TZOULIA ALEXANDRATOU+CHRISTIAN KARPOZILOS

Τζούλια Αλεξανδράτου:«Αυτή την περίοδο της ζωής μου είμαι πιο ευτυχισμένη με τον άνδρα που αγαπώ και με λατρεύει, τον Christian. Θα άφηνα τα πάντα μόνο γι' αυτόν και ήδη έχω αφήσει πολλά. Ο Καρπόζηλος είναι μισός Έλληνας, μισός Αυστριακός. Έχει ένα μεσιτικό γραφείο, παράλληλα δουλεύει ως manager σε διάφορα μαγαζιά. Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Μύκονο και από τότε είμαστε αχώριστοι. Έχουμε ήδη αρραβωνιαστεί, μένουμε μαζί και σκοπεύουμε σύντομα να παντρευτούμε. Για 'μένα είναι ο ομορφότερος άνδρας και η καλύτερη ψυχή και τον αγαπώ πολύ. Με κάνει να νιώθω ότι όλα αυτά που πέρασα ήταν για να γίνουν ώστε να βρω στο τέλος ότι καλύτερο» δήλωσε η ξανθιά καλλονή στο «Playboy» και συμπλήρωσε: «Δίπλα μου θα μπορούσε να σταθεί ένας άνδρας με πραγματικά balls. Κι αυτό γιατί πολλοί άνδρες δεν είναι έτοιμοι ούτε μπορούν να αντιμετωπίσουν το όνομα «Τζούλια». Οι περισσότεροι είναι ανασφαλείς, θρασύδειλοι, με κόμπλεξ κατωτερότητας δίπλα μου, βλέποντάς με σαν τη Τζούλια που προβάλλουν τα media, και όχι όπως πραγματικά είμαι, ένα απλό κορίτσι στην ηλικία μου».
ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ+ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ ΓΑΜΟΣ
Διαβάστε περισσότερα...

Νάσος Αναλογίδης-Nokia General Manager

Ο κ. Νάσος Αναλογίδης είναι ο νέος General Manager της Nokia για την Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο.Η έδρα του θα είναι η Αθήνα και θα αναφέρεται στον Greig Williams, Vice President South Europe.Ο κ. Αναλογίδης εντάχθηκε στο δυναμικό της Nokia Networks το 2002 και μέσα στα τελευταία 10 χρόνια εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στους τομείς της μηχανικής, της διαχείρισης έργων και στην ανάπτυξη επιχειρήσεων. Διαβάστε περισσότερα...

olympiakos-asteras 7-2 video

olympiakos-asteras 7-2 video
Ο Ολυμπιακός με την ψυχολογία στα ουράνια μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού, συνέτριψε με 7-2 τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο.Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ξύπνησε στην επανάληψη και με τον Κέβιν Μιραλάς να έχει πάρει φωτιά, ισοπέδωσε το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 7-2 goals
Γκολ: Mirallas (πεν.) 20', 51', 70', 89′, Djebbour 49', Orbaiz 53', Fuster 80' – Navarro 13', Martins 16'
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Megyeri, Modesto (Μανιάτης 46'), Mellberg, Παπαδόπουλος, Marcano, Orbaiz, Τοροσίδης (Fuster 78'), Makoun, Abdoun, Mirallas, Djebbour (Kazim 71')
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Αργυρόπουλος, Πιπίνης (Formica 39'), Κουρμέλης, Bartolini, Ucero, Juanito (Frankou 60'), Martins (Egkon 72'), Rayos, Navarro, Breska.
Διαβάστε περισσότερα...