Irina Sykes - Cristiano Ronaldo

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται δίπλα στην Ιρίνα Σάικ, η αλήθεια είναι ότι ο φωτογραφικός και τα φώτα στρέφονται πάνω της, λόγω της εξαιρετικής της ομορφιάς και της επιβλητικής της παρουσίας. Αυτό αν συνέβαινε υπό άλλες συνθήκες, ο Ρονάλντο όχι απλά θα αντιδρούσε, αλλά θα ήταν έξαλλος που κάποιος άλλος κλέβει την παράσταση και όχι εκείνος. Είναι όμως ερωτευμένος μαζί της και μάλλον περήφανος αισθάνεται παρά παραγκωνισμένος. Το ζευγάρι έκλεψε την παράσταση σε σόου μόδας στη Μαδρίτη. Το περιοδικό Marie Claire διοργάνωσε τα ετήσια βραβεία στη γαλλική πρεσβεία στην ισπανική πρωτεύουσα και το μοντέλο από τη Ρωσία μαγνήτισε τα βλέμματα.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Eva Mendes - Holly Motors

Τι σοκ ήταν αυτό που πάθαμε; Και πώς να μην το πάθουμε δηλαδή, αφού είδαμε μια από τις πιο sexy γυναίκες του κόσμου, με μια coup, εντελώς διαφορετική από αυτή με την οποία την είχαμε συνηθίσει! Για την Eva Mendes μιλάμε φυσικά, η οποία εμφανίστηκε με κατακόκκινο μακρύ μαλλί και πάρα πολύ έντονο μακιγιάζ!Τόσο βάψιμο και τόσο κόκκινο μαλλί δεν το έχουμε συνηθίσει στην Εva. Γι΄αυτό και μείναμε άφωνοι.Η όλη αμφίεση ήταν για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στην ταινία “Holly Motor”. Με look εποχής και βάψιμο παλιάς στάρλετ, η Mendes είναι μια «άλλη».Για να καταλάβετε, το χτένισμα της βγάζει τόσο πολύ μάτι, που στην αρχή μας θύμισε την coup της Amy Winehouse, αλλά σε κόκκινη απόχρωση. Οι fans της πάντως μην τρομάξετε, γιατί το εν λόγω μαλλί η Eva το υιοθέτησε μόνο για τη δουλειά!
Άλλωστε το καστανό της πάει πολύ και τελευταία θα λέγαμε πως έχει ομορφύνει κατιτίς παραπάνω, πράγμα διόλου τυχαίο, καθώς η 33χρονη ηθοποιός είναι ερωτευμένη με τον γoητευτικό ηθοποιό του «The Notebook», Ryan Gossling.
Οι δυο τους είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα και πολύ το απολαμβάνουν, μιας και δεν κρύβουν με τίποτα τον έρωτα τους.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Salma Hayek - accident

Μήπως ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση; Εντάξει, δεν γεννήθηκες με δίμετρα πόδια, αλλά δε χάθηκε κι ο κόσμος! Έχεις άλλα χαρίσματα, που εκτιμά ιδιαίτερα ο ανδρικός πληθυσμός σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.Δε χρειάζεται λοιπόν να φοράς γόβες-πολυκατοικίες για να ψηλώσεις μερικούς πόντους, ειδικά αν δεν τα πας καλά στην ισορροπία!Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η διάσημη, πληθωρική ηθοποιός από το Μεξικό, Salma Hayek, λίγο έλειψε να σωριαστεί σε δρόμο της παριζινής πρωτεύουσας, βγαίνοντας από το ξενοδοχείο της… ευτυχώς όμως κρατούσε το χεράκι της κόρης της και… γλύτωσε την τούμπα!











Διαβάστε περισσότερα...

Ρία Αντωνίου - Dancing with the Stars

Η Ρία Αντωνίου… φλερτάρει με το ιταλικό «Dancing with the Stars». Το μοντέλο βρίσκεται σε επαφή με τους παραγωγούς του σόου, οι οποίοι θέλουν πολύ να είναι η Ρία Αντωνίου ένα από τα πρόσωπα του νέου κύκλου επεισοδίων.Όπως αναφέρει η Espresso, ένα από τα πρόσωπα που στηρίζουν το εγχείρημα είναι και ο ηθοποιός Riccardo Sardone με τον οποίο το μοντέλο έχει αναπτύξει στενή προσωπική σχέση. Σύμφωνα με την εφημερίδα, μέχρι την Παρασκευή θα έχει αποφασιστεί αν θα συμμετάσχει τελικά στην εκπομπή.




newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Lady Gaga - Emmy Awards

Με ένα μαύρο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο το ένα πόδι της, αποκαλύπτοντας σε όλους το εντυπωσιακό τατουάζ στο οποίο απεικονίζεται ένας μονόκερος, με μεγάλα μαύρα γυαλιά και αφήνοντας όλους να αναρωτιούνται αν φοράει εσώρουχο, παρουσιάστηκε η Lady Gaga στην 39η τελετή των Emmy Awards.H Lady Gaga έδωσε το τιμητικό βραβείο στον παραγωγό του American Idol και So You Think You Can Dance, Nigel Lythgoe.
Η γνωστή τραγουδίστρια εξήρε τις ικανότητες του Lythgoe χαρακτηρίζοντάς τον ως τον αγαπημένο της παραγωγό και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τις ευκαρίες που της έδωσε να εμφανιστεί στην τηλεόραση.Από την πλευρά του ο παραγωγός την χαρακτήρισε ως την πιο δημιουργική και ταλαντούχα γυναίκα στον κόσμο της showbiz. Μάλιστα την έχει καλέσει στο τελευταίο επεισόδιο του American Idol, όπου η τηλεθέαση αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο!









newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Nicole Scherzinger - Culo

H Nicole Scherzinger πόζαρε ολόγυμνη μπροστά στο φωτογραφικό φακό, για τις ανάγκες ενός νέου βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει αύριο στις ΗΠΑ και αναμένεται να… κοσμήσει αρκετά τραπεζάκια σαλονιού στην πέρα όχθη του Ατλαντικού!Άλλωστε το περιεχόμενο δείχνει αρκετά ενδιαφέρον.Η κριτής του αμερικανικού X Factor, με καταγωγή από τη Χαβάη, είναι μία από τις πολλές διάσημες σταρ (248 τον αριθμό)- ανάμεσα στις οποίες και η Lady Gaga και Irina Shayk- που τα… έβγαλαν όλα για το βιβλίο… «Culo».
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Αποφασισμένη για εκδίκηση η Demi Moore

Αποφασισμένη για εκδίκηση εμφανίστηκε η ηθοποιός Demi Moore και μετά από την αίτηση διαζυγίου θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι από την περιουσία του πρώην συζύγου της Ashton Kutcher που φτάνει τα 105.000.000 ευρώ.Αναζητά για εκδίκηση ενώ παρά το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, γιατί η Demi φοβόταν μην της «φάει» τα χρήματα ο τότε άγνωστος Ashton, έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους δικηγόρους της να βάλουν τα δυνατά τους.
Ειδικά τώρα που η δική της καριέρα βρίσκεται στα κάτω της, ενώ ο Ashton γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τη συμμετοχή του στη σειρά «Two and a half Men».
Έχει γίνει γνωστό ότι ο νεαρός ηθοποιός παίρνει 600.000 ευρώ στο κάθε επεισόδιο.
Διαβάστε περισσότερα...

Katy Perry - American Music Awards

Ήταν η βραδιά της Katy Perry στα αμερικάνικα βραβεία μουσικής. Όχι μόνο πήρε ένα ιδιαίτερο βραβείο αλλά κατάφερε να αλλάξει τρεις φορές ρούχα κατά την διάρκεια της τελετής εντυπωσιάζοντας το κοινό. Ο σύζυγος της, Russell Brand, δεν εμφανίστηκε στα βραβεία, είχε όμως την υποστήριξη των διάσημων φίλων της, της Selena Gomez, της Nicki Minaj και της Τaylor Swift. Η solo εμφάνιση της τραγουδίστριας ενισχύει τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα στην σχέση τους. Μάλιστα η Perry κατά την διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού της, The One that Got Away, έβγαλε την βέρα της. Σίγουρα την χαροποίησε το γεγονός ότι κέρδισε βραβείο για ένα ειδικό επίτευγμα όντας η πρώτη ποπ τραγουδίστρια η οποία έχει πετύχει 5 νούμερο 1 τραγούδια που να προέρχονται από το ίδιο άλμπουμ. Διαβάστε περισσότερα...

Sylvester Stallone - Hamburg Germany

Ο γνωστός ηθοποιός Sylvester Stallone βρέθηκε στο Αμβούργο, στη Γερμανία, εν όψει της παρουσίασης του μιούζικαλ Rocky, που βασίζεται στην ομότιτλη ταινία όπου πρωταγωνιστούσε ο Stallone.Ο ηθοποιός πόζαρε με τα αδέλφια Wladimir και Vitali Klitschko από την Ουκρανία, που είναι πρωταθλητές του μποξ, αλλά και με στελέχη της εταιρείας παραγωγής που θα «ανεβάσει» το μιούζικαλ.Το μιούζικαλ Rocky, το οποίο θα μεταφέρει στο σανίδι την κινηματογραφική επιτυχία Rocky, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στη Γερμανία το 2012.Σημειώνεται ότι το Rocky βραβεύθηκε το 1977 με το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, και χάρισε στον John G. Avildsenτο το Όσκαρ καλύτερου σκηνοθέτη.
zougla
Διαβάστε περισσότερα...

Chloe Sims

Η φωτογραφία που βλέπεις έχει κάνει τον γύρω του διδικτύου κι ας μην πρόκειται για το μπούστο διάσημης σταρ, αφού η Chloe Sims νιώθει περήφανη για το στήθος της και θέλησε να μας το δείξει λιγάκι έως... πολύ. Η Chloe Sims, που είναι παίχτρια reality, επέλεξε να φορέσει αυτό το λευκό φόρεμα για να πάει για φαγητό σε ιταλικό εστιατόριο. Η ίδια έγραψε στο twitter της: “Το καινούριο μου φόρεμα είναι τέλειο! Το αγαπώ!”Πιστεύεις ότι είναι το κατάλληλο φόρεμα για να πας για φαγητό σε ένα εστιατόριο; Για το συνοδό της ας μην πάρουμε θέση καλύτερα..Η νεαρή παίχτρια reality όπως φαίνεται έχει ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα για να αποκτήσει τα στήθη που βλέπεις και τώρα θέλει να κάνει απόσβεση. Απόδειξη; Μια μέρα πριν φορέσει το λιτό λευκό φόρεμα είχε φορέσει ένα μαύρο επίσης, λιτό που άφηνε επίσης σε κοινή θέα το πλούσιο μπούστο της!
tlife
Διαβάστε περισσότερα...