Microsoft Office 365

Φαίνεται ότι η Microsoft ζήλεψε το iCloud και για το λόγο αυτό επιθυμεί να δημιουργήσει και αυτή μια αντίστοιχη υπηρεσία. Στόχος της είναι λοιπόν να συνδέσει τους desktop υπολογιστές με τα Windows 8 tablets και smartphones. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το βίντεο που διέρρευσε και στο οποίο η online σουίτα Office 365 συνδέεται με την υπηρεσία αποθήκευσης SkyDrive.Σύμφωνα με το βίντεο, ο χρήστης έχει πια πρόσβαση στα έγγραφα του οποτεδήποτε και ανεξάρτητα από το που βρίσκεται. Παράλληλα μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του από το σημείο που την άφησε ανεξάρτητα από το ποια συσκευή χρησιμοποιεί. Διαβάστε περισσότερα...

Jason Statham+Rosie Huntington Whiteley

Ο Jason Statham και η Rosie Huntington Whiteley είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια και από ότι φαίνεται η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.Το μοντέλο της Victoria Secret ήταν στο πλευρό του συντρόφου της για την πρεμιέρα της καινούριας του ταινίας Διαβάστε περισσότερα...

KITSOS+TASOULA backstage video

Πως έγιναν τα γυρίσματα της πιο γνωστής vodafone διαφήμισης KITSOS+TASOULA- stin kardia mou vazeis mpares... ; Σήμερα η εκπομπή “Μεσημεριανή Μελέτη” παρουσίασε για πρώτη φορά τα παρασκήνια της πιο γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας! Πως ήταν η Τασούλα στα γυρίσματα; Πόσο εύκολα έμαθε ο Κίτσος τα λόγια του;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε περισσότερα...

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: "Δημητρης Μητροπανος η υπεροχη λαικη φωνη ενος ομοφοβικου"

Δείτε τι έγραψε στη σελίδα του στο facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος:
"Δημητρης Μητροπανος η υπεροχη λαικη φωνη ενος ομοφοβικου". Ο “ανοιχτόμυαλος” και “υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων” Γρηγόρης Βαλλιανάτος επέλεξε τη μέρα του θανάτου του Δημήτρη Μητροπάνου για να τον κατηγορήσει ως ομοφοβικό*!
*Η ομοφοβία (ή ομοφυλοφοβία ή ομοερωτοφοβία) είναι ο φόβος (έως του σημείου της παθολογικής φοβίας), η αποστροφή ή οι διακρίσεις κατά της ομοφυλοφιλίας ή σε βάρος των ομοφυλόφιλων
Διαβάστε περισσότερα...

Τατιάνα Στεφανίδου ηλικία

Τα 42 της χρόνια κλείνει σήμερα 18-04-2012 η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια του Star είναι γεννημένη στις 18 Απριλίου του 1970.Ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές δηλώσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου για την ηλικία της, αλλά και για τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στην εξωτερική εμφάνιση:

Οκτώβριος 2010:

«Έχω κάνει ό,τι μπορώ, ώστε στην ηλικία μου -που τη λέω και είμαι 39 ετών- να φαίνομαι μια χαρά. Να φαίνομαι ωραία, με ωραίο σώμα, με ωραία μούρη. Έχω κάνει ό,τι μπορώ. Είμαι και λίγο τυχερή σε αυτό. Αλλά δεν θα είμαι για πάντα έτσι. Μετά τα 40, αλλάζει ο μεταβολισμός της γυναίκας. Άμα φας σαν γουρούνα, θα γίνεις γουρούνα».

Ιανουάριος 2011:

«Γεννήθηκα Απρίλιο, 18 Απριλίου του 1970. Δεν θα έπρεπε να το λέω, αλλά εγώ συνεχίζω. Θα σταματήσω όμως! Όποιος και να με ρωτάει από εδώ και πέρα θα λέω συνέχεια 40!»

Μάιος 2011:

«Μέχρι τα 35 με 36, δεν έκανα γυμναστική. Είχα ένα σώμα που ήταν γυμνασμένο, αθλητικό, χωρίς κυτταρίτιδα. Μετά άρχισα να παρατηρώ ότι κάποια σημεία έδειχναν ότι ο χρόνος περνά. Αγχώθηκα και άρχισα να γυμνάζομαι. Τώρα, κάνω γυμναστική τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα. Όσον αφορά τη διατροφή μου, προσέχω σε κάποια γεύματα και ξεσαλώνω σε ένα!».

Νοέμβριος 2011:

«Ξέρετε τι δεν μπορώ να ακούω να λένε για μένα; Την ατάκα “καλά κρατιέται η Στεφανίδου για την ηλικία της!”. Μπορείς να με σκοτώσεις λέγοντάς μου αυτό το πράγμα!».
Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν είσοδος σήμερα σε μουσεία + αρχαιολογικούς χώρους

http://www.inews.gr/24/dorean-eisodos-simera-se-mouseia-kai-archaiologikous-chorous.htm
Δωρεάν θα είναι την Τετάρτη 18 Απριλίου η είσοδος σε δημόσια μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μνημείων.Ο επισκέπτης θα μπορεί να επισκέπτεται την Ακρόπολη και τα σημαντικότερα μουσεία της χώρας, χωρίς να πληρώσει εισιτήριο.Το φετινό θέμα της Διεθνούς Ημέρας Μνημείων και χώρων είναι «Παγκόσμια Κληρονομιά και Αειφόρος Ανάπτυξη. Η συμβολή των τοπικών κοινοτήτων».Η UNESCO όρισε την 18η Απριλίου ως Διεθνή Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών το 1982, ανταποκρινόμενη σε πρόταση του (ICOMOS) Διεθνούς Συμβουλίου Μνημείων και Τοποθεσιών.
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ+ΒΑΛΒΕΡΔΕ τελος

XORIZOUN OLYMPIAKOS-VALVERDE
ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες το βράδυ στα Γιάννενα, καθώς σήμερα αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ωστόσο με την επιστροφή της ομάδας από τα Ιωάννινα θα ξεκαθαρίσει και τυπικά το θέμα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί με τον Ισπανό τεχνικό πιθανότατα πριν από το τέλος της εβδομάδας και στη συγκεκριμένη συνάντηση θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Βαλβέρδε.
Αυτό, μάλιστα, που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το ζήτημα αυτό θα έχει πάρει τέλος πριν από τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο με μια δημόσια τοποθέτηση από την πλευρά του Ισπανού τεχνικού. Ο Βαλβέρδε έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη σχηματίσει τη λίστα για την πρόσληψη του αντικαταστάτη του 48χρονου προπονητή, κάνοντας μια πρώτη έρευνα αγοράς.
Στο μεγάλο λιμάνι, βέβαια, τονίζουν κατηγορηματικά ότι ναι μεν υπάρχει λίστα με προπονητές τους οποίους εξετάζει ο Ολυμπιακός, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει καμιά κουβέντα. Ο Ουνάι Εμερι της Βαλένθια παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να δεχθεί πολλές δελεαστικές προτάσεις.
Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και αυτοί τα διαπραγματευτικά τους ατού, όπως είναι για παράδειγμα τα πολύ καλά χρήματα που μπορεί να δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, που εκτός από ατζέντης του Βαλβέρδε είναι και ατζέντης του Εμερι.
Από την άλλη πλευρά, χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι ο Εμερι δεν είναι ο μοναδικός προπονητής που εξετάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις από την Ισπανία αλλά και από τη Γαλλία, τις οποίες θα δει με πιο «ζεστό» ενδιαφέρον η ομάδα του λιμανιού σε περίπτωση που ο Εμερι επιλέξει να παραμείνει στην πατρίδα του ή μετακομίσει στην Αγγλία.
Διαβάστε περισσότερα...

Σοβαρή περιπέτεια υγείας ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

GIANNIS POULOPOULOS - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, που ακόμη δεν έχει τελειώσει, περνά ο μεγάλος τραγουδιστής του ελληνικού πενταγράμμου Γιάννης Πουλόπουλος. Ο σπουδαίος ερμηνευτής αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στα μάτια του και υπεβλήθη σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Ο ίδιος αν και υποφέρει πολύ, κράτησε την περιπέτεια της υγείας του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παλεύει για την πλήρη αποθεραπεία του, έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.
“Αυτά τα μάτια δεν αλλάζουν χρώμα, αλλά δεν βλέπουν καλά, όμως θα αναρρώσουν”, είπε στην “Espresso” η σύζυγός του Μπέτυ Πουλοπούλου, αναφέροντας: “Ο Γιάννης πέρασε κάποια δυσκολία με τα μάτια του, έκανε μια επέμβαση και τώρα αναρρώνει. Ελπίζουμε να πάει καλά... Ο Γιάννης υπέφερε από γλαύκωμα. Είναι μια αρρώστια στα μάτια και υπάρχει κίνδυνος ακόμη και να χάσεις το φως σου. Σίγουρα είναι δύσκολο αυτό που περνάει, όμως είναι καλά”.
Διαβάστε περισσότερα...

MITROPANOS PETHANE

ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ
MITROPANOS PETHANE

- Άφησε την τελευταία του πνοή στις 08:30 το πρωί της Τρίτης
- Ταλαιπωρούνταν εδώ και χρόνια από σοβαρά προβλήματα υγείας
- Μπήκε σήμερα το πρωί στο Υγεία
- Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πέθανε από πνευμονικό οίδημα

Μια από τις μεγαλύτερες φωνές που «γέννησε» ποτέ η Ελλάδα, δεν υπάρχει πια. Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές που γνώρισε ποτέ αυτός το τόπος, έφυγε από τη ζωή.
Όπως όλη του η ζωή, έτσι κι ο θάνατος του ήταν «ήσυχος». Δεν προκάλεσε, δεν απασχόλησε ποτέ με τίποτα άλλο εκτός από τη δουλειά του. Μπήκε το πρωί στο νοσοκομείο Υγεία. Η εισαγωγή του έγινε εσπευσμένα. Η υγεία του ήταν κλονισμένη χρόνια τώρα. Οι πρώτες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα αυξημένης φροντίδας. Έπαθε έμφραγμα, προκλήθηκε πνευμονικό οίδημα και η καρδιά του σταμάτησε να λειτουργεί.
Η είδηση του θανάτου του, βγήκε πρώτα στο twitter. Κανείς δε μπορούσε να το πιστέψει. Σιγά σιγά, η φήμη έγινε πληροφορία και επιβεβαιώθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: στις 08:30 ο Δημήτρης Μητροπάνος έφυγε από τη ζωή.
«Ευτυχώς, πρόλαβα να τον δω να τραγουδάει» λένε οι πιο νέοι. «Για εμάς που δεν προλάβαμε τον Καζαντζίδη, ήταν ευλογία», λένε. Οι παλιότεροι που τον έζησαν και τον άκουσαν περισσότεροι, είναι πιο τυχεροί.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1948 στην Αγία Μονή, λίγο έξω από τα Τρίκαλα. Ήταν παντρεμένος με τη Βένια, τον φύλακα άγγελό του ως την τελευταία στιγμή. Είχαν δυο κοριτσάκια.
Μεγάλωσε χωρίς πατέρα. Μέχρι τα 16 του νόμιζε πως είχε σκοτωθεί στον ανταρτοπόλεμο. Αλλά τότε, έφτασε στα χέρια του ένα γράμμα, σύμφωνα με το οποίο ο πατέρας του ήταν ζωντανός και ζούσε στη Ρουμανία. Το γνώρισε 13 χρόνια αργότερα.
Έζησε δε δύσκολες οικονομικά εποχές. Από πολύ μικρός τα καλοκαίρια δούλευε για να βοηθήσει οικονομικά τη μάνα του. Πρώτα σαν σερβιτόρος στην ταβέρνα του θείου του ύστερα στις κορδέλες κοπής ξύλων. Μετά την τρίτη γυμνασίου, το 1964, κατέβηκε στην Αθήνα να ζήσει με τον θείο του στην οδό Aχαρνών. Πριν καν τελειώσει το γυμνάσιο, άρχισε να δουλεύει σαν τραγουδιστής.
Ο Μπιθικώτσης και ο «δεύτερος πατέρας» Ζαμπέτας
Γνώρισε τον μεγάλο Γρηγόρη Μπιθικώτση σε μια εκδήλωση της εταιρίας του θείου του. Εκείνος ήταν που τον έπεισε να πάει στη θρυλική Κολούμπια.
Εκεί ο Τάκης Λαμπρόπουλος του γνώρισε τον Γιώργο Ζαμπέτα, δίπλα οποίο θα δουλέψει στα «Ξημερώματα». Τον Ζαμπέτα τον μνημόνευε πάντα ως μεγάλο του δάσκαλο και δεύτερο πατέρα.
«Είναι ο μόνο άνθρωπος στο τραγούδι ο οποίος με βοήθησε χωρίς να περιμένει κάτι. Με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες μου κάτι πήρα και κάτι έδωσα», είχε πει κάποτε.
Το 1966 ο Μητροπάνος συναντάται για πρώτη φόρα με τον Μίκη Θεοδωράκη και ερμηνεύει μέρη από τη «Ρωμιοσύνη» και το «Άξιον Εστί» σε μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Ένα χρόνο μετά, ηχογραφεί τον πρώτο του 45άρη δίσκο, με το τραγούδι "Θεσσαλονίκη". Είχε προηγηθεί η ηχογράφηση του τραγουδιού "Χαμένη Πασχαλιά", το οποίο όμως λογοκρίθηκε από τη Χούντα και δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
Χρονολογία σταθμός το 1972 όταν ο Δήμος Μούτσης και ο Μάνος Ελευθερίου κυκλοφορούν τον «Άγιο Φεβρουάριο», με ερμηνευτές τον Μητροπάνο και την Πετρή Σαλπέα, σηματοδοτώντας ένα σταθμό στην ελληνική μουσική.
Στη μακρόχρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, ο Δημήτρης Μητροπάνος συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους δημιουργούς του λαϊκού αλλά και του έντεχνου τραγουδιού. Γιώργος Ζαμπέτας, Μίκης Θεοδωράκης, Δήμος Μούτσης, Απόστολος Καλδάρας, Τάκης Μουσαφίρης ("Εμείς οι δυο" κ.α.), Χρήστος Νικολόπουλος ("Πάρε Αποφάσεις" σε στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου), Γιάννης Σπανός ("Ο Μητροπάνος τραγουδάει Σπανό") ήταν οι συνθέτες με τους οποίους συνδέθηκε επαγγελματικά. Είχε πει ότι η καλύτερή του δουλειά ήταν ο δίσκος που έκανε με τον Θάνο Μικρούτσικο (με στίχους Άλκη Αλκαίου, Κώστα Λαχά, Λίνας Νικολακοπούλου και Γιώργου Κακουλίδη) «Στου αιώνα την παράγκα».

"Η εκδρομή" του Γιάννη Μηλιώκα, το οποίο γράφτηκε για την επιστροφή του ερμηνευτή στη δισκογραφία μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Από τις πιο πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές του Δημήτρη Μητροπάνου, είναι η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας του στο Ηρώδειο (Σεπτέμβριος 2009), αποτελούμενη από 2 CD με τον τίτλο "Τα τραγούδια της ζωής μου".
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα...