Ελευθερια Ελευθεριου: H Eurovision ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία

«Δεν κυνηγάω να βρω τον μεγάλο έρωτα, αλλά αν έρθει στη ζωή μου θα τον δεχτώ. Την λαμαρίνα την δαγκώνεις πάντοτε όταν δεν το περιμένεις!» δήλωσε η Ελευθερία στο Celebrity και συνέχισε μιλώντας για την προτεραιότητά της αυτόν τον καιρό: «Πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη στιγμή στη ζωή μου έχει η δουλειά μου. Δεν υπάρχει χρόνος για τα προσωπικά μου, ειδικά τώρα που λόγω συναυλιών είμαι συνέχεια στο δρόμο». Όσο για τη Eurovision η τραγουδίστρια δήλωσε: «H Eurovision ήταν για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία και δεν στεναχωρήθηκα με το αποτέλεσμα. Για μένα οι θέσεις είναι μόνο νούμερα».
Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς, όλα για την δική σας 
απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90%
Πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

Η ΣΚΟΡΔΑ ΜΕ ΣΕΞΙ ΜΑΓΙΟ

σεξι μαγιο σκορδα
Η παρουσιάστρια μετά την γέννηση του γιου της κατάφερε να βρει πάρα πολύ σύντομα ξανά την φόρμα της και πλέον είναι... πιο fit από ποτέ. Η Φαίη λατρεύει την θάλασσα και μόλις ο καιρός το επιτρέπει, κάθε χρόνο πηγαίνει πολύ συχνά για μπάνιο. Όποιο μαγιό και να διαλέξει της πηγαίνει πολύ και πάντα η παρουσία της στην παραλία συζητιέται έντονα.
Πηγή φωτογραφιών: ΟΚ
Διαβάστε περισσότερα...

TZOEL - PIOU viografiko

Ο τηλεοπτικός Πίου - από την τελευταία διαφήμιση της WIND-PIOU VIDEO με πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους πλέον Πρόεδρο – στην πραγματικότητα είναι ο Τζόελ και κατάγεται από τη Νιγηρία και όχι από την ποδοσφαιρομάνα "Πουλιανάμπρε".
O Πίου λοιπόν, δηλαδή ο Τζόελ, δεν είναι ηθοποιός οπως ίσως πιστεύετε.Εργάζεται σε παραγωγές ταινιών ως βοηθός μακενιστικού (χειρισμός κάμερας και εξαρτημάτων αυτής).Είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και είναι πατέρας ενός παιδιού.
Μιλάει την Ελληνική γλώσσα (σπαστά). Ζει και εργάζεται νόμιμα στην Ελλάδα, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται εκτός Ελλάδος, καθώς έχει επισκεφτεί τη χώρα του τη Νιγηρία.
Απολαύστε για μια ακόμη φορά την τηλεοπτική διαφήμιση της WIND που είναι αναμφισβητητα η επιτυχία του καλοκαιριού.

Ισμήνη Λέντζου


Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς, όλα για την δική σας απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90% Πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

EURO 2012 GERMANY-ITALY 1-2 VIDEO

EURO 2012 GERMANY-ITALY 1-2 VIDEO
Τα δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι έστειλαν την εξαιρετική η Ιταλία στον κυριακάτικο τελικό του Κιέβου απέναντι στην Ισπανία. Η "σκουάντρα ατζούρα" επικράτησε 2-1 της απογοητευτικής Γερμανίας και επέστρεψε σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2006.
Ταξίδια, φαγητό, διασκέδαση, προϊόντα ομορφιάς, όλα για την δική σας
απόλαυση με προσφορές που αγγίζουν μέχρι και το 90%
Πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...