Delirium-Nikpa-Extasy + Greek Hacking Scene

Τρεις μαθητές Λυκείου φέρονται από την Αστυνομία ως οι «crackers», που εισέβαλαν, στις 2 Φεβρουαρίου, στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ήδη συνελήφθη στην Αθήνα ένας 18χρονος, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος και άλλων δύο ανηλίκων, 16 και 17 ετών.Οι τρεις μαθητές, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι μέλη της ομάδας με το ψευδώνυμο «Greek Hacking Scene (G.H.S.)», η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη για την οργανωμένη επίθεση στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης και στο μήνυμα τους ανέφεραν ότι εκπροσωπούν τους «ANONYMOUS».
Η ίδια ομάδα έχει εισβάλει και σε πολλούς άλλους ελληνικούς ιστότοπους, ενώ, όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι πίσω και από την συντονισμένη επίθεση που «έριξε» τις ιστοσελίδες της Αστυνομίας, του πρωθυπουργού, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και άλλες, τη νύχτα της κρίσιμης ψηφοφορίας του νέου Μνημονίου στη Βουλή, την περασμένη Κυριακή.Οι τρεις νεαροί κατηγορούμενοι, εκτός από το ψευδώνυμο της ομάδας τους, χρησιμοποιούν και προσωπικά ψευδώνυμα όπως «delirium», «nikpa» και «extasy».
Διαβάστε περισσότερα...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΖΑΝΙΤΗΣ ANT1

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται έντονα για τον απρόκλητο προπηλακισμό και τη σύλληψη του συναδέλφου Χρήστου Μαζανίτη κατά την άσκηση του δημοσιογραφικού του λειτουργήματος.

Χθες, Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, ενώ ο συνάδελφος κάλυπτε μαζί με το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού « ΑΝΤΕΝΝΑ » τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, ομάδα αστυνομικών των ΜΑΤ, αφού προσπάθησε να παρεμποδίσει το συνάδελφο, του επιτέθηκαν φραστικά και τελικά τον συνέλαβαν και τον παρέπεμψαν στο αυτόφωρο. Ο συνάδελφος αφέθη ελεύθερος το πρωί, ύστερα από πολύωρη ταλαιπωρία αφού, όμως, ορίστηκε τακτική δικάσιμος!

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι προπηλακισμοί, οι προκλήσεις και η ωμή αστυνομική βία δεν θα κάμψουν τους δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι ταγμένοι να υπηρετούν την αλήθεια και τη Δημοκρατία.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί εξηγήσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή και απαιτεί να ανακληθεί η όποια δίωξη επινοήθηκε προσχηματικά κατά του συναδέλφου.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΖΑΝΙΤΗΣ
Διαβάστε περισσότερα...

Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου-Mirror Mirror

Mirror Mirror - Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου
Μία κακιά βασίλισσα κλέβει τον έλεγχο του βασιλείου και μια εξόριστη πριγκίπισσα επιστρατεύει τη βοήθεια των επτά πολυμήχανων νάνων για να κερδίσει πίσω το αναφαίρετο δικαίωμα της.Δείτε το video

Julia Roberts - Evil Queen
Lily Collins - Snow White
Armie Hammer - Prince Andrew Alcott
Sean Bean - The King
Nathan Lane - Brighton
Mare Winningham - Baker Margaret
Michael Lerner - Baron
Robert Emms - Renbock
Martin Klebba - Butcher
Danny Woodburn - Grimm
Mark Povinelli - Half Pint
Joe Gnoffo - Grub
Jordan Prentice - Napoleon
Sebastian Saraceno - Wolf
Ronald Lee Clark - Chuckles
Διαβάστε περισσότερα...

Η Χιονάτη και ο κυνηγός-Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman-Η Χιονάτη και ο κυνηγός
Σε μια συστροφή στο παραμύθι, ο Χάντσμαν διέταξε τη Χιονάτη στο δάσος να σκοτώσει, να γίνει προστάτης και μέντορας της σε μια προσπάθεια να συντρίψει τη κακιά βασίλισσα.Δείτε το video

Kristen Stewart - Snow White
Chris Hemsworth - The Huntsman
Charlize Theron - Queen Ravenna
Ian McShane - Beith
Toby Jones - Coll
Ray Winstone - Gort
Sam Claflin - Prince William
Nick Frost - Nion
Bob Hoskins - Muir
Eddie Marsan - Duir
Lily Cole - Rose
Vincent Regan - Duke Hammond
Rachael Stirling - Anna
Yzzy Meikle-Small - Young Ravenna
Dave Legeno - Broch
Διαβάστε περισσότερα...