Cynthia Germanotta: της Lady Gaga κάποια βίδα της έχει στρίψει!

Cynthia Germanotta:"Όταν πρωτοεμφανίστηκε η Lady Gaga, νομίζω στο παμπ του Τζο στο κέντρο, βγήκε με τον μπικίνι της να τραγουδήσει Lady Starlight και εκείνο το βράδυ αποφάσισε να βάλει φωτιά με την λακ της… Τότε, και ο πατέρας της και εγώ σκεφτήκαμε ότι 'κάποια βίδα πρέπει να της έχει στρίψει'"...

Η Στέφανι Τζερμανότα (Stephanie Germanotta), όπως είναι το πραγματικό όνομα της Gaga, προσκάλεσε τη διάσημη παρουσιάστρια στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη για μια συνέντευξη που όπως ξεκαθάρισε θα είναι η "τελευταία" για πολύ πολύ καιρό.

Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης, λοιπόν, η 25χρονη σταρ, στην οποία σύμφωνα με τη μαμά της άρεσε πάντα να προκαλεί, αποκάλυψε τι κάνει πριν από κάθε εμφάνισή της, ή όταν… δημιουργεί.

"Κλείνομαι σε ένα δωμάτιο μακριά από όλους και από όλα και προσπαθώ να μην ασχολούμαι με τίποτα από όσα γράφονται ή λέγονται σε όλο τον κόσμο", λέει η Gaga, ενώ αποκαλύπτει ότι παρόλο που ανησυχεί για την ασφάλειά της, η μαμά της δεν συμφωνεί καθόλου μόνο με τις άπρεπες λέξεις που χρησιμοποιεί. Με όλα τα άλλα είναι… ΟΚ.

Όσο για την προσωπική της ζωή; Παρόλο που η Όπρα είχε συμφωνήσει εκ των προτέρων να μην κάνει καμία τέτοιου είδους ερώτηση (και εξέφρασε τη στεναχώρια της γι' αυτό) η Gaga δήλωσε περιχαρής ότι "είναι πολύ πολύ ευτυχισμένη" αυτό τον καιρό. Και θέλει να γίνει και μανούλα.

"Θέλω παιδιά. Για την ακρίβεια θα ήθελα μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα", ομολόγησε η Gaga η οποία λέγεται ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού και μοντέλου Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Διαβάστε περισσότερα...

Ashton Kutcher - αστροναύτης στο διάστημα!

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα, ο Άστον Κούτσερ Ashton Kutcher έγινε ο 500ός "αστροναύτης" που θα ταξιδέψει στο διάστημα με την ειδική πτήση της Virgin Galactic.
"Τηλεφώνησα στον Άστον, του έδωσα συγχαρητήρια και τον καλωσόρισα στην πτήση μας", έγραψε το μεγάλο αφεντικό της Virgin Atlantic στο μπλογκ του, ενώ αποκάλυψε και το πώς πήρε τα νέα ο Κούτσερ.

"Έχει ενθουσιαστεί, όπως όλοι μας, με την προοπτική να συμμετέχει στην αποστολή που θα περάσει από τελευταίο σύνορο (και θα επιστρέψει), έχοντας βιώσει τη μαγεία του διαστήματος ο ίδιος", συνέχισε ο Μπράνσον

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Virgin Galactic, το εισιτήριο για αυτό το ταξίδι κοστίζει $200.000 (€151.000) και η συγκεκριμένη θα είναι η πρώτη επανδρωμένη πτήση στο διάστημα.

"Ο Άστον θα είναι μέλος μιας ομάδας αληθινών πρωτοπόρων που πραγματικά θα γράψουν ιστορία", ολοκλήρωσε ο αμερικανός μεγιστάνας τονίζοντας ακόμη μια φορά πόσο χαίρεται που θα έχει μαζί του τον Κούτσερ.

Κατά τα άλλα, ο 34χρονος σταρ βρίσκεται σε διάσταση από τη σύζυγό του, Ντέμι Μουρ (Demi Moore) καθώς ακόμη δεν έχει εκδοθεί ακόμη το διαζύγιό τους, που προέκυψε μετά την αποκάλυψη της απιστίας του την παραμονή της έκτης επετείου γάμου τους.

Εκείνος φαίνεται ότι έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή του, ενώ δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την 49χρονη σταρ που δεν δείχνει να μπορεί να συνέλθει από το σοκ, πηγαίνοντας από το κακό στο χειρότερο. Τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΑΞΙ - νομοσχεδιο

Νέο Υπουργικό Συμβούλιο συγκαλεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, στο οποίο πρόκειται να τεθεί προς έγκριση το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τις διατάξεις για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί.Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανέμενε την γνωμάτευση την τρόικας στην πρόταση που έχει καταθέσει το υπουργείο για την ρύθμιση του επαγγέλματος και περιλαμβάνει συγκοινωνιακά και περιβαλλοντικά κριτήρια.
Στη συνεδρίαση θα τεθούν επίσης θέματα για το λεγόμενο Ψηφιακό Μέρισμα, ζητήματα τηλεπικοινωνιών, καθώς και επί μέρους διατάξεις που θα ρυθμίζουν νομοθετικά ζητήματα διαφόρων υπουργείων.Στο Υπουργικό Συμβούλιο της Δευτέρας, στο επίκεντρο βρέθηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για την διευκόλυνση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την παροχή κινήτρων για να τονωθεί η ανάπτυξη.Στο νομοσχέδιο, που αναμένεται να κατατεθεί την Τρίτη το βράδυ στη Βουλή, πρόκειται να ενσωματωθούν επίσης διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών που αφορούν στην ενεργοποίηση προβλέψεων του νέου Μνημονίου καθώς και του υπουργείου Δικαιοσύνης, σχετικά με τον τρόπο συγκρότησης και λειτουργίας προσωπικής εταιρείας.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε περισσότερα...

Victoria Xipolitakis+Stefania Xipolitakis-Βικτόρια Ξυπολιτάκη+Στεφανία Ξυπολιτάκη

Οι Ελληνίδες αδερφές Xipolitakis καίνε την Αργεντινή!Δεν είναι οι αδερφές Τατά από το Λαγκαδά... Τυχαία πέσαμε επάνω τους και λυπηθήκαμε πραγματικά που τόσο καιρό δεν τις γνωρίζαμε, κι ας κάνουν διεθνή καριέρα. Οι αδερφές Ξυπολιτάκη (Xipolitakis) φωτογραφήθηκαν πριν κάμποσους μήνες για το Maxim Αργεντινής ως esclavas griegas (δηλ. Ελληνίδες σκλάβες) και έσπασαν τα ταμεία. Διότι οι Ελληνίδες σεξο-καλλονές δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις κατά καιρούς φωτογραφιζόμενες στα έντυπα της Αργεντινής, μιας χώρας που αν μη τι άλλο έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη κουλτούρα στις ολόγυμνες ερωτικές φωτογραφήσεις.Η Βικτόρια και η Στεφανία Ξυπολιτάκη έχουν Έλληνες παππούδες, ζουν στην Αργεντινή και αν δεις τις φωτογραφήσεις τους κοκκινίζεις από ντροπή ή έστω από... εθνική υπερηφάνια. Οι δύο αδερφούλες κατάγονται από τη Σάμο - και όχι από την Κρήτη όπως θα πιστεύαμε λόγω επωνύμου - και δηλώνουν φανατικές με τον Παναθηναϊκό.
Victoria Estefania Xipolitakis
Διαβάστε περισσότερα...

Τυφλοί πέταγαν γιαούρτια!

«Από τους 700 που έπαιρναν επίδομα τυφλότητας μόνο οι 40 είναι πραγματικά τυφλοί» είπε ο δήμαρχος Ζακύνθου Στ. Μποζίκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα, κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία τονίζοντας ότι ο γιατρός που έβγαζε τα επιδόματα είναι ακόμη στη θέση του και κατήγγειλε το απίστευτο μπάχαλο.
VIDEO
Διαβάστε περισσότερα...

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε, στις 3 τα ξημερώματα, σε οίκο ανοχής,- Φωκαίας 18 στην Αθήνα. 'Αγνωστος τραυμάτισε με μαχαίρι την καθαρίστρια, στο θώρακα και στα χέρια, άρπαξε άγνωστο ποσό και εξαφανίστηκε. Η παθούσα διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Πηγή: ΑΠΕ-Μαχαίρια σε οίκο ανοχής
Διαβάστε περισσότερα...

Κέιτ Μίντλεντον-Kate Middleton

Tο «ατύχημα» να σου φανεί λίγο το κυλοτάκι είναι κάτι που συμβαίνεις σε όλες τις οικογένειες! Και στις…πριγκιπικές! Τότε είναι ακόμα καλύτερο γιατί δεν το έχουμε και ψωμοτύρι! Στην περίπτωση της Κέιτ Μίντλεντον , σπάνια βλέπουμε όχι μόνο τέτοιου είδους ατυχήματα αλλά και σέξι εμφανίσεις καθώς απο τότε που φόρεσε το στέμμα έγινε πολύ προσεκτική! Όμως… ως ελεύθερη είχε κι εκείνη τις… στιγμές της! Εμείς σας παρουσιάζουμε κάποιες απο αυτές που λίγο πριν βάλει στεφάνι, έβγαζε… μάτι με τα…«ατυχήματα» της! Διαβάστε περισσότερα...

VANA BARBA GIMNI-ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΥΜΝΗ

Η Βάνα είναι μια γυναίκα με πολύ τσαγανό!vana mparmpa gimni-Βάνα Μπάρμπα:Το απόλυτο sex symbol σε γυμνή φωτογράφηση που κολάζει!Που ξεκίνησε να λάμπει και να γίνεται «είδωλο» από πολύ μικρή…Η Βάνα έχει έναν σπάνιο συνδυασμό! Είναι ένα αντράκι με απίστευτη σεξουαλικότητα! Απασχόλησε τα media όσο κανείς, πέρασε ακόμα και από τα όσκαρ με το Mediterraneo και όταν σε έβλεπε να τη κοιτούσες επίμονα σου πετούσε ένα «σου αρέσω αγόρι μου» και σε άφηνε…«μακάκα»!Όσο και αν μετά από χρόνια η ίδια προσπάθησε να πετάξει από πάνω της των τίτλο του sex sympol δεν τα κατάφερε! Είναι αδύνατον! Οι μεγαλύτεροι δεν ξεχνούν τη φαντασίωση των εφηβικών τους χρόνων και οι νεότεροι συνεχίζουν να την φαντάζονται βλέποντας φωτογραφίες της από το παρελθόν! Όπως αυτή το 1989! Στο Playboy!vana mparmpa - Βάνα Μπάρμπα:Το απόλυτο sex symbol σε γυμνή φωτογράφηση που κολάζει!Η απόλυτη ελληνίδα θεά! Με τα όλα της! Η Γιαννιώτισσα που έκανε τους ξένους να δουν τι εστί ελληνική ομορφιά! Όσα χρόνια και αν περάσουν η Βάνα θα παραμείνει το Nο 1 Sex Sympol! Είτε το θέλει, είτε όχι! Δεν είναι δική της επιλογή. Είναι του λαού.Η Βάνα «ανοίγει» και ανήκει στον ΛΑΟ! Διαβάστε περισσότερα...

Άντρεα Ρινκόν-Andrea Rincon

Δεν αναστατώνει τους άντρες μόνο με το κορμί της αλλά και τις δηλώσεις της! Καθώς η «καυτή» Άντρεα Ρινκόν από την Αργεντινή, κάθε φορά που…ανοίγει το στόμα της γίνεται πρωτοσέλιδο! Πρόσφατα έκανε μια αποκάλυψη -βόμβα! Συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2009 ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον πραγματοποιώντας επίσκεψη στο Μπουένος Αϊρες επισκέφτηκε το μαγαζί που δούλευε το κορίτσι αυτό που είναι όπως βλέπετε κι εσείς…για σπίτι. Όπως αποκάλυψε, ο Κλίντον της έδωσε 1.000 δολάρια για να του κάνει έναν πριβέ χορό αλλά και στοματικό έρωτα. Η Άντρεα είναι η ίδια γυναίκα που με δηλώσεις της, άφησε υπονοούμενα και για τη…σχέση της με τον Λιονέλ Μέσι! «Έχω μιλήσει για ατελείωτες ώρες με τον Μέσι αλλά δεν θα δώσω λεπτομέρειες των συζητήσεών μας. Ο Λίο είναι ένα σούπερ ντροπαλό παιδί. Πάρτε μια γεύση απ την Άντρεα Ρινκόν, πρώην παίκτρια του Big Brother, μοντέλο και χορεύτρια! Διαβάστε περισσότερα...

Jennifer Nicole Lee-Τζένιφερ Νικόλ Λί

Η Jennifer Nicole Lee είναι κορυφαία! Το… κάμει παντού και πάντα βρίσκει διαφορετικά αθλητικά… αξεσουάρ! Μια λάστιχα, μια βαράκια… τώρα πήρε μια μπάλα, πήγε στο πάρκο και άρχισε τα ανοίγματα! Όσο για τη «στολή» της όπως πάντα… «καυτή». Η Τζένιφερ Νικόλ Λί δεν πτοείται! Κάνει τη γυμναστική της λες και δεν υπάρχει κανείς δίπλα της! Τεντώνεται στα δέντρα, κυλιέται στο χορτάρι, παίζει με τη μπάλα… και σφίγγει τη κορμάρα ακόμα περισσότερο!!!Για τους Έλληνες; Είναι η Τζένιφερ Νι-κώλι! Διαβάστε περισσότερα...

Demi Moore+Helena Rubinstein

Όμορφη, ανανεωμένη και ελκυστική δείχνει η Ντέμι Μουρ στην διαφημιστική καμπάνια της Helena Rubinstein στην πρώτη της εμφάνιση στα media μετά την κατάρρευση από τη χρήση «αερίου του γέλιου» και την θεραπεία στο rehab.Τον χειρότερο μήνα της ζωής της πέρασε η Ντέμι Μουρ αλλά βρήκε τελικά την δύναμη να επιστρέψει στη show biz και μάλιστα να πιο λαμπερή από ποτέ.Μετά το διαζύγιο από τον νεότερο σύζυγό της, Άστον Κούτσερ, ο οποίος την απατούσε, την εισαγωγή στα επείγοντα περιστατικά, τη δημοσιοποίηση των προβλημάτων της, τις διατροφικές διαταραχές, τις χρήσεις ουσιών, τις φήμες για μανία της με τη νεότητα και την εισαγωγή της σε κέντρο αποθεραπείας, η διάσημη ηθοποιός κάνει ένα πραγματικά εντυπωσιακό come back με την καμπάνια της γνωστής φίρμας καλλυντικών.
onsports
Διαβάστε περισσότερα...

Kristen Stewart - Comic Con

Έδωσε το παρών εκεί για να προωθήσει τη νέα της ταινία όπου υποδύεται τη Χιονάτη. Η Kristen Stewart έριξε λίγο αλατοπίπερο σε μια κατά τ' άλλα μάλλον ήρεμη συνέντευξη τύπου στο συνέδριο Comic Con. Όταν της ζητήθηκε να πει γιατί επιλέγει τους ρόλους που επιλέγει και απάντησε ότι είναι «σκ...». Πάντως ξεκαθάρισε ότι στο Snow White And The Huntsmen βρήκε μια Χιονάτη που έχει όλα τα στοιχεία που η ίδια θα ήθελε να έχει. Δίπλα της βέβαια ήταν και η Charlize Theron στην πρώτη της εμφάνιση σε κοινό μετά την υιοθεσία του παιδιού της. Παρόλο πάντως που έγινε μαμά δεν ξέχασε να πει και τη δική της... κακή λέξη μιλώντας για το δικό της ρόλο, αυτόν της Κακιάς Μάγισσας.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

Stacy Keibler+Maxim

Η επιβεβαίωση για το τι ακριβώς βρήκε ο Clooney στην τωρινή του αγαπημένη ήρθε με την νέα της φωτογράφιση για το τεύχος Απριλίου του Αυστραλιανό Maxim. Η 32χρονη Stacy Keibler, πρώην παλαιστής, έχει εμπειρία και στο μόντελινγκ και έτσι ποζάρει με ευχέρεια, φορώντας λίγα και άσπρα.Εκτός από εντυπωσιακή, αποδείχτηκε και "άγρια", αφού στη συνέντευξη της στο περιοδικό αναφέρει πως έχει σφαλιαρίσει αρκετούς άντρες που την ακούμπησαν δήθεν τυχαία. "Όπως σας είπα, δεν μου αρέσει να με αγγίζουν. Το μισώ όταν πηγαίνω σ' ένα μπαρ και κάποιοι άντρες νομίζουν ότι μπορούν να με αγγίξουν ή να μου πιάσουν τον κ--ο. Έχω ρίξει αρκετές σφαλιάρες γι' αυτό." Όσον αφορά την καριέρα της ως παλαιστής, ρωτήθηκε εάν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να πάρει αναβολικά. Η απάντηση της ήταν ξεκάθαρη: "Όχι, φυσικά όχι! Δεν θα ανακατευόμουν ποτέ με τέτοια πράγματα. Αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια μου."
Αποκάλυψε επίσης, έμμεσα, το γιατί είναι με τον George. Όταν την ρώτησαν τι άντρες προτιμά, ανέφερε, "Μου αρέσουν οι άντρες που μπορούν να δεχτούν τη δική μου τρελή ζωή και είναι και εκείνοι δραστήριοι. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να μπορούν να με κάνουν να γελάω."Η Stacy και ο George έγιναν ζευγάρι το καλοκαίρι του 2011 και όπως φαίνεται, η σχέση τους καλά κρατεί.
cosmo
Διαβάστε περισσότερα...

Gerard Depardieu vs Dominique Strauss-Kahn

Ο Γάλλος ηθοποιός μόνο καλά λόγια δεν έχει να πει για τους συμπατριώτες του και τον πρώην επικεφαλή του ΔΝΤ, παρότι θα αναλάβει να τον υποδυθεί σε μια νέα ταινία. Αν αγαπούσαμε τον Gerard Depardieu ούτως ή άλλως για τους εκπληκτικούς ρόλους που μας έχει χαρίσει μέσα από τις ταινίες του τόσα χρόνια, μετά από τις ακόλουθες δηλώσεις έχει κερδίσει μια και καλή μια μόνιμη θέση στην καρδιά μας.Ο βετεράνος Γάλλος ηθοποιός ήταν πρόσφατα καλεσμένος σε μια εκπομπή της σουηδικής τηλεόρασης για να μιλήσει για τον νέο του ρόλο, αυτόν του πρώην επικεφαλή του ΔΝΤ και έντονα αμφιλεγόμενης περσόνας μετά τα ροζ σκάνδαλά του, Dominique Strauss-Kahn, σε μια βιογραφική ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Abel Ferrara. Και σίγουρα ξέρει να μην μασά τα λόγια του.Μιλώντας στον παρουσιαστή Darius Rochebin για τον ιδιαίτερο ρόλο που πρόκειται να ενσαρκώσει, ο 63χρονος Depardieu είπε:
«Δεν είναι αγαπητός. Πιστεύω πως (ο Strauss-Kahn) είναι σαν όλους τους Γάλλους, λίγο αλαζόνας. Δεν μου αρέσουν οι Γάλλοι, γενικότερα. Και αυτός είναι πολύ Γάλλος, αλαζόνας και αυτάρεσκος. Μπορώ να τον παίξω. Θα το κάνω όμως γιατί δεν τον συμπαθώ».
Περιμένετε, γίνεται καλύτερο. Όταν, αργότερα, το θέμα της συζήτησης πήγε στις σεξουαλικές προτιμήσεις του Strauss-Kahn και το σκάνδαλο με τον βιασμό της καμαριέρας στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης τον περασμένο Μάιο, ο Depardieu είπε πως δεν είναι οι ορέξεις του πολιτικού που τον κάνουν να αηδιάζει, αλλά η γενικότερη στάση του:«Είναι ο τρόπος που περπατά, με το ένα χέρι μέσα στην τσέπη. Όλοι μπορούμε να κάνουμε βρώμικες σκέψεις και είναι γνωστό πως αυτοί οι τύποι με την τεράστια δύναμη και τα λεφτά, το ΔΝΤ ή οι ανώτατοι δικαστές, μπορούν να είναι τέτοια άτομα. Αλλά δεν θα προσπαθήσω να μπω πολύ βαθιά στο πετσί του ρόλου του Strauss-Kahn, γιατί ποτέ δεν με συγκίνησαν άνθρωποι που δεν έχουν καμία αξιοπρέπεια».
queen
Διαβάστε περισσότερα...

Charlize Theron - I'm a bitch!

Έναν... άλλο εαυτό αποκάλυψε η Charlize Theron που όπως φαίνεται τον είχε πολύ καλά κρυμμένο. Ενώ βρισκόταν στην προώθηση της νέας της ταινίας «Snow White and the Huntsman», κάποιος από τους δημοσιογράφους τη ρώτησε πώς παίζει πολύ καλά την κακιά στη νέα της ταινία.Η 36χρονη ηθοποιός χωρίς κανένα δισταγμό απάντησε: «Είναι επειδή στην πραγματικότητα, είμαι μια σκύλα! Περνάω την… σκυλίσια φάση μου αυτή την περίοδο!».Η Theron, συμπρωταγωνιστεί στην νέα της ταινία με την Kirsten Stewart, κάτι το οποίο την έχει ενθουσιάσει. Στην πραγματικότητα βέβαια, μόνο «κακιά» δεν είναι η Charlize, η οποία πρόσφατα υιοθέτησε ένα αγόρι.
newsbeast
Διαβάστε περισσότερα...

Imogen Thomas+Adam Horsley

Ερωτευμένη όσο ποτέ είναι η Imogen Thomas η οποία βρίσκεται στην Ταϊλάνδη με τον αγαπημένο της Adam Horsley.Με μπικίνι που αναδεικνύει τις τέλειες καμπύλες της, η πρώην μις Ουαλία δεν ξεκολλούσε από την αγκαλιά του αγαπημένου της. Οι δυο τους πέρασαν ένα ρομαντικό σαββατοκύραικό στην Ταϊλάνδη όπου περπάτησαν στην άμμο μακριά από υποχρεώσεις και σκοτούρες Διαβάστε περισσότερα...