Lauren Stoner

Το κορμί της Lauren Stoner αναστατώνει συχνά το Μαϊάμι με τους λουόμενους να τρίβουν τα μάτια τους. Φορώντας ένα μπικίνι σε αποχρώσεις του κίτρινου και του μαύρου, η 27χρονη τηλεπερσόνα διαθέτει εκπληκτικές καμπύλες και δεν έχει κανένα λόγο να τις κρύβει. Η Lauren έκανε την ηλιοθεραπεία της και τις βουτιές της ανεβάζοντας κι άλλο την ήδη υψηλή θερμοκρασία.Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στην παραλία αφού είχαν την τύχη να απολαύσουν ένα... υπερθέαμα.laura-stoner-topless-beach-miami.
Διαβάστε περισσότερα...

Μίνα Ορφανού: Είμαι πολύ ηθικό όν

Η Μίνα Ορφανού δεν έχει καμία σχέση με τον ρόλο που υποδύεται στην σειρά «Βασιλιάδες».
«Είμαι πολύ ηθικό όν. Δεν θα ήθελα να κάνω ότι δεν θέλω να μου κάνουν. Το κακό θα σου γυρίσει και μάλιστα μεγαλύτερο», δήλωσε στο Hello και συνέχισε ότι λέγοντας η Μίνα και η «Λίζα» δεν έχουν κοινά στοιχεία. «Δεν είμαι πλούσια, όπως η Λίζα. Μάλλον φτωχή θεωρούμαι. Το θέμα είναι να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας σου με τα χρήματα. Να μην αλλάξεις το μέσα σου. Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο ότι στη ζωή μου δεν είμαι ούτε σνομπ, ούτε εγωίστρια κι όποιος θέλει να είναι δίπλα μου , μπορεί να είναι». Τέλος, αποκάλυψε ότι είναι ρομαντική, της αρέσει η ωραία κουζίνα, αλλά όχι τα ακριβά εστιατόρια».
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Dolce + Banana

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο οίκος Dolce & Gabbana μηνύει ένα μικρό μαγαζάκι με δώρα στη Νότια Αφρική επειδή χρησιμοποιεί ένα παραπλήσιο -και κατά γενική ομολογία αστείο- όνομα, το Dolce & Banana!Το εν λόγω κατάστημα ανήκει στη σχεδιάστρια κοσμημάτων Mijou Beller και βρίσκεται στο Hout Bay. Παρόλη τη... συνωνυμία, η ιδιοκτήτρια δεν πουλάει αντιγραφές του μεγάλου σχεδιαστικού διδύμου, αλλά κοσμήματα φτιαγμένα από χάντρες, κοχύλια και ξύλο
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Kate Moss - Another Man Magazine

Η Kate Moss επιστρέφει δυναμικά. Το ώριμο, πλέον, super model αποδεικνύει πως τα χρόνια περνούν αλλά δεν την αγγίζουν.Η φωτογράφισή της για την ειδική έκδοση του Another Man Magazine κυκλοφόρησε σε επιλεγμένα σημεία ανά την υφήλιο και μόνο λίγοι ήταν εκείνοι που κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν ένα αντίτυπο.
Τι κι αν έκλεισε τα 38 της, ακόμα κλείνει σπίτια! Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του μοντέλου...
Διαβάστε περισσότερα...

Μαρίνα Παππά-Marina Pappa

Η Μαρίνα Παππά είναι ένα κορίτσι που δεν έχει ταμπού και το δείχνει. Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Maxim», η Μαρίνα μίλησε για τα πάντα γύρω από το σεξ: «Δεν δίνω μεγάλη σημασία στο μέγεθος. Πιο σημαντική είναι η χημεία με τον άλλο. Μου έχει τύχει να κάνω χάλια σεξ με έναν κούκλο, ενώ με έναν άλλο που τον έφτυνα το σεξ ήταν τέλειο» δηλώνει χαρακτηριστικά.Όσο για το ποιον θα ήθελε πολύ στο κρεβάτι της απάντησε: «Ο Σάκης Ρουβάς. Έχω πολύ μεγάλο κόλλημα από μικρή. Και ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν με χαλάει».
Όμως για να ξέρετε, το κορίτσι αυτό μπορεί να είναι φωτιά αλλά αφήνει περιθώριο και στους κοινούς θνητούς να την πλησιάσουν: «Δεν με νοιάζει να είναι δύο μέτρα και να έχει κοιλιακούς-φέτες. Δεν με ενδιαφέρει καν να είναι κούκλος. Αν μου αρέσουν ο τρόπος που θα πλησιάσει κι αυτά που έχει να μου πει, μάλλον θα με κερδίσει».
Διαβάστε περισσότερα...

Άννα Βίσση - Ώρα να φεύγω video

Μπορεί να είδαμε όλο το παρασκήνιο από τα γυρίσματα του νέου video clip της Άννας Βίσση αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε ολοκληρωμένο. “Ώρα να φεύγω” τραγουδάει σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα.Η Άννα είναι πολύ ενθουσιασμένη με την καινούρια της δουλειά αφού συνεργάζεται με αγαπημένους φίλους και εξαιρετικούς συνεργάτες. Τόσο για τον καινούριο της δίσκο όσο και στο REX όπου συνεχίζει τις εμφανίσεις της με μεγάλη επιτυχία.Τη σκηνοθεσία του clip έχει αναλάβει η Μυρτώ Κοντοβά! Δες το video
Διαβάστε περισσότερα...

Παναγιώτης Μπουγιούρης - Πηνελόπη Πλάκα

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Παναγιώτη Μπουγιούρη να είναι ζευγάρι με την Πηνελόπη Πλάκα.Τα σενάρια αναζωπύρωσε πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στη Γλυφάδα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, μολονότι κανείς από τους δύο μέχρι στιγμής δεν το έχει παραδεχτεί.Αυτή είναι η τρίτη σχέση που «χρεώνουν» στη νεαρή ηθοποιό, μιας και ήδη έχουν κυκλοφορήσει φήμες που έκαναν λόγο για δεσμό με τον Κώστα Σόμμερ και τον Πέτρο Μπουσουλόπουλo.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Madonna twitter Justin Bieber

Η Madonna μπήκε για μια ημέρα στο Twitter, και συνομίλησε με θαυμαστές της, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Justin Bieber.Ο Bieber συνεχάρη τη Madonna για το νέο της album της, και η «βασίλισσα» της pop με τη σειρά της πρότεινε στον 18χρονο Καναδό τραγουδιστή να ανέβει μαζί της στη σκηνή, όταν θα δίνουν συναυλίες στην ίδια πόλη. Ακόμη, συνεχάρη τον Bieber για το νέο του single. Ακόμη, η Madonna αποκάλυψε πως πρόσφατα έσπασε ένα δάχτυλο της.Ο λογαριασμός της Madonna στο Twitter, που δημιουργήθηκε ειδικά για να συνομιλήσει η Madonna με τους φανς της, απέκτησε μόνο μέσα σε ημέρα πάνω από 25.000 followers. Διαβάστε περισσότερα...

Angelina Jolie + Kate Middleton

Φήμη ή όχι, αυτή η τελευταία ιστορία που θέλει την Angelina Jolie να επιθυμεί να παίξει στη μεγάλη οθόνη ο ρόλο της Kate Middleton, νυν Δούκισσας του Cambridge, είναι μάλλον τραβηγμένη.Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το διάσημο ζευγάρι ετοιμάζει μια ταινία για τη ζωή της Kate, και -φυσικά- σύμφωνα με τους απαραίτητους «εκ των έσω» της οικογένειας Jolie-Pitt, «H Angelina είναι γοητευμένη από την Kate και λέει ότι έχει θαυμάσια αύρα. Λατρεύει την εμφάνισή της και υποστηρίζει ότι αυτή και ο πρίγκιπας William εκπέμπουν καλοσύνη και ειλικρίνεια».
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Μαυρίδης: θα τρώγανε την Παπαρίζου χωρίς εμένα στην Ελλάδα

«Στα 16 μου έπαιζα πιάνο σε μπουζούκια της Σουηδίας μέχρι τα 28 μου, οπότε γνώρισα την Έλενα Παπαριζου. Ένα κορίτσι 17 χρονών, στο ξεκίνημά του, που ήρθε στη Στοκχόλμη για να κάνει την πρώτη του ηχογράφηση» δηλώνει ο Τόνυ Μαυρίδης και θυμάται τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας του με την πρώην σύντροφό του.«Ερχόταν συχνά στο μαγαζί όπου δούλευα ως πελάτισσα. Το πρώτο βήμα έγινε κάποιο βράδυ από εκείνη, όταν με πλησίασε και μου είπε: «Σήμερα εσύ θα κοιμηθείς μαζί μου!». Το πάθος μου για τη μουσική το ανακάλυψα στα έξι μου χρόνια, όταν κάθισα για πρώτη φορά στο πιάνο και δεν το πρόδωσα ποτέ. Στα 19 μου άνοιξα κι ένα κομμωτήριο, το οποίο σήμερα κρατάει η αδελφή μου. Αυτό το κομμωτήριο μας έζησε με την Ελενα από το 1999 που τη γνώρισα έως και το 2003 που ήρθαμε στην Ελλάδα για το «Die For You», την πρώτη μεγάλη της επιτυχία. Η επιθυμία της να έρθουμε στην Ελλάδα ήταν τεράστια και κάπως έτσι τα άφησα όλα πίσω, πούλησα τα πάντα και την ακολούθησα. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Από το 2003 έως και πέρσι ήμουν αυτός που στάθηκε όσο κανείς άλλος στο πλευρό της όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά, γράφοντάς της πολλά τραγούδια και έχοντας τον ρόλο του παραγωγού στους τρεις τελευταίους δίσκους της» δήλωσε ο manager στο «Θέμα» και συμπλήρωσε: «Το ταλέντο της Ελενας είναι αναμφισβήτητο, γι' αυτό και θεωρώ ότι και χωρίς εμένα στο πλευρό της θα ήταν εξίσου καλή. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεν θα ήταν τόσο καλά ψυχολογικά. Η προστασία και η σιγουριά που της προσέφερα της έδωσαν μεγάλη δύναμη και άλλον αέρα. Φοβάμαι ότι χωρίς εμένα, στην Ελλάδα, θα την τρώγανε... Η νύχτα δεν είναι πλάκα».
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Jennifer Nicole Lee - body paind

Η σεξοβόμβα (ή, όπως τη λένε στα αμερικάνικα, «fitness guru») Jennifer Nicole Lee δώρισε το σώμα της στην τέχνη: έγινε ζωντανός πίνακας...Και παρόλο που η γυμνάστρια δεν είναι καθόλου ντροπαλή στο να δείχνει τις πλούσιες καμπύλες της, αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται τελείως γυμνή, αν και καλυμμένη στο χρώμα.
Απολαύστε λοιπόν λίγο... τέχνη, η οποία όπως φαίνεται κρύβεται στα πιο περίεργα σημεία!
Jennifer Nicole Lee - body paind video
Διαβάστε περισσότερα...