Τζένη Θεωνά: Είμαι πολύ ανασφαλής

Tzeni theona: eimai poly anasfaleis...
«Είμαι πολύ ανασφαλής αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το εάν είμαι όμορφη ή άσχημη, αλλά με την φάση στην οποία βρίσκομαι ψυχολογικά. Κάνω σύντομους απολογισμούς ανά τακτά διαστήματα και τα βρίσκω με τον εαυτό μου. Και προχωράω», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει πως η ίδια είναι ανασφαλής αφού είναι αντικειμενικά όμορφη και τη ρώτησε αν υπάρχουν μέρες που κοιτάζεται στον καθρέπτη της και δεν της αρέσει ο εαυτός της εκείνη του απάντησε:«Εννοείται ότι μου συμβαίνει αυτό. Σε ποιον άνθρωπο δεν συμβαίνει;»Όσον αφορά τώρα στο αν η ηθοποιός έχει πέραση στους άνδρες και αν της εκδηλώνουν το θαυμασμό τους η Τζένη Θεωνά απάντησε: «Οι άνδρες δεν με φλερτάρουν. Μπορεί να τους φοβίζω... τι να πώ...» και τόνισε ακόμη πως της αρέσει ο άνδρας να την κάνει να αισθάνεται πριγκίπισσα.
Διαβάστε περισσότερα...

Cameron Diaz new look

Έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από τότε που η Cameron Diaz έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντό καρέ που καταλήγει πιο πάνω από το πηγούνι. Αλλά από ότι φαίνεται δεν σας άρεσε καθόλου (σε ψηφοφορία που είχε γίνει το 69% είχε ψηφίσει υπέρ των μακριών μαλλιών της. Αναλυτικότερα εδώ!).Και κάπως έτσι η Cameron Diaz κάνει μια δεύτερη προσπάθεια να μας αλλάξει γνώμη! Αυτή την φορά παίρνει το ψαλίδι για μπούκλες και κάνει τα μαλλιά της σγουρά.
Διαβάστε περισσότερα...

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ live

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
“ OΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ”
σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα
Έναρξη: Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στο Gazoo για λίγες παραστάσεις
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, δύο χρόνια μετά τα “Εισιτήρια Διπλά” επιστρέφουν με τις “Μέρες του Φωτός”: ένα νέο, διπλό κύκλο τραγουδιών για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.

Οι “Μέρες του φωτός” είναι τα δύο πρόσωπα μιας γενιάς που πλησιάζει τα τριάντα σε μια δύσκολη εποχή. Είναι το πέρασμα προς την ενηλικίωση, το φως μετά το σκοτάδι.

Όλα όσα μας δημιούργησαν, όλα όσα αγαπήσαμε κι όσα κρατάμε από το παρελθόν, συναντιούνται με αυτά που περιμένουμε και ελπίζουμε για το μέλλον:
Παλιά και νέα τραγούδια, εικόνες, λέξεις και μουσικές, όλα φωτίζονται πάνω στη σκηνή, τραβώντας μια βαθιά γραμμή στο χρόνο.

Με τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα οι «Μέρες του Φωτός» έρχονται στο GAZOO, από τo Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο, σε μια παράσταση - γιορτή γι΄αυτά που ζήσαμε κι αυτά που έρχονται....


Νατάσσα Μποφίλιου – «Οι Μέρες του Φωτός»

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Συνεργάτες: Φρόσω Λύτρα / Αναστασία Διαμαντοπούλου
Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Σχεδιασμός Φώτων: Σάκης Μπιρμπίλης
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Εικαστική επιμέλεια Σκηνικού: Έλενα Παπαδημητρίου
Κοστούμια: Φρόσω Σενδόνα
Φωτογραφίες: Αχιλλέας Χαρίτος.
Επιμέλεια Κίνησης: Ηλιάνα Γαιτάνη

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί: Δημήτρης Κουζής

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO , prospero-com-gr


Gazoo: Πειραιώς 102-104
Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλ: 210 3422888

Και με νέες αναθεωρημένες τιμές:

Τιμή εισόδου / bar: 10€
Θεατρικές θέσεις / θεωρείο (περιορισμένες θέσεις): 20€ με ποτό
Κατανάλωση σε τραπέζι : 25€ το άτομο με δύο ποτά
Τιμή φιάλης ουίσκι: 100€ (4 άτομα)
Τιμή φιάλης κρασιού: 50€ (2 άτομα)
Διαβάστε περισσότερα...

Jane carrey - American Idol

Εντυπωσίασε με την ερμηνεία της στο American Idol η κόρη του ηθοποιού Jim Carrey. Η 24χρονη Jane που εργάζεται ως σερβιτόρα, εξομολογήθηκε στους τρεις κριτές του σόου τα κρυφά όνειρά της. Όπως είπε «είναι δύσκολο να μεγαλώνεις στη σκιά του διάσημου πατέρα σου και να ψάχνεις να βρεις τον δρόμο σου».Η Jane Carrey, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ένα γιο και όπως εξήγησε πόσο δύσκολο είναι να «προσπαθείς να τα κάνεις πάντα όλα καλά».Όταν η Jane βγήκε στη σκηνή ο Randy τη ρώτησε: «Ο πατέρας σου γνωρίζει ότι είσαι σήμερα εδώ;».Η Jennifer Lopez που φαίνεται πως δεν ήξερε ότι η διαγωνιζόμενη ήταν η κόρη του Jim Carrey φαίνεται πως παραξενεύτηκε από την ερώτηση. Το... μυστήριο λύθηκε νωρίς και μάλιστα η Lopez της είπε ότι ξέρει τον μπαμπά της αλλά και την ίδια από μικρή.Η ίδια παρά το γεγονός ότι έχει ένα διάσημο πατέρα έπρεπε να περάσει την οντισιόν. Και τα κατάφερε χωρίς κανένα «μέσον». Πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο και είναι ευτυχισμένη.Ο Randy της είπε ότι εντυπωσιάστηκε από τη φωνή της και το δυναμισμό της.Όπως ήταν φυσικό, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Jane πήρε αμέσως τον μπαμπά της για να μοιραστεί μαζί του τη χαρά της κι εκείνος φυσικά την συνεχάρη.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Matt Damon - Lucianna Barroso

Κι ενώ οι χωρισμοί στο Χόλιγουντ εξελίσσονται σε επιδημία με τα διαζύγια να πέφτουν «βροχή», υπάρχουν και κάποια ζευγάρια που είναι ερωτευμένα όπως την πρώτη μέρα. Ο Matt Damon και η Luciana Barroso παραμένουν φουλ ερωτευμένοι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το δείξουν.Συνεχίζουν τις διακοπές τους μαζί με τον Chris Hemsworth και τη σύζυγό του και φαίνεται πως το απολαμβάνουν για τα καλά.Κάποια στιγμή και ενώ βρίσκονταν στο σκάφος ο φωτογραφικός φακός συλλαμβάνει τον διάσημο ηθοποιό Matt Damon να σκύβει για να φιλήσει την «πριγκίπισσα» του.
newsbeast-gr
Διαβάστε περισσότερα...

Ιωάννα Πηλιχού-DANCING ON ICE

DANCING ON ICE Νικήτρια Ιωάννα Πηλιχού
Nikitria dancing on ice Ioanna Pilichou

DANCING ON ICE ΝΙΚΗΤΡΙΑ
Από την πρώτη στιγμή Πηνελόπη και Ιωάννα ξεχώρισαν και ήταν τα μεγάλα φαβορί, χάρη στις εμφανίσεις τους στο σόου και στις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.Βέβαια, μπορεί Ιωάννα και Πηνελόπη να είναι φίλες στα παρασκήνια και να διασκεδάζουν σε κάθε εμφάνισή τους, ωστόσο μία είναι η μεγάλη νικήτρια... η Ιωάννα Πηλιχού
Διαβάστε περισσότερα...