ΤΟΝ ΙΘΑΝ ΧΟΚ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Τον ηθοποιό ETHAN HAWK συνάντησε σε τουριστικό συγκρότημα της Μεσσηνίας η υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, στις προσπάθειές της να περιορίσει τη μείωση της τουριστικής κίνησης, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.
Ο γνωστός ηθοποιός, που βρίσκεται στην Ελλάδα για το γύρισμα κινηματογραφικής ταινίας, μετέφερε στην υπουργό τις σκέψεις του για την προσέλκυση και άλλων παραγωγών στη χώρα μας και ήδη η υπουργός, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει εντάξει στο σχεδιασμό του υπουργείου μια νέα θεματική ενότητα: τον κινηματογραφικό τουρισμό.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΙΘΑΝ ΧΟΚ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δεν είναι ο μοναδικός Χολιγουντιανός αστέρας, ο όποιος επέλεξε για την ξεκούραση του όχι κάποιον ξένο δημοφιλή προορισμό αλλά ένα ελληνικό νησί ή παραθαλάσσιο μέρος.

Πρόκειται για τον Αμερικανό ηθοποιό και σκηνοθέτη Ίθαν Χοκ, ο όποιος χαλαρώνει και ηρεμεί στη Μεσσηνία. Οι φωτογραφίες του περιοδικού hello μαρτυρούν πως ο ηθοποιός απολαμβάνει τα καθαρά νερά διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας με την οικογένεια του.
Διαβάστε περισσότερα...

AKIS DRAKOULINAKOS

Ο Άκης Δρακουλινάκος , ακούραστος εργάτης του θεάτρου, έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Ο Άκης Δρακουλινάκος έφυγε από τη ζωή «σκασμένος» από τα πολλά οικονομικά προβλήματα. Ο άτυχος ηθοποιός δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας αλλά δεν άντεξε την πίεση και τις οικονομικές δυσκολίες. Νεκρό μέσα στο σπίτι του τον βρήκαν οι συγγενείς του, σύμφωνα με την Espressso, ύστερα από πέντε μέρες. Ανησύχησαν γιατί δεν έδινε κανένα σημάδι ζωής και αναζητώντας τον βρήκαν το άψυχο κορμί του... Ο Άκης Δρακουλινάκος ήταν ένας ακούραστος εργάτης του θεάτρου, άνθρωπος με ευαισθησίες και μεγάλη αξιοπρέπεια. Κανείς δεν ήξερε τι αντιμετώπιζε μέχρι που έμαθαν για τον θάνατό του...
Πηγή: tlife-gr
Διαβάστε περισσότερα...