Μαριάννα Πολυχρονίδη - γάμος

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη αποκαλύπτει ότι δεν έχει αρραβωνιαστεί τουλάχιστον ακόμη και δηλώνει πώς θα κάνει κλειστό γάμο. «Δεν ισχύει ότι αρραβωνιάστηκα. Γράφτηκε ότι έχω αρραβωνιαστεί και ότι εγκαταλείπω τα πάντα. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά» είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο «Εγώ». Η ηθοποιός δηλώνει πώς ο σύντροφός της είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της. «Είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου». Όσο για το γάμο όταν θα γίνει θα είναι κλειστός. «Θα κάνω κλειστό γάμο… Σε καμία περίπτωση δεν θα μου άρεσε να δημοσιοποιήσω φωτογραφίες από τα γάμο μου».
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

George Clooney vs Robert Pattinson!

Τι είναι αυτό που προκαλεί… κόντρα μεταξύ των δύο ηθοποιών; Μα φυσικά το γεγονός ότι πρόκειται να βγουν οι δύο ταινίες τους μαζί την Παρασκευή. Το Breaking Dawn Part 1 και το Descendants κάνουν μαζί πρεμιέρα και ο George Clooney θεώρησε πολύ λογικό να προκαλέσει το νεαρό συνάδελφό του. «Γίνεται πολύ κουβέντα ότι θα τους νικήσουμε. Τη Δευτέρα οι τίτλοι θα γράφουν πως το Descendants πέταξε έξω το Breaking Dawn», ανέφερε ο ηθοποιός φυσικά γελώντας αφού η low budget ταινία του θα είναι πολύ δύσκολο να περάσει το τέταρτο μέρος του Twilight. Δεν έμεινε πάντως μόνο στις ταινίες αφού όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να νικήσει σε μονομαχία τον Robert Pattinson δήλωσε έτοιμος να τα καταφέρει. Διαβάστε περισσότερα...

Lady Gaga - Marry The Night

Lady Gaga - Marry The Night video
Διαβάστε περισσότερα...

Μαριάννα Πολυχρονίδη - γάμος

Μαριάννα Πολυχρονίδη αποκαλύπτει ότι δεν έχει αρραβωνιαστεί τουλάχιστον ακόμη και δηλώνει πώς θα κάνει κλειστό γάμο. «Δεν ισχύει ότι αρραβωνιάστηκα. Γράφτηκε ότι έχω αρραβωνιαστεί και ότι εγκαταλείπω τα πάντα. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά» είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο «Εγώ». Η ηθοποιός δηλώνει πώς ο σύντροφός της είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της. «Είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου». Όσο για το γάμο όταν θα γίνει θα είναι κλειστός. «Θα κάνω κλειστό γάμο… Σε καμία περίπτωση δεν θα μου άρεσε να δημοσιοποιήσω φωτογραφίες από τα γάμο μου».
gossip Διαβάστε περισσότερα...

Κλινική Περίπτωση - Πρεμιέρα

Ο διάσημος καρδιοχειρουργός Μάρκος Στάικος εγκαταλείπει την καριέρα του στην Νέα Υόρκη για να αναλάβει το ιατρικό κέντρο της γραφικής Ληδίας. Το χωριό ανοίγει τις αγκάλες του, ο δήμαρχος και το συμβούλιο δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά ο γιατρός δε φαίνεται να συγκινείται από την λαμπρή υποδοχή. Ακόμα και η επεισοδιακή γνωριμία του με την όμορφη δασκάλα του χωριού, την Αντριάνα, δείχνει να τον αφήνει αδιάφορο. Ο Μάρκος δυσφορεί με την επίθεση φιλίας των Ληδίων κι ακόμα περισσότερο με τις άθλιες συνθήκες που βρίσκει στο ιατρείο. Η Μαργαρίτα, η γραμματέας του ιατρικού κέντρου, μοιάζει αποφασισμένη να του κάνει τη ζωή ακόμα δυσκολότερη... Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ξεκινούν από την πρώτη μέρα, αφού καλείται να λύσει ένα μυστήριο σύμπτωμα που εμφανίστηκε στο χωριό. Τελικά το σύμπτωμα αποκαλύπτει μια απιστία. Αυτό θα φέρει τα πάνω - κάτω στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι θα στραφούν ενάντια στον νεοφερμένο.
gossip
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΖΟΥΜΑΚΑ

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο σε εκδήλωση της ΠΑΣΠ για την επέτειο του Πολυτεχνείου.Η παράταξη προσκάλεσε συμβολικά τον κ. Στέφανο Τζουμάκα, καθώς ήταν μέλος της ΣΕ του Πολυτεχνείου και πρόεδρος της ΕΦΕΕ.
Η παρουσία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την αντίδραση από μερίδα παρευρισκομένων, οι οποίοι προπηλάκισαν τον κ. Τζουμάκα.
Η εκδήλωση διεκόπη και ο Στέφανος Τζουμάκας φυγαδεύτηκε εν μέσω υβριστικών συνθημάτων.
Παράλληλα σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές κατά τη διάρκεια των οποίων δύο φοιτήτριες και ένας φοιτητής τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε περισσότερα...