Brad Pitt-Desert Palm Achievement

Ο γοητευτικός σταρ Brad Pitt πρόκειται να παραλάβει το βραβείο Desert Palm Achievement για ηθοποιούς, που αποδίδεται στο πλαίσιο του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ του Palm Springs.Συγκεκριμένα, το βραβείο θα αποδοθεί στον Pitt για τους ρόλους του στις ταινίες Moneyball και The Tree of Life, σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών του φεστιβάλ.
zougla
Διαβάστε περισσότερα...

Clint Eastwood - reality

Aυτό και αν είναι ξαφνικό! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ η οικογένεια του Κλιντ Ίστγουντ ετοιμάζει ριάλιτι τύπου «The Kardashians».Πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν πως το shοw θα δείχνει πως είναι η ζωή ως «Hollywood royalty». Θα επικεντρώνεται στη ζωή της συζύγου του, Ντίνα Ίστγουντ και της 18χρονης κόρης τους Φραντσέσκα που θέλει να γίνει ηθοποιός. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν θα συμμετέχει στο ριάλιτι παρά μόνο σε πολύ λίγα cameos που θα είναι απαραίτητα.Το show έχουν αναλάβει οι παραγωγοί Bunim/Murray που είναι υπεύθυνοι για τα «Τhe Real World», «Bad Girls Club» και όλα τα reality των αδελφών Kardashian. Μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε και τα πρώτα επεισόδια από το τηλεοπτικό δίκτυο «E!».
zougla
Διαβάστε περισσότερα...

Paris Jackson

Η 13χρονη Paris Jackson, πραγματοποιεί την παρθενική της εμφάνιση στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας στην ταινία «Lundon's Bridge and the Three Keys» και φιλοξενήθηκε στο show της Elen Degeneres.Αν και ήταν η παρθενική της εμφάνιση σε τηλεοπτικά πλατό, η κόρη του Michael Jackson ήταν άνετη, χαμογελαστή και με αέρα star παραδέχτηκε πως λατρεύει την υποκριτική.Όταν ήμουν μικρή, ο μπαμπάς μου έπαιζε στην ταινία "Moonwalker" και ενώ ήξερα πως μπορεί να τραγουδήσει καλά, δεν ήξερα πώς θα τα πάει στην υποκριτική. Όταν το είδα, είπα: "Wow, θέλω να του μοιάσω!" είπε η 13χρονη Paris.Η συνέντευξη όμως, πήγε και σε πιο προσωπικές στιγμές της Paris με τον πατέρα της. "Μου είπε "αν πεθάνω αύριο, θέλω να θυμάσαι όλα όσα σου είπα". Κράτησα τις συμβουλές του και θα θυμάμαι πάντα όσα μου είπε", εξομολογήθηκε η Paris Jackson.
zappit
Διαβάστε περισσότερα...