Βίασε και σκότωσε τον 7χρονο γιο του!!!

Όσο πάει γίνεται και πιο σοκαριστική η υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου αγοριού από τον πατέρα του στα κατεχόμενα.Σύμφωνα με τον Τ/κ τύπο ο παΤέρας έδωσε χθες κατάθεση και αποκάλυψε ανατριχιαστικές λεπτομέριες δηλώνοντας ότι βίασε δύο φορές τον γιο του και στη συνέχεια τον σκότωσε, ώστε να μην αποκαλύψει τις χυδαίες πράξεις του. Διαβάστε περισσότερα...

Χατζηνικολάου: Ο Παπανδρέου έκλεισε το Alter

Δριμεία επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου άσκησε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο παρουσιαστής ούτε λίγο ούτε πολύ κατήγγειλε πως υπεύθυνος για το λουκέτο στο Alter είναι ο τέως πρωθυπουργός.

Με πλήρη συναίσθηση των όσων προσεχτικά διατύπωσε, υποστήριξε πως ο Γιώργος Παπανδρέου ενοχλούνταν έντονα από την κριτική που το κανάλι του Μπουρναζίου ασκούσε στο ΠΑΣΟΚ και τον ίδιο προσωπικά αλλά και λόγω του γεγονότος ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού έρχονταν συχνά πρώτο σε τηλεθέαση.

«Ο Παπανδρέου έκλεισε το κανάλι... H απόφαση να κλείσει το Alter ήταν πολιτική, δεν χρωστούσε περισσότερα από άλλα ιδιωτικά κανάλια» ανέφερε στον ραδιοφωνικό αέρα ο έμπειρος δημοσιογράφος.

Την ίδια τακτική των «βαριών» καταγγελιών ακολούθησε όμως και ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς, φωτογράφησε μέσω της εκπομπής του τον τραπεζίτη Προβόπουλο ως υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση του σταθμού του Μπουρναζίου.

«Γνωστός πολιτικός, δοσίλογος και πράκτορας πήγε τρεις φορές σε μεγάλο τραπεζίτη των Αθηνών, η τράπεζα του οποίου είχε δώσει δάνεια στο Alter του Κουρή και απαίτησε να αλλάξει η αντιπολιτευτική στο ΠΑΣΟΚ γραμμή του καναλιού», δήλωσε ο Τράγκας.
πηγη newpost-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Νίκος Παλυβός αυτοκτόνησε

Ο Νίκος Παλυβός , Δρ. γεωλογίας, εκλεγμένος Λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, 38 χρονών, που έμεινε αδιόριστος επί διετία δεν άντεξε άλλο τον εξευτελισμό και αυτοκόνησε.Ο Νίκος ήταν μέλος της Πρωτοβουλίας Μελών ΔΕΠ υπό αναμονή τοποθέτησης.Οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας, γύρω στους 800, ενώ εκλέχτηκαν και πήραν θέση στο πανεπιστήμιο δεν διορίστηκαν ποτέ λόγω μνημονίου. Παραμένουν σε αναμονή διορισμού επί διετία. Οι ανάγκες όμως δεν αναμένουν, πρέπει και να φάνε και να ζήσουν. Ο Νίκος δεν άντεξε άλλο.Το κρίμα στο λαιμό του Υπουργείου Παιδείας.Δεν είναι δυνατόν να συνεχισθεί το κακό αυτό! Πού θα πάει; Φαίνεται πλέον καθαρά ότι θα επιβιώσουν ή αυτοί ή εμείς.Επιπλέον να δούμε ποιοί από τους καθεστωτικούς θα βγουν τώρα να ειρωνευθούν τον θάνατος των συνανθρώπων μας. Η θλίψη γίνεται οργή, και η οργή ποτάμι που θα τους πνίξει. Διαβάστε περισσότερα...

Τάσος Φλάμπουρας Βιογραφικό

Tasos Flampouras
Να μας μιλήσετε λίγο για την εταιρεία σας, τι ακριβώς κάνετε, με τι ασχολείστε…

Είμαι ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας AVENTURINE, εταιρεία που κατασκεύασε ένα παιχνίδι online videogame Dark Forlorn Night. Έχουμε φτιάξει ένα online videogame, το οποίο έχει κυκλοφορήσει αυτή τη στιγμή και πωλείται σε 120 χώρες του κόσμου. Το 99% του τζίρου μας προέρχεται από το εξωτερικό. Έχουμε μια κοινότητα περίπου 3 εκατ. άτομα που παρακολουθούν το παιχνίδι. Το παιχνίδι το έχουν παίξει 100.000 άνθρωποι περίπου από όλο τον κόσμο και είναι ένα παιχνίδι το οποίο συνεχίζεται είτε παίζει κανείς είτε δεν παίζει.. υπάρχουν άνθρωποι μέσα οι οποίοι παίζουν, αυτή τη στιγμή υπάρχει κόσμος μέσα, χιλιάδες κόσμος, ο οποίος ασχολείται με αυτό.

Πώς προέκυψε η επαφή σας με το Open Coffee;

Τα παιδιά από το Open Coffee με προσέγγισαν και μου ζήτησαν να κάνω μια ομιλία και.. εδώ στην Τεχνόπολη.. ήρθα και μίλησα γι αυτό που κάναμε.. Εκείνη την εποχή δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα το παιχνίδι μας. Γνώρισα πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους και άτομα με ενδιαφέρον γι αυτά τα οποία κάνουνε.. Από αυτές τις γνωριμίες προέκυψαν κάποια στελέχη στην εταιρεία μας, μια συνάντηση με κάποιους σύμβουλους του μετέπειτα πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου, με τον οποίο είχαμε και μια συνάντηση και ενδιαφέρθηκε για τον κλάδο τον δικό μας και είχε πολλές ερωτήσεις να κάνει και άκουσε και κάποιες προτάσεις.

Τα οφέλη από τη συμμετοχή σας στο Open Coffee;

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκονται άνθρωποι, οι οποίοι έχουν τις ίδιες απόψεις και τα ίδια ενδιαφέροντα γιατί όλοι γνωρίζουμε κάποιους οι οποίοι μπορεί να βοηθήσουν τους γύρω μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα σύλλογο, ο οποίος αυτό το σκοπό έχει να γνωριστούμε μεταξύ μας και να βοηθάει ο ένας τον άλλο.

*Ο Τάσος Φλάμπουρας είναι ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας AVENTURINE
Τάσος Φλάμπουρας, Επιχειρηματίας VIDEO
rwf-gr Διαβάστε περισσότερα...

Βασίλης Χήτος: η απόδειξη της ΕΥΠ είναι πλαστή

Σύμφωνα με απόδειξη πληρωμής που αποκαλύπτει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος έλαβε από την Β' Υποδιεύθυνση της ΕΥΠ για «για προσφερθείσες υπηρεσίες κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2011» το ποσό των 30.000 ευρώ.Η είσπραξη του ποσού έγινε στις 10 Ιανουαρίου 2012 βάσει της απόδειξης που φέρει τις υπογραφές του διοικητή της ΕΥΠ κ. Κωνσταντίνου Μπίκα, της Αρμόδια υποδιευθύντριας της ΕΥΠ, και βέβαια του δημοσιογράφου, που κατέρχεται στις εκλογές ως υποψήφιος του κόμματος στο νομό Ιωαννίνων.Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Χήτος δήλωσε πλήρη άγνοια και υποστήριξε ότι η απόδειξη είναι πλαστή.«Δεν μπορούν να χτυπήσουν αλλιώς τον Πάνο Καμμένο και τον χτυπούν με αυτόν τον τρόπο. Δηλώνω πως αν έχω οποιαδήποτε σχέση με μυστικές υπηρεσίες να δημευτεί η περιουσία μου. Είναι πλαστή η απόδειξη. Η μοναδική φορά που πάτησα το πόδι μου στην ΕΥΠ ήταν προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για την κριτική που ασκούσα στην ΕΥΠ και βάσει της οποίας έχασα ακόμη και τη δουλειά μου».
πηγη: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/340318/kataggelies-gia-upopsifio-vouleuti-emmistho-tis-eup/
Διαβάστε περισσότερα...

Πηνελόπη Πλάκα: είμαι πιστή...

pinelopi-plaka
Η Πηνελόπη Πλάκα έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το αν διατηρεί σχέση με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη.Η ηθοποιός μίλησε στο «Tv Έθνος» και δήλωσε ότι είναι ακόμα νέα και όταν κάνει μια σοβαρή σχέση, θα είναι πιστή. Αυτή την εποχή όμως δήλωσε η ηθοποιός ότι δεν είναι ούτε ελεύθερη ούτε ωραία.Όταν όμως ερωτήθηκε για την σχέση της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη απάντησε ότι δεν θα ήθελε να μιλήσει για αυτό, αφήνοντας το κοινό να βγάλει το δικά του συμπεράσματα του. Διαβάστε περισσότερα...

Φυσικές θεραπείες για τον πόνο

Δε θέλεις να παίρνεις συχνά φάρμακα, ιδιαίτερα όταν δεν υφίσταται πρόβλημα υγείας, όπως για παράδειγμα σε περιπτώσεις πόνων της περιόδου ή ημικρανιών; Έχεις ακούσει πολλά για βιταμίνες και βότανα που μπορεί να σε ανακουφίσουν, αλλά δεν τα έχεις δοκιμάσει; Μάθε ποια είναι τα μαγικά αυτά «φίλτρα» που δίνουν λύση σε τέσσερις συχνούς πόνους.

Τα αναλγητικά της φύσης για κάθε περίπτωση

Πόνος: Κράμπες και πόνοι εμμήνου ρύσης
Το αναλγητικό της φύσης: Βιταμίνη Ε

Ο πόνος της περιόδου οφείλεται στην παραγωγή προσταγλανδινών, ορμονών που παράγονται από τη μήτρα .Οι μύες της μήτρας συσπώνται εξαιτίας της παραγωγής προσταγλανδινών. Γυναίκες που έχουν μεγαλύτερα επίπεδα προσταγλανδινών βιώνουν πιο έντονο πόνο κατά τις πρώτες μέρες της περιόδου, υποφέρονας από κράμπες. Όπως έχει όμως αποδειχτεί η βιταμίνη Ε, που εμπεριέχεται τόσο σε τροφές όπως τα λαχανικά αλλά και σε συμπληρώματα διατροφής, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα των προσταγλανδινών, μειώνοντας σημαντικά τους πόνους της περιόδου.

Πόνος: Πιάσιμο
Το αναλγητικό της φύσης: Αφέψημα με αρπαγόφυτο

Οι φυλές της ερήμου Καλαχάρι χρησιμοποιούσαν το βότανο για τη θεραπεία του πόνου, πολύ πριν αυτό γίνει γνωστό στην Ευρώπη για οσφυαλγίες και ρευματισμούς. Το αρπαγόφυτο (επιστημονική ονομασία: Harpagophytum procumbens) ή αλλιώς «ξύλινη αράχνη» ή «νύχι του διαβόλου» όπως είναι γνωστό χρησιμοποιείται από παλιά για την αντιμετώπιση ρευματικών πόνων καθώς έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Πόνος: Ημικρανία
Το αναλγητικό της φύσης: Αφέψιμα με Πετασίτη

Οι ιθαγενείς της Αμερικής το χρησιμοποιούσαν σαν φάρμακο σε πονοκέφαλους και φλεγμονές. Το φυτό απελευθερώνει χημικές ουσίες που εμποδίζουν τις φλεγμονές στα αιμοφόρα αγγεία, που αποτελούν μία από τις πιο συχνές αιτίες πρόκλησης των ημικρανιών. Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν και πρόσφατες επιστημονικές έρευνες που έδειξαν σαφή βελτίωση των συμπτωμάτων σε άτομα που κατά την περίοδο ημικρανιών έπιναν το εν λόγω αφέψημα.

Πόνος στις αρθρώσεις
Το αναλγητικό της φύσης: Ιχθυέλαιο

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχει το ιχθυέλαιο βοηθούν στη μείωση χημικών ουσιών που προκαλούν φλεγμονή και πόνο στις αρθρώσεις. Μελέτη του 2009 έδειξε πως άνθρωποι που λάμβαναν τακτικά συμπληρώματα διατροφής με ιχθυέλαιο ανέφεραν βελτίωση των συμπτωμάτων.
Διαβάστε περισσότερα...