Διακοπές στη Φούρκα Χαλκιδικής η Σίσσυ Χρηστίδου

Μετά το σάλο που ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου, σήμερα περιοδικό δημοσιεύει φωτογραφίες της παρουσιάστριας δίχως να έχουν υποστεί επεξεργασία!
Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις διακοπές της στη Φούρκα της Χαλκιδικής με τον γιο της Φίλιππο Ραφαήλ και τους γονείς της, Μίνα και Θόδωρο στο εξοχικό τους! Όπως μπορείτε να δείτε και στις εν λόγω φωτογραφίες του OK η Σίσσυ διαθέτει άψογη σιλουέτα!
Διαβάστε περισσότερα...

Willis Carrier air-condition

Στο μακρινό 1902 ένας ιδιοκτήτης τυπογραφείου στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης είχε απηυδήσει καθώς οι ζεστές θερμοκρασίες μέσα στο μαγαζί σε συνδυασμό με την υγρασία αλλοίωναν την εκτύπωση των έγχρωμων εικόνων. Στο δρόμο του βρέθηκε ο 26χρονος τότε
μηχανικός Willis Haviland Carrier που βρήκε τον τρόπο να ρυθμίσει τη διατήρηση τόσο της θερμοκρασίας όσο και της υγρασίας χάρη στο πρώτο σύγχρονο ηλεκτρικό κλιματιστικό.



Το πείραμα πέτυχε και η πρωτοποριακή πατέντα είχε ως βάση τέσσερις θεμελιώδεις λειτουργίες: έλεγχος θερμοκρασίας, έλεγχος υγρασίας, εξαερισμός και καθαρισμός του αέρα.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Carrier προσελήφθη στην εταιρία Buffalo Forge Company εισάγοντας το πρώτο μηχάνημα κλιματισμού με την ονομασία «An Apparatus for Treating Air». Με πρώτη την εταιρία Southern U.S. Textile Mills να υιοθετεί την πατέντα του εφευρέτη μηχανικού, για τις επόμενες δύο δεκαετίες, το επαναστατικό σύστημα κλιματισμού εφαρμόστηκε σε πολλά βιομηχανικά συγκροτήματα και εκτός αμερικανικών συνόρων για τη σωστή λειτουργία των μηχανημάτων.



Παράλληλα το 1906, ένας μηχανικός σε μια μονάδα κλωστοϋφαντουργίας εν ονόματι Stuart Cramer W. Cramer εισήγαγε την εφαρμογή της εξάτμισης του νερού στον αέρα ώστε να παρέχεται ψυκτική δράση στους χώρους της μονάδας. Εκτός όμως από την προσθήκη του ατμού που τελειοποίησε την ρηξικέλευθη πατέντα του Carrier, στον Cramer ανήκει και το copy right της λέξης Air Conditioning.

Μέχρι το 1950 η ραγδαία ζήτηση των air conditions είχε μεταφερθεί από το εργασιακό περιβάλλον παραγωγής στα σπιτικά των Αμερικανών γεγονός που οδήγησε στη δημιουργία της πρώτης εταιρίας στον κόσμο σε σχεδιασμό, παραγωγή και πώληση μηχανημάτων και συστημάτων κλιματισμού, ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού. Ο ιδρυτής φυσικά δεν ήταν άλλος από τον «πατέρα» του κλιματισμού, Willis Carrier ο οποίος υιοθέτησε τον όρο του Cramer στην επωνυμία της εταιρίας.



Σήμερα η Carrier, με έδρα τον Κονέκτικατ, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 179 χώρες και σίγουρα με τον καύσωνα να μας επισκέπτεται παραδοσιακά κάθε χρόνο, η Ελλάδα θα πρέπει να είναι τακτικός πελάτης της…

Κείμενο: Νίκη Ρωμανού

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτοκίνητο-Πισίνα

Αυτοσχέδια πισίνα στο αυτοκίνητο-Η ζέστη είναι ανυπόφορη και εσείς αναζητάτε μια σταγόνα δροσιάς μέσα στην έρημο, αλλά δυστυχώς η παραλία είναι πολύ μακριά; Μην ανησυχείτε, οι Κινέζοι έχουν και πάλι τη λύση με τη νέα τους αυτοσχέδια πισίνα στο αυτοκίνητο.

otherside-gr
Διαβάστε περισσότερα...

VIDEO ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΤΣΕΠΑΝΟΥ ΜΥΚΟΝΟΣ

Ελληνίδα μοντέλο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες με μία φίλη της στην Μύκονο! Απόλαυσε τα καταγάλανα νερά και τον ήλιο! Ο λόγος για την Βαλεντίνα Τσεπάνου, η οποία έβαλε το μικροσκοπικό μπικίνι της και έκανε τις βουτιές της σύμφωνα με το Mykonos Live tv! Εκείνη δροσιζόταν όλη την ώρα και ο αντρικός πληθυσμός απολάμβανε την... «θέα»! VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

GQ Germany Irina Shayk video

Είναι πραγματικά ασταμάτητη και η μία της φωτογράφηση είναι πιο σέξι από την άλλη.Η υπέρ – σέξι κυρία της φωτογραφίας είναι η Irina Shayk. Η σύντροφος του Christiano Ronaldo ποζάρει στο γερμανικό GQ και μάλλον ανάβει φωτιές ακόμη και στον ευρωπαϊκό βορρά! VIDEO

gossip-tv-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Περικοπές σε 21 Ταμεία του Δημοσίου+ιδιωτικού τομέα

Ουσιαστικά οι περικοπές θα γίνουν σε 21 Ταμεία του Δημοσίου, αλλά και του ιδιωτικού τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και αναδρομικές από 1/1/2012!Βασικό επιχείρημα είναι πως οι εισφορές των ασφαλισμένων σε σχέση με το εφάπαξ που λαμβάνουν υπολείπονται σε ποσοστό άνω του 80% και έτσι επιβάλλεται να γίνουν οι μειώσεις για να διορθωθεί η στρέβλωση αυτή.

Το ύψος των περικοπών θα καθοριστεί ανά ταμείο. Για παράδειγμα σε ό,τι αφορά στους δημοσίους υπαλλήλους οι μειώσεις που αναμένονται θα κυμανθούν από 15% ως και 22%.

Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο εφάπαξ να λαμβάνουν μόνο όσοι έχουν εργαστεί τουλάχιστον 25 έτη, ενώ όσοι έχουν εργαστεί από 12 ως και 25 έτη να λαμβάνουν αντί εφάπαξ τις εισφορές που έχουν καταβάλει εντόκως.
Επιστροφή των εισφορών εξετάζεται και για όσους έχουν εργαστεί από 6 ως και 12 χρόνια, αλλά άτοκα και σε ποσοστό 70%.

Για την ενίσχυση των ταμείων δεν αποκλείεται και νέα έκτακτη εισφορά.
Διαβάστε περισσότερα...

Μάρθα Καραγιάννη: Μεγάλωσα σε αλάνα στο Κερατσίνι

Η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη θυμάται και περιγράφει στην espresso: «Μεγάλωσα στο Κερατσίνι σε στενά δρομάκια και σε αλάνα στο πίσω μέρος του νεκροταφείου της Αναστάσεως. Στα δεκαέξι μου μετακομίσαμε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Κυψέλη, γιατί έπρεπε να παίξω στην πρώτη μου ταινία «Η άγνωστος». Στην Κυψέλη τελείωσα και το σχολείο μου», λέει ενώ περιγράφει μια έντονη ανάμνηση της. «Η ταλαιπωρία μου στα λεωφορεία! Κουραζόμουν πολύ, γιατί από την ηλικία των οκτώ χρόνων έπρεπε να πηγαίνω στη σχολή χορού που ήταν στο κέντρο της Αθήνας αλλάζοντας τρεις συγκοινωνίες. Έτρωγα όλη μου τη μέρα μέσα σ' αυτά... Ήταν ο εφιάλτης μου!». Όσο για το αν στέκεται στο παρελθόν; «Όχι, είναι απλώς μια καλή ανάμνηση. Έτσι κι αλλιώς, το παρελθόν, καλό ή κακό, το κουβαλάς μέσα σου. Από εκεί και πέρα, η ζωή προχωράει. Είμαι παιδί του Κώστα Βουτσά. Έχουμε την ίδια τακτική, τις ίδιες σκέψεις. Τον Βουτσά τον αγαπώ πολύ, τον γνωρίζω από τα τρυφερά χρόνια μας, κάναμε τρελή παρέα όταν ήμασταν νέοι, γνωρίζω όλες τις πρώτες του αγωνίες, τα καρδιοχτύπια του, τα πάντα. Και εκείνος το ίδιο. Θα είναι πάντα ο Κώστας μου...», καταλήγει.
gossip-tv-gr

Διαβάστε περισσότερα...

Πόσο κόστιζαν στο δημόσιο οι αλλοδαποί σύμβουλοι του Γιώργου Παπανδρέου

Το κόστος που επέφεραν στα δημόσια ταμεία οι αλλοδαποί σύμβουλοι του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ζητούν να μάθουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νασος Αθανασίου με σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ειδικότερα οι δύο βουλευτές ζητούν στοιχεία «Περί του αριθμού των συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού κ. Γ.Α. Παπανδρέου (π.χ αρχιτέκτων κ. Αθεμπίγιο, καθηγητής Οικονομικών κ. Στίγκλιτς κ.α), των αμοιβών τους κατ΄ άτομο, καθώς και του συνολικού κόστους στον Δημόσιο Προϋπολογισμό από την λειτουργία του επιτελείου του στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του».

Συγκεκριμένα στην ερώτησή τους αναφέρουν: «Α) Ο ακριβής αριθμός των συμβούλων του κ. Γ.Α. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, ο προσδιορισμός του τομέα στον οποίο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθώς και η συνολική αμοιβή τους.

Β) Να κατατεθούν στη Βουλή οι σχετικές εκθέσεις-συμβουλές, των περί ου ο λόγος συμβούλων, ώστε να εμφανιστεί το μέγεθος των υπηρεσιών τους προς το Ελληνικό Κράτος και η ανταπόκριση του έργου τους στο μέγεθος των αμοιβών τους».

Τμήμα ειδήσεων defencenet-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Στη Μύκονο Γιώργος Τζαβέλλας+Στέλλα Γιαμπουρά

Η Στέλλα Γιαμπουρά και ο Γιώργος Τζαβέλλας μπορεί να διέψευδαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι, όμως περίτρανη απόδειξη είναι ο φακός που τους τσάκωσε να ερωτοτροπούν!Ο φακός του Mykonos Live Tv τους εντόπισε κοντά σε γνωστή παραλία να ανταλλάσουν καυτά φιλιά και αγκαλιές! Μπορεί οι ίδιοι να νόμιζαν πώς δεν θα τους πάρει κανείς είδηση, αλλά έπεσαν έξω! Η Στέλλα και ο Γιώργος σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Μύκονο! VIDEO Διαβάστε περισσότερα...

Αλλοδαπός ενας 1 στους 2 εγκληματίες

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία για την σφαγή των Ελλήνων πολιτών από τους αλλοδαπούς εγκληματίες για τους πρώτους 5 μήνες του 2012. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη το 52,46% των δραστών ανθρωποκτονιών με κίνητρο τη ληστεία, που έγιναν το πρώτο πεντάμηνο του 2012, είναι αλλοδαποί.

Το νούμερο αυτό έχει αυξηθεί σε σχέση με το 2011 που ήταν … 51,61%. Οι Έλληνες δράστες με κίνητρο τη ληστεία ανέρχονται στο 11,48% (!), ενώ οι δράστες των οποίων δεν διευκρινίστηκε υπηκοότητα ανέρχονται σε 36,07%.

Από τα νούμερα αυτά αντιλαμβάνεται κανείς ότι το ποσοστό των αλλοδαπών όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία των στοιχείων των υποθέσεων το ποσοστό των αλλοδαπών θα αυξηθεί
περεταίρω επιβεβαιώνοντας στατιστικά με τον πιο επίσημο τρόπο αυτό που ο κόσμος έχει τούμπανο και τα στελέχη συγκεκριμένων πολιτικών κομμάτων αγνοούν να αντιληφτούν, προβληματιζόμενοι την ίδια στιγμή γιατί ο ελληνικός λαός άλλαξε τις πολιτικές του επιλογές στις πρόσφατες εκλογές.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία οι Αλβανοί κακοποιοί εξακολουθούν να κατέχουν τα «σκήπτρα» των δολοφονιών με κίνητρο τη ληστεία. Από τους αλλοδαπούς δράστες το 22,95% είναι αλβανικής υπηκοότητας και ακολουθούν οι Βούλγαροι με 9,48% και οι Ρουμάνοι με 6,56%.

Επιπλέον τα στοιχεία αποδεικνύουν την βαρβαρότητα των ληστών και την αποθράσυνση τους αφού ούτε μέσα στο σπίτι του πια κανείς δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής. Πιο αναλυτικά το πρώτο εξάμηνο του 2012 σημειώθηκαν 414 ένοπλες εισβολές σε σπίτια, ενώ την αντίστοιχη περίοδο το 2011 έγιναν 265.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες, όσες είναι μάχιμες, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ονοματίζουν το πρόβλημα. Και δεν είναι άλλο από τους λαθρομετανάστες.

Οι ληστές, σχεδόν στις περισσότερες περιπτώσεις, απειλούν τα θύματά τους με Καλάσνικοφ και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους κάτι που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, τα παράνομα πυροβόλα όπλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι περίπου 100.000! Αν κανείς συνυπολογίσει και τις παράνομες κυνηγετικές καραμπίνες, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι υπάρχει μια «δύναμη πυρός» που ξεπερνά ακόμη κι αυτή της Αστυνομίας!

Τα περισσότερα όπλα προέρχονται από τα χερσαία σύνορα με την Αλβανία και τη Βουλγαρία, αλλά και μέσω θαλάσσης από την Κρήτη, η οποία, σύμφωνα με το χαρακτηρισμό αξιωματούχου στο υπουργείο Δημοσίας Τάξης, είναι η «μάνα» της διακίνησης των όπλων.

Κατά τα άλλα είναι να απορεί κανείς πως γίνεται συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα να υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει κέντρο διερχομένων παράνομων μεταναστών ή ότι μπορεί να υποδεχτεί ακόμα
περισσότερους. Προφανώς είτε καλύτερη προστασία έχουν, είτε δεν ενημερώνονται για τις εβδομαδιαίες δολοφονίες Ελλήνων πολιτών από αλλοδαπούς.

Τμήμα ειδήσεων defencenet-gr

Διαβάστε περισσότερα...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Κάθε φορά που η Χριστίνα Κολέτσα νιώθει την ανάγκη να ανανεωθεί, ακολουθεί μια τριήμερη αποτοξίνωση που βασίζεται σε δύο θαυματουργά συστατικά, το νερό και τον σολομό. Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύεται η ίδια στις φίλες της, ο συνδυασμός αυτός καταφέρνει να κάνει το δέρμα της φρέσκο, απαλό και να συσφίγγει όλο της το σώμα.

Αν θέλετε κι εσείς την ανανέωση της Χριστίνας Κολέτσα, μάθετε τα μυστικά της. Για τρεις ημέρες ακολουθεί την ίδια διατροφή: Η αποτοξίνωση με νερό και σολομό είναι η αγαπημένη της Χριστίνας κι έχει διάρκεια τρεις μόλις ημέρες. Μάλιστα, περιλαμβάνει και το ίδιο μενού όλες τις ημέρες. Τι καταφέρνει με τη δίαιτα αυτή; Η συγκεκριμένη διατροφή εξαλείφει το πρήξιμο του προσώπου και ενισχύει τη λάμψη του, που πολλές φορές λόγω της δουλειάς της χάνεται. Ο σολομός, που είναι πηγή των θαυματουργών λιπαρών οξέων Ω-3, σε συνδυασμό με το νερό θα κάνουν ένα μίνι λίφτινγκ στο πρόσωπο της Χριστίνας, κάνοντας το δέρμα της πιο λαμπερό, πιο σφριγηλό και πιο απαλό. Κάθε φορά που το κάνει, τουλάχιστον δύο φορές το μήνα, βλέπει και διαφορά στο σώμα της, που γίνεται πιο σφιχτό.

Οι ιδιότητες του σολομού και του νερού:

1. Διατηρούν τα κύτταρα του δέρματος ενυδατωμένα και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση.
2. Έχουν αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση και εμποδίζουν την εμφάνιση ακμής και μαύρων στιγμάτων.
3. Αποτοξινώνουν τον οργανισμό από τις βλαβερές ουσίες και χαρίζουν λάμψη και υγεία.

Slim info:

• Όταν θέλει, αντικαθιστά το σολομό με άλλα ψάρια που περιέχουν λιπαρά οξέα, όπως ο τόνος, η πέστροφα, οι σαρδέλες, ο κολιός και το σκουμπρί.
• Οι ξηροί καρποί που καταναλώνει είναι πάντα ανάλατοι και τα λαχανικά βρασμένα για λίγα μόνο λεπτά, για να μη χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά.
• Για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το σώμα της, ταυτόχρονα με την αποτοξίνωση κάνει μισή ώρα επιπλέον γυμναστική. Για μιάμιση ώρα κάνει ασκήσεις αερόμπικ για σύσφιξη και βάρη για ενδυνάμωση.

Η τριήμερη αποτοξίνωση της Χριστίνας

Πρωινό: Μισό φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης και 1/3 φλιτζάνι μούρα ή φράουλες και ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι και 50 γρ. σολομό ψητό και 350 ml νερό.
Μεσημεριανό: 150 γρ. σολομό ψητό με 2 φλιτζάνια πράσινη σαλάτα και 1κουταλιά ελαιόλαδο με λεμόνι για dressing και ένα ακτινίδιο και 350 ml νερό.
Απογευματινό: 1 μήλο και μια φέτα γαλοπούλα και μια χούφτα αμύγδαλα.
Βραδινό: 150 γρ. σολομό ψητό με μισό φλιτζάνι λαχανικά (σπαράγγια, μπρόκολο, σπανάκι) στον ατμό και 1φέτα πεπόνι και 350 mlνερό.
Προ ύπνου: 1 μήλο και μια φέτα γαλοπούλα και μια χούφτα αμύγδαλα.

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη, με πληροφορίες από starsdiet
Διαβάστε περισσότερα...

NIKKI PONTE Τεχνόπολη Γκάζι

Σε συνθήκες καύσωνα, τα πολλά ρούχα είναι περιττά.Μία σούπερ σέξι εμφάνιση σε συναυλία χθες το βράδυ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι έκανε η νεαρή τραγουδίστρια, Νίκη Πόντε.
Έβαλε λοιπόν ένα ασπρόμαυρο t-shirt, ένα εσώρουχο και βγήκε στην σκηνή. Διαβάστε περισσότερα...

Colin Farrell - Brazil

Στη Βραζιλία για την προώθηση της νέας του ταινίας βρίσκεται ο ηθοποιός και είπε να ανεβάσει λίγο το θερμόμετρο στην ήδη υψηλή θερμοκρασία.Σε κάποια βόλτα του στην παραλία, δεν άντεξε τη ζέστη και αποφάσισε να βγάλει την μπλούζα του, όχι μόνο δείχνοντας το απίστευτο σώμα του, αλλά και το εσώρουχό του!

Πρόκειται για τον Colin Farrell ο οποίος περπάτησε στην παραλία παρέα με ένα σωματοφύλακα, αλλά και την αδερφή του Claudine. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο ριμέικ του Total Recall, το οποίο βγαίνει σύντομα στις αίθουσες.Φυσικά οι γυναίκες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην παραλία, παραμιλούσαν.

newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...