Murat Yildirim-DEMIR ASI

ASI .Πρόκειται για μια τούρκικη παραγωγή την οποία συνθέτουν η εξαιρετική σκηνοθεσία, το δυνατό σενάριο και φυσικά οι μοναδικές ερμηνείες των λαμπερών πρωταγωνιστών, όπως ο γοητευτικός super star Μουράτ Γιλντιρίμ- Murat Yildirim as Demir Dogan.

ASI Demir video











Διαβάστε περισσότερα...

Lana Del Rey Body Electric

Τα tabloids του Hollywood έχουν ταυτίσει την Lana Del Rey με διάφορους rockers, όπως ο Axl Rose, αλλά εκείνη παραμένει προσηλωμένη στην μουσική της και μας χαρίζει συνεχώς νέο υλικό.Μετά από την αποκάλυψη του πρώτου της album, όταν είχε ακόμα το όνομα May Jailer, κατά την εμφάνισή της στο El Rey Festival του Los Angeles, η Lana..Del Rey παρουσίασε ένα νέο τραγούδι, το "Body Electric". Ο τίτλος παραπέμπει σε ποίημα του διάσημου Αμερικάνου ποιητή Walt Witman, αλλά και σε επεισόδιο της θρυλικής σειράς επιστημονικής φαντασίας "Twilight Zone", Το τραγούδι "Body Electric" είναι εδώ, VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

Σεισμολόγοι: θα γίνει ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα!

Επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του καθηγητή, Άκη Τσελέντη περί ισχυρού σεισμού ο εντεταλμένος ερευνητής του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας, o οποίος σε δηλώσεις του στο protothema-gr εξέφρασε την αγωνία του για κάποια ιστορικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας.

O κ. Χουλιάρας επιβεβαίωσε τις προβλέψεις του κ. Τσελέντη ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα. Παράλληλα, εξέφρασε τους φόβους του για κάποια ιστορικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία είχαν χαρακτηριστεί ως «κόκκινα» και «κίτρινα» στο σεισμό της Πάρνηθας το 1999.

«Πρέπει όλοι να δούμε με προσοχή τη σεισμική θωράκιση των κτιρίων μας. Αν γίνει ένας σεισμός μεγέθους 5,5 Ρίχτερ κάποια κτίρια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας θα πέσουν. Κτίρια όπως το παλιό Εφετείο, το κτίριο του ΙΚΑ στην Πειραιώς, αλλά και άλλα πολλά δημόσια κτίρια πρέπει να ελεγχθούν από τους ειδικούς. Γιατί όταν γίνει ο σεισμός μετά θα τρέχουμε όλοι μας να σώσουμε ότι μπορούμε. Και όλοι ευχόμαστε αν γίνει κάποιος σεισμός να γίνει στη θάλασσα για να μην έχουμε εικόνες όπως στην Ιταλία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χουλιάρας.

«Ζούμε σε μια σεισμική χώρα. Αν κρίνουμε από τη στατιστική των σεισμών έχουμε κάθε μήνα έναν σεισμό μεγέθους 5 Ρίχτερ και κάθε χρόνο έναν σεισμό μεγέθους 6 Ρίχτερ. Ισχυρό σεισμό έχει να κάνει πάρα πολύ καιρό οπότε αν κρίνουμε από τη στατιστική περιμένουμε έναν τέτοιο σεισμό. Αλλά κανείς δεν μπορεί να πει το πότε και το πού» σχολίασε για το τί θα πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον.
πηγη newpost . gr
Διαβάστε περισσότερα...

Sexy Μαρία Λουίζα Βασιλοπούλου!

Η Μαρία Λουΐζα Βασιλοπούλου ξεκίνησε τις σπουδές της στη μουσική και το χορό από μικρή, παράλληλα όμως ασχολήθηκε με την υποκριτική αλλά και το modeling. Ξεκινά με μαθήματα πιάνου και θεωρίας στο Αθηναϊκό Ωδείο και συνεχίζει με κλασσικό τραγούδι. Ολοκληρώνει τις σπουδές της στον κλασσικό και μοντέρνο χορό μετά από 13 χρόνια με το πτυχίο R.A.D & I.S.T.D από την Imperial Society Of Teachers Of Dancing και συνεχίζει για τρία χρόνια ακόμα κάνοντας τραγούδι, χορό και υποκριτική στο Laine Theatre Arts στο Λονδίνο. Ακολουθούν δύο χρόνια με υποτροφία στο Jazz τραγούδι στο Berklee College Of Music World.Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση στη σκηνή γίνεται με τη rock opera Δαίμονες ενώ ακολουθεί το musical Sweet Charity. Οι εμφανίσεις της με τον Κώστα Τουρνά αρχικά και σε γνωστά jazz clubs του Λονδίνου αργότερα την φέρνουν να συμμετέχει στο Διαγωνισμό Rock Τραγουδιού για τη Eurovision με το τραγούδι This Woman που παίρνει την δεύτερη θέση. Ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει κανείς είναι το κορμί της. Την βλέπετε να ποζάρει για τις ανάγκες φωτογράφησης και να μας τρελαίνει. Δείτε χάρη, δείτε νάζι, δείτε «σπάσιμο μέσης». Εσυ και ο Γκάλης τέτοιο σπάσιμο…Τι να πεί κανείς για το μαγιό και τα διπλά στηρίγματά της ε; Τα λόγια είναι περιττά!
VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

KIAMOS-VANDI-VEGAS

Μια νέα συνεργασία έκπληξη έρχεται να ταράξει τη νυχτερινή Αθήνα στα τέλη του καλοκαιριού! Η Δέσποινα Βανδή που συμφώνησε να είναι στα Αστέρια αρχικά με τον Γιώργο Σαμπάνη και τους Vegas, τώρα θα έχει δίπλα της τον Πάνο Κιάμο! Όπως σας είχαμε αποκαλύψει-πρώτοι εδώ στο μπλογκ μας-η βιαστική κίνηση από πλευράς Σαμπάνη να σχεδιάσει μόνος του αφίσα και να τη δημοσιεύσει στη σελίδα του χωρίς καμία έγκριση ήταν και η αφορμή να «χαλάσει» η συνεργασία. Λογικό. Η πρωτοβουλία αυτή έκανε έξαλλα στελέχη της Spicy-δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει η Βανδή- και κατέστησε αμφίβολη την συνεργασία!Όπως τελικώς έγινε. Τα τελευταία νέα θέλουν τον Παπαργυρόπουλο να έχει καταφέρει το απόλυτο deal!Βανδή-Κιάμος μαζί και οι Vegas ν΄ ανοίγουν το πρόγραμμα! Όσο για τη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Αυγούστου! Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟ DEBATE ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ!

- Όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στο αδιεξοδο
- ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάτεψε τα πάντα: ονόματα δημοσιογράφων, διαδικασίες, ακόμα και εμπαιγμό των άλλων κομμάτων, με στόχο να τα τινάξει όλα στον αέρα…
- Ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε 2 ντιμπέϊτ - Ενα Τσίπρα - Σαμαρά και ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς πλην της Χρυσής Αυγής
ντιμπειτ τσιπρα σαμαρα
Την πόλωση που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό αποδεικνύει περίτρανα η αποτυχία δυο κομμάτων να συμφωνήσουν στους όρους διεξαγωγής ενός ντιμπέιτ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αργά το μεσημέρι με ανακοίνωσή του έδωσε στην δημοσιότητα τις προτάσεις του που περιλάμβαναν δυο ντιμπεϊτ ένα ΣΑΜΑΡΑ - ΤΣΙΠΡΑ και ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς εκτός από τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ, πρότεινε ανοικτό διάλογο, δηλαδή ντιμπέϊτ αλα γαλλικά χωρίς προκάτ ερωτήσεις και ως συντονιστές δημοσιογράφους την Ελλη Στάη και το Νίκο Χατζηνικολάου.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 17.30 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης με μια σκληρή ανακοίνωσή του απέρριψε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον μάλιστα ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να δυναμιτίσει την τηλεμαχία.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ

«Είναι πλέον φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή κανενός Debate.

Λεκτικά, μπορεί να αποδέχτηκε την πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των αρχηγών Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, στην ουσία, όμως έκανε ό,τι μπορούσε για να τη δυναμιτίσει.

Συγκεκριμένα, την ώρα που είχαν απολύτως συμφωνηθεί οι βασικοί άξονες και το πλαίσιο της τηλεμαχίας και ενώ οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την έκδοση κοινής ανακοίνωσης εντός της ημέρας, ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο χθες το απόγευμα, όσο και σήμερα το μεσημέρι, εξέδωσε εσπευσμένα, δύο ανακοινώσεις, αγνοώντας ακόμα και τον ίδιο του τον λόγο και κατεδαφίζοντας όλα όσα είχαν προηγουμένως συμφωνηθεί.

Δεύτερον, ενώ είχε από κοινού αποφασιστεί ότι ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου θα ήταν ο δημοσιογράφος που με την αντικειμενικότητα, το κύρος και την εμπειρία του, ως κοινώς αποδεκτό πρόσωπο, θα συντόνιζε την τηλεμαχία, ο ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικά έβαλε στο τραπέζι και νέο όνομα δημοσιογράφου, που όμως (πάλι από κοινού) δεν είχε προκριθεί.

Μόλις οι εκπρόσωποί Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν τα χέρια για την τηλεμαχία των δύο αρχηγών, αμέσως μετά ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να τα ανακατέψει όλα: ονόματα δημοσιογράφων, διαδικασίες, ακόμα και εμπαιγμό των άλλων κομμάτων, με στόχο να τα τινάξει όλα στον αέρα…

Κατανοούμε την αγωνία του κ. Τσίπρα να εξηγήσει τις θέσεις του για την στήριξή του από το λόμπι της δραχμής, την υπόθαλψη της τρομοκρατίας, την ελληνοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, την έξοδό μας από το ΝΑΤΟ, τις πορείες της Νεολαίας του στα Σκόπια με στόχο να τους δοθεί το όνομα «Μακεδονία», και της μόνιμης συνηγορίας του υπέρ του παρεμπορίου και των κουκουλοφόρων που καταστρέφουν τα κέντρα των Ελληνικών πόλεων.

Κατανοούμε την αγωνία του κ. Τσίπρα, να εξηγήσει μπροστά στον κ. Σαμαρά, το ακοστολόγητο υποτιθέμενο πρόγραμμά του που μας οδηγεί στη δραχμή και την απομόνωση.

Κατανοούμε την αγωνία του να δικαιολογήσει τις 7 από τις 12 συνιστώσες του, που μανιωδώς επιζητούν την έξοδο από την Ευρώπη.

Κατανοούμε την αγωνία του να δικαιολογήσει τους βουλευτές του που ανοιχτά μιλούν για επιστροφή στη δραχμή, και πιο αιματηρή φορολόγηση των εισοδημάτων και των καταθέσεων των Ελλήνων πολιτών.

Η δημόσια συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ξεκάθαρα την ανευθυνότητα και την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα ζητήματα του τόπου.

Όπως και να χει, τα αποκαλυπτήρια της επικίνδυνης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του ΕΥΡΩ, των θέσεων εργασίας, της ασφάλειας και της αξιοπρέπειας του Έλληνα, θα τα αποκαλύψει, με κάθε άλλο τρόπο, στον Ελληνικό λαό, η Νέα Δημοκρατία».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

"Η ανάγκη διεξαγωγής ντιμπέιτ ανάμεσα σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, εκτός της Χρυσής Αυγής, δεν υποκαθίσταται από τη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ ανάμεσα στους προέδρους της Ν.Δ. και της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Για αυτό το λόγο, ως ΣΥΡΙΖΑ προτείνουμε τη διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ", τονίζεται στην ανακοίνωση.

Και συνεχίζει:

Οι όροι διεξαγωγής του ντιμπέιτ ανάμεσα στο σύνολο των πολιτικών αρχηγών, πλην της Χρυσής Αυγής, μπορεί να γίνει κατά τα πρότυπα του 2009.

Ταυτόχρονα, ανταποκρινόμαστε ευχαρίστως και στην πρόταση της ΝΔ για διεξαγωγή ντιμπέιτ ανάμεσα στους προέδρους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.

Εντούτοις, θεωρούμε ότι ένα ντιμπέιτ με παράλληλους μονολόγους, προκάτ ερωτήσεις ανάμεσα στους δυο πολιτικούς αρχηγούς θα ήταν μια συζήτηση με μειωμένο πολιτικό ενδιαφέρον και πολιτική σημασία.

Αντίθετα, ένας ανοιχτός δημοκρατικός διασταυρούμενος διάλογος, κατά τα πρότυπα της πρόσφατης εμπειρίας των γαλλικών προεδρικών εκλογών, με ευθύνη της δημόσιας τηελόρασης, θα προσέδιδε ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ένα ουσιαστικό περιεχόμενο σε μια τέτοια συζήτηση.

Ενδεικτικά, προτείνουμε το ντιμπέιτ να διευθύνουν οι δημοσιογράφοι, Έλλη Στάη από τη δημόσια τηλεόραση που θα φιλοξενεί τη διαδικασία και Νίκος Χατζηνικολάου, ως ένας έμπειρος δημοσιογράφος από τον τηλεοπτικό χώρο που δεν εργάζεται αυτή την περίοδο σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό.

newsit
Διαβάστε περισσότερα...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΛΙΜΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΛΙΜΑ
Ένα από τα πιο sexy μοντέλα η Adriana Francesca Lima,γνωστή ως άγγελος της Victoria's Secret από το 2000 .Επιλέξαμε γι΄εσάς κάποιες πολύ ερωτικές φωτογραφίες.




Διαβάστε περισσότερα...

Εκπομπή "ΟΛΑ 12" Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς εξομολογήθηκε στον Θέμο, μεταξύ άλλων για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο σπίτι του όταν μεγάλωνε...Τις αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία ξεδίπλωσε ο Σάκης Ρουβάς, μιλώντας στον Θέμο Αναστασιάδη και στην εκπομπή "ΟΛΑ 12"! Από την Κέρκυρα, την πρώτη του συμμετοχή στο θέατρο και το τραγούδι και φυσικά τον αθλητισμό.

SAKIS ROUVAS OLA 12 VIDEO

"Πήρα πολύ αγάπη από το σπίτι μου. Αυτό συνοδεύτηκε και από πολλά άλλα προβλήματα. Διαβίωσης μέχρι προσωπικά, ενδοοικογενειακά, όπως όλα τα σπίτια έτσι ; Ό,τι συνέβη στη ζωή μου, ακόμα και για τα κακά, οδήγησε στο να γίνω αυτό που είμαι τώρα. Υπήρξαν πάρα πολύ κακές ημέρες. Μέρες που δεν υπήρχε θέρμανση, δεν υπήρχε όσο φαγητό χρειαζόταν. Υπήρξε περίοδος που έλειπαν τα βασικά. Όταν έχεις ποντίκια και τρέχουν όλη μέρα μέσα στο σπίτι, καταλαβαίνεις ότι είναι άσχημη η κατάσταση.

Με ενοχλούσε μόνο όταν κρύωνα και όταν πείναγα. Υπήρξαν μέρες που πείναγα. Δεν ήταν αυτό το καθημερινό, αλλά υπήρξαν..."


Μίλησε και για την συναυλία που τον στιγμάτισε στην "πράσινη γραμμή" στην Κύπρο...

"Με είπαν προδότη και με πείραξε. Μπορεί η ημερομηνία να μην ήταν σύμπτωση, μπορεί όντως να ήταν στημένο...". Έφυγα για 6 μήνες, πήγα στην Αμερική. Τότε έκανα κάτι πολύ σωστό κατά τη γνώμη μου. Στις συναυλίες τρώγαμε αυγά, πέτρες, ντομάτες, από ανθρώπους που μαζευόντουσαν απ'έξω. Μέσα όμως, ο κόσμος τραγουδούσε".

Tι λέει για την πολιτική ; Τι θέλει να ακούσει από τους πολιτικούς και γιατί τους κατηγορεί ;

Ο Σάκης Ρουβάς έχει ξεκάθαρη άποψη και για την πολιτική ζωή του τόπου και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα οργισμένους με την τακτική των Ελλήνων πολιτικών που δεν λένε στους πολίτες την αλήθεια και όπως λέει "νομίζουν ότι είμαστε παιδάκια...":



"Όταν ήμουν μικρός νόμιζα ότι είμαι κοντός. Άκουγα ότι είμαι γλυκό παιδί και ότι έχω ωραίο χαμόγελο. Αυτό θυμάμαι".

"Πολύ κλάμα για τον πρώτο μου έρωτα"!

Ακόμα και ο Σάκης Ρουβάς είχε φάει μια...χυλόπιτα!

Εγώ τότε ήμουν πολύ συναισθηματικός και το πίστευα ότι ήμουν πολύ ερωτευμένος. Εκείνη έβλεπε το "Τόλμη και Γοητεία" και έλεγε "τι ωραίο που είναι αυτό"!

"Τι σου αρέσει σε μια γυναίκα τελικά...";

"Μαρέσουν οι έξυπνοι άνθρωποι γενικά. Δεν ξεχωρίζω κάτι που μου αρέσει σε μία γυναίκα. Την εμπειρία που έχουν φίλοι μου, μουσικοί και άλλοι που βγαίνουν σε μπαρ, δεν την είχα ποτέ. Η σχέση μου με τις γυναίκες και το κοινό ήταν πάντα διαφορετική. Από 18 χρονών ήταν έτσι. Ήταν άλλου τύπου οι σχέσεις μας. Πάντα χρειαζόμουν να υπάρχει μια σπίθα".
Διαβάστε περισσότερα...

Η Lady Gaga στη Σέριφο!

Η Lady Gaga έρχεται στη Σέριφο!Η Lady Gaga λατρεύει τα ελληνικά νησιά και θα κάνει την περατζάδα της και φέτος.Η εκκεντρική τραγουδίστρια μετά από μικρής διάρκειας διακοπές πέρυσι σε Μύκονο και Σαντορίνη, είπε φέτος να επισκεφτεί την Σέριφο. Πρόσφατα η τραγουδίστρια εξαιτίας των εκκεντρικών της εμφανίσεων έγινε στόχος από φανατικούς ισλαμιστές στην Ινδονησία. Έτσι ακύρωσε τη συναυλίας της και αποφάσισε να κάνει ένα ταξιδάκι αναψυχής μέχρι την χώρα μας. Η ντίβας της ποπ είχε εκφράσει και παλιότερα την επιθυμία να επισκεφτεί το συγκεκριμένο νησί και η αναβολή της συναυλίας της ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να χαλαρώσει και να απολαύσει τα καταγάλανα νερά του νησιού. Αναμένουμε λοιπόν την άφιξή της.
Διαβάστε περισσότερα...