Πέγκυ Τρικαλιώτη - Θανάσης Δόσης

Το μυστικό που κρατούσε τον τελευταίο μήνα η 39χρονη ηθοποιός αποκαλύφθηκε, όταν αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή της στην παράσταση "Δεν μ' αγαπάς. Μ' αγαπάς", με τη Ρένη Πιττακή στο θέατρο Βασιλάκου.
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη και ο σύντροφός της Θανάσης Δόσης, διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Αν και η ίδια δεν το είχε επιβεβαιώσει επίσημα μέχρι τα Χριστούγεννα, οι πληροφορίες του ΟΚ! λένε πως η Πέγκυ ετοιμάζεται να μπει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι είναι ήδη έναν χρόνο μαζί και τους τελευταίους μήνες συζεί.Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.
Διαβάστε περισσότερα...

300 σκυλιά προορίζονταν για "λιχουδιά" στα εστιάτόρια του Βιετνάμ

Φορτίο με 300 σκυλιά που προορίζονταν να γίνουν βρώσιμο είδος στα εστιάτόρια του Βιετνάμ σταμάτησαν οι αρχές της Ταίλάνδης.Μετά από πληροφορίες, λιμενικοί και αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χωριό Τάλαντ της επαρχίας Νακόν Πανόμ και εντόπισαν ένα πλοιάριο γεμάτο σκυλιά, το οποίο επρόκειτο να διαπλεύσει τον ποταμό Μεκόνγκ και να περάσει στο γειτονικό Λάος, απ' όπου οι λαθρέμποροι θα προωθούσαν το "εμπόρευμά" τους στο Βιετνάμ.
Πολλοί Βιετναμέζοι θεωρούν το κρέας σκύλου εξαιρετική «λιχουδιά». Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τιμές έχουν διπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες, από τα 500 μπατ (16 δολάρια) για κάθε σκύλο στα 1.000 επειδή η Ταϊλάνδη προσπαθεί να σταματήσει αυτό το εμπόριο.
Ο αντικυβερνήτης της Νακόν Πανόμ, Σόμντι Κανταγιανγκιούεν είπε ότι η ζήτηση για κρέας σκύλου έχει εκτοξευτεί στα ύψη καθώς τα βιετναμέζικα εστιατόρια κάνουν προμήθειες ενόψει του εορτασμού της παραδοσιακής πρωτοχρονιάς, στις 23 Ιανουαρίου. Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί-οδηγείται ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ο οποίος σήμερα θα διανυκτερεύσει στην ΓΑΔΑ. Ο Εφραίμ μεταφέρθηκε χθές στο Εφετείο προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησης και αμέσως μετά οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ.
Το ένταλμα εκτέλεσε ο Εισαγγελέας Εφετών Κων. Τζαβέλλας παρουσία του συναδέλφου του Αντώνη Λιόγα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κατηγορούμενος μοναχός, δεν επικαλέστηκε ενώπιον των δύο Εισαγγελέων πρόβλημα υγείας και έτσι το διατακτικό που εκδόθηκε αφορά την μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Διαβάστε περισσότερα...

Ζέτα Δούκα: Δεν υπάρχει σύγκριση με το εξωτερικό!

Για τις συζητήσεις που γίνονται γύρω από την προσωπική της ζωή απαντά η ηθοποιός Ζέτα Δούκα συγκρίνοντας την ελληνική showbiz με τους καλλιτέχνες του εξωτερικού.
«Το να χρησιμοποιούμε ξένους όρους μας βάζει σε μια διαδικασία σύγκρισης με το εξωτερικό. Βιομηχανία θεάματος στην Ελλάδα δεν υπάρχει, ούτε τα μέτρα, ούτε τα σταθμά, ούτε οι προϋποθέσεις. Δεν υπάρχει στην αναλογία του εξωτερικού» υπογράμμισε Ζέτα Δούκα σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό και πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω προβάλλει την προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή στο παρελθόν ήμουν με κάποιους ανθρώπους που λόγω της αναγνωρισιμότητάς τους υπήρχε ένα κομμάτι δημοσιότητας. Εγώ δεν έχω τροφοδοτήσει επιπλέον». Διαβάστε περισσότερα...

Το αμάρτημα της μητρός ΑΝΤ1

Η Ρένια Λουϊζίδου γυρίζει στο γυαλί και δη με την ολοκαίνουργια σειρά που ετοιμάζει για τον ANT1 ο πολυπράγμων Αλέξανδρος Ρήγας.Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το tv zapping, η ηθοποιός δεν δέχτηκε καμιά δελεαστική πρόταση που θα την έκανε να επιστρέψει στην τηλεόραση, όταν όμως της μίλησε ο Ρήγας για την νέα του σειρά «Το αμάρτημα της μητρός» πέταξε την… σκούφια της.
Της άρεσε το σενάριο,ο ρόλος και φυσικά το ότι θα την σκηνοθετήσει ο Ρήγας με τον οποίο έκαναν φέτος και το τοπ «Ζείτε Παίδες Ελλήνων».
Το αμάρτημα της μητρός ΑΝΤ1
Διαβάστε περισσότερα...