Ο Αλέκος βγήκε απ τον παράδεισο- Θέατρο Νάντια Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ, ούσα πολυτάλαντη, την βρήκε και πάλι την άκρη… Μια πολύ καλή συνεργασία είναι αυτή που έκλεισε για τον ερχόμενο χειμώνα! Όχι στην τηλεόραση, ούτε σε κάποια μουσική σκηνή αλλά στο σανίδι! Θα πρωταγωνιστήσει στη μουσικοθεατρική παράσταση που « Ο Αλέκος βγήκε απ τον παράδεισο!» . Ο εμπνευστής της παράστασης, Δημήτρης Μαλισόβας, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου μας θεατρικού συγγραφέα. Ο Άγγελος Μπούρας, θα είναι ο Αλέκος Σακελλάριος που σε νεαρή ηλικία θα αρχίσει να φαντάζεται γι αυτό που θα ήθελε αν του συμβεί στο μέλλον! Όλες οι ταινίες που γύρισε, τα πάντα… Μέσα εκεί, στις σκέψεις του και τις επιθυμίες του υπάρχει και η Νάντια Μπουλέ που θα έχει έναν ξεχωριστό ρόλο!
gossip-tv-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ρέμος- Μπόσνιακ: στην Μύκονο

Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και το δείχνει σε κάθε του δημόσια εμφάνιση. Πριν λίγες μέρες, ο Αντώνης και η Υβόννη επισκέφθηκαν το νησί των ανέμων, λόγω της προγραμματισμένης εμφάνισης του τραγουδιστή. Οι δυο τους επέλεξαν να καθίσουν μερικές μέρες παραπάνω και να κάνουν το μπάνιο τους στην αγαπημένη τους παραλία που δεν είναι άλλη από την Ψαρρού. Εκεί, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει πριν δυο χρόνια όταν η σχέση ήταν ακόμη στην αρχή. Κατά την παραμονή τους στη Μύκονο το ζευγάρι απόλαυσε τις βόλτες του με το σκάφος ενός φίλου του Αντώνη που το είχε αγκυροβολήσει στο νησί.
Διαβάστε περισσότερα...

Jennifer Aniston: Aναβάλλει την μητρότητα λόγω... Justin Theroux

Θυμάστε που η Jennifer Aniston δήλωνε με την πρώτη ευκαιρία ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά και ότι η μητρότητα θα την ολοκληρώσει; Ξεχάστε τα αυτά... Πρόσφατες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν την Aniston στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, We're the Millers αποδεικνύουν ότι η διάσημη ηθοποιός, μάλλον δεν έχει και πολύ έντονο το μητρικό ένστικτο.

Συγκεκριμένα, σε μία σκηνή της ταινίας η Jen φαίνεται να κρατάει ένα μωρό τυλιγμένο σε μία πετσέτα και μόλις η σκηνή ολοκληρώνεται, το... πετάει κάτω! Φυσικά, το μωρό είναι απλώς μία κούκλα, αν ήταν αληθινό τώρα μάλλον η star θα βρισκόταν στα δικαστήρια, αλλά έδειξε ξεκάθαρα τα συναισθήματά της σε σχέση με την μητρότητα τα οποία συμβαδίζουν και με τις πρόσφατες δηλώσεις της.

Πάει η Jennifer που δήλωνε περιχαρής ότι λατρεύει τα μωρά και σύντομα θέλει να αποκτήσει ένα. Τώρα πια, διατυμπανίζει ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της η μητρότητα όπως επίσης και του συντρόφου της Justin Theroux, τον οποίο δεν αφορά καθόλου να γίνει πατέρας.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, το διάσημο ζεύγος θέλει να επικεντρωθεί στη σχέση του και παρά το γεγονός ότι η 43χρονη star δήλωνε κατά το παρελθόν ότι θέλει να αποκτήσει οικογένεια και παιδιά, από τότε που γνώρισε τον Justin νιώθει τόσο γεμάτη που δεν την αφορά καθόλου η μητρότητα.

«Πολύ απλά η μητρότητα δεν είναι πλέον προτεραιότητα για την Jennifer. Η προτεραιότητά της είναι μόνο ο Justin» εξομολογείται πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Και συνεχίζει: «Ο Justin ξεκαθάρισε από την αρχή στην Jennifer ότι δεν τον ενδιαφέρει να κάνει παιδιά και οικογένεια και η Jen με τη σειρά της συμφώνησε με αυτό. Μπορεί να μην έχει εγκαταλείψει τελείως την ιδέα της μητρότητας αλλά προς το παρόν είναι ευτυχισμένη με τη ζωή της και δε νιώθει την ανάγκη να κάνει ένα παιδί για να νιώσει ολοκληρωμένη».

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό η star των Friends κάνει στενή παρέα και με άλλες διάσημες κυρίες, ανάμεσά τους η Chelsea Handler και η and Ellen DeGeneres οι οποίες δεν έχουν παιδιά και οι οποίες την έπεισαν ότι το κλειδί της ευτυχίας δεν είναι απαραίτητα το να γίνει μάνα.

«Για πολλά χρόνια η Jennifer είχε όνειρο να ξαναπαντρευτεί και να κάνει ένα παιδί. Τελικά συνειδητοποίησε ότι η ζωή της είναι μια χαρά έτσι όπως είναι καθώς έχει βρει τον πραγματικό έρωτα και ζει ευτυχισμένη κοντά του».

Ίσως τελικά η διάσημη ηθοποιός να μην ήθελε ποτέ πραγματικά να γίνει μητέρα και απλώς να φοβόταν να το παραδεχτεί. Ίσως πάντα να έψαχνε κάποιον που να μοιράζεται τις ίδιες αντιλήψεις, εν αντιθέσει με τον πρώην Brad, και τώρα που τον βρήκε, απλά να το απολαμβάνει...
queen-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Kristen Stewart- κεράτωσε τον Robert Pattinson

Όπως ήταν αναμενόμενο φυσικά, πρώτη είδηση σε όλα τα διεθνή site του πλανήτη, ήταν η δημόσια παραδοχή της Kristen Stewart πως κεράτωσε τον σύντροφό της, Pattinson.Και ενώ όλοι περιμένουν την απάντηση του Robert, το people επιβεβαιώνει ότι ο 26χρονος star μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι που μοιράζονταν στο Los Angeles. Είναι πληγωμένος και θυμωμένος λέει ή ίδια πηγή. Λογικό ακούγεται. Αν είσαι ο Robert Pattinson, ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα –αν όχι το πιο περιζήτητο- στο Hollywood και να σε κερατώνουν, τότε τι ελπίδες έχει ο μέσος άντρας;
Εν τω μεταξύ η πλήρης σειρά των φωτογραφιών έχει ήδη διαρρεύσει, λες και δεν έφταναν οι θολές φωτογραφίες του περιοδικού να κάνουν τη ζημιά;
Δείτε λοιπόν πεντακάθαρα τις φωτογραφίες από τα παράνομα ραντεβού της Kristen με τον σκηνοθέτη, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για το τι συνέβη. Ούτε στιγμιαίο, ούτε ατυχές φαίνεται να είναι το περιστατικό. Μάλλον κανονικό ραντεβού στην ερημιά.
queen-gr

Διαβάστε περισσότερα...

Η ΑΕΚ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΠΟΥΓΑΙΔΗ

Ενας ατζέντης επισκέφτηκε τα Σπάτα και υποστήριξε ότι εκπροσωπεί σύλλογο του εξωτερικού, ζητώντας να μάθει αν ο νεαρός άσος παραχωρείται και πόσο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι εν λόγω σύλλογος έχει παρακολουθήσει τον Μπουγαϊδη στο Euro των Νέων και έχει ενθουσιαστεί με το ταλέντο του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ μετέφερε στον μάνατζερ πως, αν και χρειάζεται ακόμη κάποια λεφτά για να εξασφαλίσει την επιβίωσή της, στη σκέψη της προς το παρόν είναι να προσπαθήσει να παλέψει για αυτήν χωρίς να παραχωρήσει άλλον παίκτη που βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή. Ωστόσο, δεν θα ήταν αρνητική αν έφτανε στα χέρια της μια πρόταση που πραγματικά θα έλυνε το (άμεσο) πρόβλημα της ΠΑΕ. Δηλαδή, ένα ποσό που θα ξεπερνά το 1,3 εκατ. ευρώ. Ο ατζέντης άκουσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ και επιφυλάχθηκε να μεταφέρει τις θέσεις της και να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει η προοπτική να φτάσει στα γραφεία της μια πρόταση στα επίπεδα που ζητά. Ο μάνατζερ δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του συλλόγου που εκπροσωπεί. Ωστόσο, στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για την Έβερτον (όπως έχει κυκλοφορήσει). Θεωρούν πιο πιθανό αυτός ο σύλλογος να προέρχεται... εξ ανατολάς. Είτε εκτός, είτε εντός ευρωπαϊκών συνόρων...
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΟΙΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ

Όπως έγινε γνωστό, το κλείσιμο των εφοριών θα γίνει σταδιακά από το Σεπτέμβρη μέχρι το Νοέμβρη, όπου μπουν συνολικά 200 λουκέτα.
Αναλυτικά:

Από 1η Σεπτέμβρη κλείνουν οι εφορίες:

Ι' Αθηνών, ΙΑ' Αθηνών, Αργυρούπολης, Β' Καλλιθέας, Μοσχάτου, Πετρούπολης, ΚΑ' Αθηνών, Κορυδαλλού (Νομός Αττικής), Μεγαλόπολης (Αρκαδία), Β' Πατρών (Αχαΐα), Τούμπας (Θεσσαλονίκη), Γ'Λάρισας (Λάρισα), Νέας Ζίχνης, Νιγρίτας (Σερρών).

Από Οκτώβρη κλείνουν

ΙΕ'΄Αθηνών, ΚΒ' Αθηνών, ΙΓ' Αθηνών, ΚΓ' Αθηνών, Ιλίου, Άνω Λιοσίων, Αγίας Παρασκευής (Αττική), Δεσκάτης (Γρεβενών), Νευροκοπίου (Δράμας), Αλεξάνδρειας, Νάουσας (Ημαθία), Φιλιατών (Θεσπρωτία), Κόνιτσας, Δελβινακίου (Ιωάννινα), Νεστορίου (Καστοριά), Φαναρίου, Φιλιππιάδας (Πρέβεζα), Σαππών (Ροδόπη), Καλαμπάκας (Τρίκαλα), Αμυνταίου (Φλώρινα), Κισσάμου (Χανίων).

Συνολικά 200 εφορίες αναμένεται να συγχωνευθούν ή και να καταργηθούν μέχρι το τέλος του έτους καθώς το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει θα παραμείνουν ανοιχτές μόνο 88 εφορίες σε όλη την χώρα.

πληροφορίες από Ημερησία
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΙΓΙΝΑ cafe - HEAVEN

Heaven music cafe!
Για καφέ και αξέχαστες μουσικές βραδιές με τους καλύτερους DJ στα πιο τρελά πάρτυ!
Weekdays with guest DJ's
Λεωφόρο Δημοκρατίας 19 Αίγινα
Διαβάστε περισσότερα...

PAPARIZOY ELENA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

paparizou hot photo
Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις μεγαλύτερες φωνές της ποπ εγχώριας μουσικής και σίγουρα μία από τις πιό όμορφες και sexy γυναίκες, που στο πέρασμά της κόβει τις ανάσες! Η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές για τις
ανάγκες περιοδικών και το αποτέλεσμα πάντα έβγαινε συγκλονιστικό. Aυτό οφείλεται στο ότι η Έλενα δεν ζορίζει τον εαυτό της για να βγουν σέξι οι πόζες της, το έχει μέσα της! Συγκεντρώσαμε τις πιο αισθησιακές της φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζουμε!


πηγη entertv-gr
Διαβάστε περισσότερα...