ίσως να αποτελέσουν έκπληξη για την κοπέλα των τριών χρόνων του Diddy, την τραγουδίστρια Cassie.
Σύμφωνα με πηγή από τον χώρο του ράπερ, ο P. Diddy θεωρεί ότι είναι ελεύθερος όταν υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή από την κοπέλα του. Οι εκπρόσωποι της ηθοποιού αρνούνται ότι υπάρχει κάποιο ειδύλλιο μεταξύ τους και ότι είναι απλά φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Τους έχουν δει μαζί τον τελευταίο καιρό καθώς ετοιμάζουν μαζί ένα κινηματογραφικό project.
Διαβάστε περισσότερα...

Τέλος ακινήτων: δόσεις 2012

Να συμψηφιστούν στις επόμενες δόσεις των λογαρισμών της ΔΕΗ τα λάθη που έχουν προκύψει με το τέλος ακινήτων αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή στελεχών της ΔΕΗ και εκπροσώπων της ΚΕΔΚΕ.
Τέλος ακινήτων: Περισσότερες δόσεις το 2012 και συμψηφισμός λαθών!

Η αντίδραση τοπυ υπουργείου Οικονομικών που εμμέσως συνιστά και αναγνώριση του μεγάλου προβλήματος που υφίσταται σε πολλούς λογαριασμούς έρχεται ουσιαστικά και ως απάντηση στην απόφαση του πρωτοδικείου Καλαμάτας, το οποίο δικαίωσε πολίτες που είχαν χρεωθεί με επιπλέον τετραγωνικά και ακριβότερη τιμή ζώνης, υπόθεση που έφερε σε δημοσιότητα το "Εθνος" και δημοσιεύεται ολόκληρη στην έντυπη έκδοσή του

Οπως έγιε γνωστό από την ίδια σύσκεψη, σχετικά με την προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί στις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου όπως λένε στο οικονομικό επιτελείο "να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες".

Επίσης η ΔΕΗ θα στείλει στους δήμους μηχανογραφικά στοιχεία για τις τιμές ζώνης ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Από το υπουργείο Οικονομικών ζητήθηκε από την ΔΕΗ το τέλος του 2012 να κατανεμηθεί σε περισσότερες των δύο δόσεων με βάση τις δυνατότητες που έχει το μηχανογραφικό σύστημα της επιχείρησης ενώ οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται και τα ΚΕΠ για να ενημερωθούν.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι γενικοί γραμματείς και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών και η ηγεσία της ΚΕΔΚΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Ασκούνη, τον γενικό γραμματέα Δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Κοιμήση και τον γενικό διευθυντή κ. Τάκη Βασιλείου. Μετείχαν, επίσης, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής κ. Ηλίας Λιακόπουλος, καθώς και αρμόδιοι παράγοντες της ΔΕΗ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης

Διαπιστώθηκε ότι η ροή εξόφλησης του τέλους μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ είναι ικανοποιητική και είναι αντίστοιχη με τη συνήθη ροή εξόφλησης των τιμολογίων της ΔΕΗ.
Κρίθηκε αναγκαίο, με το αιτιολογικό ότι η προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Καλαμάτας έχει εκδοθεί καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες.
Αποφασίστηκε, η ΔΕΗ να στείλει στους οικείους δήμους -με ένα αντίγραφο στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων- όλα τα μηχανογραφημένα στοιχεία που αντιστοιχούν στα ακίνητα κάθε δήμου, προκειμένου αυτοί με τη σειρά τους να καλέσουν τους δημότες τους να διορθώσουν προβλήματα που έχουν τυχόν παρατηρηθεί, ώστε να υπάρξει πλήρης εναρμόνιση των δημοτικών αρχείων με τα αρχεία της ΔΕΗ και το αρχείο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Αν υπάρχει λόγος συμψηφισμών, αυτοί θα γίνουν στις επόμενες δόσεις.

Επίσης δόθηκε εντολή από τον κ. Βενιζέλο να συμπληρωθεί η σχετική υπουργική απόφαση ώστε να λυθούν με τη μέγιστη δυνατή ευαισθησία προβλήματα κοινωνικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν προκύψει για διάφορες ευπαθείς ομάδες.

Ο Υπουργός ζήτησε, επίσης, η είσπραξη του τέλους για το 2012 μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ να κατανεμηθεί στις περισσότερες δυνατές δόσεις, με βάση τις δυνατότητες που έχει το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ.
Διαβάστε περισσότερα...

Αντισυνταγματική διάταξη για μονιμοποίηση συμβασιούχων

Ζήτημα αντισυνταγματικότητας μεταβατικής διάταξης του «Διατάγματος Παυλόπουλου» (ΠΔ 164/04) που επιτρέπει τη μονιμοποίηση συμβασιούχων έθεσε ενώπιον της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, ο εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ιωάννης Τέντες.

Ο κ. Τέντες υποστηρίζει ότι το άρθρο 11 του ΠΔ 164/04 που προβλέπει ότι υπό ορισμένες προϋποθέσεις οι διαδοχικές συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου συνιστούν σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου είναι αντίθετο στο άρθρο 103 του Συντάγματος το οποίο δεν επιτρέπει την μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Εξάλλου, ο κ. Τέντες ανέφερε ότι η μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου δεν επιβάλλεται από το κοινοτικό δίκαιο.

Σημειώνεται ότι η διάταξη έχει κριθεί συνταγματική από τις Ολομέλειες του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Διαβάστε περισσότερα...

Glastonbury 2012

Το "Glastonbury" αναδείχτηκε το καλύτερο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Βρετανίας στην τελετή των φετινών Βρετανικών Βραβείων Φεστιβάλ.
Χωρίς Glastonbury το 2012!

Το "Glastonbury" αναδείχτηκε το καλύτερο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Βρετανίας στην τελετή των φετινών Βρετανικών Βραβείων Φεστιβάλ. Πρωταγωνιστές της φετινής εκδήλωσης, που διοργανώνεται από το Radio 1, ήταν οι U2, οι Coldplay και η Beyonce. Ωστόσο ανακοινώθηκε πως του χρόνου το φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί.
Διαβάστε περισσότερα...

Να ζυγιστεί κανείς ή να μην ζυγιστεί;

Ξυπνάς τη Δευτέρα το πρωί και ανεβαίνεις στη ζυγαριά. Ο δείκτης δείχνει τα 60kg και είσαι ευχαριστημένη. Με τον αέρα της νικήτριας πατάς και πάλι επάνω στο "μισητό" μηχάνημα και την επόμενη μέρα. Φρίκη! Τώρα γράφει 62kg. Το πήρες απόφαση δεν πρόκειται να ζυγιστείς ποτέ ξανά! Πώς όμως θα ξέρεις αν η δίαιτα αποδίδει;

Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ φτιάχνει τα υπέρ και τα κατά της ζυγαριάς και καταλήγει στο συμπέρασμα. Να ζυγιστεί κανείς ή να μην ζυγιστεί; Αυτή είναι η "τραγική" απορία!

ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΕΙΣ...

- Είναι δείκτης υγείας! Τόσο το υπερβολικό βάρος, όσο και το ιδιαίτερα χαμηλό σχετίζονται με πολλές διαταραχές και με σοβαρά προβλήματα υγείας.

- Προλαβαίνει τα χειρότερα! Όταν γνωρίζεις το ακριβές βάρος σου και εφόσον αυτό είναι εκτός φυσιολογικών ορίων (είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω) μπορείς έγκαιρα να αλλάξεις τις συνήθειες στη διατροφή σου και έτσι να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου κιλά.

- Τι σε παχαίνει και τι σε αδυνατίζει; Με το ζύγισμα βλέπεις άμεσα το αποτέλεσμα που έχει κάθε τροποποίηση των διατροφικών συνηθειών σου αλλά και το πώς επιδρά η διαφοροποίηση της φυσικής δραστηριότητας στο βάρος σου.

- Η απώλεια βάρους … σε ενθουσιάζει! Όπως και να έχει, η διάθεσή σου φτιάχνει κάθε φορά που βλέπεις τη ζυγαριά να πέφτει! Δίνει ώθηση να συνεχίσεις την προσπάθεια όταν ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα διατροφής.

- Η πρόσληψη βάρους… σε προειδοποιεί! Χτυπάει το «καμπανάκι» και σε αποτρέπει από περαιτέρω αύξηση βάρους.

- Η ζυγαριά μας υπενθυμίζει το στόχο. Όσο κι αν αγωνιάς κάθε φορά που ανεβαίνεις σε αυτή, βλέπεις πόσο πλησιάζεις ή αντίστοιχα απομακρίνεσαι από το στόχο σου.

ΝΑ ΜΗΝ ΖΥΓΙΣΤΕΙΣ...

- Το καθημερινό ζύγισμα στη δίαιτα είναι παραπλανητικό! Μια δίαιτα βασισμένη στο καθημερινό ζύγισμα και στα αποτελέσματά του, ενδέχεται να είναι εντελώς παραπλανητική. Η κατάσταση υδάτωσης αλλάζει από ώρα σε ώρα καθημερινά με αποτέλεσμα ταχύτατες και απρόβλεπτες αυξομειώσεις βάρους οι οποίες πολλές φορές οδηγούν σε λάθος συμπέρασμα!

- Αν πετάξεις τη ζυγαριά, κινδυνεύεις από "ύπουλα" κιλά! Το καθόλου ζύγισμα δεν ωφελεί τη διαδικασία ελέγχου βάρους. Τα περιττά κιλά συσσωρεύονται συνήθως ύπουλα και «αθόρυβα» και μπορεί να βρεθείς με αρκετά κιλά παραπάνω από το φυσιολογικό χωρίς να το αντιληφθείς.

- Όταν η ζυγαριά γίνεται εμμονή! Ανεβαίνεις το πρωί... επιστρέφεις και πάλι το απόγευμα από τη δουλειά και ξαναζυγίζεσαι. Περνάς από το μπάνιο το βραδάκι πριν κοιμηθείς και ρίχνεις μια "κλεφτή" ματιά στο βάρος σου. Όταν ζυγιζόμαστε καθημερινά υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί εμμονή με το βάρος και σε κάθε διαφοροποίηση του να γεμίζουμε με άγχος!

- Απογοήτευση... Το πήρες απόφαση. Ακολουθείς ένα πρόγραμμα διατροφής με ευλάβεια. Παρά την προσπάθεια όμως δεν υπάρχει αποτέλεσμα στη ζυγαριά, απογοητεύεσαι και είναι πιθανό να εγκαταλείψεις πρόωρα την προσπάθεια.

- Δεν αρκεί η ζυγαριά για να δεις αν είσαι σε καλό δρόμο. Οι μεταβολές βάρους εξαρτώνται επίσης από πολλούς παράγοντες. Η κατανάλωση αλατιού, το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο στις γυναίκες, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού σε ένα γεύμα, η κακή ενυδάτωση μεταβάλουν φαινομενικά τα κιλά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πηρ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Μπερδεύτηκες; Το συμπέρασμα της Κλινικής διαιτολόγου διατροφολόγου Βριγινίας Παπαεμμανουήλ δεν θα σου πει να πετάξεις τη ζυγαριά, αλλά ούτε και να ζυγίζεσαι με μανία κάθε μέρα. Ισορροπία!
"Το υπερβολικό ζύγισμα βλάπτει τόσο, όσο βλάπτει και το καθόλου ζύγισμα!" εξηγεί η διαιτολόγος. Σε γενικές γραμμές κράτησε τα παρακάτω:

- Σταμάτησε να ζυγίζεσαι σε διαφορετικές ζυγαριές… του φαρμακοποιού, του σπιτιού, του φίλου, του διαιτολόγου και όλων των συγγενών!

- Αρκέσου σε μία εβδομαδιαία μέτρηση στην ίδια ζυγαριά κάτω από τις ίδιες συνθήκες

- Ιδανικά θα ήταν καλό να ζυγίζεσαι συνέχεια χωρίς ρούχα, νηστική, συγκεκριμένη μέρα και πρωινή ώρα. Έτσι θα είσαι σίγουρη για το πραγματικό σου βάρος.

- Κατάγραψε τις μεταβολές στο βάρος σου. Με τον τρόπο αυτό θα γνωρίζεις πάντα αν πήρες ή έχασες κιλά
Διαβάστε περισσότερα...